עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by boriskz,

אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. בעמוד שלוש חידשתי תנושא כרגע יש לנו מודם שמחבר בין שלוש מחשבים, אחד במרתף אחד בקומה שניה ואחד בקומה שלישית - שלי. אפשרי שבמקום לחבר תקו אינטרנט למחשב שלי אני אנתק אותו ואחבר תחוט (שנראה בדיוק כמו חוט טלפון) לראוטר וככה יצור בעצם רשת אלחוטית? הבנתי כבר שאני אצטרך לחבר כבל או USB למחשב כדי שיהיה קליטה מהראוטר אבל הרעיון שלי יעבוד? כמה בערך זה יעלה לי? ראוטר אלחוטי שיקלוט טווח של 3 קומות עדיפות ל4 - מה שצריך לחבר לUSB - כבל? כמה כל אחד וכמה כולם ביחד? בעמוד שלוש חידשתי תנושא

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו האינטרנט... רציתי לדעת איך אני יוצר תיקייה משותפת שאני יכול לשים בה קבצים? תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. שלום, יש לי שתי מחשבים בשנהם יש XP ומבחינת גלישה באינטרנט אין שום בעיה אבל אני לא מצליח לשתף קבצים, עשיתי את הWIRELESS WIZARD של XP הוא רשם לי שהתהתליך עבר בהצלחה, אבל אני עדיין לא רוא את תיקיות השיתוף של המחשב השני וקיימת עוד בעיה כאשר אני מגדיר תיקיות שיתוף נוספות ואחרי זה אני פותח את תיקיית MY NETWORK PLACES הוא לא מוסיף אותן לשם תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by aaviran,

שלום במחשב החדש שלי מותקנת ויסטה 64 ביט, ובמחשב הישן שלי אקספי 32 ביט. אני רוצה ליצור רשת ביתית ולשתף קבצים בין המחשבים. הגדרתי את שני המחשבים באותה קבוצת עבודה, אבל אני לא יכול לגשת מהישן לחדש. מהחדש אין לי שום בעיה לגשת לישן, אני יכול לראות את הקבצים ולעשות בהם כרצוני, אבל כשאני מנסה הפוך אני מקבל שגיאה Logon Failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer בנוסף יש לי על המחשב החדש מדפסת שהייתי רוצה לשתף, התקנתי דרייברים גם ל-X64 וגם ל-X86 אבל המחשב הישן לא מזהה אותה.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by tvholic,

שלום אחרי שבמשך חצי שנה כל פעם מישהו לוקח את המודם למישהו אחר כדי להתחבר עם המחשב שלו לאינטרנט והתחשב בזה שביום חמישי שיבוא עלינו לטובה אני מסיים מועדי א' החלטתי לעשות רשת קווית בבית. אז ככה, זה בית פרטי עם ארבע קומות - מרתף, סלון, מגורים ועליית גג. המרתף הוא כמו יחידה נפרדת עם סלון חדר שינה וכל זה אז אני צריך נקודה (או אפילו שתיים) ואפשרות אלחוטית, במגורים שתי נקודות בחדרים של אחים שלי ובעליית גג נקודה ורצוי מאוד גם אלחוטי. חשבתי לשים ראוטר במרתף ככה תהיה אפשרות אלחוטית וארבע יציאות LAN לרשת קווית. שני כבלים יצאו לשתי נקודות רשת, אחת בסלון ואחת באזור עבודה (של המרתף) ולעלות עם כבל אחד עד קומת המגורים. בקומת מגורים לשים סוויץ' (רכזת - יש הבדל ביניהם?) עם ארבעה פורטים…

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by vic07,

שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר. אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT. האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by dudi2002,

קראתי את המדריך המושקע והמצוין באתר והצלחתי לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט (כמובן שבאמצעות הראשון). אך השאלה שלי היא האם אני יכול לקבל מזהה גבוה באימיול (HIGH ID) במחשב השני המחובר דרך המחשב הראשון? עשיתי כמעט הכל ונראה לי שאי אפשר.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by A.M,

היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by biwi,

שלום אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי חזק לבית של 4 קומות ... עשיתי המון ברורים ולפי מה שהבנתי אין לי סיכוי למצוא אחד שיחזיק את כל ה 4 אבל אני יכול להוסיף booster בשביל להגביר את האות המליצו לי על 2 ראוטרים LinkSys WRT54GL Edimax BR6504N אני לא יודע איזה לקנות ...לפי שהבנתי שניהם מעולים אשמח מאוד אם תתקנו אותי ואכן קיים ראוטר שיחזיק את כל ה 4 קומות במידה ולא איזה ראוטר מבין השתיים אתם ממליצים בשביל הצרכים שלי!

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. Started by the crazy boy,

יש לי רשת עם שני מחשבים. אחד פועל מצויין, אבל השני מסרב להעלות אתרים, כמו האתר הזה, אני עכשיו כותב עם המשחב השני. יש אתרים שהוא מעלה ויש לא, האתרים שהוא לא נכנס אליהם הם אותם אתרים כל הזמן, הוא פשוט חושב בלי סוף ולא מעלה את האתר. יש אתרים כמו זה שהוא מעלה את העמוד הראשי אבל כשאני נכנס לפורומים לדוגמא הוא לא נכנס. האתרים משתנים מדיי פעם, לדגומא לפני כמה ימים יכולתי להכנס לSKYPC והיום לא. מה אפשר לעשות? תודה

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Zadu,

יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  14. שלום לכולם . יש לי בעיות רציניות עם הרשת האלחוטית שלי שמתבטאות בניתוקים , לאגים רציניים , פינגים . בסלון יש את המחשב הראשי שמחובר ישירות למודם ראוטר של בזק (SIMENS SL-2 141) ומבחינת האינטרנט הוא עובד גדול ואין שום בעיות במחשב זה . המחשב השני בחדר שלי מחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי (TPLINK 650G/651G) . לא יודע למה אבל לפני כמה ימים התחילו הבעיות כשכאמור פתאום כל שנייה ניתוקים של הכרטיס רשת , לאגים ופינגים עצומים . ניסיתי לשחק עם הדרייברים וההגדרות ולא הלך לי כלום . זה כאילו מסתדר לכמה דרות ואז עוד פעם מתחילות הבעיות . בקיצר , אם מישהו מסוגל לעזור איכשהו לפני שאני מתקשר לבזק ומזמין התקנת שקע נוסף בחדר - הינך מוזמן בברכה . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by rotem_o,

שלום לכולם, אני צריך את הכתובת הזאת שאפשר להיכנס אליה כדי להוריד חייגן, (כאשר מחוברים עם מודם ועדיין אין חייגן ואי אפשר להיכנס עדיין לאינטרנט) שחכתי אותה.. דיי דחוף! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by arkadur,

אני עובד על תשתית רשת בבית שלי, הכבלים שהועברו הם מסוג CAT 7, קונקטורים מסוג RJ45 לא יעשו את העבודה, ואני מנסה להשיג את הRGG45 אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם אני אשמח לדעת במידה ולא, האם RJ45 מסוכך (ברזל, לא פלסטיק) CAT6, יעשה את העבודה?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. היי, חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי פיתרון מתאים לבעיה שלי. יש לי שני מחשבים אחד עם אקס-פי 32 ביט ואחד עם ויסטה 64 ביט. ל-XP מחובר ראוטר של 3COM והויסטה מחוברת ברשת עם כרטיס רשת אלחוטי (של אדימקס). מחוברת אליה מדפסת HP Deskjet All in one F2180 ואני רוצה להגדיר את המדפסת ברשת שאפשר יהיה להדפיס גם מה-XP. הגדרתי את המדפסת כמשותפת הבעיה שאני לא מצליח להתקין אותה ב-XP. הוא מבקש את השם שלה וכשאני מעתיק אותו הוא אומר שזה לא נכון ולא מקבל... חשבתי שזה קשור לדרייברים בויסטה (מצורפת תמונה) אבל כשאני מנסה להתקין x86 הוא מחפש את הדרייבר ואין לי מאיפה להתקין את זה, גם לא בדיסק ההתקנה של המדפסת... זה קשור לבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dudi2002,

שלום, אני שמתי לב לבעיה באחד הפורומים שאני מרבה להיכנס אליהם. כשאני נכנס לנושא מסוים על מנת להגיב אני שם לב שפותח אותו נושא לא מופיע בהתחלה אלא בדיוק במקום האחרון בסדר התגובות בעוד אותו אדם שהגיב אחרון נמצא במקום הראשון כאילו הוא פתח את הנושא. כלומר, פותח ההודעה ואותו אדם שהגיב אחרון לנושא - התחלפו במקומותיהם. בעיה נוספת בפורום זה, השעה והתאריך אינם מכוונים בגרוש. איך אני פותר את זה? למי שממש מציק לדעת מהו הפורום הזה, זהו פורום הואוהדים של קבוצת הפועל באר שבע (www.hbs.co.il). תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. למקרה שזה לא רק אצלי - הנה המידע. אינטרנט 5Mb/512Kb, תשתית HOT, ספק 014. נתב Edimax BR-6204Wg, קושחה 1.57. התופעה: אינטרנט נתקע ללא הפסקה, אתרים לא עולים (timeout) או עולים בקושי אחרי מספר רב של פקודות רענון. בדיקת הורדה ב-Speedtest.net מתחילה באופן תקין ובקצב תקין, אך לקראת האמצע ההורדה פשוט נעצרת ולא זזה לדקה-שתיים. בסוף חוזרת ומסתיימת. הפתרון: באופן מפתיע, התקנת קושחה ישנה (1.55) פותרת את כל הבעיות. נשמע הזוי לחלוטין, מעולם לא נתקלתי בהשפעה כזו של קושחה בעבר, באף נתב. הזוי כפליים, שכן בדף הראשי של פיקוק מופיעה ההודעה הבאה: שימו לב!!! לבעלי נתב מסוג BR-6204WG וחיבור כבלים במהירות של 5MB ומעלה יש להוריד את העידכון 1.57 ולעדכן. ??? כתבתי לפיקוק עם פירוט מלאה של הבעיה, מ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by devilh,

יש לי לפי החבילה 2.5 MEGA BIT הורדה, ו-256 KILO BIT העלאה אני מסתכל בנתוני החיבור שלי במודם וכתוב שם : 320 kilobyte הורדה, 3.136 kilobyte העלאה. כדי להמיר בין kilobyte ל- BIT (את המיליונים/אלפים אניי אוריד אחר כך) אני מכפיל את הנתונים שיש לי מהמודם ב-8000 במהירות ההורדה אני אכן מקבל את מה שציפיתי 2,560,000 שזה אכן 2.5 מגה ביט במהירות ההעלאה אני מקבל 25,088 שזה 25 קילו ביט,ולא 256...... איפה הטעות(שלי או של בזק?) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. היי, אני מעביר את המחשב הישן שלי לאחותי. שאלה קטנה, אם אני מעוניין לקלוט את הרואטר של חבר שלי (שכן) כל מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ? אם כן אז על איזה אתם ממליצים ? משהו טוב ועד 150 ש"ח נגיד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by cipher,

שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אשמח לקבל עזרה תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים