רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי ממה שראיתי ב DECO MESH של TPLINK, מחברים DECO אחד לראוטר (במקרה שלי בסלון) מחברים DECO נוסף איפה שרוצים בבית (במקרה שלי בממ"ד) השאלה היא כשאני מחבר את ה DECO השני לחשמל בממ"ד, הוא מביא את האינטרנט דרך החשמל ומפזר WIFI לממד? או שהוא מנסה לקלוט WIFI שגם ככה מגיע לממד בצורה חלשה מאוד ולפזר את ה WIFI שגם ככה לא מגיע?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
סוף סוף מצאתי והבנתי באמת מה שולט על ה STREAMING בכל האתרים, זה סה"כ פקודת HTTP ולא שום דבר אחר.השיפור מתרחש גם ב FIREFOX עם ההגדרות גם באקספלורר 9-8 וגם ב CHORME 12 שעכשיו תומך במאיץ אבל עדיין לא חיפשתי איך לשנות את הפקודה. כהלן הפקודות האלו אמורות "להאיץ" את החיבורים באינטרנט או יותר נכון לספק יותר חיבורים בו זמנית, המטרה שלהם הוא שכל חיבור כזה יכול לספק 1-2MB כשבדרך כלל אתם משתמשים רק ב 4 חיבורים ב DEFAULT אתם מקבלים בקושי 6-7 במצב הכי הכי הכי טוב שיכול להיות, כיום במהירויות של 10-12-20 מגה אנחנו רוצים לקבל יותר. אז הגיע הזמן להפסיק את התלונות לספקים על STREAMING לא תקין כי באמת אני עובד באורנג' ועבדתי באקספון ושמעתי לא מעט תלונות בנושא. יש סירטונים שלא משנה מה תעשו ה…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט של בזק גימר, ואני מקבל פינגים לאירופה 80-110. האם למישהו יש אינטרנט של אורנג או אקספון וכמה פינג הוא מקבל לשרתים אירופאים, למשל 217.163.23.217.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מדי פעם אני פשוט לא יכול לגלוש במחשב שלי. גם לא באקספלורר וגם לא בפיירפוקס. יש פה רשת של ארבעה מחשבים, ושלי הוא היחיד שזה קורה לו. פשוט שום אתר לא עולה. אחרי ריסט למחשב הכל מסתדר. יש לציין שבזמן שאי אפשר לגלוש, תוכנות מסרים מידיים ותוכנות P2P עובדות חלק.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני הולך בהגדרות לwireless->Wireless SSID Broadcast->disable כרגע הוא אפילו מראה שהוא על disabled ,למרות זאת המנורה של הwireless עדיין דולקת ועדיין ניתן להתחבר אליו בווירלס. פעם אני זוכר שהצלחתי לכבות את זה. עדכנתי את הFIRMWARE לגרסה האחרונה שמצאתי - v4.30.11 (מהאתר של לינקסיס UK). אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את הראוטר tp-link WR1043ND. חיברתי אותו לנתב נטגייר 2000 שמוגדר כמודם מבזק והגדרתי את ה-TP-LINK אבל משום מה אין לי גישה לאינטרנט לא בצורה חוטית ולא אלחוטית. אשמח אם מישהו יעזור לי בהגדרת הראוטר הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום יש בידי את המודם ECI B-FOCUS 27O PR ROUTER, וSwitch 8 פורטים 100\10 של חברת ג'גיה בייט. חיברתי את המודם ראוטר לנתב לפורט ששמו uplink ולא קורה כלום. במידה ואני מחבר אותו למקום אחר בswitch ב1-8 אז רק מחשב אחד יכול להתחבר. בשני המחשביעם כרטיס רשת ושניהם עם windows xp. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום במקור היה מתוכנן להקים רשת של שתי מחשבים שמחשב אחד מחובר למודם וממנו אל המחשב השני מחובר כבל רשת מוצלב וזהו. עכשיו אני צריך גם לחבר עוד משהו לרשת , אני צריך לחבר טלפון גלובי VOIP . אני צריך עזרה איך לחבר אותו לרשת בצורה הכי פשוטה וזולה ? אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך אנטנת אינטרנט שתהייה טובה מאוד צריכה לקלוט ממרחק של 8מטר ושתעבור בין קומות (הקרן) אממ הגבלת מחיר 180-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים דרך התוכנה הזאת ואני זקוק קצת לעזרה. א.מהם ההגדרות הנכונות של האופציות- קבלה - משלוח. ב.כל הזמן הוא אומר שפורט 6441 6442 סגור, המודם שלי נמצא ב PRO אני חושב שפתחתי את הFIREWALL אבל איך אני בוחר ספציפי לפתוח את הפורטים הללו. תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מבין מעט החברות שהציגו מוצרים חדשים ב-CES 2018, היתה זו D-Link עם ההצע הרחב והמעניין ביותר. במיוחד תפסו את העין נתב חדש בצבע ירוק, התומך בתקן AX ונתב MESH מוזהב. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7071
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עוד מעט אני הולך לקנות מחשב נוסף ויהיה לי צורך לחבר 2 מחשבים לאותו חשבון אינטרנט. במחשב החדש יהיה לי כרטיס רשת מובנה ובמחשב הישן אין לי כרטיס רשת והוא מחובר לאינטרנט דרך כניסת USB, דרך מודם ALE 130. כפי שהבנתי אני אצטרך לקנות נתב וכרטיס רשת למחשב הישן ולחבר את שני המחשבים לנתב-האם זה נכון? וגם הבנתי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי למודם שיתחבר לנתב דרך כבל רשת-האם זה נכון, אם כן איפה אני אני מחליף את המודם שלי והאם זה עולה כסף? כמה כל העסק הזה יכול לעלות(לקנות כרטיס רשת נוסף,לקנות נתב,לקנות כבלים והחלפת מודם)?
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בקצרה אני מחפש (לא בשבילי) מישהו\י שעוסק בתחום, בתקלה של נפילות רשת באזורים מסוימים בבית, בגין הפרעה לתדרים\חוסר בציוד מתאים (מאמין שמדובר באחד מהשניים, התשתית דיי יציבה ולא נופלת שמחוברים לקווי) פניתי לחברה שדרשה באזור האלף שקלים, רק על הגעת טכנאי שיבוא ורק יאפיין את התקלה. תודה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות... יש לי שני מחשבים בבית. האחד עם מודם של הוט שמחובר אליו נתב (TP_LINK) והנתב מתחבר למחשב... בחדר הסמוך יש עוד מחשב שמתחבר אליו דרך יואסבי כרטיס רשת שקולט מהנתב...( הכרטיס הזה לא קולט יותר ממרחק ל 10 מטרים מהנתב... הסוגייה היא כזאת... איך אני עושה רשת אלחוטית בכל קומות הבית ( 4 קומות ) שהקומה התחתונה (מרתף) הוא קיר בטון...
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-