עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Marks,

קיבלתי שיחה מבב'ל ונאמר לי שהם משדרגים אצל הלקוחות את החיבור לתיעדוף טוב יותר או משהו בסגנון ושנדרש רק לשנות משהו במחשב. מישהו יודע על מה מדובר?

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by MisterL,

שלום לכולם, זקוק להתייעצות בנוגע לחבילת אינטרנט, עד עכשיו היה לי 40/3 בבאנדל עם בזק בינלאומי + בזק, משלם כ-114 ש"ח. עברתי דירה, שם התשתית (בזק) לא יכולה "לתת" 40/3, לכן הוחלט לעבור לHOT, במבצע באנדל מול בזק בינלאומי של 30MB הורדה וקצב העלאה של מינימום 1.5MB עד 3, ב-109 ש"ח לחודש. ראיתי שלחברת "אקספון" יש מבצע של ספק + תשתית ב100 ש"ח אך שמעתי שמבוססת על תשתית בזק, האם נכון ? בכ"א, אשמח לשמוע על המלצות נוספות / דברים נוספים שלא חשבתי עליהם שעליי ללכת לכיוונם, תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום, בעוד מספר ימים אמור להגיע אלי הנייד שהזמנתי דרך האינטרנט ואני רוצה לעשות שתהיה לי רשת עם הנייח שמחובר לאינטרנט אמרו לי שאפשר לעשות זאת בעזרת כבל רשת מוצלב אבל כשאמרתי שהמרחק הוא בערך 20 מטר אז אמרו לי שזה יכול להוות בעיה. אז אני צריך את העזרה שלכם, מה לעשות? מה שנאמר נכון? או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שהנייד בעל כרטיס 802.11B תודה לכל העוזרים

4. Started by langa,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by OldNavyפלאפון,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב נייח בממקום הנייד שיש לי היום ולחבר אותו לראוטר WIFI( של בזק) שנמצא בחדר סמוך(ללא חוטים -אסטי ונוח). לדוגמא אם אני קונה לוח אם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp אני רואה שאין לו WIFI מובנה ובדקתי מספר לוחות אם אחרים, אני מבין שבנייחים אין תמיכה רחבה בWIFI -זה נכון? האם חיבור התקן לדוגמא: http://www.tms.co.il/product/7678 יתן לי אפשרות לחבר את המחשב הנייח שלי לWIFI?

• 10 תגובות
    • 25.1k צפיות
  6. קודם כל תתחדשו על הכתבה !!! היא הייתה די טובה ... אבל יש לי שאלה האים יש מכשיר רשת העובד גם בשכבות 4-7???

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by ppe,

ניגמר לי היתחייבות מבקש המלצות ל חמש מגה במחיר סביר לא איכפת לי ספק או תשתית. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  8. טוב, כיום אני נמצא בבזק בין לאומי אחרי שבילתי את רוב חיי עם 012 ושנאתי כל דקה איתם.. עברתי לבזק כי לא הפסקתי לשמוע אנשים מהללים אותם, ובאמת כך היה במשך חצי שנה ראשונה. יש לי כיום חבילת ADSL 2.5MB ואני חווה בדיוק את מה שהיה לי בזמנו עם 012, פינגים גרועים, חסימות פורטים, גלישה איטית וכו' אז אני מחפש שוב פעם ספקית טובה, עמידה, שלא חוסמת פורטים עם אחלה פינגים.. לא חובה להשאר בחבילת 2.5MB, אז איזה חברה הכי מומלצת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, יש לי מודם B-Focus 270pr של ECI שהפכתי אותו לנתב לפי המדריך והכל עובד מצויין, ואני מחבר מספר מחשבים לרכזת אשר מחוברת למודם. לא מזמן עברתי ממהירות של 0.5mbps ל-1.5mbps וכאן מתחילה הבעיה. לאחר זמן לא קבוע, בדר"כ כמה שעות, מהירות ההורדה פשוט צונחת למשהו כמו 30KBps והכל נעשה איטי עד שאני מכבה ומדליק את המודם מחדש. יש לציין כי אין לי firewall תוכנתי, גם לא של ה-windows אלא רק firewall חומרתי של המודם/נתב. כמו כן, במהירות ההורדה הישנה (0.5mbps) לא היתה לי בעיה כזו, זה התחיל רק כאשר עברתי למהירות הגבוהה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. אני קונה בימים אלה מחשב חדש עם כ. רשת בנוסף יש לי בבית מחשב נייד עם כ. רשת חוטי ואל חוטי אני ממש לא מבין ברשתות וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט. יש לי מודם כבלים Terayon TJ 715X עם יציאת USB ויציאת Ethernet אני מבין שעל מנת לחבר את כל העסק יחדיו אני זקוק לנתב? את הנתב אני מחבר לכ. רשת שבמחשב ודרך כבל או אלחוט אני מחבר את הנתב למחשב הנייד? תקנו אותי אם אני טועה. ואשמח לקבל המלצות על נתב טוב וזול (לא צריך משהו מתוכחם) שידע לעשות את העבודה. נ.ב מה אני יכול לעשות למעשה עם שני מחשבים, שבשניהם קיים כ. רשת. יש אפשרות לגלוש באינטרנט משני המחשבים במקביל בלי ראוטר?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  12. יש לי רשת בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב. המחשב שלי משתף את האינטרנט למחשב השני באמצעות שני כרטיסי רשת, אחד בכל מחשב ומודם USB שנמצא אצלי. עכשיו אני כבר ככה שנתיים, אבל זה כבר מתחיל לעצבן את אמא שלי, כי המחשב שלי לא פתוח תמיד ואז אמא שלי לא יכולה לגלוש במחשב השני. זה כבר הגיע לשיא ואני חייב למצוא פתרון. עכשיו אני רוצה לדעת בדיוק בפרטים מה עליי לעשות, מה אני צריך לקנות, כמה זה עולה. מה ההגדרות שאני צריך לעשות, והאם זה שווה את זה? דרך אגב מה ההשלכות של הוספת הפריט? האם אני אוכל עדיין לקבל קבצים באיי סי קיו ולקיים שיחות בMSN?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ron533,

שלום, קיבלתי נתב לינקסיס WRT 1900AC שנרכש באוסטרליה. ואני לא מצליח להתחבר בחיבור עם חייגן. אני עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל, עד עתה הייתי מחובר עם הוטבוקס 2 כמודם וראוטר TP LINK , (בתצורת חייגן L2TP) הסיבה לחייגן ולא חיבור קבוע היא איכות הקו שהשליכה על שיחות וידאו שאני עושה, עם חייגן (ניתוב דרך בזק) איכות הוידאו הייתה גבוהה יותר לעומת ללא חייגן. כעת החלפתי את ה TP LINK בראוטר החדש, ואני לא מצליח להתחבר ולמשוך כתובת. מוזר שבכתובת השרת אין אפשרות להכניס host name, אלא רק IP (שהיה לי). לאחר ניסיונות רבים עם התמיכה של בזק/הוט - עברתי לחיבור ללא חייגן (הגדרת DHCP) ונוצר חיבור תקין. כעת שוב איכות הוידאו פחות טו…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. כאשר אני מנסה להוריד משהו אז המהירות לא מציאותית

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. יש לי אינטרנט 2.5MB הראוטר RTA1025W מחשב אחד עובד כמו סוס במחשב הזה המהירות על איזה 50 KB' מה יכולות להיות הסיבות? אם צריך עוד פרטים אז תגידו

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ndv,

היום באמת עלה לי הסעיף, האינטרנט זוחל כמו לא יודע מה, הורדות שלי עכשיו גם נדפקו ומוריד לי על לא יותר מכמה קילובייטים לשניה.... חבילת 2 מגה בבזק בינ"ל ובזק תשתית. וזה לא בעיה בהגדרות של הדפדפן.... יש לציין שיש לי רשת אלחוטית שהקמתי לפני שבוע אבל היום גם ההורדות נהיו איטיות ולא רק הדפדפן כמו מקודם. בבקשה תעזרו לי.....

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by geniaXP,

סתם מתוך סקרנות החלטתי לעשות שרת HTTP קטן. התקנתי ZEND server , כתבתי קצת php וקיבלתי עמוד. עכשיו כשאני מנסה לגשת דרך הlocalhost או דרך 127.0.0.1 או דרך כתובת האייפי הפנימית של המחשב(10.0.0.1) הכל עובד כמו שצריך. אבל כשאני מנסה דרך מחשב אחר(של חבר למשל) לגשת דרך כתובת האייפי האמיתית זה פשוט נטען ונטען ולא מופיע כלום. כשאני ניגש מהמחשב שלי דרך כתובת האייפי האמיתית זה מפנה אותי בכלל לעמוד ההגדרות של הראוטר. מה צריך לעשות כדי שזה יעבוד? אני מניח שצריך לפתוח פורטים ואני ניסיתי להוסיף רשומה לNAT בהגדרות של הראוטר אבל לא נראה שזה הצליח. בטח עשיתי משהו לא נכון.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

איך אני יכול לשתף מדפסת ברשת אלחוטית עם ראוטר של לינקסיס WRT54G?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  19. שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  20. היי חבר'ה, יש לי שאלה קצת מעניינת קצת מוזרה. אני מחובר בבית לתשתית וספקית אינטרנט במהירות 10 מגה. לפני כחודש קניתי מחשב חדש I7 עם WIN7. ביומיים האחרונים התעניינתי לגבי ביצועי מהירות האינטרנט ולהפתעתי הגדולה הבדיקות מהירות של בזק ושל SPEED_TEST מניבות לי 7MB! התקשרתי כמובן לספקתי עשינו בדיקות והופנתי לבזק, עשינו מספר בדיקות גם כן ובאחת הבדיקות נדרשתי לבדוק את המהירות עם מחשב אחר. לקחתי את המחשב הישן שלי והרצתי את אותה בדיקה באתר של בזק ו..הופ - אני מקבל 10MB. זה מאוד מוזר ומטריד. למה המחשב החדש מגיע בבדיקה המקוונת ל7MB ואילו המחשב הישן מגיע קבוע ל10MB? מכאן נשאר לי רק להסיק שיש איזשהיא חסימה או איטיות בWIN7 או בתוכנה שאני מפעיל או במערכת עצמה של המחשב החדש. כמובן, חשוב לצי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OJNS,

הי הרשת הביתית מורכבת מראוטר של בזק שאליו מחוברים מספר מכשירים חלקם קווית וחלקם אלחוטית. בנוסף מחובר באופן קווי ראוטר נוסף של אדימקס (R2) המשמש כ AP, ואילו מחוברים מחשב נוסף PC1 באופן אלחוטי. הכל עובד חלק. אני רוצה להתחבר לממשק הניהול של R2, אבל אני לא יודע מה ה IP שלו. הוא שונה בוודאות מכתובת ברירת המחדל. האם ישנה דרך לגלות מה כתובת ה IP של R2? ציפיתי למצוא בממשק הניהול של הראוטר הראשי, את כל הכתובות של המכשירים המחוברים עם הבחנה בן חיבורים קווים ואלחוטיים, אבל אני לא מוצא. אני רק מוצא רשימה של LAN Clients שכוללת גם את המחשב PC1 אבל אינה כוללת את R2. אני כמעט בטוח שבעבר כאשר היינו מחוברים ל הוט, ראיתי את R2 בממשק הניהול …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. היי, אחי עבר לדירה בקומפלקס של מספר דירות ויש להם אינטרנט משותף של בזק. יש אינטרנט אלחוטי בכל המתחם ושקע של אינטרנט קווי בכל דירה. הבעיה היא שהמחשב שלו ממוקם בחדר ושם אין קליטה של הוויפיי והשקע של האינטרנט בסלון. ברור שהפתרון המועדף הוא להעביר כבל אבל זה קצת בעייתי בגלל שהדירה שכורה ולקדוח וכל זה. חשבנו פשוט לחבר לשקע ראוטר כדי שתהיה קליטה טובה בכל הדירה. אז דבר ראשון נשמח להמלצה לראוטר זול שפשוט צריך להגדיל טווח. דבר שני, איך מגדירים דבר כזה? כמו כן אנחנו לא אדמינים ברשת אז איזה נתונים או לא יודע מה צריך לבקש מהבעל בית? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by thebenjamin,

אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.