עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Home Boy,

ברשותי אינטרנט מהיר עם מודם ALE 130 הפועל על מערכת הפעלה win XP PRO וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט שני המחשבים הקטנים נשארים דולקים ואני חייב לבצע הפעלה מחדש של המחשב בכדי להתחבר מחדש. אך כשאני מנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב לאחר שקורה דבר כזה המחשב נתקע בנקודה saving your settings ולכן אני צריך לבצע הפעלה מחדש ידנית...לישהו יש פיתרון למצב המעצבן הזה???

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by eliXir,

האינטרנט שלי איטי בצורה מטורפת מאז שפירמטתי.. זה מתבטא בעיקר בהורדות (מוריד על 10-20 קילו בייט ממקומות שהייתי מוריד על 200). זה בעיקרון הפתיח לשאלה הבאה: נכנסתי ללוג של הראוטר שלי ויש שם משהו שאף פעם לא ראיתי. כל הלוג מפוצץ בהודעות כאלו: 2006.09.17 05:38:01 **IP Spoofing** 127.0.0.1, 80->> 88.152.99.90, 1959 (from ATM Inbound) 2006.09.17 04:31:26 **SYN Flood to Host** 192.168.1.2, 1504->> 64.236.46.63, 80 (from ATM Outbound) 2006.09.17 02:30:14 **UDP Flood to Host** 192.168.1.3, 3636->> 151.44.140.215, 1024 (from ATM Outbound) לפי מה שמצאתי בגוגל לגבי ה IP SPOOFING זה אומר שהאקרים מנסים לפרוץ לי למחשב או משהו כזה.. אני חושב. מה לעשות?

4. Started by roeesnir,

שלום. יש לי בעייה חמורה. אני מחבר את המחשב לראוטר, והוא מראה לי את האייקון של ההתחברות (עיגול קטן שרץ בין שני המחשבים בשורת המשימות) הוא נשאר במצב הזה. לא מקבל IP. הבעייה היא לא ברשת, כי יש לי עוד מחשבים מחוברים ועובדים. הבעייה היא לא בכרטיס הרשת, כי החלפתי כמה כרטיסים ובכולם אותה תוצאה. לדעתי זו בעיה במערכת ההפעלה. מישהו יודע על זה משהו? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by benor,

2.5MB כבלים 013נטוויז'ן

• 89 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. מעניין אותי לדעת אם יש עוד מישהו שהחיבור שלו ל-SKYPE מתנתק כל היום לפרקי זמן ארוכים. שמתי לב שגם האתר שלהם איטי (אולי כולם מנסים לגלוש לשם) ד"א חיבור שלי דרך ADSL בזק בינלאומי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אם אני משנה את ה mode בהגרה של הראוטר הטווח יהיה יותר ארוך ? (תמונה בפנים) http://img98.imageshack.us/img98/9518/59793605.png

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  9. שלום. יש לי YES ואני לא רוצה לעבור לכבלים. יש לי ADSL ונגמר לי המבצע של השנה, בנוסף אני עובר דירה ולכן.. השאלה. אפשר לעשות ADSL בלי קו טלפון? אפשר לעשות אינטרנט מהיר בכבלים יחד עם YES? מה עדיף??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שיקלוט ממרחק כמה שיותר גדול. הצפנה? לא יודע מה זה בכלל. אני רוצה רוחב פס גדול (54MB/S אם יש). יש אחד שקולט למרחק של 200 מטר ? ואיך כל זה עובד? אני פשוט אומר לו חפש נקודה חמה או מה ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by eliil1,

אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  12. Started by BigShoe,

שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6204WG אלחוטי... אובכן, ראיתי בתפריט איפה הWAN, איפה שבוחרים את התקשורת עם האינטרנט יש לי אפשרויות כאלו: WAN TYPE You can setup different modes to LAN and WLAN interface for NAT and bridging function. Ethernet: In this mode, the device is supposed to connect to internet via ADSL/Cable Modem. The NAT is enabled and PCs in LAN ports share the same IP to ISP through WAN port. The connection type can be setup in WAN page by using PPPOE, DHCP client, PPTP client or static IP. Wireless ISP (AP Enabled): In this mode, all ethernet ports are bridged together and the wireless client will connect to ISP access point. The NAT is enabled and PCs in ethernet…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by laland,

שלום לכולם, על מנת לקבל את העזרה הטובה ביותר אתן את כל הפרטים כי אני לא יודע מה רלוונטי. ברשותי מחשב שולחני Intel Core 2Duo E4500 @ 2.20Ghz ,2 GB of RAM ואינטרנט בתשתית כבלים של הוט ,ספקית נטויז'ן 2.5 מגה עם מודם של טומפסון (תמונה מצורפת) המחובר בכבל רשת למחשב . החיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. ברצוני להקים רשת ביתית על מנת להתחבר לרשת עם מחשב נייד בטכנולוגיית WiFi . (המחשב הנייד הוא חדש בעל כרטיס רשת פנימי). בחיפוש קצרצר בגוגל נתקלתי באנשים שטוענים כי ישנה בעיה בחיבור הראוטר שהם רכשו (בעיקר מדגמים של אדימקס שהומלצו לי בתועלת מחיר-איכות) למודם של טומפסון מכיוון שהמודם של טומפסון ישן. 1) האם יש אמת בדבר ובחיבור ראוטר למודם של טומפסון אכן אתקל בבעיות ובניתוקים? 2)…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by sdrum177,

שלום לכולם. במסגרת שידרוג המהירות במשרדנו, החלפתי את הראוטר של בזק לראוטר החדש NGN בעיקבות כך חלק מהמשתמשים שהיו ב-WORKGROUP אינם נגישים אכשיו למשתמשים אחרים. וחלק כן. כשאני מנסה לעשות MAP DRIVE למשתמש הבעייתי, אז גם התיקיות שאני אמור לראות ב-WORGROUP תחת אותו משתמש לא נגישות על כן המיפוי לא מתבצע. מה התהליך לתקן את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  15. כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by R_G,

אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by Asaf.Y,

שלום, ברצוני לקנות ראוטר משולב לשני המחשבים שבבית. דוד שלי הציע לי את הראוטר EDIMAX BR6104K , ואמר לי שהוא יתאים. שאלתי אותו אם יש לו יציאה גם לקו טלפון (להזכירכם אני מדבר על ראוטר משולב). חיפשתי באינטרנט תמונה של הראוטר ממבט מאחור ושם ראיתי אך ורק כניסות לכבלי רשת. מישהו מוכן להסביר לי איפה היציאה לקו הטלפון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אז "במזל טוב" נישרף לי הראוטר הישן בהפסקת חשמל האחרונה וכרגע אני צריך לקנות אחד החדש התקציב שלי הוא עד 300 שקלים.. לפי הביקורות הבנתי שהראוטר של החברה 3COM הוא הכי מומלץ בשבילי האומנם? יש ביקורות אחרות עליו? אולי מוצר אחר באותו סכום שהעלות\תועלת שלו גבוהה יותר? אשמח לשמוע דעות ועצות

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הנתב הקיים שלי 3COM 100-75 ב1043ND של TP LINK שראיתי שמומלץ בהרבה מקומות, השאלה שלי היא כזאת: אני עובד הרבה בחיבור מלפטופ (LENOVO x200 שמכיל כרטיס רשת אלחוטי שתומך בתקן N) למחשב הנייח עם RDC ויש לי לא מעט לאגים בתקשורת במעבר עמודים וטאבים. האם מעבר מהחיבור הקיים בתקן G לתקן N ימנעו את צוואר הבקבוק הזה? אגב, בX200 יש כרטיס רשת 5300 A\G\N ובמחשב הנייד השני יש כרטיס רשת 5100 A\G\N המון תודה מראש למגיבים.

• 93 תגובות
    • 10.7k צפיות
  21. תכלס הייתי מוותר על התקנת הקשוחה הזו כי כל העסק לא ממש מעניין אותי אבל יש לי מדפסת בבית שאני רוצה לחבר לרשת מבלי צורך שאחד המחשבים יהיה פועל כל הזמן (וזו גם אחת הסיבות שבגללה קניתי את הנתב הזה עם החיבור USB) לפני שקניתי את הנתב כבר הבנתי שכדאי לאפשר את זה אני יהיה חייב להתקין את הקשוחה הזו כיוון שבקשוחה המקורית משום מה הם לא הועילו בטובם להכניס את האופציה הכ"כ בסיסית הזאת. בכל אופן, היום נכנסתי לאתר של הקשוחה ניסיתי לראות איך אני מתקין אותה והלכתי לאיבוד לגמריי, אין לי מושג מאיפה להתחיל והם כל הזמן טורחים להסביר שם שאם אני לא יעשה משהו כמו שצריך הלך לי הראוטר... מישהו מכאן שהתקין את הקשוחה הזו על הראוטר הזה יכול להסביר לי בגדול מה אני אמור לעשות? אני לא הולך להאשים אף אחד…

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by intel suck,

הנתב הוא מחברת TREND NET כל הזמן האינטרנט מתנתק ומתחבר מעצמו יש מרחק די גדול בין החדרים הספק בזק מישהו יודע מה הבעיה?

24. אני צריך לעשות החלפה בבזק עם הראוטר שיש לי למשהו יותר מתקדם עם שליטה נוחה יותר בפתיחה של פורטים וכו'... כרגע יש לי 600EW משהו כזה.. תודה,

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.