רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
על פי כתב התקשורת של גלובס, לקוחות Unlimited נוטשים את השירות לאחר תום תקופת הניסיון. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000988314 הכוונה המקורית של המיזם היתה לתת ל-5,000 הלקוחות הראשונים נתבי סיסקו חינם אין כסף. אם כוונה זו היתה מתממשת, אני מאמין שאחוז הנטישה היה קטן הרבה יותר. לקוחות האינטרנט בישראל התרגלו שבזק והוט מספקות מודמים/נתבים משולבים בחינם או בעלות נמוכה והעובדה ש-Unlimited לא נוקטת צעד דומה עומדת בעוכריה. מרבית הצרכנים לא יודעים מה זה ראוטר ובטח מתקשים בהתקנה ובהגדרה שלו. אם Unlimited לא תתעשת, הנושא הזה יהפוך לבעיה אמיתית.
-
- 38 תגובות
- 9.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר של D-LINK והוא חוסם לו את הSoulseek (תכנת שיתוף קבצים ללא מכירים שביניכם) ניסנו לשחרר לה את הפורט אבל הראוטר לא מוותר. אולי עשיתי משהו לא נכון, מישהו יכול לתת תדריך קצר ולחשוב איתי למה אולי?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לא ידוע למה קניתי תראוטר הזה לא יודע רק צרות יש לי כבר שבועיים עכשיו אני מנסה לבדוק מחשב אחד המחובר בכבל ישר אל הראוטר עם הגדרות אייפי בכרטיס הרשת של 192.168.2.100 255.255.255.0 192.168.2.1 ואת הראוטר חיברתי בכלב ישר וגם מוצלב שום דבר לא שינה.. למודם של אלקטל חמש נורות! בהגדרות של הראוטר עשיתי לפי PPTP וגם לפי PPPoE בשניהם רשמתי הגדרות של סיסמא ושם משתמש ורשמתי אייפי וכתובת משנה הכל הכל!!!!! ניסיתי הכללללללללל מבדיקת פינג בפורט 192.168.2.1 ועובד יש קשר...... אז להמ לא עבוד לי האינטרנט?????? זה לא הכבל שמחבר בין הראוטר למודם כי ניסיתי גם מוצלב וגם ישר ושיחקתי עם כל ההגדרות הקיימות בראוטר ועשיתי ריסט מאתיים פעם... וגם פעלתי לפי התמונה הזאת פעם אחת בהגדרות ואל הצליח http://w…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי בעזרתכם לקבל קצת פרטים על רשת אלחוטית N, וגבי מוצר Linksys WRT610N - http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WGA600N הנמכר בארץ גם, בסביבות ה 1400 שקל.לפי זאפ. מה יכולות תקן אלחוטי N.. טווח.. יכולות.. מהירויות...? מה זה אומר שמדובר ב רשת DUAL BAND...? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים אני אמור לקבל HOTBOX במקום המודם THOMSON שיש לי עכשיו. מכיוון שאני רוצה להמשיך להשתמש בראוטר הנוכחי שלי הבנתי שאפשר להפוך את הHOTBOX לBridge (מודם אינטרנט בלבד) בעזרת התפריט של המכשיר או בשיחת טלפון להוט. השאלה שלי היא אם המצב הפיך ואני יוכל להחזיר את הHOTBOX לתפקד כראוטר בחזרה או שהמכשיר הלך ? זאת במקרה שהראוטר הנוכחי שלי לא יתפקד בצורה טובה עם חיבור 100MB שאת זה אני לא יודע עד שאנסה זאת... תודה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איך אפשר לפצל תקע רשת יחיד לחיבור של שני מחשבים במקביל לאותו התקע (התקע מחובר בסופו של דבר להאב מרכזי מרוחק מהתקע עצמו). יש אפשרות לעשות דבר שכזה ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. התחברתי להוט, מהירות 100 מגה, הכל מצויין, אני עובד עם ה HOTBOX, שמתי לב שבניגוד לבזק ולראוטר הקודם שלי, ה Wi Fi כעת איטי משמעותית, גלישה מהלפטופ שנמצע במרחק מספר מטרים איטית, אתרים עולים לאט משמעותית וכו'. אני לא מתכוון להפוך את ה HOTBOX למודם ולרכוש ראוטר אלחוטי, אני אשמח לדעת האם אכן מדובר בבעיה ידועה ב HOTBOX, והאם יש דבר מה אחר שעשוי לשפר את הקליטה שאוכל לבצע. 2. אני מנסה לגרום לכך שאוכל להשתלט על אחד המחשבים דרך האינטרנט ב Remote Desktop, אני מנסה לפתוח את הפורט כפי שעשיתי בעבר, להלן צילום מסך, אך לא עובד, מה אני עושה לא טוב? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אני משחק על שרת אירופאי של המשחק Call Of Duty. כתובת: 195.20.109.43:28960. אני בדרך כלל מקבל פינגים של 100-110 על השרת, אבל התחלתי לאחרונה לקבל הרבה מאוד LAG ופינג גבוהה 200-300. בדקתי ווירוסים, תוכנות ריגול אבל זה לא עזר. התקנתי מחדש את הווינדאוס אבל גם זה לא עזר. בחברת הכבלים ובספק עשו כל מיני בדיקות ולא מצאו שום תקלה. דיברתי עם בעלי השרת שאני משחק בו, והוא בטוח ב-100% שאין שום תקלה בשרת עצמו שיכולה לגרום לבעיה הזאת (גם שאף אחד מתוך מאות המשתמשים שנכנסים מדי יום לשרת לא נתקל בבעיה שיש לי). נתנו לי כיוון: שיכול להיות שהחיבור שלי לשרת (שנמצא בבריטניה) עובר קודם כל דרך ארץ אחרת ורק אז מגיע ליעד שלו שהוא השרת. ושמעתי על זה משהו איפשהוא כאן בהודעה... רציתי לדעת איך אני יכול …
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שם של ראוטר שמתאים לחיבור כבלים, שב-100% לא תומך בחיבור עם חייגן ועובד רק עם חיבור קבוע. אני חייב אחד שאי אפשר לעשות לו כל מיני שינויים ובכך שיתמוך בחייגן, אלא אחד שאין סיכוי שיתמוך בשרתים/חייגן. תציינו שמות אם יש לכם בבקשה, זה יספיק
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר Dlink -604+ אני רוצה לשחק במשחק בשם Total Annihilation ברשת אך יש בעיה: אשמח לדעת כיצד אפשר לפתור את הבעיה מבלי להחליף ראוטר. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens Amilo m1450g אני מעוניין לגלוש באינטרנט בצורה אלחוטית בבית, כמו כן בעתיד הקרוב יתווסף מחשב נייד נוסף שיצטרך גישה אלחוטית לאינטרנט. 1. להבנתי, הנייד שלי מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי, ולכן עלי לרכוש רק רטואר אלחוטי, נכון ? 2. האם זה משנה אם אני מחובר דרך הוט / YES והאם זה משנה דרך איזו חברת אינטרנט אני מחובר ? (להבנתי, כל הפרטים הנ"ל לא משנה, מכיוון שהראוטר פשוט מחובר מכניסת ה WAN למודם, וזהו) במידה ורלוונטי : הוט ואינטרנט זהב. 3. אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי פשוט, זול וטוב שעושה את העבודה, עם ממשק WEBי נוח לקינפוג, שיהיה אפשר להגדיר הצפנה סבירה וזה הכל :-) אין בדירה ממ"ד ו/או מכשולים כלשהם. 4. כמו כן, במידה ומותר, אשמח לקבל המלצה לחנות א…
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה למי שיש ניסיון בתחום רציתי לדעת אם זה יכול לעבוד גם בין דירות שונות ? אני מתכוון יש דירה אחת בקומת קרקע ודירה שניה מעליה האם זה יעבוד ? חשוב לציין שמבחינת חשבון חשמל כל דירה משלמת לחוד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת ZyXEL, יצרנית מוצרי תקשורת לעסקים וללקוחות ביתיים, החלה לפעול בישראל. החברה, הממוקמת בטיוואן ומעסיקה למעלה מ-2,000 עובדים, משווקת את מוצריה בישראל באמצעות חברת Quality Bytes, הממוקמת בלוד. בין שלל מוצריה ניתן למצוא נתבים אלחוטיים (הן בתקן N והן בתקן AC), נתבים אלחוטיים הכוללים מודם VDSL, נתבים המתבססים על חיבור סלולרי 3G ו-LTE (דור 4), מתגים (switch) לא מנוהלים התומכים במהירות של 1G, מתגי POE, נקודות גישה אלחוטיות מנוהלות, מתאמי Home Plug, שרתי אכסון (NAS) וכד'. בשבועות הקרובים אפרסם שתי סקירות על מוצרי החברה - הראשונה על מתאם Home Plug דגם (PLA5405) התומך במהירות 1.2Gbps והשניה על מודם/נתב VDSL התואם לרשת בזק (דגם VMG1312-B10A). כל הפרטים על החברה, מוצריה והזמינו…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לשיתוף קבצים (אימיול של ליאונט ,אימיול של וורז ,ביטרונט ...בנפרד כמובן ) האינטרנט שלי נופל ואין לי אינטרנט הדרך היחידה שאני יכול להחזיר את האינטרנט זה ריסטרט למחשב ולמודם. זה קרה גם בעבר כאשר השתמשתי בנורטון כאנטי וירוס,כיום אני משתמש ב NOD32 ועדיין יש לי ניתוקים. הורדתי את חומת האש של ווינדוס ללא פעילה. דפדפן אינטרנט הוא AVANT...אם זה קשור בכלל. בבקשה תנו יד אני כבר מיואש
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אנסה להיות מפורט ככל האפשר בשביל לא לקבל תשובות שיטחיות: העניין הוא כזה, יש לי ראוטר של אדימקס - BR6204WG, יש לי נייח שבו המודם מחובר וגם הראוטר ויש לי גם נייד (שאותו נעזוב לבנתיים). אתמול גלשתי והכל היה יפה מאוד... פתאום (איזו דרמטיות), הגלישה הפסיקה לי ולא הצלחתי להיכנס לשום אתר. (בנייד הכל עדיין הצלחתי לגלוש יופי). התקשרתי לכל התמיכה שרק יכלתי לקבל (ברק + כבלים) ושניהם לא ידעו פיתרון. אמרו לי לבצע התקנה מחדש לו כי יש לי בתיקיית חיבורי רשת 2 חיבורים: LOCAL ... רגיל וLOCAL..3 והחשב לא יודע לפי מה להתחבר. טוב אמרתי (אני מתקדם לכיוון הבעייה)... ניתקתי את הראוטר והתחברתי דרך המודם - הכל טוב. הבעייה היא: כאשר אני מנסה להתקין את הראוטר דרך האתר 192.168.2.1 אנ…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, המטרה שלי זה לשתף על חווית מעבר מבזק ל 012 וחזרה לבזק. אז עברתי ל 012 והחווית מכירה הייתה מעולה. קיבלתי ראוטר עלום שם T&W128 שהקשר שלו לציוד קצה סביר הוא בדיחה. הגדרתי אותו כ bridge כי הוא לא שווה כלום ומייד הסנכרון קו ADSL ירד מאיזור ה 90 ל 70 ואז התחלתי לבדוק את 012 כספק מול 014 ואין על מה לדבר, מבחינת jiter ופינגים הם פחות טובים לפני שהתחלתי לבדוק את התשתית התקשרתי לתמיכת פח של 012 שפשוט אמור שיש להם "תאוריה" שבזק פוגעת בקוים שמתניידים ואין להם מה לעשות בנידון כי זה תחת הטווח של בין 40 מגה ל 100. קיבלתי עצבים וחזרתי לבזק בנדל שלהם ו 014 בעלות של 124 ש"ח. שם מסתבר שגם שם ניהיה בזיון, החבילה שלהם נקראת Max100 שזה אומר לפי הנציג הטכני מ 20 ל 100 מגה, וה 60 שאני…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה שתי מצלמות אבטחה אלחוטיות של vivotek בדגם PT3127 חיברתי אותם לראוטר אלחוטי חדש שקניתי של אדימקס BR-6226N. ביחידה שכל העסק הזה מורכב אין מחשב, הבאתי לפטופ עשיתי את ההתקנה של המצלמות ושייכתי אותם לראוטר אלחוטית. בתוך הביית כל העסק עובד ... השאלה, איך אני יכול לראות את זה מרחוק? ניסיתי להשתמש ב ddns שבתוך הראוטר, פתחתי חשבון והכל , ואני לא מצליח לקבל גישה לראוטר מרחוק... אני משתגע, מה אני צריך לעשות ? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרת הכי טוב היום DONKEY SERVER NO 2 זה תיאור הבעיה מהLOG Error DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. יש פתרון לזה? למה אני לא יכול פתאום להתחבר לשרת הזה?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כן, הנושא הזה נטחן כמו מים, אבל האיטיות לאחרונה עוברת כל גבול. בתור אחד שלא נמצא יותר מדי בבית, זה די מעצבן להתחיל להתעמת איתם בנושא כשאני סוף סוף בבית - המהירות כל כך איטית שאני לא יכול לפתוח אפילו אתר לבדיקת מהירות (speedtest.net). סרטונים באתרים אחרים מ-youtube (מטהקפה, סרטים בצפיה ישירה) נטענים יותר לאט מה-1mb של הסלולארי שלי (ואני בחבילה של 12mb), אפילו איביי ואמזון נטענים במשך דקות(!!!), ואפשר בכלל לשכוח מתמונות ברזולוציה גבוהה. מה לאזעזל הולך פה?
-
- 34 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי, בערך חודשיים לאחר רכישת ה- 9980, אני מרגיש שהוא לא עובד כמו שהייתי רוצה / מצפה. אני מניח שמדובר בהגדרות שגויות ואשמח לעזרה בנושא. הבעיות שאני חווה הן בעיקר בהתחברות של הקופסא לאינטרנט. אני שומר שבת, ופעם בשבוע אני מכבה אותה למשך יום. כשאני מדליק את המכשיר במוצאי שבת, כמעט תמיד אני עובר איזשהו טקס שלוקח בערך חצי שעה (!!!) עד שהקופסא מצליחה להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הנושא מול הקופסא שקיבלתי מספקית האינטרנט שלי (הנטבוקס שיש לי) ונראה שהבעיה היא לא בקו. כשהייתי רואה שלקופסא לוקח יותר מדי זמן להתחבר, הייתי מנתק אותה ומחבר את הנטבוקס. ברוב המקרים, הנטבוקס התחבר בזמן סביר (תוך 2-3 דקות). כשהייתי מנתק את הנטבוקס ומחבר את ה- 9980 בחזרה, שוב הייתי צריך להמתין המון זמן עד שהוא …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-