רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי עכשיו Thinkpad X220 חדש מEBAY , הבחור מכר גירסה משופצרת מאוד של המחשב כולל הכל (קורא ביומטרי, Bluetooth וכו.) מה שגיליתי עוד , זה שדחפו לי שמה אנטנה של Wimax , כמובן שאני לא מתלונן על תוספות בחינם למחשב הנייד החדש שלי , אבל מישהו יודע אם אפשר לעשות אם זה משהו בכלל בארץ ? יש איזה מקום שיש בו Wimax ? יש איזה חברה שמתכננת פריסה בכלל של זה? או שכולם עוברים לLTE?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
המשרד עד היום עבד בצורה של טלאי על טלאי, ועכשיו עושים סדר בתשתית המחשבים. חשבנו לקנות מתג של 24 פורטים שיהיה גם בסיס לעתיד. השאלה האם מספיק מתג של 10/100 או שעדיף מתג של 10/100/1000. יש לציין כי במשרד מיועדת לפעול בקרוב מרכזית IP קטנה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים ברשת אני רוצה שלא יהיה קשר בין קבוצה א' של מחשבים לקבוצה ב' של המחשבים הבעיה שהמחשבים עוברים דרך מספר סוויצ'ים אני יודע שvlan יכול לעזור לי, השאלה היא אם אני יכול לקבוע את זה דרך ה ip או שאני חייב סוויץ' מנוהל במקום הסוויצ'ים שלי? שאלה נוספת.. יש אפשרות להגדיר vlan משותף? אני רוצה שבמדפסת שני הקבוצות יוכלו להדפיס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
היה לי עד עכשיו את ה Netgear שה WIFI שלו היה בקושי עובד בסלון במרחק קיר וכ8 מטר. החלפתי אותו ב Dlink (שמשום מה חשבתי שהוא ראוטר יותר טוב) ועכשיו במצב אפילו יותר גרוע! כל מכשירי ה WIFI מאבדים את החיבור לאינטרנט אחת לכמה זמן (אל אף שהם נשארים מחוברים ל WIFI) בדיקה שעשיתי עם תוכנה מראה שהעוצמה ליד הראוטר היא 50dBm- ובסלון היא יורדת כמעט ל 80dBm- החלפתי ערוצים, שיניתי מ20 ל40 MHZ ועוד כמה פרמטרים אבל זה נשאר פחות או יותר אותו הדבר. האם יש סיכוי שמשהו בהגדרות של ה Dlink יכול לשפר משמעותית את ה WIFI שלו? ואם לא, איזה ראוטר אתם ממליצים שהפרמטר העיקרי הוא WIFI תקן N חזק ויציב (בעיקר לסטרימינג לסלון).
-
יש סיכוי שה maple store לא עובד לי בגלל שיש לי TP LINK 54 והמשחק דורש מעל 54 ? במחשב של הכרטיס USB אלחוטי (מחשב חדש אחרי התקנת ווינדוס חדשה) המשחק לא עובד ובמחשב הראשי עם המודם והראוטר הוא כן עובד והוא הותקן כמו שצריך יכול להיות שזה בגלל ה54 הנמוך שיש בראטור הזה או שאין בכלל קשר?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כמו ADSL רק שפה זה שווה מהירות הורדה שווה למהירות העלאה! :-* מעניין אם זה יגיע לארץ!? ובאיזה מחיר החבילות יהיו וכמנובן האם זה טוב יותר או גרוע יותר מ-VDSL? אחחח איזה באסה 2 מגביט אבל מהירות העלאה של 96 קילוביט מקסימום וזה אצלי תמיד על 63 קילוביט אפילו לא 96
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום... מבין הספקים של אינטרנט בכבלים, מישהו יודע לאיזה מהם (אם בכלל) יש שרת usenet שנותן את הקבוצות דיון שבהן אפשר להוריד binaries וכו' ? או לפחות חלק מהקבוצות דיון עם binaries ? אני בספק אם יש בכלל.. אבל אם כן, אז איזה הכי טוב ואיך המהירות של ה- usenet server שלהם ? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לעבור מנטוויז'ן לבזק בינלאומי (על תשתית HOT), אבל שמתי לב שזמן האחרון יש תלונות על מהירות - איזה בעיות יש? או שכבר אין? חוץ מזה, אם אני אעבור, אני ארגיש שיפור לעומת נטוויז'ן? מישהו עשה את המעבר הזה (מנטויז'ן לבזק בינלאומי על תשתית HOT) ויכול להשוות? ממה שראיתי הרבה עברו מ-012 ל-014 בגלל החסימות, אבל לא ראיתי שום מילה על נטוויז'ן..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ויכול להגיד כמה הוא משלם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא קשור לפורום, אך אין פורום מתאים יותר
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם
-
הגיעו מים עד נפש , ואינטרנט זהב יכולים לחפש אותי השאלה שלי האם כדאי לי גם לעזוב את הכבלים על הדרך ולעבור לאמא בזק ;D מה דעתכם ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האינטרנט רק אצלי בלתי נסבל (כמו בסרטון) או שזה הנורמה בשביל Bezeqint.net? זה קורה לי כבר קרוב לשנה. לאגים בלתי פוסקים במשחקי רשת. עד כדי כך שזה מזכיר את הימים של מודם 56K. (תראו את הסרטון, פעמיים הטיל קופא במקום). פינגים של 3400! אני פונה פה, בתקווה שנציג בזק בינלאומי יגיב (כבר קרו מקרים), כי כשאני פונה לתמיכה של בזק בינלאומי - כל מה שאני מקבל מהנציג: "החשבון שלך בסדר מבחינת ההגדרות, שלח לי הוכחות לכך שיש לך איזשהן בעיות ברשת".
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עד היום לא הצלחתי לשלב ראוטר עם מודם אלקטל הום ברשת ביתית. המודם מגיע כשהוא מקונפג ל-PPTP. הבעיה שראוטרים רבים (גם שלי ביניהם) לא מותאמים ל-PPTP, אלא רק ל-IP דינאמי, או IP סטאטי, או PPPoE. כל מה שניסיתי לא עבד, לא הצלחתי להתחבר בו זמנית לאינטרנט עם יותר ממחשב אחד. חשבתי שאולי הבעיה אצל קווי זהב, שעובדים ב-PPPoA, שאלות שלי לפורום הזה נותרו ללא מענה... (למרות הכוונות הטובות), בקיצור - העסק נראה אבוד... היום נמצא הפיתרון: בכמה צעדים פשוטים ניתן לקנפג את המודם ל-PPPoE (דרך ממשק web לכתובת 10.0.0.138). אין צורך להפוך אותו ל-PRO. ברגע שהראוטר גם עובד ב-PPPoE הוא שולח למודם את שם המשתמש והסיסמא, העסק עובד כמו שעון, ובא לציון גואל! הפיתרון באדיבותו ובסיועו של יחיאל, המככב בפורום …
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני כבר כמה שעות שובר ת'ראש על שאלה : " האם אני יכול להסתדר בלי ספקי האינטרנט כדי שלהתחבר לאינטרנט?" ??? ??? האם יש דרך אחרת בכל התהליכים האלה בהתחברותינו לאינרנט?! ??? השאלות קשור אך ורק להבנתה של כל הפרוצדורה בעבודותם של ספקי אינטרנט!!! תודה רבה לכם מראש
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדי פעם אני נתקל בקובץ שזורם מהרשת וכשאני מנסה לשמור אותו, למרות שיש לו כתובת שנראית רגילה, כל פעם אני מקבל בהורדה קובץ טקסט שבו שוב מופיעה הכתובת הנ"ל. לדוגמה: http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv אם אטעיו אותו לנגן המדיה לא תהיה לו בעיה להזרים אותו מהרשת אבל אם אנסה להוריד אותו אקבל קובץ טקסט בסיומת WMV שבו כתוב: [Reference] Ref1=http://205.188.214.1:80/wb/gl/wbonline/windows/25/music/michelle_branch/video/all_you_want_wmt_300.wmv וחוזר חלילה. מישהו יודע איך ניתן בכ"ז לשמור את הקובץ בדיסק? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הציוד תקשורת שלי נוראי והעברת קבצים בlan עוברת על כמה מגות בודדות ובwifi זה בקושי 2 מגה. כל הציוד אחד ליד השני ומוגדר טוב ונבדק במגוון מצבים וכו' אז אם כבר אני משדרג אני רוצה משהו שלא יהיה צוואר בקבוק בשנים הקרובות חשוב שהwifi יהיה הכי מהיר שלא יהווה צוואר בקבוק להארדיסק בusb 3 שבחיבור ישיר עובד במהירות 80 מגה כי אני משתמש בעיקר בטאבלט ומעביר דרכו קבצים להארדיסק שכרגע מחובר למחשב OpenElec שלי (אני חושב שיהיה עדיף שההארדיסק יחובר ישירות לראווטר כשתהיה לי האפשרות) במחיר סביר אני מתכוון מכל העולם ואני מקווה למחיר של עד 400 שקל... יש חיות כאלה? אם בתוספת קטנה אפשר לדחוף גם תמיכה בvdsl אז זה נחמד אבל לא חשוב לי כרגע.
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-