רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי ולעוד חבר מחשבים ניידים עם WIFI ואנחנו רוצים להעביר קבצים ולשחק אחד עם השני בלי קשר לאינטרנט, לשעות למעשה לאן. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. התקנתי IIS על המחשב אבל הוא לא נותן לי לגשת לדפי ASP. יש לכם מושג איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
האם ניתן להפוך את הראוטר ל-AP במידה מסויימת אני קונה ראוטר אחר של LINKSYS WRT54G V7 אני רוצה להפוך את ה-D-LINK ל-AP (מגדיל טווח) האם ניתן לעשות את זה ואיך תודה על התשובה. ???
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ...קניתי לפני חודש וחצי נתב edimax 6216 mimo לאחר שקראתי עליו רק דברים טובים. מאז שקניתי אותו יש לי בעיה מוזרה מאוד איתו. הרשת בבית כוללת שני מחשבים (אחד נייד אחד נייח ) עם מערכת הפעלה XP2 ונייד אחד עם ויסטה. הבעיה היא שלעיתים קרובות (כל הזמן) ישנו מצב שאני מנסה להתחבר עם אחד המחשבים לרשת והוא נותן לי שגיאה "linited or no conectivity" בעוד באחד המחשבים האחרים האינטרנט כן מתחבר. אחרי כמה שעות אני אנסה עוד ופעם והוא כן יתחבר ..ואז אחרי זה הוא שוב לא יתחבר וככה כל הזמן. באותו רגע ניתוק הראוטר מהחשמל והחזרתו פותרת את הבעיה. העניין הוא שהבעיה היא לא רק עם מחשב אחד, אלא עם שני המחשבים בהם מותקן הXP. ויש גם מצבים שבהם אחד מהמחשבים עם הXP מתחבר והשני לא. ע…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלתי בבעיה הבאה - יש לי לפטופ של LG מדגם T1 DUKE ואני מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לי בבית. כשהמחשב מנסה להתחבר הוא מוצא את הרשת אבל נתקע בשלב של "מייבא כתובת רשת". הוא אפילו לא מגיע למצב של קישוריות מוגבלת או חסרה אלא פשוט מנסה בלי סוף עד שהוא נכנע. הרשת מוגנת בסיסמא, ובדקתי מספר פעמים שהקלדתי אותה נכון. כמו כן בדקתי אם עלי להשתמש בIP מסוים, אבל לא (אז השארתי את ההגדרות על ייבוא IP באופן אוטומטי). מדובר במודם מסוג TELE2 מס מודל CPAJJJSETL2 מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי את התשובה גם למייל achihood@gmail.com תודה רבה אחיהוד
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן התחילו להיות לי פינגים גבוהים מאוד... (300~ באירופה) נכנסתי לסטטוס של החייגן (012 + VISTA) וראיתי שהIPV6 עומד על LIMITED... אני לא יודע אם מקודם זה היה על INTERNET IPV4 עומד על INTERNET... אז יכול להיות שזאת הבעיה? שהIPV6 הוא LIMITED? רציתי לדעת קצת פרטים לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קורה אצלי משהו מוזר - אני מחובר דרך בזק בADSL, כאשר המודם מחובר לנתב אלחוטי. המחשב השולחני מחובר בכבל רשת לנתב ועובד מצויין. הבעיה היא עם המחשבים הניידים - שניהם מזהים את הרשת ומתיימרים להיות מחוברים אליה, אך כשאני מנסה לגלוש האקספלורר טוען שאני לא מחובר לרשת. בדירה הקודמת הכל עבד מצויין ובעצן לא אמור להשתנות כלום. יש למישהו רעיון איפה לחפש את הבעיה? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה שנותנת לי את כל המהירות ברשת ולשאר המחשבים היא נותנת את השאר... תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לשיםן כרטיס CardBus בנייד (כיוון שאין לו מובנה) שיוכל לקלוט רשת אלחוטית. שאלתי היא עד כמה טובה/לא טובה יכולת הקליטה של כרטיסים אלה. איך הקליטה של כרטיס ממוצע שכזה אל מול כרטיס מובנה בניידים? תודה, Anatoli.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להגביל את המחשב השני שלי למהירות מסוימת. איך אפשר לעשות את זה ??? אם אפשר לעשות את זה.. המודם של THOMSON TCM425 והראוטר של LEVEL ONE WBR-3406TX תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ניסיתי את המדריך שלמעלה ולא עבד ניסיתי דרך האשף וגם לא עבד מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך משנים את הip שלי אם היא לא משתנה כי יש לי נתב/ראווטר ?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי מחשב ניידןעכשיו יש לי 2 מחשבים(הרגיל והנייד) יש לי חיבור של בזק במהירות של 2.5 מ"ב איך אני יכול לחבר את המחשב הנייד דרך WI-FI לאותו הקו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שני מחשבים שעומדים בחדרים סמוכים גג 10 מטר הבדל אין בעיה של קליטה התשתית כבלים אבל מעדיף שהראוטר יהיה גם כבלים גם ADSL סביבות 250שח משהו טוב בלי בעיות קליטה וניתוקים בנוסף עוד כ.רשת אלחוטי
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2668 חבר שלי אמר לי שכנראה הראוטר לא תומך במהירות. זה נכון?
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני אפתח ואסביר איך הרשת מורכבת ולאחריה את הבעיה בכניסה לבית יש ראוטר אלחוטי המחובר למודם. ממנו יוצאים שני כבלי רשת סלולים בקיר לשני חדרים. בחדר א' יש מחשב אחד והוא מחובר ישירות לראוטר הראשי בחדר ב' יש שני מחשבים. מאחר ויש רק כבל רשת אחד הסלול בקיר ואין אפשרות להעביר נוספים, חיברתי ראוטר נוסף בחדר במתחבר לכבל שמגיע מהראוטר הראשי. הראוטר המשני מתפקד כסוויץ' ומתחבר לשני המחשבים בחדר ב'. כרגע כל המחשבים גולשים באינטרנט. חיבור רשת פנימית בין 3 המחשבים לא מתאפשר, והצלחתי לחבר רק בין 2 אלה המחוברים לראוטר המשני. מה עושים על מנת לחבר את כולם לרשת אחת מאחר ויש מדפסת משותפת? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר בין 2 מחשבים (ישירות או באמצעות ראוטר, אני לא יודע ובשביל זה אני צריך אתכם) השאלה היא מה עדיף? ולמה? אם ראוטר אז למה ואיזה עדיף לי לקנות . החיבור חוטי בלבד! אין לי צורך בחיבור אלחוטי. החיבור בין 2 מחשבים, אינטרנט 1(מודם אחד) וזהו. מידע נוסף? כל הנושאים כאן בילבלו אותי ולא מצאתי אף נושא אחד שיעזור לי , רק ביזבוז זמן ובילבול. אם זה חשוב אילו מחשבים יהיו מחוברים אז אלו הנתונים: מחשב אחד יהיה Celeron 2.4GHZ (שאני מעדיף שיהיה אדמיניסטראטור). המחשב השני יהיה P4 630 3.0GHZ .
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שני מחשבים המחוברים לרשת דרך נתב של edimax. עד עכשיו החיבור היה ללא חייגן. פתאום, כששיניתי מסלול אצל הספקית, הכבלים החליטו להעביר אותי למסלול עם חייגן. הקטע הכי דפוק הוא שהם לא אמרו על זה כלום ופתאום לא יכולתי להתחבר לרשת. לא ברור לי אם האשמה היא של הספקית או של הכבלים - אבל מי מהם שאחראי מציג פה חובבנות לשמה... בכל מקרה, נציג של הספקית עזר לי להגדיר חייגן בראוטר ועכשיו אני יכול להתחבר לרשת. עכשיו עולה השאלה - מה עדיף? חיבור עם חייגן או ללא חייגן? האם בכלל יש הבדל כלשהו מבחינתי? אם כן מה ההבדלים? ומה עדיף לי לקחת? ולמה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-