רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שמאוד לא מומלץ להשאיר אותו פתוח, הורדתי UTILITY קטן שיכול לסגור/לפתוח אותו - מה לא יעבוד אם אסגור אותו ? (גלישה/קאזה/מסנג'ר וכו') ? תודה
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בפיירוואל שלו , ולכן אני צריך שהוא יהיה ראטור (נכון ?) אין לי רשת , המטרה היא רק להשתמש בפיירוואל המובנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
האם AP חייב חוץ מחיבור חשמל גם חיבור רשת?? יש לי בחדר ממ"ד נתב אלחוטי שמחובר למודם ואני רוצה למקום באמצע הבית אקסס פוינט שישמש כרפיטר אך אין לי חיבור נוסף של רשת...
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי בבקשה לברר אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי של CHECKPOINT? דגם Safe@Office 500 and 500DSL או Safe@Office 500 and 500W תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
היי, הייתי מחובר עד היום לבזק בערזת ראוטר מודם. היום עברתי להוט, השאלה שלי - אני מקבל מהם מודם? או ראוטר מודם כמו בבזק? או שזה תלוי מה אני סוגר איתם? כי לגבי הראוטר אני לא לוקח מהם אלא קונה לבד, אז אני אצטרך בעצם לחבר את המודם שלהם לראוטר? או שיש אופציה במכשיר אחד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני "מפוצץ " בפירסומת שאני מקבל מכל מיני סוגים כמו מבחני טרוויה , מגרדים וטסים , משחקי פוקר למינהם ועוד (לא לתיבת הדואר) דרך האינטרנט , עלי לציין שמעולם לא נרשמתי וגם לא מסרתי מס' טלפון . מחקתי cookues,temporary internet files סימנתי " v " ב turn on pop-up ווגם ביצעתי reset אבל זה לא עוזר אני ממשיך לקבל אותם , פניתי לספק האינטרנט ותשובתו היתה שאין באפשרותם לחסום אבקש את עזרתכם כיצד לחסום את הפרסומות תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מחפש קובץ hosts עדכני שיחסום לי פרסומות גם מאתרים ישראלים. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד או לעדכן?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים. קיבלתי מחבר מודם ADSL+ראוטר (קוי וטלחוטי) של EDIMAX מודל AR6024WG. אני מעוניין להשתמש בו רק כראוטר. לחבר פורט אחד של ה-LAN למודם כבלים שלי, את המחשב השני בקו לפורט LAN שני, ועוד מחשב נייד בחיבור אלחוטי. זה יעבוד לדעתכם ? בתודה, איל
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
יש היום משדרים של רשת אלחוטית שמגיע ל100 מטר או מעל ? אני סובל ממחסור באינטרנט בחדר שלי והבית שלי נמצא בערך 100 מטר ממנו האם מישהו מכיר את זה ויכול לתת לי פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
-
חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
עקב אילוצי מקום תודה,
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום במקור היה מתוכנן להקים רשת של שתי מחשבים שמחשב אחד מחובר למודם וממנו אל המחשב השני מחובר כבל רשת מוצלב וזהו. עכשיו אני צריך גם לחבר עוד משהו לרשת , אני צריך לחבר טלפון גלובי VOIP . אני צריך עזרה איך לחבר אותו לרשת בצורה הכי פשוטה וזולה ? אודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הבעיה שנוצרת כאשר משתמשים בראוטר ובתוכנה eMule באותו הזמן... הבנתי שצריך לעשות משהו שנקרא Port Forwarding אבל אין לי מושג איך לעשות את זה עם ה Alcatel Speed touch Pro... אם למישהו יש מושג איך או מכיר דרך אחרת לפתור את הבעיה אני אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
EDIMAX BR-6204WG הישן שהיה לי שכיום משמש את סבתא שלי שבק סופית? הנורות של ה POWER וה WIFI לא דולקות אבל אם אני מחבר כבלים ליציאת ה WAN ו הLAN הנורות שלהם נדלקים והרשת עובדת אבל לא הצלחתי להיכנס ל IP של הראוטר לחיצה ממושכת על כפתור הריסט לא מובילה לשום שינוי אז השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שרק הSWICH והWAN בראוטר עובדים?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ברשותי רשת חוטית המחברת 4 מחשבים בינינהם כולל חיבור לנתב אינטרנט ונקודת גישה אלחוטית. ברצוני להוסיף שתי נקודות חוטיות נוספות ולפיכך אבקש את המלצתכם: 1. האם לשדרג ל 1G לקבלת מהירות גבוהה יותר מהקיים (10/100) ? האם זה באמת משמעותי ? מלבד אינטרנט אני משתמש ברשת לגיבוי וקריאת קבצים גדולים בין מחשבים. 2. איזה מתג מומלץ ? 3. האם יש הבדל משמעותי בין שימוש בכבלי CAT5 ל CAT6 בחיבור למתג 1G ? 4. האם כרטיסי רשת הנמכרים כיום תואמים ל- 1G . 5. האם אצטרך להחליף גם את נתב האינטרנט ? תודה
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקליטה של הרשת האלחוטית. חשבתי לפתור את הבעיה על ידי הארכת האנטנה, אך הרעיון הזה ממש טיפשי. בקיצור השבתתי את המחשב למטה בגלל שאין בו אינטרנט באשמתי. היום בטעות שמעתי על הדבר שנקרא אקסס פוינט שעוזר להגביר את האות או משהו וחשבתי לעצמי שזה חייב להיות הפיתרון המושלם בשבילי, מה שאני רוצה לדעת אם יש המלצות על משהו מסוים איך זה עובד, וכמה זה אמור לעלות. ראיתי את זה ב-480 שקל וזה קצת מוגזם לדעתי. אני רוצה שיפעל ואני צריך משהו די פשוט בתאכלס, אבל העיקר שיעבוד, אז אם יש למישהו תגובוות אני אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי מערכת הפעלה- WIN2003 אני מצליח להתחבר אליה ממחשב נייד, אבל אני לא רואה שום דבר שרץ. לדוגמא: נניח ועל מערכת ההפעלה יש חלונות פתוחים כגון סוליטר המסמכים שלי ולוח הבקרה, כאשר אני מתחבר מרחוק אני רואה שולחן עבודה ריק(!) תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-