עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. טוב אז ככה אני כבר בערך 4 שנים עם הRTA770W שנקנה מבזק אז. כיום מחוברים אצלי מחשב נייח חוטית, 2 ניידים ופלייסטישן 3 אלחוטית. עכשיו הראוטר הזה כנראה ראוטר-מודם כי לא מחובר לי שום מודם חוץ ממנו. הראוטר יחסית דגם לא רע, לא עשה יותר מידי בעיות, אבל הוא איטי מדי ויש לו טווח קטן מידי. אני ראוטר עם טווח קליטה גדול-בית 2 קומות, שלא יהיה תקיעות או איטיות כאשר יש עומס של 3 מחשבים נגיד, ושיהיה לו כניסת USB על מנת שאני יוכל לחבר דיסק קשיח חיצוני בשביל רשת ביתית. יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לנתב קווי ג'יגה ביט בתקציב עד 250¤. אם באותו התקציב נכנס משהו אלחוטי מוצלח, סבבה. יורכב על תשתית כבלים. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  3. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX קוי BR-6104K שמחובר ממני לעוד 2 מחשבים שאותם אני מגביל במהירות של 50K הורדה ו4קיי העלאה בכל מחשב ע"י התוכנה NETLIMITER . השאלה אם אני יכול לעשות את אותו הדבר דרך הראוטר הזה , ואם כן מה שם האפשרות הזו בהגדרות של הראוטר ואיך מכוונים אותה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  4. בזק נותנת נתב משולב (המודם ADSL כבר בפנים.......) תוצרת סימנס, בהתחיבות לשנתיים במחיר של 10 ש"ח לחודש למי שמחובר ב-1.5 או ללא תוספת למי שמשלם כבר על מהירות תשתית 2.5. מסביב אני רואה לא מעט נתבים כאלו משדרים כך שזה כנראה די פופולרי. ברגע זה אני נמצא על רשת כזו של אחד השכנים - לא יודע מי בדיוק - שלא לימדו אותו להשתמש לפחות ב WEP . מה דעתכם על הנתב הזה? בהנחה שאין כוונה לרדת מתשתית ADSL , נשמע על פניו מענין. יש חוות דעת בהיבט הטכני?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי אנשים, היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Chamuelm,

יש לי: - נתב Aztech DSL 600EW (לאתר) - ARRIS TM502M (לאתר, אין את הדגם הזה אבל יש דומים) (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - מדפסת HP officejet 550 עם פקס - THOMSON TCM425 - מודם (הגיע אחרי שעברנו לכבלים) - לחצן מצוקה של יד שרה - טלפון זה אחרי שעברנו לאינטרנט בכבלים עד עכשיו מהשקע יצא כבל למדפסת (פקס) שהוציאה קו לטלפון ולמכשיר של יד שרה. ומהשקע יצא עוד קו למודם שהתחבר למחשב. איך לחבר עכשיו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. עד לפני יומים הייתי מוריד ב 100 ק'ב ומאתמול בלילה אני לא יכול לעלות קבצים ולא להוריד. האם יש מצב שהם חסמו ? נ.ב ספק -נטויז'ן תשתית הוט תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by ido2309,

היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  10. הכותרת אומרת הכל

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. יש רשת...במחשב שפירמטתי יש את הנתב של 2WIRE. ניסתי להגדיר את הנתב במחשב לפי חוברת ההוראות עם דיסק ההתקנה, אבל שהוא מגיע לשלב שבו הוא צריך ליצור קשר בין המחשב לבין הנתב-אז אני מקבל הודעת שגיאה שבה כתוב : "setup was unable to prepare your computer for Home Portal connection" יש פיתרון? ד"א בשאר המחשבים שנמצאים ברשת הזאת יש אינטרנט.

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  12. למחשב שלי מחובר הראוטר האלחוטי, ויש מחשב נוסף שמחובר ברשת אלחוטית. איך אפשר לבטל את האינטרנט במחשב השני בלי לכבות את הראוטר ובלי לגשת אליו? יש דרך לעשות את זה דרך המחשב שלי?

• 9 תגובות
    • 9.6k צפיות
  13. Started by EITAN4,

יש לי 3 מחשבים מחשב ראשי >< מחוברים אליו 2 מחשבים באמצעות כבל רשת . (בעבר הייתי מגדיר חיבור אחד וכל פעם היתי מחבר את אחד המחשבים פיזית) בשלושתם יש XP ( ואני מחובר ב ADSL ) במחשב הראשי הגדרתי באמצעות " הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה" ונוצר לי חיבור גשר רשת בעיה היא !! >> שכשאחד המחשבים מתכבה << הוא מנתק לי את האינטרנט במחשב הראשי !!! איך פותרים את הבעיה הזו???? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mena,

יש לי בעיה במחשב אחר שמתחבר דרכי לאינטרנט דרך כבל מוצלב הוא מביא לי את ההודעה קישורית מוגבלת. החלפתי כבלים וכרטיסי רשת אבל עדיין היא לא נפתרה,מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. יש לי חבילה של בזק בינלאומי עם הוט במהירות 1.5 . אין לי ראוטר. בשבועות האחרונים SababaDC ו- Utorrent מזדחלים. בבדיקת מהירות הורדה מהאתר של בזק הכל נראה תקין. אבל אז גיליתי שני דברים: 1) בבדיקה מהירות חיצונית באתרים בחו"ל קיבלתי מהירויות לא הגיוניות ואת התשובה בקובץ שצירפתי speed test.jpg, שבקיצור אומרת שמישהו עובד עלי. 2) אני משתמש ב-Peer Guardian והוא הראה לי ברישום של החסימות שלו שיש לבזק בינלאומי anti-p2p . הרישום מופיע בקובץ השני שצירפתי peer guardian.jpg . בדקתי את ה- ip של ה-destination והוא אכן של בזק בינלאומי. מישהו יכול לאשר לי את הנתונים לפני שאני פונה לעיתונים? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by erashel,

טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by adir12,

שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. כחלק מעבודה שאני מכין בסמינר במימון אני צריך לבדוק עלויות של רוחב פס... בדקתי קניה של סיבים אופטים לאינטרנט. העניין הוא שהחיבור די יקר והרוחב פס לא ממש גדול... נגיד OC192 בעל רוחב פס של 9.6 גיגה. זה בסה"כ 9600 מגה לשניה וזה נותן רק 6,400 אנשים שיש להם מהירות של 1.5 מגה. ה OC192 עולה כ 2.5 מיליון דולר בחודש... אז מאיפה הרווח של חברות האינטרנט? כתובת האתר של מחירים של הסיבים: http://www.infobahn.com/research-information.htm

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by davis5,

יש לי מחשב נייד של LEVONO V100 וכרטיס המובנה התקלקל צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עד 150 שח תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

היי. אני קונה HTPC ואין לו חיבור קווי לידו אז חשבנו על לקנות אלחוטי. חשוב שיתאים לHOT ולבזק בינלאומי (014). עד 300 ש"ח, אם יש חריגה מאוד שווה אז תגידו לי. אגב, תמליצו לי גם על כרטיס רשת פנימי ב100 ש"ח (אלחוטי כמובן).

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  25. שלום . ברשותי ראוטר\מודם מדגם SIMENS SL2-141 שמשמש ארבע מחשבים בקו נייח ועוד מחשב נייד ברשת האלחוטית . הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בממ"ד וכאשר הדלת אצלי סגורה ( בממ"ד ) אין קליטה ברחבי הבית , הקליטה צריכה להיות מהגינה האחורית עד למרפסת שבחוץ כולל הסלון החדרים וכל הבית . הבנתי שיש אפשרות לקנות מגבר \ אקסס פוינט שאני לא מבין ממש מה זה ועד כמה זה יעיל , יש לי את ה400-500 שקל להשקיע ואפשר לחרוג אם זה באמת ייתן שיפור משמעותי , בכל מקרה יש המלצות למה לעשות ומהו הפתרון ? דבר נוסף הבנתי שהראוטר\מודם שלי על הפנים , אתמול שדרגתי את החבילה ל5 מגה , אם אני יבקש את הראוטר של אסוס אני ירגיש בהדל כלשהו ? מה ההבדלים בכלל ? תאכלס אין לי שום בעיה עם הסימנס עד היום ... חוץ מזה שאני פותח…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים