רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשמיע לחבר שיר בלי שהוא יאלץ להוריד אותו למחשב - פשוט לתת לו לינק ושהוא יוכל לשמוע אותו בסטרימינג באיכות גבוהה. אשמח לדעת האם יש שירות שמאפשר זאת - עדיף חינמי כמובן. אני מכיר את אתרי השיתוף/איחסון החינמיים וכמובן שאפשר לשלוח אותו ב-1000 דרכים אבל זה לא מה שמעניין אותי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הנחיות לכל שלבי התהליך. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט בנקודה בחדר מסויים בו יתקיים קורס. אני רוצה להפיץ את האינטרנט באלחוטי ויש לי ראוטר חופשי. האם בכלל אני יכול לחבר קיר לכניסת LAN בראוטר והאלחוטי ידע לקבל את האינטרנט ממנו? שהרי תמיד הוא לוקח את האינטרנט מה-WAN? יש פתרון אחר? בתודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מיואש, אנא עזרה קנפגתי אלקטל והוא משמש כראוטר שגעון - אך יוצר בעייה עם emule - e-donekey - low id ניסיתי לפתוח את הפורטים 4661,4662, 4672 - דרך telnet- אולי טעיתי באיזשהוא שלב - איני יודע - אולי ב- inside adr - או outside adr האם יש אי מי שיכול לעזור ולפתור את הבעייה? מה עושים בדיוק? אולי פסחתי על שלב מסויים או החסרתי משהו איני מבין למה זה לא פותח למרות שסיימתי עם: save - ו- ctrl+c תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לפרמט את המחשב שלי בקרוב. כל הפרטים מוכנים מלבד פרט אחד - הגדרת ההתחברות לאינטרנט. מכיוון שאין לי מושג איך להגדיר את ההתקשרות לרשת (שימו לב,לא מדובר בהגדרת המודם) חיפשתי ברשת האינטרנט למדריכים. הדבר היחיד שמצאתי להתחברות לבזק בינלאומי (השרת שלי) הוא זה: http://webint.bezeqint.net/adslXp.html אבל זה נראה המדריך הזה מדריך למשימה אחרת. אז אני מפנה אליכם את השאלה - כיצד ניתן להגדיר את החיבור לאינטרנט כאשר הספק שלי הוא בזק בינלאומי? והאם המדריך שניתן פה הוא מדויק ואקטואלי למצב. תודה.
-
שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הראוטר שלי נמצא רחוק מהמקום שבו אני משתמש עם המחשב הנייד והקליטה שם נמוכה והאינטרנט ממש איטי. התחלתי לחפש כל מיני דברים ולפי מה שהבנתי יש 2 אפשרויות : או להשתמש בראוטר נוסף כדי לקלוט מהראוטר המרכזי וישדר מחדש למחשב הנייד, או לקנות מכשיר ייעודי "REPEATER". אבל אז הגעתי לדיון הזה בפורום פה, ב-HWZONE : http://hwzone.co.il/community/threads/309592-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%9E%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C-%D7%98%D7%95%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA#.UtapCdJdV49 זה בילבל אותי כי נאמר משהו שגם צריך לשדרג את המחשב חוץ מקנייה של ראוטר / REPEATER.. האם זה נכון או שלא הבנתי טוב? אפשר בבקשה עזרה מה הדרך הטובה ביותר כדי להשיג קליטה גם בחדר שאנ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת חוטי שמתחבר לראוטר שלי, ויש לי כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר לרשת אלחוטית אחרת. כיצד (והאם ניתן) להתחבר ל2 הרשתות בו זמנית? אם לא ניתן, האם ניתן לדלג ולבחור פעם ברשת זו ופעם בשניה באופן מסודר (ללא ניתוק חוטים)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב במשרד ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר אליו מהבית (סוג של VPN אם אני לא טועה) כיצד ניתן לעשות זאת? האם יש צורך בתוכנה מסוימת? (על שני המחשבים Win XP) כמו כן , יש צורך בהעתקת קבצים מהמחשב במשרד למחשב בבית לצורך גיבוי. וגם צורך בהדפסה מהבית למדפסת שמחוברת למחשב במשרד. אני מאד אשמח לקבל עזרה (מקווה שפרסמתי בפורום הנכון , אם לא בבקשה תעבירו לפורום הנכון) תודה רבה רבה
-
- 14 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
ברצוני להתחבר (להזדהות) כחיבור אינטרנט מחו"ל, לדוגמא מאנגליה,גרמניה,ארה"ב וכו' על מנת להשתמש בתוכנות שונות אשר חסומות לגלישה מישראל. 1. החיבור צריך להיות בכל מני פורטים המשמשים תוכנות שונות ולא רק לגלישה דרך הדפדפן. חלק מן התוכנות בוודאי משתמשות בהצפנות. 2. ברצוני שהחיבור יהיה בעל כתובת IP משתנה, כמו שהחיבור בארץ משתנה כאשר מחליפים mac address ומדליקים מחדש את המודם\ראוטר. 3. לצורך כך יש באפשרותי לרכוש חבילת אינטרנט מ ISP באותה מדינה, לחלופין להשכיר שרת VPN, או משהו דומה. מוכן להשקיע עד $100 לחודש. אשמח לקבל כל סוג של פתרון לעניין. תודה. נ.ב. חשבתי אולי להרים elite proxy לצורך כך, אך לא הצלחתי להבין כיצד לעשות זאת, האם יש מדריך לקריאה בנושא ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות התלונות על חוסר יציבות החלטתי לפתוח את הדיון הזה הופתעתי לגלות שכמה אנשים מוכשרים יצרו בילד של OPENWRT ששוברת את הגבלת הקושחת היבואן בלי הרבה כאבי ראש שימו לב שכל השימוש על אחריותכם בלבד! ניתן להוריד את הקושחה מפה: http://www39.zippyshare.com/v/55134825/file.html ולהפליש דרך הFACTORY שימו לב שמי שלא מעוניין בקושחת OpenWRT יכול לבצע שידרוג ממנו לקושחת יצרן הגלובלית (לא הישראלית) וככה לקבל ביצועים יותר טובים שיהיה בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעונין לחבר את המחשב הנישא שלי ibm t23 למחשב הנייח (מצ"ב מפרט בחתימה) בצורה פשוטה ומהירה. אני לא מעונין להכנס להגדרות רשת מכיוון שהמחשב הנישא שלי כבר מוגדר לרשת אחת(בעבודה). אני פשוט רוצה להעביר חומר מהנייד לנייח בחיבור פשוט וזול, מה עושים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני אשמח מאוד באם אוכל לקבל הדרכה לפי XP בעברית לגבי חיבור שני מחשבים בבית באמצות כבל מוצלב. אלי 0544502063
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
היי, בניתי אתר דינאמי ב-Java, והוא מותקן על שרת Websphere בביתי ויש לי IP קבוע בבית. עד כאן הכל נחמד. יש לי דומיין שהוא למשל : www.example.co.il . כיצד אני מחבר בין הדומיין לבין השרת. כלומר אם מישהו יקיש בדפדפן שלו את שם האתר שלי www.example.co.il אז זה יפנה לשרת שלי ויציג לו את האתר. תודה !!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אבקש את עזרתכם בדחיפות 1יש לי מודם eci focus router 270 pr 2. switch 10/100 3. מחובר בקצב של 750 4. ויש לי 2 מחשבים בחדרים ניפרדים שאלתי חברים יקרים . 1} אך אני מבצע את החיבור של 2 המחשבים כך שהם יכנסו לרשת האינטרנט ללא תלות אחד בשני , ( בשימוש של המודם והסוויץ בלבד) 2} ללא הפיכת אחד המחשבים לשרת . 3} אם אפשר גם הסבר על חלוקת עומסים דינמית בין 2 המחשבים . 4} שיתוף 2 המחשבים לציוד נוסף כגון , סורק , מדפסת וכו" נ.ב האם יש מדריך הנוגע לנושא , + למודם של eci אודה לכם על תגובתכם המהירה והיעילה שלכם בידידות יואל
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קו HOT ללא ראוטר ואני צריך לחבר מחשב שני בקומה שנייה יש לי שני BreezeNET Ap-10 Pro.11 משימוש קודם (לא אני חיברתי אותו) 1) האם אני יכול לחבר את הציוד הזה לראוטר וממנו למחשב השני (שאין לו אלחוטי) 2) במידה וכן - האם נחוץ דריבר? 3) במידה ולא - מה נחוץ לי למחשב השני (לראשון אני אחבר את הראוטר) 3א) רצוי ללא כרטיסים אלא חיצוני (לשני) בתודה מראש, יהודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם ווינדוס 8, על ידי כבל מוצלב. מה צריך להגדיר בכל מחשב בכדי שזה יעבוד? השאיפה היא לשיתוף ספריות. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני ליצור קיצור דרך לכתובת כלשהי, לדוגמא: כתובת מקורית: http://servername:port/xyz כתובת מקוצרת: http://test כיצד ניתן לעשות זאת בשרת (DNS (windows server 2003 תודה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני שוכר דירה וזה כולל אינטרנט מבעל הבית אבל אני לא מעוניין שכל המכשירים שלי יהיו באותה רשת כמו שלו מטעמי אבטחה ופרטיות. אני מבין שאם ארכוש רפיטר אז זה לא יפתור את הבעיה אלא רק יספר לי טווח קליטה מוגדל. כיצד כן אוכל לפתור את הבעיה? איזה ציוד אני צריך ומה עליי להגדיר בו? (אני מבין בגדול שעליי ליצור "תת רשת" אבל אשמח לפרטים). תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעטים מבעלי הנתבים בארץ (וגם בעולם) יודעים שחברת גוגל משתמשת בהם על מנת לשפר את שירותי המיפוי שלה. נשמע לכם מוזר? רוצים לדעת איך גוגל עושה את זה? רוצים למנוע מגוגל גישה לנתבים שלכם? כל התשובות בפוסט הזה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1577
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני שוקל לעבור לב"ש, והיות והעבודה שלי מושתת על חיבור אינטרנט יציב ומהיר 24/7 הייתי מעדיף לסנן איזורי מגורים שאין בהם תשתית פרופר. האם זה מידע שזמין בצורה חופשית? אם כן, אשמח לקישור. אם לא, אשמח להודעה פרטית (; אני מכיר את האתר שאומר אם יש או אין לפי מספר טלפון, אבל זה קצת בעייתי מבחינתי לבקש מכל משכיר פוטנציאלי את מספר הבזק של הדירה לפני שאני אפילו בא לראות אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם , אני זקוק לעזרה עם שרת FTP ביני לבין לקוח שלי . הלקוח מבקש שתותקן לו תיקייה על השולחן עבודה , אלייה הוא זורק את הקבצים ואני מושך אותם משם (וטוען שעד היום הוא עבד ככה עם נותני שירות אחרים) . אני יודע רק לעבוד עם הממשק הפנימי של ה-FTP או תוכנה כמו FTP Flash , ולא בדרך שהוא מבקש . תוכלו להסביר לי בבקשה (קחו בחשבון שאני לא מבין גדול)?
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-