רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מצאתי מודם סלולארי ב EBAY סביב ה 60 שקל שלחתי מייל לבחור הסיני אבל הוא טוען שהוא בדק מול היבואן שלו והמודם לא עובד בארץ , למה ? הנתונים הטכניים שלו מתאימים לפלאפון ולאורנג' והוא UNLOCKED !!! יכול להיות שזה בגלל שאני ישראלי ? ( יהודי ) נשמע לי כמו תירוץ עלוב ציטוט מוכר : בשיחה הראש בינינו Hi, friend This item is unlocked . Pls make sure whether the local carriers of 3G SIM card supports HSDPA Hope this would help u וזה בשיחה השניה : Thank you for your message we just confirm with our supplier,and sorry that it can't use in Israel sincerely yours, http://www.ebay.com/itm/New-HSDPA-EDGE-7-2Mbps-Wireless-USB2-0-3G-Network-Modem-Adapter-TF-SIM-Card-Slot-/1907…
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם גם אתם חוויתם את הכשל בהתחברות אתמול למשך כמה שעות (הלכתי לישון אז אני לא יודע מתי זה נפתר)? מישהו נתקל בחדשה באחד ממדורי המחשבים? תודה
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני נמצא עם מחשב נייד במרחק של כ-70 מטר ממחשב המחובר לאינטרנט. המחשב שמחובר לאינטרנט אינו שלי אך קיבלתי אישור להכניס לו רכיב USB כדי שאוכל לגלוש דרכו לאינטרנט האם ישנה אפשרות לדבר מהסוג הזה? הכוונה שהמחשב הנייח ימשיך להיות מחובר ישירות לאינטרנט ואני אוכל להתחבר דרכו אלחוטית.
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם כדאי לי להתחבר אליהם? מי שכבר מחובר דרכם, אשמח לדעת מה דעתכם עליהם והערות עליהם. תודה עריכה: בכבלים 750K עובר אולי מנטויזיון. מה כדאי לקחת מהם: נגן MP3 דיסקמן MP3 צורב (בכל מקרה יש לי אחד)
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר בארה"ב של חברת ZYXEL ורציתי לעשות איתו רשת בין המחשב השולחני לניייד. אפילו הגדרתי כתובת IP קבועה של בזק שאליה הוא אמור להתחבר וזה עובד אבל עושה בעיות - כל פעם הוא מתחבר - ואחרי 5 דקות הוא מתנתק - ניסיתי לעושות ריסט לראוטר ולהגדיר מחדש וזה לא עוזר - כל פעם זה מתנתק.... תעזרו בבקשה תודה. 8)
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX עשיתי בדיקה ורק כאשר אני עושה DISABLE לפיירוול במחשב הראשון אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב השני. אני לא יודע בכלל מהם הפורטים שאני צריך לפתוח ואיך בכלל פותחים אותם תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הייתה לי חבילה של 750 kb בברק adsl, בגלל שלא הייתי ממש מרוצה אצלהם, עברתי לבזק בינלאומי adsl בחבילה של kb 1.5. הבעיה היא שהמהירות היא עדיין 94 (750) כמו מקודם, ולא 192 (1.5) כמו שזה אמור להיות. בדקתי את זה ב- 1@1 שזה מוריד לי שם ב 94, ודיברתי גם עם בזק והם אמרו שאני מוגדר אצלהם ב- 1.5. ניסינו גם לשנות כל מיני הגדרות בכרטיס רשת ובמודם אבל זה לא עזר... הם אומרים לי להזמין טכנאי, אבל הוא לא עושה יותר מדי. הוא בא עם לפטופ ומחבר את המודם למחשב שלו. אם הוא רואה שזה מוריד טוב אז הבעיה היא אצלי והם יקחו 100 שקל עבור כלום. ואם הבעיה אצלהם הם לא יחייבו אותי. מה אתם ממליצים לעשות, והאם יש עוד אפשרויות שלא ניסיתי?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא משהו גדול אלה משהו קטן רק בשביל להתחיל איתו מספר דברים. ואני אשמח לקבל מידע לגבי שרתים וסוגם כי אני לא המבין הגדול ביותר, אבל ברצוני ללמוד כמה שיותר. תודה. נ.ב. מצטער אם לא שמתי את הנושא במקום הנכון, מכיוון שלא ידעתי את המקום הנכון.
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום חברים בעוד כשבועיים אני עובר דירה וצריך לעשות חיבור אינטרנט חדש (תשתית, ספק, הכל מאפס) לא תהיה לי אפשרות לחבר כבל רשת בעת התקנת האינטרנט (אני משתמש בcompute stick) השאלה שלי היא האם אפשר לעשות את החיבור הראשוני, ע"י הטכנאי בwifi או שאני חייב חיבור קווי למודם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני כרגע לקוח של הוט ומרוצה אך משלם יותר ועוד מעט נגמרת לי התחייבות לכן אני שוקל לעבור חברה אחרת במידה ותציעה מחירים אטרקטיבים אז ככה בזק הציעו לי ל 2.5 מגה 53 ש"ח ול 4 מגה 58 ש"ח הכול כולל מע"מ עם התחייבות לשנה ,האם אלו נחשבים למחירים טובים?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
נכון בהורדה של קובץ מסויים במנהל הורדות, ישנם מס' חיבורים להורדה?(אצלי למשל יש שמונה) מה הם מסמלים? כי עכשיו בהורדה מסויימת ישנם רק 4 פעילים, ולכן ההורדה יותר איטית, למה חלקם סגורים?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הפינג הממוצע שלי ב-WOWבשעות הצהריים והערב נע בין 350-450, בשעות הבוקר המוקדמות הוא יורד ל-250-350. האם לפי המעקב שמצורף כאו ניתן לדעת אם אפשר לשפר את הפינג והאם חבילת הגימרים שמציעים(בתוספת של 15 ש"ח) בנטויזין יכולה לעזור? ניתן לראות שבין שורות 10-11 הפינג מכפיל את עצמו: הערה: המדידה התבצעה מוקדם בבוקר כשהסרבר לא עמוס. Tracing route to 80-239-149-127.customer.teliacarrier.com [80.239.149.127] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms SL2141.siemens [10.0.0.138] 2 11 ms 12 ms 12 ms lo0.rb2.ptk.nv.net.il [212.143.208.167] 3 12 ms 11 ms 11 ms vl202.coresw2.ptk.nv.net.il [212.143.229.254] 4 12 ms 11 ms 11 ms ge0-1-4.gw1.ptk.nv.net.il [21…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-