רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שמתי בלילה את המחשב פתוח להוריד משהו ב DCC... ויש לי אלקטל משודרג לפרו. קיצר הבנתי בבוקר ששכחתי לפתוח את הפורטים המתאימים בשביל ה DCC recive. אז הלכתי ל Nubz AlcaTool בשביל לפתוח כמה פורטים. ומה אני מגלה? זה לא מתחבר, אני רושם את הכתובת 10.0.0.138 וזה לא מתחבר.. טוב הלכתי לטלנט עשיתי telnet 10.0.0.138 אני רואה User: כרגיל אני לוחץ אנטר ואז אני רואה wtf: User : SpeedTouch (XX-XX-XX-XX-XX-XX) Password : לא עוזר ללחוץ אנטר זה מתנתק. אז נכנסתי לאקספלורר שמתי 10.0.0.138 שוב אני רואה מסך עם שם משתמש וססמא! גם ב ftp://10.0.0.138 אותו הדבר. אין לי מושג מה קרה ואיך זה יכול לקרות, רק אולי איזה האקר משועמם נכנס לי למודם ושם בו ססמא. חוץ מזה אני לא מבין איך תוך לילה מצב של מודם יכ…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שאלה לא ממש קשורה לפורום... אבל אודה לכם אם תוכלו לענות לי. כחלק מעבודה בסמינר במימון אני צריך לדעת כמה עולה רוחב פס באינטרנט? הכוונה לדוגמא: כמה גוגל, מיקרוסופט וכו' משלמות על רוחב פס שלהם? כמה עולה לעלות משרת של עצמך GB 1???? אם תוכלו גם לכתוב כתובות אינטרנט של חברות שמתמחות בתחום זה ממש יעזור! בתודה מראש, :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד של MSI עם כרטיס רשת אלחוטי RALINK שמחובר לראוטר של 3com מהירות החיבור היא 54 MB אבל המהירות תעבורה היא לא גדולה מ 13-14 mbit אני לא מבין למה . . ? זה הכרטיס המחורבן או שיש בעיה בראוטר . או שבכלל רשת אלחוטית לא אמורה להגיע לקצבים מהירים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר של siemense של בזק שהוא עושה לי די בעיות, לדוגמא איטיות בגלישה, לעיתים פינגים גבוהים (בדקתי עם התשתית ועם הספקית והכל בסדר אצליהם),יש לציין שעם הראוטר הקודם לא חוויתי שום בעיות.. לכן, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי פשוט ואמין עם הדרישות הבסיסיות שלא יעשה לי שום בעיות תודה רבה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רשות התקשורת האמריקאית (FCC), שהיא המקבילה למשרד התקשורת הישראלי, החליטה ביום חמישי האחרון על הקצאת תחום תדרים נוסף לתקשורת אלחוטית מסוג Wi-Fi. מידע מפורט בנושא זה נמצא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=831
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כרגע רשת כזו בבית: מודם ECI BFOCUS המתפקד כנתב (דגם 312+) סוויץ' של EDIMAX חוטי 8 פורטים לאחד הפוטים מחובר המודם ול3 אחרים 3 מחשבים. באחד המחשבים ישנו כרטיס רשת נוסף שלא בשימוש (לא נראה לי שזה יעזור...) ב2 מחשבים ברשת יש מספר חיבורי USB פנוים (בכל אחד) אני מעוניין לקנות מחשב נייד ולחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטית. מה אתם מציעים לי לעשות? לפי מה שאני יודע אני יכול : 1. להוסיף נתב אלחוטי (ואז איך אני מגדיר את המודם? צריך לבטל בו את הנתב?) 2. לחבר כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים ולשתף דרכו את האינטרנט למחשב הנייד (לא הכי פשוט להגדיר נכון?) במצב זה כמובן המחשב "המשתף" יהיה חייב ליהיות דולק על מנת שתיהיה רשת בנייד אשמח לתשובות והצעות! (עריכה:הוספתי ד…
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הראוטר בקצה אחד של הבית והמחשב בקצה השני(בית ממוצע). כמו כן איני יודע אן עדיף PCI או USB.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן, אני גר כרגע באירופא ומתכוון לחזור לארץ בקרוב. רציתי לנצל את הזמן שנותר לי פה בשביל לקנות ראוטר חדש שאביא איתי לארץ. יתחברו אליו כנראה 2 מחשבים חוטית ועוד מחשב נייד\טבלט באזור של ממ"ד אלחוטית. דירה של כ-100מ"ר. כבר עבר הרבה זמן מאז התעסקתי עם חיבור לאינטרנט בישראל ורציתי לדעת אם לבחירה של הראוטר לא תיהיה השפעה על התשתית\טכנולוגיות שקימות בארץ? אני מאמין שכל עוד אקח ראוטר בנפרד ומודם בנפרד לא תיהיה בעיה, נכון? בכל אופן, חשבתי על הדגם הנ"ל: TP-Link AC1900 Archer C9 אני יכול לקנות אותו בערך ב 600 ש"ח. האם הוא משתלם? יש המלצה אחרת שכדאי לי לבדוק? תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אבא שלי כרגע בארה"ב איזה ראוטר אלחוטי הכי כדאי לקנות המליצו בבקשה על דגמים ... או על תכונות שחשוב שיהיו לראוטר?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה: 1) שלושה סוויצים של 24 פורטים על 1G ושלכל סוויץ יהיה power over ethernet 2) נתב ללא WIF עמיד לפחות ל100 משתמשים עומק: 20 מקסימום, רצוי גובה 1 U (ידוע לי שהגודל של הארון לא הכי טוב, אם ואין משהו טוב להציע, אז אולי להחליף ארון) אין הגבלת תקציב תודה לעוזרים ואיפה ניתן לקנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית + שיתוף קבצים. במחשב השרת 2 כרטיסים רשת ובמחשב האורח כרטיס אחד והם מחוברים בכבל רשת מוצלב. רציתי לדעת אם אני יכול להגביל את המחשב האורח למשל שקצב ההורדה (Download) שלו יהיה כ- 30KB וקצב העלאה (Upload) שלו תיהיה 5KB. איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2) ומה הדפדפן הטוב האחד הטוב ביותר שיש? 1) יש לי 012 ואימיול עכשיו איך אני מגדיר שהה הWEBCACHE היפעל ? יש לכם איזה מדריך?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני חדש פה וחיפשתי נושא דומה אך לא מצאתי. קניתי אתמול סטרימר של BUFFALO LINKTHEATER PC-4 ומשום מה אני לא מצליח לחבר אותו למחשב. יש לי את הסיסמא מהרשת האלחוטית אך הסטרימר לא מצליח להתחבר בהגדרות הנוכחיות. הראוטר הינו של TP-LINK WR542G ובמחשב XP-HOME. יש למישהו אולי רעיון? בתודה מראש אלי
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעייה בשיתוף קבצים ומדפסות באחד מהמחשבים ברשת -------------------------------------------------------------------------------- ברשותי 2 מחשבים נייחים ולפטופ, ראוטר של 3COM ומודם כבלים של TERAYON אחד הנייחים והלפטופ מתחברים אלחוטית לראוטר והנייח השני מתחבר באמצעות כבל רשת לראוטר, המודם מחובר ישירות לראוטר. כל המחשבים מצליחים להתחבר לאינטרנט בלי שום בעייה. ניסיתי להגדיר רשת ביתית ע"י האשף של ווינדוס XP, בשני האלחוטיים הצלחתי להגדיר רשת ולהעביר ביניהם קבצים. המחשב הנייח לא הצליח להתחבר לרשת, דברים מוזרים שהיו לי בהתקנת הרשת שלו: הוא לא ביקש ממני לעשות ריסט בסיום האשף, כשאני מבקש לראות את שאר המחשבים בקבוצת העבודה שלי הוא מקפיץ לי הודעה שאין לי אפשרות להתחבר לרשת הבייתית, ית…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן. אם אני מחבר בבית אקסס פוינט שמחובר בצורה אלחוטית לראוטר שלי אני צריך להתחבר אליו ? השאלה שלי היא כזאת, אם אני מתחבר כרגיל לרשת ואקסס פוינט פשוט נותן קליטה יותר טובה או שאני אמור להתחבר לאקסס פוינט ולא לרשת בשביל לקבל את הקליטה היותר טובה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במדריך שיש באתר http://hwzone.co.il/guides/ICS/ לא כל כך הבנתי מה קורה שם. מצד אחד מוצגים נתבים ומצד שני רכזות וגם שלוש אופציות להתקנה והמדריך מתייחס לרכזות, אז לשם מה הנתב? ולשם מה הבלבול עם שלוש אופציות התקנה? בקיצור, אני רוצה להקים רשת לצורך פשוט ובסיסי ביותר. אני רוצה להעיף את תוכנות ההורדות למחשב אחר וכמובן ליצור שיתוף בין המחשבים כדי שאוכל להעביר את הקבצים שהורדו למחש הראשי, בקיצור לא משהו מסובך. יש לי מודם של סימנס C2-010 נתב של אדימקס BR-6104K בכל מחשב יש כרטיס רשת האם הגדרות לשיתוף קבצים וחיבור (כל אחד) לנתב הן שתי פעולות שלא קשורות אחת בשניה ופשוט מבצעים אותן ביחד? היכן אני יכול למצוא את המדריך המתאים ביותר ל'פרוייקט' שלי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בסלון שמריץ ויסטה ומחובר לאינטרנט דרך מודם של הוט (ספק בזק בינל). דרך הקיר עובר נקודת רשת לחדר אחר עם מחשב נייד. עד עכשיו הייתי מתחבר לאינטרנט ב2 המחשבים בלי בעיה בשיטה הבאה: מחשב 1 בעל 2 כרטיסי רשת כרטיס אחד מחובר למודם (ללא ראוטר/סוויץ) כרטיס שני מחובר לקיר במחשב השני (בחדר השני) הייתי מחבר כבל רשת מוצלב וגולש בלי שום בעיה באינטרנט,המחשב הריץ XP כעת קניתי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 חיברתי את הכבל רשת המוצלב כמו שהיה במחשב ההוא בלי להגדיר משהו מיוחד.הוא מזהה הוא נותן לי לגלוש אך האינטרנט לא עובד בצורה חלקה יש לי איקסים במקום לינקים/תמונות (למרות שמותקן פלאש וג'אווה),לעיתים קרובות אני רואה את השגיאה הבאה: ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג א…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-