עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaron@,

בחברת האינטרנט שאני מחובר אליה יש הגבלה על כמות ההורדה +העלאה רציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לחשב דרך ה- packets שמופיע בחיבורי רשת כמה מגה אני מעלה ומוריד, כך שאני לא אעבור את ההגבלה מכוון שכאשר עוברים את ההגבלה מקבלים "עונש" של מהירות מופחתת לשבוע. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dn2k,

תודה,

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by rosesr,

ואיזה ציוד צריך? תודה לכל העונים ;D

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  5. אם בכלל ? אני מדגיש, חשוב לי לדעת למעשה הטווח והחוזק של הקליטה, כאשר למעשה השאלה שלי מתבססת על העובדה שהנתב מתחבר לUSB ובעצם השאלה שלי האם החשמל שהנתב והאנטנה יקבלו יספיק בכלל לשמש גם אותו וגם את האנטנה של 7dBi[br]פורסם בתאריך: 12.08.2010 בשעה 14:21:37 סליחה שלא נכנס לכותרת, הכוונה לנתב אלחוטי Edimax EW-7711USNhttp://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=161&pd_id=303 ואנטנה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6357&perur=1&t=8

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by e-d-a,

היי היום חידשתי סופית את החיבור שלי לאינטרנט וזאת החבילה שסגרתי: 59.95 ש"ח לחודש לברק 013 לחבילה של 2.5 מגה ו278 ק"ב העלאה, חצי שנה התחייבות. 40 ש"ח 3 חודש ראשונים ו80 ש"ח 9 חודש נוספים, ל2.5 מגה ו250 ק"ב העלאה, שנה התחייבות. נראה לי סביר אני לא צריך יותר מ2.5 הייתי חודש עם 5 וסתם אין לי צורך בזה... כמה אתם משלמים? אצלי מי? ואיזה חבילה?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם רציתי לדעת כמה בערך אתם משלמים בעבור החיבור שלכם לאינטרנט באיזו חבילה אתם נמצאים והכי חשוב האם אתם מרוצים ??.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by eyaler,

אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by LRa,

אני משלם עבור חבילת 750K : 110 ש"ח לבזק כל חודש ועוד 50 ש"ח לספקית. זה נראה לי מאוד יקר(התשלום לבזק), יש משהו יותר כדאי? או משהו יותר זול אצל בזק? תודה

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by Bypass,

אהלן, המבצע שלי עומד להסתיים, 2M ב69 (+ 39 לבזק בינלאומי), והוצע לי רק משהו שנראה לי לא סביר: אותה מהירות באותו המחיר , עם התחייבות לשנתיים, ועם התחייבות רק לשנה ב 5 ש"ח נוספים. 2.5M ב 79.9... נראה לכם נורמלי? תודה...

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by x-dude,

רציתי לעשות סקר קטן ולדעת כמה אנשים משלמים למתב (רק מתב,בלי ספק אינטרנט) בחיבור של 1.5

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by x-dude,

אל תנעלו לי את התרד הזה בבקשה אני צריך מחירים עדכניים,פתאום צצו לי מתב וטוענים שהסתיים לי המבצע,ואני מסביר להם שלא הייתי על שום מבצע,בקיצר אני משלם אכשיו ל נטוויזן 99 ולמתב 89 עד אכשיו שילמתי 150 נטו,כמובן ה99 וה89 האלו יקפצו אחרי חצי שנה או משהו כזה,אבל ממש עיצבנו אותי :AR15:

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  16. במשחקים ברשת חשוב פינג נמוך....לכן אם לא רוצים ניתוקים או לאג מעצבן=מסלול גיימרים שנותן לך עדיפות לשרתי חו"ל. אני עם תשתית הוט של 12MG לספק שלי 012 אני משלם 65 ש"ח עבור מסלול גיימרים 2.5MG ללא היתחיבות. בפועל אני גולש במהירות 12MG כיוון שבגיימרים לא מגבילים אותך.(אני מרוצה מהפינג הסביר+מהירות גלישה די אחידה לכל מקום בעולם של 12 MG ) כמה אתם משלמים?

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אוקיי אני משום מה מרגיש שאני משלם יותר מדיי 80 לתשתית 60 לספקית סה"כ 140 לחבילה של 1.5/500 כשיש בשוק חבילה של 7/700 ב200... אבל 7 מגה זה יותר מדיי אני יותר מחפש לכיוון 5 מגה מה המחירים שלכם אז? כמה זמן התחייבות? והאם אתם משלמים גם על מוצרים נלווים שלהם? כגון שירותי טלויזיה בHOT או קו טלפון שיחות בינלאומיות , רשת אלחוטית וכו'

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי כרגע 5MB ואני מתלבט אם לשדרג ל8 התשתית בזק וספק בב"ל.איזה מחיר אפשר להוציא מהם בכוח ואיזה מחיר זה בדרך כלל במצב רגיל שאני מתקשר לשרות לקוחות?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היו פה כבר כמה נושאים שדיברו על הספק, אבל לא הרבה הזכירו את התשתית. בקרוב נגמרת לי ההתחייבות ורציתי לדעת איזה מחיר אני יכול להשיג. אז קודם כל בזק או כבלים? כמה אתם משלמים בחודש ? אתם בהתחייבות ? הצלחתם להשיג מחיר נמוך ? קדימה חבר'ה, ספרו. אני: מנוי בבזק על 2.5\250. משלם 80 ש"ח בחודש. בהתחייבות למשך שנה.

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה החלטתי לעבור מבזק להוט. הסיבה פשוטה, עברו כבר כשנה וחצי בערך מאז השקת ה NGN ובאיזור שלי עדיין אין אפשרות לספק את השירות, מה שאומר שאני עדיין תקוע על 5 מגה שלא ממש מספק את צרכיי. פעם בכמה חודשים אני מתקשר לבזק ומקבל את אותה התשובה - "אין צפי". נמאס לי ואני מעוניין לעבור ל UFI של HOT. רציתם לערוך סקר מהיר ולראות כמה אתם משלמים להוט ול ISP כיום על חבילה דומה. אשמח את תציינו מי ה ISP, כמה אתם משלמים לו וכמה להוט והאם אתם מרוצים משניהם. הציעו לי מהוט 59 ש"ח ל 3 חודשים ראשונים ו 99 שח ל שאר החודשים בהתחייבות לשנה וחצי - הגיוני? ד"א, בזק רוצים דמי התנתקות של 120 ש"ח - יש עילה? האם אם לא אמורים לנתק אותי ללא קנס עקב אי היכולת לספק את השירות לו אני זקוק?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום לכולם, פתחתי את הדיון הזה כדי שכולם יוכלו לדעת בערך מה טווח המחירים או על מה אפשר להתמקח וסתם לדעת כמה כל אחד משלם. הטופס למילוי הוא כזה: מהירות: תשתית (בזק/הוט): מחיר תשתית (סופי) לחודש: ספק: מחיר ספק (סופי) לחודש: סה"כ: הערות (חודשים חינם? מבצע מיוחד? הטבות נלוות?):

• 20 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by asilic,

בבקשה תכתבו בנפרד כמה על ספק וכמה לחברת הכבלים יש לי ADSL 0.5 ואני מאוכזב מעוניין לעבור לכבלים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by namlu,

הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5

• 0 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים