עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tagada0071,

היי , יש לי מקלט דיי מעאפן שכל הזמן מתנתק ובקושי קולט אעפ שיש קליטה מצויינת ממקלט WIFI אחר בבית . הייתי רוצה המלצה למקלט USB הכי חזק שיש היום בשוק - מחיר לא משנה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Booobb,

שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by erbu,

אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Necessary_Evil,

ידיד שלי שאבא שלו מנכ"ל של תבל אמר לי שב15 ליוני יהיה אפשר להזמין מתבל שירות אינט' מהיר...מישהו יודע על זה משהו? -חציל.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה התוכנה לצפיה בתמונות הכי טובה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dovrich,

שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by TippEx,

שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, קניתי לאחרונה ראוטר של חברת TP-Link, דגם Archer VR600. אני מחובר בתשתית של בזק וספק של 019. הגדרתי אותו וחיברתי אליו 2 מחשבים באופן קווי- מחשב נייח ומחשב נייד. המחשב הנייד עובד בלי בעיה עם כבל רשת, שאר המחשבים והמכשירים שעובדים דרך WIFI עובדים נהדר. הבעיה היא שהמחשב הנייח שלי משום מה עושה בעיות. כשהמחשב עולה לראשונה בבוקר הוא מראה שהוא התחבר ושאין בעיות אבל אין גישה לאינטרנט כשאני מנסה לגלוש. הדבר היחידי שעוזר במקרה כזה הוא ניתוק וחיבור מחדש של הכבל רשת במחשב או בראוטר. לפעמים עוזר גם הTroubleshooting של ווינדוס והוא בדרך כלל רושם שהוא סידר משהו לגבי הDNS. במהלך היום כשהמחשב כבר דלוק אין בעיות חיבור או גלישה ורק כשהוא עובר למצב שינה או מתכבה צצות ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by omer672,

בסביבות השעה 12 בלילה, אני לא מצליח להתחבר ל WIFI מהפלאפון. כשאני קם בבוקר ה WIFI מחובר. אני יכול לראות את הרשת אבל לא מצליח להתחבר, לא מקבל שום שגיאה. תודה.

10. Started by bilbo,

האם זה שווה? כמה אתם חוסכים (כסף)? ואך אתם שומרים על כתובת מייל קבועה? ואם חוזרים כל חצי שנה לספקית זאת או אחרת . . . . האם אין בעיות(הם תמיד מחברים חזרה במחיר מבצע?)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ShayGTi,

פעלתי לפי המדריך אבל לא יוצא לי. נתתי לשני המחשבים את אותו השם. שמתי תקייה לשיתוף, חיפשתי אותה במחשב השני והיא לא נמצאת. האייפי של שני המחשבים אוטומטי. ניסיתי לשנות כמו שרשום במדריך אבל כשאני משנה אז אני לא יכול להתחבר בכלל לרשת. עריכה: הצלחתי לשנות את האייפי של המחשבים כך שיהיו קבועים. הוספתי את פרוטוקול הIPX/SPX NetBios וכשאני מנסה להתחבר לתיקייה במחשב השני אני נדרש להכניס שם וסיסמא. למה זה מופיע? לא הגדרתי שום סיסמא לתיקייה. :\

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by wili,

טוב אני כרגע עם 1.5 מגה של 012 ותשתית של בזק. חרא של אינטרנט, לאגים ועוד מלא בעיות. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם אני משדרג את הספק ל012+חבילת גיימר 2.5 מגה איך יהיו הפינגים? כמובן שמשדרג גם את התשתית ל2.5 איך יהיו הפינגים? אם זה חשוב אז בעיקר במשחק COD4. אני הייתי רוצה לעבור לבזק, אבל מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עליהן פה, אני לא יכול להתנתק.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה, מבב"ל עברתי ל013 בגלל בעיות ביוזנט, מ013 אני לא מרוצה בכללי (מעבר לזה שאני לא מרוצה מיוזנט). אורנג' לא באים בחשבון בגלל התחייבות והחלפת ראוטר (הם דורשים שאני אקנה מהם ראוטר שלהם). מה נשאר? :-\

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Bh,

שלום.. יש לי ראוטר Siemens sl-141. בבית יש לי 2 מחשבים מחוברים אליו. מחשב אחד מחובר לראוטר ע"י כבל רשת ומחשב שני מחובר אל הראוטר ע"י מתאם USB (wn4054u). בשני המחשבים מותקנת VISTA. כאשר אני מעביר קבצים בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה, וגם זה במקרה הטוב. בנתונים הטכניים של מתאם ה-USB כתוב שהוא תומך במהירות של עד 54Mbps. מדוע העברת הקבצים ברשת כל כך איטית יחסית? האם זו המגבלה של מתאם ה-USB? בעיה בראוטר? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Googleness,

מחשב נייד IBM THINKPAD ישן כלשהו לא זוכר איזה בדיוק מסך של 12 או 13 אינץ' מקסימום הוא אפילו מחובר לדוק סטיישן קטנה כזאת לא זכור לי המפרט המדויק. בכל מקרה XP SP3 מעודכן וכולי. המחשב מחובר לרשת אלחוטית של HOT דרך הנתב TP LINK שהם נותנים. מה שקורה הוא וזה ספציפי רק למחשב הזה הוא שלפתע הרשת מתנתקת מהאינטרנט וברשימת הרשתות לא מופיע כלום ואי אפשר להתחבר לשום רשת ביתית אללחוטית כלשהי אלא אם מפעילים ריסטארט. מה אפשר לנסות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני וחבר שלי מתווכחים בלי הפסקה איזה תשתית אינטרנט יותר טובה ויותר מתקדמת טכנולוגית, בזק או הוט. אני רוצה לסיים את הוויכוח כאן ועכשיו- אם אפשר גם סיבות למה תשתית כזאת יותר טובה מהאחרת. תודה לעוזרים גל

22. כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי ראוטר linksys wrt54g v.5 בן חודש בערך בכל אופן היום הפעם הראשונה שהפעלתי את מצב ה"אלחוט" שלו ונדהמתי לגלות שאני פשוט יכול לגלוש כרצוני הדבר הדאיג אותי מאד (אני סתם חושש ,אבל זה אני) כי אם אני יכולתי להכנס בקלות שכזו לאינטרנט בטח שכנים שלי יכולים ראיתי שהאבטחה לא עוזרת והיא לא קשורה, כי כשאני רואה בניד את ההתקשרויות שלי אני רואה שם 2 חייגנים אחד שהוא בעצם האינטרנט שאני עושה connect והוא מתחבר כרגיל, והשני נעול מסקנתי הייתה שהאחד שמתחבר הוא בעצם האינטרנט(כי זאת עובדה בשטח) והחייגן השני שנעול הוא כאילו כניסה לרשת הפנימית.. אם הבנתי נכון,אז איך אני חוסם גישה לחייגן אינרנט לכל משתמשי האלחוט? אני רוצה שכשהם ינסו לחייג תופיע להם סיסמה שהם יאלצו להכניס.. תודה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by lover323,

מה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים