רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
עוד מעט אני הולך לקנות מחשב נוסף ויהיה לי צורך לחבר 2 מחשבים לאותו חשבון אינטרנט. במחשב החדש יהיה לי כרטיס רשת מובנה ובמחשב הישן אין לי כרטיס רשת והוא מחובר לאינטרנט דרך כניסת USB, דרך מודם ALE 130. כפי שהבנתי אני אצטרך לקנות נתב וכרטיס רשת למחשב הישן ולחבר את שני המחשבים לנתב-האם זה נכון? וגם הבנתי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי למודם שיתחבר לנתב דרך כבל רשת-האם זה נכון, אם כן איפה אני אני מחליף את המודם שלי והאם זה עולה כסף? כמה כל העסק הזה יכול לעלות(לקנות כרטיס רשת נוסף,לקנות נתב,לקנות כבלים והחלפת מודם)?
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים. 2 בעיות: 1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.) 2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1. [המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה) זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום קניתי את הנתב LEVEL ONE WBR-3406TX אני מחובר דרך הכבלים עם מודם TERAYON.הבעיה שכל דף לוקח כמה דקות ואם בכלל כדי להפתח .התקשרתי ל012 והם אמרו לי שהם רואים אותי ברשת האם משהו מכיר טוב את הנתב ויכול לעזור לי בבקשה ? הערה : לפני שקניתי את הנתב הייתי מחובר דרך ה TERAYONעם חייגן ןחיבור USB תודה
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אחרי שכתבתי את האשכול הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457815.0 לא ממש קיבלתי תשובה כמו שאתם רואים אז החלטתי להמר ולקנות ראוטר שימליצו לי בחנות קניתי את Edimax 802.11n BR-6424n אני לא ממש יודע איך להתקין אותו אז פשוט הימרתי. הוצאתי את הראוטר הקודם וחיברתי את החדש (חוט לחשמל , חוט למחשב וחוט למודם) נכנסתי לאינטרנט כדי להתעסק בהגדרות שלו (כמו שכתוב בחוברת הדרכה) אך אבוי ! אין אינטרנט מה לעשות ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית) השליטה היא דרך האנטרנט . אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
קניתי נקודת גישה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני מודע לכך שאני צריך כרטיס רשת אלחוטי,אני רוצה רשת בין 2 מחשבים עד המחשב המחשב הראשי מחובר למודם adsl שהוא בעל יציאה אחת בלבד !rj45...איך אני יחבר את המודם לנקודת גישה בנוסף למחשב אם יש רק יציאה אחת?
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. אני שוכר משרד במקום שיש בו אינטרנט אלחוטי לשימושי. ואולם, אני לא רוצה (מטעמי תאימות עם התוכנות שלי) לעבוד באופן אלחוטי, אלא באמצעות כבל רשת. אין אפשרות למתוח כבל רשת מהראוטר של המקום עד למחשב שלי, (רחוק מידי ומסובך), אז יוצא שמה שאני צריך נדמה לי זה מכשיר שישב אצלי ושיודע לקבל אות אלחוטי, ולהוציא לי אותו בכבל רשת. ברשותי ראוטר של TP LINK וגם Access point / repeater של EDIMAX. האם באמצעותם אפשר לעשות משהו? ניסיתי לשחק קצת עם האדימקס ללא הצלחה. מודה מאוד מראש. נ.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים אצלי בבית ברשת, יש לי מודם כבלים 750 שמשותף לשניהם במחשב שהוא ההוסט הכל בסדר והכל עובד סבבה אבל במחשב השני אני לא יכול להיכנס לקאזה ולאייסיקיו ולעוד כל מיני מקומות שאלתי כמה אנשים אמרו לי שזה משהו שקשור לפורט שבו עובד הקאזה והאייסיקיו וכל זה השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהתוכנות יעבדו לי!!??
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש היום משדרים של רשת אלחוטית שמגיע ל100 מטר או מעל ? אני סובל ממחסור באינטרנט בחדר שלי והבית שלי נמצא בערך 100 מטר ממנו האם מישהו מכיר את זה ויכול לתת לי פרטים ?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
ביום שלישי שעבר נאם הנשיא ברק אובמה בפני תלמידי חטיבת הביניים Buck Lodge בעיר Adelphi שבמדינת מרילנד. נאום זה ניתן במסגרת קידום התוכנית שלו השואפת לספק טאבלטים לתלמידים ולחבר את כל בתי הספר בארה"ב לאינטרנט מהיר. אובמה טוען שגישה לאינטרנט מהיר בבתי הספר לא רק משפרת את ההוראה וחווית הלמידה, אלא מעמידה את את מערכת החינוך באמריקה בעמדה תחרותית יותר מול שאר מדינות העולם. וכרגיל אצל אובמה, לא ניתן לסיים בלי פאנץ' ליין משעשע: In a country where we expect free WiFi with our coffee, we should definitely demand it in our schools. את קטע הנאום ניתן לראות בסרטון הוידאו המצ"ב.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
ברשת רגילה נורא קל לעשות שיתוף אינטרנט צריך שני כרטיסים רשת, אחד בכל מחשב מחברים וזה די פשוט. ברשת אלחוטית צריך שני כרטיסי רשת אלחוטיים אחד לכל מחשב וAccess Point. למה הAccess Point משמש והאם צריך לתת לו הגדרות נוספות? או שעשיית שיתוף אינטרנט ברשת אלחוטית זהה לשיתוף ברשת רגילה. תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע התשתית NGN לרחוב שלי אז היום החלטתי לבדוק מהירות יש לי חבילה של 4 מגה ורציתי לדעת אם ספקית גם נותנת לי מהירות העלאה של 800. יש לי חשבון גימר 4 מגה ב014 . אוקי אז התחלתי בדוק בspeedtest ולפעמים אני מקבל תוצאות כאילו : אני רואה גם תוצאות של 6 ו 7 קפיצות קצב ל16 מגה . מה בדיוק לא בסדר? אני בודק את זה על מחשב נייד על סוללה ברשת על חוטית. הבעיה לא יכולה להיות רק במקום אחד כי גם בזק וגם בזק בינלאומי אמורים להגביל אותי. אני כנראה אצתרך להתקשר אל שניהם לבדוק מה הם עשו לחבילות שלי כי אני לא ממש מעוניין לשלם על קצב כזה ואני כבר למדתי את העובדה שבחיים שום דבר לא בא בחינם תמיד מישהו משלם על זה וזה לרוב הצרכן... עריכה שברתי את ה שיא :
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם נתב של SIEMENS SL2-141 אני פתחתי את הרשת אל-חוטית ושמתי סיסמא, עכשיו כשאני מתחבר לרשת מהאייפון ומוריד מהשרת (המהיר) הוא מגביל לי את המהירות הורדה למהירות מסויימת, וכשאני מוריד מהמחשב עצמו אני מוריד במהירות מקסימלית. מהירות האינטרנט שלי היא 5 מגה אם אני לא טועה על איזה אופציה עליי לסמן כדי שאוכל להוריד במהירות מקסימלית דרך האייפון? (או דרך כל מחשב אחר שמתחבר לנתב בדרך האלחוטית) ועל איזה הגדרות לשים את זה שלא תהיה לי הגבלת הורדה? העלתי תמונות http://img402.imageshack.us/img402/7039/40600856.jpg http://img828.imageshack.us/img828/2513/43612583.jpg תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך אני עושה כונן רשת שיהיה משותף לשני מחשבים ברשת? תודה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-