רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין אם אפשר במדריך איך לחבר ראוטר EDIMAX BR6204WG כמגבר ברשת אלחוטית עם ראוטר נוסף מדגם MSI RG54G2. הראוטר שמחובר למודם ה-ADSL (מסוג ECI 312+) הוא ה-MSI, מוגדר עם אבטחת WPA-TKIP עם מפתח בעל 8 תוים. הראוטר שצריך להתחבר אליו באופן אלחוטי, ולהגביר את העוצמה של הרשת, הוא ה-EDIMAX. הבעיה היא: הקליטה האלחוטית בקומה ה-3 מעט חלשה. הרעיון הוא: בבית 3 קומות, ה-MSI נמצא בקומה 1. ה-EDIMAX יימצא בקומה ה-2, שם הקליטה טובה (75% מהעוצמה מגיעה לשם). ה-EDIMAX יקלוט את האות של ה-MSI וישלח אותו מחדש מהקומה השניה לרחבי הבית. אני יודע שאפשר לחבר ביניהם בכבל אבל אני לא מעוניין בכך. 2 הראוטרים כבר נמצאים אצלי ככה שהחלפות לראוטרים אחרים לא באים בינתיים בחשבון. אני לא מע…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ראוטר באיזה דרך כדאי לחבר אותו USB או חיבור רשת ???ומה היתרונות ?? תודההההההה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מריץ לינוקס אובונטו במחשב הלקוחץ מחשב השרת מריץ WIN XP PRO מה שמפריע לי זה שכשאני מתחבר אז השרת מנתק את המשתמש שעובד על מחשב השרת האם אפשר לעשות שהוא לא יתנתק? כלומר המטרה שלי זה שמחשב הלקוח יהיה THIN CLIENT של מחשב השרת ויאפשר עבודה בו זמנית של 2 משתמשים על מחשב השרת תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית שני מחשבים ניידים. בשניהם תמיכה לחיבור אלחוטי. כל המחשבים מחוברים בראוטר קווי. עקב מגבלות שלא אפרט כעת, ונא לא לשגע אותי בעיניין, אין לי אפשרות לגלוש קווית בסלון. לשם כך יצרתי קישור ad-hoc בין שני המחשבים (אלחוטית). המחשב האחד מחובר קווית (בחדר אחר) ואילו השני מחובר ad-hoc אליו (ממוקם בסלון). כמו כן הגדרתי את המחשב שמחובר קווית ככזה ששאר המחשבים ברשת מתקשרים לאינטרנט דרכו. כל זה ועדיין המחשב השני (זה שלא מחובר קווית אלא ad-hoc בסלון) אינו מצליח להתחבר לאינטרנט. מה עושים? תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי.. קניתי לא מזמן מחשב חדש..ואני רוצה להשתמש בתכונת הICS של הווינדוס..אני רוצה לחבר את המחשב הישן שלי..שהוא די ישן.. pentium 2 וגם לוח אם של intel שגם מגיע מאותה תקופה פרהיסטורית..אז נכנסתי לksp והמוכר לא היה בטוח שכרטיס רשת הכי פשוט RealTec 10\100 יעבוד עם המחשב הישן..רציתי לדעת מה דעתכם..?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי מחשב עם XP64 שמחובר ל012 התקנתי EMULE והוא נותן לי LOW ID אני ניסיתי דרך הFIREWALL (של XP) להגדיר לבד, אבל זה לא עזר. יש הצעות מה לעשות? איך להדריך אותי בצורה טובה יותר?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לנו רשת של 10 מחשבים שהמודם מחובר לראוטר והראוטר להאב ולכל המחשבים יש אינטרנט. אחד המחשבים הוא סרבר 2003 שהשימוש היחיד בו הוא האקסצ'יינג. האם יש איזו שהיא דרך להגביל את האינטרנט שהוא לא יהיה חופשי בכל המחשבים אלא רק במחשבים שאני אחליט? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית פועלת רשת Linksys, עכשיו, אני לא יכול לשים את האצבע על מתי בדיוק התחילה הבעיה, אבל אני מאמין שזה הפירמוט האחרון: כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אימיול (לשומדבר לא חוקי חס וחלילה!), הכל פועל כראוי, עד כרבע שעה לאחר ההתחברות לרשת האימיול, אז הרשת מתנתקת לגמרי, הוא לא מוצא שום רשת אלחוטית פעילה, וצריך לעשות ריסט, חשבתי שאולי יש איזו הגבלה איפשהו שברגע שאני עובר אותה, הוא מנתק אותי, אבל חיפשתי בדף של הראוטר ולא מצאתי, בבקשה, אני חולק סרטונים ביתיים עם חברים שלי וזה ממש חשוב לי...
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בהמשך לתארדים שנוגעים לבעיות הניתוקים וחוסר התקשורת של המודם עם המחשב, אשמח לשמוע איזה מודים (חוץ מהפיכה לפרו), או קושחות עדכניות יש למודם הנ"ל.... הנציג של בזק אמר לי שלפני שאני מעיף את המודם לא יזיק להתעלל בו קצת עם עדכונים אולי אחד מהם יעזור... תודה רבה רבה! נ.ב, אין בכוונתי להפוך את המודם לחייגן PPPOE כי זה ידרוש חייגן שונה משל מערכת ההפעלה ולא מתחשק לי, תודה (:
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ניסית לפתוח את הפורטים בפיירוול והוא לא ממש מרוצה מהעניין:
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר הכל טוב ויפה,פתאום מופיע לי פופ אפ,NETWORK CABLE HAS BEEN UNPLUGGED ככה כל פעם,בדקתי מליון פעם את החיבורים,הכל במקום. אפילו החלפתי לכרטיס הרשת השני שלי. יש מצב שהראוטר נדפק ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ברשותי שתי מחשבים רגילים במחוברים לרשת ביתית ע"י סוויצ' לאחרונה רחשתי מחשב נייד ברצוני לחברו אותו לרשת הנוככנית אף פעם לא השתמשתי בראוטר השאלה שלי היא האם מספיק רק ראוטור במקום הסוויצ' בשביל לחבר את המחשבים בניהם ולאינטרנט או שאלי לחבר את הראוטור לבוויצ' בשביל להעביר מידע בין המחשבים? תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום אני די חדש בכל העסק הזה אבל הקליטה שלי ממש טוב יש לי דירה עם 6 חדרים שהקומה האחרונה היא הגג ואני רוצה למתג ולחבר את כולם ברשת חוטית ואל חוטית אם אפשר לקבל עזרה בנושא כגון מאמרים כולל תמונות והסברים אני מאוד אשמח אם תוכלו לתת את העזרה הזו אני מדגיש שוב דגש על רשת חוטית ל6 מחשבים עם אפשרות לאל חוטית בתודה מראש אביב
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לפני כשנה וחצי התקנתי בבית רשת פנימית על רשת החשמל לצורך כך רכשתי שני יחידות חיבור MSI: Ethernet to Powerline HomePlug Adaptor מדגם EE14H נכון להיום אני מעוניין לרכוש יחידה נוספת למחשב נוסף שרכשתי. הבעיה- באייבורי אין מוצר מסוג זה נכון להיום ב- KSP על פי כתבה באתר זה המוצר (או דומה לו) היה - לפי קטלוג המוצרים באינטרנט - אין היום. אשמח לקבל מידע על מיקום למציאת המוצר אגב, הרשת עובדת מצויין וזה מומלץ למי שרוצה להתחבר במספר חדרים הנמצאים על אותה פאזה של החשמל ללא העברת חיוט נוסף ???
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-