רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אהלו, יש לי בעיה קצת מסובכת. אני בעל ראוטר של VERIZON FIOS שזה בעצם ראוטר דומה לראוטר משולב מודם שיש בארץ של כבלים, יש לו חיבור COAX מאחורה שמתחבר לקיר וראוטר רגיל כל דבר, אני גר בארה"ב אם זה משנה. כרגע בגלל שהרואטר של VERIZON חלש מחובר אליו LINKSYS WRT300N עם קושחה DD-WRT MEGA, ה DHCP מכובה בלינקסיס. כרגע רכשתי WNDR3700 כדי להגדיל את טווח הקליטה כי יש לי בעיית קליטה בקומה למטה, ה VERIZON וה LINKSYS מחוברים בכבל, אני רוצה לחבר את ה LINKSYS וה NETGEAR WNDR3700 ב WDS כאשר הבסיס יהיה WNDR3700 וה AP יהיה ה LINKSYS. השאלות: 1. האם נדרש ששינהם יהיו על DD-WRT או שאפשר לעשות זאת גם עם STOCK FIRMWARE על גבי ה WNDR3700? הבעיה שDD-WRT לא פועל היטב על WNDR3700 עדיין ויש בעיות קליטה. …
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
1)מנסה כבר כמה ימים להבין למה השותפה שלי מדווחת כל הזמן על איטיות או מצב שבכלל לא זז לה האינטרנט ולפעמים זז טוב ביומיים האחרונים שעשיתי בדיקות עם עצמי בעיקר מול SPEEDTEST.NET ..לא זיהיתי בעיה ... היתה רידה של 2 ..3..MB מה 12MB הכולל כאשר שתי הדלתות בבית היו סגורות (המפרידות בין הראוטר אצלי בחדר לחדר שלה) לא חושב שזו בעיית קליטה ....אבל אם כן מזה בדיוק ה CHANNELS ? יש לי מאחד עד 13 וזה יושב על 11 כרגע , לשנות ? לשים על AUTO ? ? לשנות אולי עוד הגדרות יכולות לעזור לבעיה ואם כן מה ? 2)שאלה שניה , מזה בדיוק QOS ? אני יכול להגיד לראוטר שמהמחשב שלה בלבד (דרך כתובת MAC או משהו אחר..) ייתן לה תמיד עד 6 מגה לא יותר ? ככה שאדע שלא משנה מה תעשה(YOUTUBE ...הורדות ...) תקבל תמיד עד חצ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax ואני מפעיל רשת אלחוטית בבית , רציתי לדעת אם יש תוכנה שנותנת לי לראות כמה מחשבים מחוברים לרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח את פורט 80 (אני משתמש בWAMP). הגדרתי IP סטאטי, הוספית את פורט 80 לנתב, אבל עדיין פורט 80 סגור. יש למישהו רעיון? נתב - Edimax br6204wg Hot + 012 התמונות מצורפות... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בהתחברות לרשת הביתית ברגע שמחוברים אליה גם שאר בני הבית. החיבור הופך חלש ונקטע לעתים קרובות. הראוטר ממוקם בקומה הראשונה של הבית ואני נמצאת בקומה השניה. בהתחלה חשבנו שאין מספיק כח לאות לעלות למעלה ולכן קנינו מגבר. הדבר שיפר קצת את המצב אך לא פתר את הבעיה. בשלב השני, הרמתי טלפון להוט ושאלתי אם יש אפשרות לחבר את הלפטופ שלי פיסית לתשתית. נאמר לי כי זה לא אפשרי וכי יש להעביר כבל USB מהלפטופ שלי לראוטר (הראוטר הוא מסוג LEVEL ONE 1. אורך הכבל הדרוש לחיבור הפיסי הוא בסביבות ה - 20-30 מטר. האם אין התנגדות פנימית של הכבל שתחליש את האות? 2. יש לי נקודה של הוט בחדר. האם באמת לא ניתן לחבר אותי דרכה בצורה קווית בנוסף לראוטר? 3. מהירות הגלישה שלנו היא 2.5M. האם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתוכנת הדואר המדהימה INCREDMAIL XE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני מעוניין לקנות ראוטר שישמש אותי בבית.. אני לא כלכך מבין בדברים האלו (יש לי מי שיתקין לי אותו) אבל אני רק צריך לבחור איזה לקנות יהיו מחוברים אליו אחד חוטי ומקסימום 3 ניידים.. ושלא יעלה הון (בין 200-400) אודה להמלצותיכם...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי 100 מגה בבזק ו בזק בינלאומי עם ראוטר מודם של בזק DSL-6850U שאני משלם עליו שכירות חודשית, אני רוצה להחזיר אותו ולקנות ראוטר מודם שיוכל לעמוד ב200+ מגה כי אני גם שוקל לעבור לתוכנית של אנלימיטיד ספק תשתית 200 מגה שזה יותר זול. תקציב בסביבות 300 שקל+- אפשר לחרוג איזה דגם אתם יכולים להמליץ וגם אם כדאי להתעסק עם קניה מחול בלי בעיות של החרמה וזה. בנוסף אם מישהו מכיר משהו לגבי אנלימיטיד ויכול להביא חוות דעת לגביהם עדיין לא דיברתי איתם ראיתי שיש כמה חברות שעובדות איתם שנותנות תשתית וספק בין 100-120 שקל ל 200 מגה.
-
- 3 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? בנוסף(למרות שכבר פתחתי דיון לפני כמה זמן)-אני חוזר לנושא של שני ISP על אותה תשתית של הוט- שני אנשים בדירה אחת-בעלי ISP שונה(אחד 012 והשני נטויז'ן) רוצים להתחבר בו זמנית לאינטרנט. נטויז'ן אומרים שזה בלתי אפשרי,מהוט אי אפשר לקבל תשובה נורמלית- האם יש דרך לעשות את זה(ואם כן-בבקשה-פירוט לאהבלים)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שידרגתי ל-30 מגה, תשתית הוט וספק בזב"ל. אני משתמש ב-HOTBOX כמודם ובראוטר לינקסיס WRT54GL. הבעיה היא שאני מקבל מהירות נמוכה דרך הראוטר גם בגלישה אלחוטית וגם אם אני מחבר את המחשב ישירות לראוטר, אני מקבל גג 17-20 מגה בבדיקות מהירות שונות ובהורדות. אם אני אני מחבר את המחשב למודם ישירות אז אני מקבל את המהירות המלאה, 30 מגה, בבדיקות מהירות וגם מהירות גבוהה יותר בהורדות שונות. לפני כן היה לי מהירות של 20 מגה, והייתי מקבל בבדיקות מהירות את מלוא המהירות. רציתי לדעת האם צריך לקנפג את הראוטר בצורה שונה בשביל להתאים אותו למהירות של 30 מגה? מה ניתן לעשות בשביל לקבל מהירות גבוהה יותר. אני מסיק שהראוטר הוא החלק הבעייתי מפני שרק דרכו אני מקבל מהירות נמוכה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי רשת של 3 מחשבים שמחוברת לנתב(ודרכו לאינטרנט) אני צריך להרחיב אותה ולכן אני רוצה לקנות סויטש. הסויטש יתחבר לנתב לאותו פורט שמחשב אמור להתחבר אליו. צריך להיות בו 8 יציאות, התקציב לא מוגדר העיקר שיהיה טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, הדירה אחרי שיפוצים. העברנו כבלי רשת מכל החדרים לארון התקשורת הדירתי (תמונה מצורפת) והמטרה היא לעשות רשת של ג'יגה. המודם והראוטר ישבו בחדר עבודה, ובארון תקשורת יהיה switch שיחבר בין כל הנקודות. חשוב לי שה-switch יהיהאמין ולא אצטרך לעשות לו reset בתדירות גבוהה. האם יש switch כלשהוא שמומלץ לשים בארון תקשורת דירתי סטנדרטי משיקולי חום, גודל, צורה או כל דבר אחר? או שכל switch של ג'יגה שנמכר בימינו יהיה מתאים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי נתב אלחוטי מדגם 3com 3crwer100-75 יש לי מודם אלקאטל שחור ( speed touch home) ואני ממש לא מצליח להגדיר אותו ככה שתיהיה לי גישה לאינטרנט תמונה מצורפת... שאלה: ניסיתי לעשות לנתב RESTART (החזרתו למצב יצרן) ניסיתי לפי מספר שיטות שמצאתי באתר 3COM הישראלי והעולמי וגם לפי הספרים בשום אחת מין השיטות הסיסמא שלי לא התאפסה, האם זה עילה להחליף את הנתב(הוא חדש...)? בתודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לצוות... אני לא בטוח שזה המקום לשאלה שלי אז סליחה אם לא... ואני אפרסם גם בפורום תוכנה אם צריך אבל כל השרתים שאני מכיר הם שרתים לאתרים... ואני צריך שרת שאני אעלה אליו הרבה תיקיות אבל שלא שוקלות הרבה והוא יריץ קובץ מסוג EXE ויהיה לו אייפי או כתובת שאנשים יוכלו להתחבר אליו.... למעשה שישמש כשרת למשחק רשת. זה משחק רשת ממש קטן ששוקל מקסימום 9-10 מגה תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש להם בעייה, לא אומרים מה הבעייה, רק אומרים שיטפלו בזה ולא יודעים כמה זמן. וגם זה לאחר שאמרתי לו מה בדיוק עשיתי ומה בדיוק קורה, לקח לו 2 דקות להבין שיש בעייה והתעדכן בנושא. אני ב 30מגה 1.5אפלוד הוט - נטויזן TAG4 . חבר שלי גם חווה את הבעייה הזאת והוא רק עם גיימר ב013, מישהו אחר חווה ? **הבעייה העיקרית היא לחו"ל, בישראל נראה תקין
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום,אני יודע שיש פו הרבה שמבינים בפורום ברשתות אז זה המקום הכי טוב שאני יוכל לחשוב לישאול בו. תיראו יש לי עוד כמה ימים רעיון עבודה ושם הולכים לבחון את הידע שלי ברשתות[אני כניראה הולך להיות בשירות לקוחות בנושא תקלות באינטרנט] עכשיו אני מבין לא קצת,פשוט בשנה האחרונה לא התעסקתי בזה אלא יותר בחומרה של המחשב. עם מישו יוכל לתת לי קצת מידע רלוונטי אני מאוד אשמח.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. איזה עדכון קושחה הכי חדש קיים? ואם אפשר בבקשה קישור? 2. האם אפשר להחליש את האות של ה-WIRELESS בנתב? ואם כן, איך עושים זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז יש ברשותי 2 ראוטרים ישנים. כל מה שאחד מהם צריך לעשות הוא לשדר WiFi לחדר שלי ולחדר של האחיות שלי שנמצא ממש מעבר לקיר. בעיות קליטה אין. 1. D-Link DL-624+ 2. 3Com WL-533 השאלה היא, איזה מהם יותר "טוב"? אני יודע שהדי-לינק ישן יותר (היצור הופסק עוד בשנת 2004), אבל הראוטר של 3קום מקבל רק חיבורי DSL לחיוג, ולי יש הוט, אז אני אצטרך להשטיח את הראוטר ולבקש חיבור ללא חייגן על מנת להשתמש בו. עוד דבר, מה זה MTU ועל איזה ערך לקבוע אותו? מחשבות?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-