רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התחברתי לאחרונה לאינטרנט בכבלים וקיבלתי מודם של מוטורולה 5120. יש לנו בבית 2 מחשבים כאשר אחד מהם מחובר למודם דרך -USB והמחשב השני מחובר למחשב הראשון דרך כ.רשת. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שני המחשבים למודם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני (עם החיבור לאינטרנט). למודם יש מאחורה שני חיבורים אחד USB והשני לכרטיס רשת. אם זה אפשרי אז תפרטו בבקשה איך לעשות את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברוב האתרים שאני רוצה לראות תמונה אז זה מראה עליהם איקס אדום .... למה ? :-X
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחפש HUB עם כניסות USB וכניסת RJ-45 אני רוצה לבנות רשת אלחוטית מבוססת BT ואני מחפש HUB עם כניסות USB שיתחבר לנתב רגיל עם כבל RJ-45 ... נקלתי בעבר במוצר הזה למכירה אבל שכחתי איפה זה היה ועכשיו אני לא מוצא את זה... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את זה...
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
טוה אז ככה מישהו בין הספק לHOT עשו טעות והכניסו לי חיבור אם חייגן ואני צריך להגדיר תראוטר כי כרגע רק מחשב אחד מחובר בקיצור הראוטר הוא של 3COM 3 והכניסה זה 192.168.1.1 הכתובת מארח זה- 212.179.61.77 DNA 192.115.106.35 סיסמה ושם רק תגידו לי באיזה מקום להכניס בתודה קרירין
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מתאם רשת אלחוטית WI FI בתקן 802.11N. לפי הרבה מאוד אנשים בעולם הכרטיס הזה הוא זוועה ומגנט בעיות, אך מנסיוני אני יכול להגיד את ההפך. בעקרון ווינדווס 7 בא עם דריוור מובנה אך הדריוור לא עובד נכון ולא מבצע ENABLE לרשת. הדרך היחידה לאפשר את הרשת ולגרום לכרטיס לעבוד היא: 1. "לעקור" את הדריוור המובנה דרך DEVICE MANAGER. 2. להתקין את הדריוור למערכת ההפעלה ווינדווס 7 מאתר של RALINK או EDIMAX. (הכרטיס בעל בקר RT2860 של חברת RALINK אך עדיף להתקין את התוכנה של EDIMAX). 3. לבצע ריסטרט למערכת ולבצע ENABLE דרך ווינדווס. בעקרון הכרטיס הוא פנומנלי מבחינת קליטה, עם 16DBM (שזה לא הרבה בכלל) של עוצמת שידור בתוך חדר עם קירות עבים במיוחד (אני כבר לא זוכר כמה עשרו…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אהלן יש לי בחדר ראוטר של אורנג' smart box הבעיה זה שהאות שלו חלש באזור של הסלון יש לי נקודת טלפון בסלון אם אני יקנה ראוטר ויחבר אותו בסלון מה אני אצטרך לעשות כדי לתאם אותו לרשת שלי? או שזה יהיה רשת נפרדת משלו?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
-
אני בבזק ו014 יש לי מהירות אנטרנט של 2.5 מגה. מה אני צריך לשנות כדי שחווית משחקי רשת תיהיה חלקה יותר? והאם זה גם משפיע על פינגים?
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש שני מחשבים שמחוברים לראוטר (לא אלחוטי) הראוטר מחובר למודם ADSL וככה למעשה חבר שלי גולש (ללא צורך בחייגן) גם במחשב הראשון וגם במחשב השני הבעיה היא שניסיתי לחבר את שני המחשבים ברשת לשם שיתוף מדפסת, קבצים וכדומה. הגדרתי בכל אחד מהמחשבים את אותו ה- WORKGROUP ואף נתתי לכל אחד שם משלו. כשנכנסים ל- "חיבורי רשת" ואז "הרשת כולה" ניתן לראות את קבוצת העבודה בכל אחד מהמחשבים אבל לא ניתן לראות במחשב אחד את המחשב השני ולשתף את הקבצים למרות ששיתפתי חלק מהתקיות. מדוע הפעולה שעשיתי לא הספיקה לשם שיתופם ברשת ביתית? הייתי בטוח שהגדרת קבוצת עבודה משותפת תקשר בין שניהם מכיוון שהם מחוברים על אותו הראוטר... תודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
להסתפק בכבל ftp לא מוסכך? תודה יובל
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
דוד שלי קיבל מחשב ישן (ללא דרייברים) ממישהו והוא ביקש ממני לפרמט ולהתקין לו הכל מחדש נקי. (אם החלק הזה לא היתה בעיה) למחשב יש לוח אם מסוג jetway s450 (l ללוח אין כרטיס רשת מובנה אבל יש עליו כרטיס רשת נפרד שיושב על הPCI. כאשר חיברתי את המודם שלי למחשב והגדרתי חייגן לא הצלחתי להתחבר. כשהסתכלתי במנהל ההתקנים ראיתי שחסר דרייבר של Controller I Simple Communications וחשבתי שזה אולי קשור בחיפוש שערכתי בGOOGLE לא הצלחתי למצוא דרייבר כזה כמו כן לא הצלחתי למצוא את החברה/הדגם של הכרטיס רשת (ניסיתי דרך everst/cpuZ) אין לדוד שלי אפשרות להשיג את הדרייברים מה עושים? (איך אפשר למצוא דרייברים לכרטיס רשת ו/או לדרייבר שחסר ללוח אם)
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני כרגע לקראת הזמנת מחשב על פי מפרט אישי ורציתי לדעת אם אפשר להוסיף למחשב wifi בדיוק כמו בנייד , אם כן אשמח אם מישהו יראה לי איפה זה נמתא באתר הזה http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצטרפתי לחבילת הגיימרים ב-012, בינתיים אכן הכל נראה יציב יותר יש לי כמה שאלות. 1. יש לי חיבור כבלים חייגן ובאתר showmyip.com במקום להראות את הכתובת 84.224.x.xxx.cable.012.net.il כמו שהיה פעם זה מראה 80.178.x.xxx.adsl.012.net.il שזה דיי מוזר כי אני מחובר בכבלים ולא ADSL אז אם למישהוא יש תשובה לזה אודה, זה לא מפריע לי רק מסקרן איך החבילה הזאת עובדת. 2. אשמח אם לקוח רגיל ב-012 יוכל לעשות פינג לil.ikariam.com בשביל להשוות כרגע אני מקבל פינג ממוצע של 96 לשרת הזה. במשחקים לא הרגשתי הבדל משמעותי בפינג, אבל באופן דיי מוזר המשחק הגיב יותר מהר והאוייב הרגיש את היריות שלי ישר למרות שהפינג לא השתנה - אם מישהוא מבין בזה אשמח לדעת יותר. חג שמח לכולם
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-