רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתמודד עם בעיה מוזרה. הראוטר אצלי בבית מותקן רחוק מהחדר שלי, וזה יצר המון בעיות של איטיות, ניתוקים - בקיצור חוסר יציבות של הwifi (בכל המכשירים). התקנתי repeater כדי להגדיל את הטווח. לאחר ההתקנה - המהירות של החיבור השתפרה משמעותית והחיבור נהיה הרבה יותר יציב בלפטופ. לעומת זאת בפלאפון - החיבור נהיה איטי בטירוף, לא שמיש כמעט. הקליטה אכן השתפרה, ונראה שהחיבור יציב, אבל המהירות של החיבור פשוט איטית ברמה בלתי נסבלת. אני מקבל איזור ה0.5 MBPS הורדה בspeedtest, לעומת 20-25 במחשב הנייד. כשאני מתחבר בפלאפון לראוטר המקורי, שרחוק יותר וקליטה פחות טובה - מקבל איזור ה5 MBPS.. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית רציתי לדעת אם אפשר לראות דרך המחשב איזה/כמה אנשים מחוברים לראוטר שלי???
-
- 8 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אין לי כרטיס רשת אלחוטי כרגע וגם לא אינטרנט (אני משתמש בפלאפון כרגע לאינטרנט), ויש לי פה נתב אלחוטי של LINKSYS WRT54G (שימש אותי למשחקי רשת עם השכן) ותהיתי אם אפשרי להפוך את הנתב שיתנהג כמו כרטיס רשת אלחוטי ויחפש לי רשתות חופשיות לא מאובטחות ויתחבר אליהם לצורך התחברות לאינטרנט (אל תדאגו מיום ראשון יהיה לי אינטרנט אני רוצה לנסות את זה רק מתוך סקרנות ותו לא, מה עושים שמשעמם), בחיפוש בגוגל מצאתי את DD-WRT שיכול להחליף את כל הקושחה של הנתב ובכך לתת לו עוד מלא אופציות שאולי יעזרו בנושא, אבל אני לא חושב שאני מבין בזה מספיק, אז אולי אם יש פה מישהו שיש לו תשובה לנושא אני אשמח, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בדירה אינטרנט של אקספון שמחובר באחד החדרים. יש מודם ויש ראוטר שקניתי שהוא חזק והקליטה מגיעה לכל הדירה, אבל בחדרים הרחוקים האינטרנט איטי מאוד. באחד החדרים הרחוקים יש שקע טלפון נוסף ולכן השאלה שלי היא כזו: יש לי מודם\ראוטר ישן של בזק - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לנקודת טלפון בחדר הרחוק ולהשתמש במודם\ראוטר הזה כAP\מגדיל טווח\חיבור קווי לאינטרנט? תודה מראש :)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ידוע שהראוטר הזה (מודם ADSL) נוטה לבצע Reset אוטומאטי על דעת עצמו, או שהוא עושה Reset רק כאשר אומרים לו? מופיעה במחשב הודעה כי החיבור רשת מנותק (אייקון ב-Traybar) לכמה שניות, והנורה של ה-@ בראוטר מהבהבת בכתום (דבר המעיד על חיוג) והופכת לירוק יציב. השאלה שלי היא האם המצב שתיארתי בו מופיע במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק והבהוב של נורה כתומה בראוטר יכול לנבוע מ-Reset אוטומאטי בראוטר, או שהאייקון של חיבור רשת מנותק מופיע רק כאשר מנתקים פיסית את הכבל רשת מהראוטר או כאשר מנתקים את הכבל חשמל של הראוטר, מחברים אותו בחזרה לראוטר, ועושים לראוטר Reset עם הכפתור בחזית. כך שבזמן שהראוטר עושה Reset עצמאי, לא מופיעה במחשב אייקון של חיבור רשת מנותק. מישהו יודע בוודאות?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעוניין לחבר מדפסת אלחוטית אחת לרשת אלחוטית שלי בבית עם 3 מחשבים ונתב מסוג TP LINK האם יש למישהו המלצה על איזה מדפסת לקנות , טיפים מסוימים תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי מודם הוטבוקס מהוט . SAGEMCOM וראוטר לינקסיס350N שאני מחבר את הWAN למודם הוא לא מצליח למשוך כתובת אייפי יש לי חיבור MPLS . כאשר אני מחבר את הראוטר ב WAN ל LAN של נתבים אחרים הוא מושך כתובת אייפי . יש לי ראוטר לינקסיס אחר G54 שמושך כתובת איי פי מהמודם . ההוטבוקס מוגדר כמודם ולא כראוטר והייתי מעוניין להשאיר את זה כך . דרושה עזרתכם האדיבה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כבל קואקס שמחובר למודם של הכבלים שהטכנאי מתח בחדר שלי - אם אני מפצל אותו ומחבר אותו לטלוויזיה האם אני אוכל לראות כבלים (אנלוגיים מן הסתם בחדר ) ? זה לא יהרוס את האינטרנט ? *הטכנאי אמר שכן
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד עם כ. רשת 10/100 מחשב עם כ. רשת מובנה על הלוח (Epox 8KDA3J) מודם ADSL מגה וחצי מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
חיברו את הבית שלי לסיב אופטי של סלקום. היום אני בבזק בינלאומי, חבילה שלהם של 40 מגה יותר יקרה מ600 מגה של סלקום. לי חשובים גם פינגים כי אני משחק און ליין. למישהו יש נסיון עם סופרפייבר? איך השירות שלהם? ניתוקים? יש כאן גיימרים שיושבים על סופרפייבר?
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
איך אני מקים אתר האם אני צריך תוכנה בישביל זה שרת קבוע? ואם יש תוכנה שצריך כדי ליבנות אתר איך קוראים לה? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, ברשותי וינדוס ויסטה גירסא סופית. המערכת עובדת בצורה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה מאוד. הבעיה היחידה שלי היא שמדי פעם האינטרנט מתחיל לקרטע ולהציג הודעות לא ניתן להציג דף זה למשך זמן די ממושך(למשך כמה שעות) , הבעיה מסתדרת במידי אחרי הפעלה מחדש. אך האינטרנט למעשה עדיין פעיל. ה icq וכל ההורדות מתוכנות כמו ביטרונט ממשיכות לעבוד. צילמתי לכם תמונה שצילמתי ממה שמאבחן השגיאות של וינדוס אמר לי לחצו להגדלה: אני יכול לומר לכם בוודאות שהבעיה היא לא במודם כי החלפתי מadsl לכבלים ועדיין הבעיה קיימת. אשמח לפיתרון מאחד הגולשים פה. יקיר.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-