רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
טוב, ניסיתי להריץ חיפוש גם באתר אבל לא מצאתי תשובה מדויקת. אני עומד לחבר באמצעות ראוטר שני מחשבים בחדרים צמודים בצורה חוטית(מרחק של 5-6 מטר אחד מהשני). אז כמו שזה נשמה: 1.האם עצם החיבור לראוטר יגביל לי את מהירות האינטרנט בהורדה ? 2.האם יש השפעה ל פיירוול על המהירות והאם ניתן לבטל אותה בראוטר? 3. האם יהיה הבדל בין אם אני שם ראוטר שהוא גם מודם או ראוטר רגיל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
1. יש לי איתו בעיה בSECURITY שלו הוא חוסם לי פורטים מסויימים למרות שבהגדרה הורדתי לו את ה V של הFIREWALL... מה עושים? 2. הטווח האלחוטי שלו מאוד נמוך למרות שהוא בתקן G.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שעובד באצעות רשת חוטית ולפטופ בעל כרטיס אלחוטי מובנה. המחשב מקבל את הרשת מראוטר חוטי. במידה ואני אינני מעוניין להחליף את הראוטר לראוטר משולב, האם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי ולשתף את הלפטופ דרכו? כלומר שהמחשב יקבל רשת מהראוטר, והלפטופ יקבל את רשת מהמחשב. אם אין אפשרות כזו, על איזה ראוטר משולב אתם ממליצים? אני צריך ראוטר עם מינימום של 4 יציאות חוטיות. בתודה, ניר.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, יש כאן קישור לתמונה שתצייר באופן כללי את הבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/31/21961436.jpg/ בין הארון הראשי לכל חדר יש כבל שמשמש לטובת בזק , כבל של 4 זוגות כאשר לכל חדר השימוש הוא בזוג אחד בלבד מה שאומר שנשארו לי 3 זוגות פנויים לכל חדר. לפני הכל רציתי לשאול באופן עקרוני האם הדבר אפשרי? ברור לי שזה לא אידיאלי אבל האם זה יעבוד? השחלה של כבלים לא נראה לי שתיהיה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בבקשה מה יותר מהיר ו אתם יכולים לשלוח לי גם תגובות מה יותר זול וכל מיני עצות טוב . תודה רבה N.S
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית (מבלי להשתמש במכשיר ההוא, homeplug דרך החשמל) עכשיו הבנתי שצריך להעביר את הכאבלים דרך המעבר של הכבלי טלפון אבל א.איך אני מוצא כל תעלה לאן מגיעה? ב.עד לאיזה מרחק אני יכול למתוח כאבל רשת?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היי האם קיים כרטיס רשת שמתחבר ל-pci אקספרס ללא מקלות גדולים של אנטנות שצריכים להיות מחוץ למארז? משהו בסגנון של האנטנות של המכשיר הזה (הוא מתחבר עם USB, אז זה לא מה שאני מחפש): https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10524 או בלי אנטנות בכלל
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
חברה שלום אני מעוניין לחבר את המחשב שלי בעבודה למחשב הביתי שלי דרך האינטרנט בעזרת MICROSOFT REMOTE DESKTOP. המחשב שלי בעבודה מחובר דרך שרת והמחשב שלי בבית מחובר דרך ROUTER. ניסתי לקרוא את המדריך של "Get started using Remote Desktop with Windows XP Professiona" אבל הוא נורא פשטני ולא מפרט מידע. הייתי מאוד רוצה לקבל מדריך או הנחיות כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים? האם צריך IP קבוע? תודה רבה עלך העזרה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלו היום אני מחובר כבר ארבע חודשים לאינטרנט המהיר של נטוויזן בחבילה הבסיסית שלך הadsl ש לי מודם usb שישאר אצלי כל עוד אני משתמש בwow של בזק. היום אני משלם 200 שקל מאה לספק ומאה לבזק אבל עוד חודש המחיר אצל נטוויזן יעלה בעוד 60 שקל (ממש לא מתאים לי) אבל אז גם פגה ההיתחיבות שלי לחברת נטוויזן רציתי לשאול מה אתם אומרים האם אני יכול ללחוץ על נטוויזן שישאירו את המחיר בתמורה להיתחייבות לתקופה נוספת (או איום לעזוב אותם) או שעלי פשוט לעבור לחברה אחרת אם אתם אומרים שאני יעבור לחברה אחרת על איזה חברה תמליצו מבחינת המחיר (לחבילה הכי איטית) ושירות אין לי בעיה להיתחחיב לחצי שנה כל עוד המחיר הוא 99 שקל לחודש לספק. מה אתם אומרים. ועוד שאלה בנושא האם כל החברות יתמכו במודם שלי )usb(
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
רציתי לשאול למה החיבור שלי (Wireless) הוא על 65Mbit ולא על 100Mbit שנתמך בראוטר (D-LINK 2760U, התומך כמובן בתקן N). אציין שהכרטיס רשת תומך עד 150Mbit והקליטה מלאה. (מערכת Windows XP). האם זה נעוץ בעובדה שהראוטר מאובטח ב WPA2 ? קראתי איפשהו שאבטחת WEP/WPA וכו' גורמת לזה, אבל זה נשמע לי די תמוהה... אשמח לתשובה או פתרון אם יש... תודה! \\ עכשיו שמתי לב שבהגדרות הראוטר תחת Wireless -- Advanced הוא מוגדר כ AUTO ב802.11n Rate האם להגדיר אותו על 104Mbps או 117Mbps או 130Mbps ? (אלה האופציות האחרונות שניתן לבחור בקטגוריה הזאת)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הראוטר חדש, ובזק טוענים שהוא לא תומך וצריך לקנות מהם ראוטר. האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני מבקש חיבור ללא חייגן אז הוט רושמים שפשוט מהבית הזה יש חיבור ללא חייגן? או שזה לפי המודם המחובר? כלומר אם אני מחליף את המודם שלי באחד אחר (יש לי שניים... אחד מחובר לממיר ואני יכול לנתק אותו) ואני מחבר את השני למחשב אז אני לא יכול לגלוש בלי חייגן ואם אני מנסה ליצור חייגן אז זה נותן לי שגיאה 769 כלומר זה לא מצליח ליצור קשר.... פשוט לפעמים אני צריך IP קבוע בלי חייגן ולפעמים אני צריך IP משתנה... אז חשבתי אולי אם אני אחליף בין המודמים אז מהמודם שמחובר לממיר אני אקבל חיבור עם חייגן ומהרגיל אני אקבל חיבור בלי חייגן...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מעט אני הולך לקנות מחשב נוסף ויהיה לי צורך לחבר 2 מחשבים לאותו חשבון אינטרנט. במחשב החדש יהיה לי כרטיס רשת מובנה ובמחשב הישן אין לי כרטיס רשת והוא מחובר לאינטרנט דרך כניסת USB, דרך מודם ALE 130. כפי שהבנתי אני אצטרך לקנות נתב וכרטיס רשת למחשב הישן ולחבר את שני המחשבים לנתב-האם זה נכון? וגם הבנתי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי למודם שיתחבר לנתב דרך כבל רשת-האם זה נכון, אם כן איפה אני אני מחליף את המודם שלי והאם זה עולה כסף? כמה כל העסק הזה יכול לעלות(לקנות כרטיס רשת נוסף,לקנות נתב,לקנות כבלים והחלפת מודם)?
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי! אתמול שדרגתי את הלפטופ שלי לWINXP. הכל הלך טוב ויפה, אבל מאז אני לא מצליח לגרום למחשב לזהות את הרשת שכבר קיימת בבית, ולהפך - המחשבים שכבר מחוברים לרשת לא מזהים אותו (אני מדבר שאני מוסיף NEW NETWORK PLACE) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עובר לדירה בלי תשתית בזק או הוט ורוצה חיבור לאינטרנט סלולרי. אני יודע שקיימים מודמים סלולריים בחיבור usb בסגנון נטסטיק, אבל אני רוצה אינטרנט אלחוטי. האם קיים באחת החברות (עדיפות לאורנג') ראוטר עם מודם סלולרי?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן עם 014 וכנראה שזה אומר שאני לא מקבל דילי טובים. מה שהם נתנו לי עכשיו זה גיימר 20 מגה כולל תשתית בזק ב240 שקל שזה 50 שקל יותר ממה ששילמתי על 15 . עד כמה שידוע לי אפשר להשיג מחירים יותר טובים אז הנה בערך החישוב שלי של כמה עולה לי. מחיר "המשך" בבזק ל20 מגה הוא 140 שקל . גיימר ב014 עד כמה שידוע לי עולה 25 שקל. זה יוצא שאני משלם 75 שקל ל20 מגה . אני לא יודע כמה זה סביר. בנתיים נתתי פרטים לnetvision ואני מקווה שהם לא יתקשרו אלי יותר מדי. נראה מה יש להם להציע. הבן אדם מבזק אמר לי שה240 שקל זה בלי התחיבות - יופי עכשיו אפשר לעשות סקר שוק גם כשאני כבר מחובר אליהם. יש למישהו המלצות על ספקים שיודעים לספק את הסחורה? בכל מקרה שווה לי בכלל להתעסק עם כמה שקלים …
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום. קראתי את הפסקה הרלוונטית למה שאני צריך במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הפסקה היא הפסקה האחרונה. איך אני יודע מה תחום הכתובות של הDHCP של הנתב הראשי (TP LINK WR841N)? הוא תומך בAUTO MDI/X? לא תהיה בעיה להתחבר באופן קווי לראוטר המשני (גם לטורנטים ודברים כאלה)? תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מרבית הנתבים כיום, מבוססים על ממשק Web, כלומר : אתר אינטרנט המאוחסן בנתב עצמו ומאפשר להגדיר את הנתב דרך אתר האינטרנט. גישת ה Web מאפשרת הגדרה נוחה וקלה יותר של החיבור לאינטרנט. מרבית הנתבים מבוססי מערכת הפעלה שנקראת לינוקס-מכונות. אותם נתבים מבוססי מערכת הפעלה זו - פגיעים. בעת החיבור של הנתב לשאר מחשבי הרשת, ניתן להגדירו מכל תחנה אפשרית ברשת המקומית (LAN). הנתב, כברירת מחדל מכיל שם משתמש וסיסמא מסוימים, לצורך העניין Admin:Admin או root:root, וכן הלאה. בעת חיבור הנתב לאינטרנט, הנתב אינו מוגן מפני גורמים זדוניים, לדבר זה יכולות להיות השלכות חמורות מאוד, בין אם גניבה של מידע, ניתוק מהאינטרנט, חדירה למחשב, הריסה, השמדה, ועוד. לעוד פרטים ולכתבה המלאה: http://sec.org.il/main.ph…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-