עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חשבתי על ראוטר Edimax br 6104 (חוטי). מה אפשר להוסיף\ לקנות במקום \ דברים אחרים שחשבתם עליהם... *יש מצב שאני אוכל לקנות את הראוטר+ כרטיס מסך עם DVI?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by פנדה,

שלום אני צריך עזרה בתחום הרשת הביתית, יש לי בעיה עם חיבור תקשורת בין שני מחשבים נייחים. אחד חדש ואחד ישן אשר מחוברים לראוטר עם מודם של LINKSYS . מחשב חדש בן חצי שנה windows 10 home ... 64 bit חיבור קוי להראוטר יש אינטרנט רואה מחשב ישן לא יכול להיכנס למחשב ישן לכונן שנתתי שיתוף מחשב ישן בן 7 windows 7 ultimate 32 bit אל חוטי עם כרטיס רשת LINKSYS יש אינטרנט רואה מחשב חדש יכול להיכנס לכונן מחשב חדש ולעשות מה שאני רוצה יש להם מתדפסת משותפת והיא עובדת משני המחשבים בחלק מהפעולות שעשיתי ביטלתי הגנות של windows ושל Eset .בשני המחשבים לא פתר ניסיתי עוד דברים שלא הציין פה שמצאתי …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  3. Started by booboo22,

שלום לכולם אני וחבר טוב מנסים לשחק ברשת ע"י הזנת מספר IP אבל ללא הצלחה. ניסינו לבדוק בשורת הפקודה אם יש תקשורת בין המחשבים. לי אין בעיה לראות תקשורת כשאני עושה ping וה-IP שלו, אבל הוא מקבל כל הזמן request timed out. ניסיתי לכבות פיירוול בראוטר, פיירוול במחשב, את האינטרנט סקיוריטי כולו - שום דבר לא עבד - כל הזמן ישלו request timed out. נראה לי שיש משהו אצלי שחוסם גישה, אבל אין לי מושג מה. תודה!

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by dvvon,

שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by yp3,

יש לי שני בניינים שאני צריך לחבר אותם לרשת אחת, החוט היחיד שיש לי בין שני הבניינים זה חוט אודיו 2 גידים (יש סיכוך על שניהם) באורך של בערך 300 מטר. איך אני יכול להעביר רשת על שני הגידים האלה? חשבתי על מתאמי HPNA, האם הם יעבדו על חוטים כאלה ובמרחק כזה? מה תהיה המהירות? איזה מתאמים מומלצים? HOME PLUG אפשרי? אשמח לתשובות

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  6. האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by elyaz,

שלום כרגע יש לי חיבור 2.5M של 014 עם מודם רגיל. לקראת שנה הבאה אנחנו מתכננים בדירה לעשות אינטרנט אלחוטי (דירת שותפים) יש מחשב אחד נייח ו- 2 או 3 ניידים האם מספיק לקנות ראוטר ולחבר אותו במקום המודם, או שצריך לעשות גם שינויים בתשתית? כמו כן האם מהירות 2.5M זה מספיק? באופן עקרוני לא גולשים יותר מדי תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  8. אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  9. האם יש הבדל באכויות? במשאבי מערכת?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by Elite_Sniper,

אני מעוניין להחליף את כל הרשת הביתית(נתב, כרטיסי רשת, מודם(יש לי ADSL) אם צריך) שלי לרשת אלחוטית. יש לי שלושה מחשבים בבית. מבחינה תקציבית אני מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל לקבל רשת טובה, כל עוד כמובן המחיר לא יהיה יותר מדי מוגזם. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by bodedon,

שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  12. Started by alidanon,

אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by ShaiLevy,

שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  14. im sorry that im writing in english coz my win dont support it... the clients on the network cant donwload things or get in web sites and all that.. but the upload work... what i need to do to fix it?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  15. קיבלתי מבזק / ובזק בינלאומי שדרוג ל 20MB במקום 10MB אבל המודם ראוטר של בזק לא תומך ב 20MB אני לא רוצה לקנות מהם מודם ראוטר חדש, כי כולנו יודעים שזה לא באמת בחינם וזה עולה לי הרבה יותר מחדש. עכשיו עשיתי פדיחה קטנה, ובטעות רכשתי רק ראוטר בלי מודם של TP-LINK השאלה שלי זה האם להחזיר אותו ( בתקווה שהחנות תקבל אותו חזרה ? האם לרכוש מודם ? האם מכיוון שבזק נתנו לי 20MB הם צרכים לתת לי מודם שתומך ב 20MB? ללא חיוב ? תודה לכל מי שענה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  16. שלום וערב טוב, בתור דבר ראשון אני צריך להגיד את הדבר הבא: -כרגע יש לי בבית 3 מחשבים, שמחוברים להאב, ראוטר, ומודם ADSL 0.5. רק הכבל רשת שיוצא מההאב לכל מחשב מחובר אליו, ואין צורך להתחבר מהמחשבים לאינטרנט, הראוטר מתחבר אוטומטי (מוכנסות בו ההגדרות) לאינטרנט. עכשיו לנושא, לי יש הרבה בעיות עם הרשת הנ"ל, אני לא יכול לנהל שיחות באינטרנט שכוללות מצלמה, לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו (יש כל מיני טריקים לזה, אבל כלום לא עוזר..), האינטרנט דיי איטי, יש לי פינג גבוהה מאוד יחסית במשחקי רשת, ויש הרבה התנתקויות.. חשבתי על שדרוג אינטרנט ל-1.5, אבל זה יפתור רק חלק מהבעיות. (אבא שלי עובד בבזק) ובאותו מחיר של שדרוג ל-1.5, אני יכול פשוט לעשות עוד מנוי ב-ADSL ולקנות מודם חדש. אני יודע שזה יפתו…

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by Drx,

היי לכם ומועדים לשמחה. חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב... בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות. מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'... בתודה.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by PCguy,

שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  19. טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  20. Started by e3user,

קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. שלום לכם לאחרונה רכשתי מודם נתב+ PC PORT של חברת 2WIRE בחיבור USB...דרך בזק הכוונה היא לחבר שני מחשבים ברשת על מנת שנוכל לגלוש בשניהם במקביל...החיבור הוא דרך הגב טלפון של הבית... אחרי שהצלחתי לחבר את המחשב הראשון למודם נתב..והאינטרנט שבו פועל בסדר..לא הצלחתי לחבר את המחשב השני אליו..כאילו חיברתי אותו בדיוק כמו שכתוב נוריות POWER ו NETWORK דולקות ועל המחשב שלי (הראשי)אני רואה את שם המחשב השני... אבל המחשב השני לא מתחבר לי לאינטרנט רציתי לשאול איזה הגדרות אני צריך להכניס בשביל להגדיר לו להשתמש באינטרנט של המחשב הראשי.. ממש מהתחלה לאחר שהתכנתי את הPC PORT ואת הדרייברים שלו.... תודה לכל מי שיכול לעזור לי..פשוט בזק רוצים תשלום נוסף עבור תמיכה טכנית אז אולי תוכלו לעזור לי פה..

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by asta,

שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  23. הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  24. שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.