רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה אני שוהה בממ"ד כרגע ויש רשת אלחוטית בבית שמחוברת דרך נייד עם מודם של סלקום ... באתי לקנות את הכרטיס הנ"ל : http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?pageInfo=2&searcInput=&Model_id=403089&orderby= ונאמר לי שאין סיכוי מנסיון שלהם שיקלוט לי דרך הממ"ד . ואני חייב את זה - טכנולוגיית MIMO 3 אנטנות : http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472869 השאלה אם באמת הכרטיס הראשון לא יקלוט ? או שפשוט מנסים למכור לי מוצר ייקר פי 2 מן הסתם .....מנסיון שלכם - בעיות ממד"ים ותקשורת אלחוטית HELP !! 10X
-
- 15 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש למישהו נסיון עם החבילה ? נציד של אורנג אמר לי כרגע שזה לא באמת "גלוש ללא הגבלה" ושהם מורידים את המהירות עד כדי ניתוק במידה ויש חריגה. דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לא מציח להתקין מודם של בזק מדגם ALE 150 USB לויסטה 64 אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דריבר עדכני אשר יעבוד על הויסטה או ימליץ על דרך חלופה אני מנוי בבזק WOW
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, עד היום חיברתי 3 מחשבים לראוטר וחייגן אלחוטי של אדימקס, שני נייחים בצורה חוטית ונייד בצורה אלחוטית. כעת נאלצתי לעשות שינוי במיקום המחשבים בבית, ואחד המחשבים הנייחים זז למקום שאין לי אפשרות לחבר אותו בצורה חוטית שם. במחשב הזה יש כרטיס רשת רגיל, נזכרתי שקיבלתי ראוטר וחייגן אלחוטי מבזק של סימנס. חשבתי לחבר את הראוטר המשני הזה מבזק כנקודת גישה אל הראוטר הראשי של אדימקס שגם מחייג לאינטרנט, בצורה אלחוטית ומשם עם חוט קצר אל המחשב עם הכרטיס רשת הרגיל. 1)הדבר אפשרי? 2)אם כן, איך עושים את זה, איזה הגדרות צריכות להיות בראוטר הראשי של אדימקס ואיזה הגדרות במשני כביכול של סימנס? בבקשה נא לפרט, תודה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
טוב ככה לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית. המחשב והראוטר שלו ממוקמים בחדרים נפרדים. כרגע יש לו בעיה (שהופיעה רק עכשיו,כלומר הוא עבד תקופה ארוכה כאשר הכל טוב) שהוא יכול להתחבר לאיסיקיו,תוכנות שיתוף למיניהם וכד' אבל הוא אינו יכול לגלוש באינטרנט (פיירפוקס/אקספלורר). למשהו יש מושג מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד יש לי בעבודה רשת של CITRIX אשר יש בה גם גישה לאינטרנט כיום אני מצליח להתחבר לבית דרך תוכנת LOGMEIN רציתי לדעת אם יש דרך אחרת להתחבר לבית דרך הרשת הCITIRX בצורה יותר מליאה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי היום את המשחק הנ"ל,אך איני יכול לשח בו עקב פינגים גבוהים.. הפינג הוא כ 800 וקופץ לכמה אלפים כל חצי דקה בערך. שיחקתי במשחק לפני חודש וחצי,עם משתמש של חבר לפני שעברתי פירמוט והיה לי פינג 100 ~.. אין לי מושג מה לעשות,דיברתי עם התמיכה התכנית של בזק בינ"ל והם אומרים שהם לא יכולים להתחייב לפינגים נמוכים ואין להם פתרון לבעייה שלי.חשבתי לעבור לחבילת הגיימרים,אך אמרו לי שיש לי חבילת באנדל עם בזק ועקב בחוזה עימם איני יכול לשנות כלום באינטרנט שלי. כתובת ה IP של השרת הוא : 213.244.187.203 אני כבר מיואש לגמרי תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי שום פורום אחר שנוגע לנושא השרתים. אני מעוניין לשכור שירות של שרתים ואני מבקש קצת עזרה מכם לגבי מי הכי כדאי משתלם ואמין מבין החברות שיש בארץ... אלו הדרישות: 100 M BIT אינטרנט 10 G מקום לשמירת קבצים גישה מלאה לסרבר ויש לי עוד כמה שאלות: נותנים מקום לאתר או בניה עצמית? FTP/HTTP? האם באתר יש פורום? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 במהירות הורדה 1500kb והעלאה 256kb שאני רואה סרטים למשל ב gamespot הסרטים עובדים לאט או אם אני מדבר בסקייפ אני שומע מקוטע אם אני מוריד אז המהירות היא 180 במה זה תלוי במהירות בהעלאה או במהירות הורדה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט. עד לפני זמן מה המודם היה מחובר בכרטיס רשת, והכל היה סבבה. לאחר זמן מה אני פתאום רואה שאני לא מוסגל להתחבר יותר(חיבור חייגן) למרות שכל הנורות הרגילות עובדות. בנסיון להתקשר לתמיכה נאמר לי שהבעיה אצלי במחשב ושאין להם מה לעשות עם זה. (נוסה מול 2 תומכים שונים). כרגע כשהמודם מחובר ב USB, זה בסדר, אבל הייתי רוצה שהוא יעבוד דרך הכ.רשת. הכרטיס רשת מובנה בלוח אם של גיגהבייט M55S-S3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2316 תודה לעונים. נ.ב. השגיאה שעולה בהתחברות: 769.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתהליך שיפוץ החדר שלי, ואני מעוניין להעביר חוטים רבים בתעלות שאני אצור דרך הקירות. כדי לבנות את רשת ה1GB כמו שצריך. למיטב ידיעתי, כבל מסוג CAT7 לא יכנס בשקע רגיל, לכן אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג שקעים שכאלו כמו כן, האם ניתן להעביר את הCAT7 יחד עם כבל חשמל (בניגוד לכבל רשת "רגיל"), משום שיש לו סיכוך כפול, או שיש סיכוי להפרעות?
-
- 12 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי ראוטר אלחוטי של 3com למשרד (מאייבורי), כדי להחליף את הרשת הקווית. כשחיברתי אותו הוא עבד בסדר, אבל אחרי כמה שבועות, הוא התחיל לעשות בעיות. אנחנו מנתקים את הרשת בסוף כל יום עבודה, ומדליקים אותה מחדש בבוקר. הבעיה של הראוטר היתה שהוא לא תמיד היה מתחבר. חשוב לציין שכשהוא לא התחבר, אז גם לא היה רשום שום דבר ב-logs. בכל פעם שהמודם לא היה מתחבר, ניסיתי לקנפג אותו גם על L2TP וגם על PPTP אבל בשניהם היתה את אותה בעיה. אז הלכתי לאייבורי והחלפתי אותו, ובחדש היתה את אותה בעיה מהתחלה. ניסיתי לקבל ייעוץ מ-3com אבל כשדיברתי איתם, הראוטר עבד פתאום, והם לא ידעו איך לענות לי. בכל אופן, אחרי כל הבעיות, החלטתי להחזיר את הראוטר הישן (ראוטר קווי של Edimax), ולהפוך את הראוטר …
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בVista (אפילו די מרוצה מזה...) כבר חצי שנה ויחד איתו גם הבאתי ראוטר נחמד סטנדרטי ואלחוטי. הכל טוב ונפלא בבית, כולל הגלישה בין המחשבים ובאינטרנט. הבעייה היחידה היא- הצפייה במדיה דרך הרשת :-[ קפיצות, עצירות ושאר חוסר סנכרון הם מנת חלקנו בכל מה שנוגע לצפייה בסרטים דרך הרשת ממחשב אחר. הראוטר עובד בתקן g והוא 54MB סטנדרטי לחלוטין. הקליטה טובה במקומות המבוקשים ולא נראה שיש בעייה, פרט לקפיצות... עכשיו- עניין מוזר הוא שהפעלתי HD דרך הרשת שעבד בצורה חלקה לחלוטין במחשב השני, אבל קבצי וידאו בנפח של 700MB, דווקא לא עוברים טוב כל כך יש למישהו רעיון, פיתרון או אפילו עצה? אני יותר מאשמח לקבל אותה!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
והסבר מפורט יותר: לאחרונה, כאשר אני מתחבר לאמיול (ניסיתי TLN, EXTRIM וכן אמיול מקורי) מגיע שלב שהוא פשוט מונע את הגישה לאינטרנט. האינטרנט מחובר אבל אני לא יכול לגלוש בשועל או באקספלורר כי אני מקבל הודעת שגיאה כאילו האינטרנט מנותק. גם כאשר אני יוצא מהמיול הבעיה נשארת האינטרנט מחובר אבל שום דף נט לא עולה. המוזר הוא שגם אם אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר אני עדיין לא יכול לגלוש כי הדף מציג הודעת שגיאה שהנט מנותק. הפיתרון היחיד הוא לעשות RESTART למחשב. בדקתי וירוסים עם NOD32 ורוגלות עם AD-AWARE, SPY-DOCTOR ועוד אחת שאני לא זוכר את שמה וכלום. בצעתי RESTOR של הרג'יסטרי ללפני שבועיים שיניתי את כתובת ה DNS (לא שיש ככל הנראה קשר אבל בכל זאת) והבעיה עדיין קיימת. . קצת פרטים:אמיול נמצא ב…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 משחשבים שמחוברים בצורה זו: מחשב ראשון מחובר ע"י כרטיס רשת לאינטרנט והמחשב השני והראשון מחוברים ע"י כרטיסי רשת. הכל עבד תקין עד שפתאום השתבש, גם האינטרנט. היום אני לא מצליח לתקשר בין המחשבים למרות שאני כן רואה בשני המחשבים את האיקון של כרטיסי הרשת. המחשבים לא מזהים אחד את השני בחלון - הצג מחשבים בקבוצת העבודה. ברור שאין אינטרנט במחשב השני. על האיקון של כרטיסי הרשת אין איקס או סימן קריאה. תודה מראש לכל מי שיעזור. ... אנא עזרו לי המחשב השני של הילדים .... אתם יודעים איך זה בלי אינטרנט. ת ו ד ה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את התוכנה הנ"ל שעבדה לי מצויין ב-XP גם במחשב החדש עם הויסטה. השאלה היא אם היא תעבוד? מפחד להתקין כי לא ראיתי את ויסטה ברשימת מערכות ההפעלה הנתמכות ואני לא רוצה להתקין ולהרוס משהו.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלאחר כמה זמן שאני לא משתמש ברשת היא מיתנתקת לי לבד
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-