רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי רשת ביתית המבוססת על ה 2760U DLINKשל בזק . הראוטר הזה הוא בתקן N אבל לי יש רק 4 מגה אינטרנט. הקטע הוא שמעבר קבצים ברשת בבית הוא ממש איטי מחשב ברשת G שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ מהארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של 2 מגה כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ להארד דיססק שמחובר ישירות לראוטר מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 120 מגה מחשב ברשת N שמעתיק קובץ למחשב ברשת G מעתיק במהירות של600 קילובייט כאשר רשום שהמהירות רשת היא 54 מגה בחיבור קווי המהירות העתקה היא 3 מגה האם יכול להיות שהבעיה בהגדרות של הראוטר?…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כבר רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, ואני רוצה לחבר גם אותו. איזה ציוד דרוש לי? וכמה יעלה לי כל הסיפור הזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברנו דירה לאחרונה (מדירה בבניין לבית פרטי בן 2 קומות), ונראה שהראוטר ששימש אותנו עד עכשיו לא עושה את העבודה. הראוטר הוא של אדימקס, BR-6204WG שהוא דגם ישן אבל טוב ועבד לי מעולה כמה שנים טובות. כרטיס הרשת האלחוטי הוא גם של אדימקס, ולא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק שלו אבל זה מה שאייבורי נותנים כברירת מחדל (ולכן יש להניח שהוא הכי פשוט שיש). הבעיה היא שהמחשב שיש לי בעיות קליטה איתו נמצא קומה מתחת לראוטר, ובתוך הממ"ד. לכן אני מקבל בסביבות 30% קליטה. וכעת לשאלה - יש למישהו רעיון איך אני משפר את הקליטה בהתחשב בנתונים שהבאתי? האם אני צריך להחליף ראוטר (ואם כן - לאיזה, האם יש משמעות לראוטרים האלו עם 3 האנטנות או שזה סתם בשביל היופי? האם זה חשוב אם התקן הוא G או N?) האם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הגדלתי את מהירות הגלישה ל5 מגה עכשיו רציתי לדעת שאני באמת מנצל את החבילה הזאת ואכן אני מקבל מהירות של 5 מגה רציתי לדעת איך ניתן לבדוק זאת בוודאות? שמעתי שיש איזה אתר שמודד את המהירות.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי BR-6204WG של edimax. כרגע לא משתמשים ברשת האלחוטית. ניסיתי להפעיל את הרשת ולהתחבר אליה עם טלפון סלולרי, אבל לא הצלחתי. רוב הזמן הטלפון בכלל לא רואה את הרשת, אלא רק לזמן קצר, ואז לא ניתן להתחבר. האם אפשרי בכלל לעשות את זה? אם כן, איך? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות שקבלתי בדוא"ל, מצ"ב פוסט המכיל מידע מפורט לגבי האפשרויות לגיבוי מידע קריטי לענני אכסון. במהלך החודשים האחרונים, בדקתי את כל האתרים המוזכרים בפוסט ואני ממליץ עליהם בעקבות התנסות חיובית שיש לי עימם. http://www.netcheif.com/blog/?p=2731
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל שרת משחק שאני משחק בו, כעבור דקה אני אקבל TIMEOUT. זה קורה בכל משחק ולוא דווקא במשחק ספציפי. ניסיתי לאתחל את הראוטר \ מחשב וזה לא עוזר, מה עוד אפשר לעשות? לא התקשרתי לתמיכה של בזק כי הם אף פעם לא פותרים את הבעיה.. מבחינתם אם אני גולש אז הכל בסדר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אחרי כמה חודשים שהייתי מאוד מרוצה בבזק בין לאומי והפינג שלי לרוב אירופה היה 70-100 התחילו הבעיות... לפני כחודשיים בערך 23 שעות ביממה יש 3 פינג 300+ לרוב אירופה ורק בחלקים קטנים בהולנד יש לי פינג 150... החלטתי שאני רוצה לעבור לספקית אחרת כי אני פשוט חייב פינג כמה שיותר נמוך (משחקים), אז הייתי רוצה לדעת איזה פינג אתם מקבלים לשרתים הבאים ואיזה ספקית יש לכם , כמובן המלצות מגיימרים יהיו עוד יותר טוב 82.192.80.141 89.186.66.62 *משהו מוזר, במשחקים עצמם יש לי פינג 300+ אבל כשעשיתי פינג רגיל לאותם שרתים דרך חלונות היה לי פינג רגיל של 70~ אני לא יודע למה זה אולי זה אפילו בעיה אצלי? או משהו עם ההגדרות? בכל אופן מצאתי שני שרתים שהיה לי בהם 200 ואמור להיות 100~ אם עוד מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מותקף בפירסומות. זה התחיל עם אקספלורר, שבכל פעם שהקשתי URL שגוי לקח אותי לאתר ***-systems.com או משהו דומה עכשיו גם כשאקספלורר סגור פתאום נפתחים שני חלונות שלו עם פרסומות להימורים וכמובן, הדבר החם הוא לשלוח פירסומות דרך messaging service של חלונות 2000 ישירות לחלונות. מותקנים אצלי נורטון אנטי-וירוס, ad-aware ו ad-purger. מה מתקין את כל השטויות האלה ואיך נפטרים מהם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט של 1.5 עם הוט וברק. אני משתמש בראוטר DI-524 עם חיבור אלחוטי. האינטרנט ממש זוחל. אתרים עולים לאט, והורדות בביטורנט לא עוברות את ה10קיי. פתחתי את הפורטים בראוטר, כך שהתוכנה של הטורנטים מזהה את הפורטים פתוחים וזו לא הבעיה. בנוסף, ניסיתי להתחבר עם חשבון שיש לי באינטרנט זהב ועם חשבון נוסף בבזק בינלאומי - בשני המקרים אותה תוצאה. להבנתי, זה לא קשור לספק, שכן החשבונות האלו עובדים בצורה מצויינת על גבי חיבורים במקומות אחרים. גם לא מדובר במחשב, שכן ניסיתי שני מחשבים שונים, שניהם עם התקנות חדשות לגמרי של ווינדוס. (ושני המחשבים האלה מורידים ב180קיי בחיבור במקום אחר). נשארו שתי אופציות, התשתית של הוט,או הראוטר. התמיכה הטכנית של הוט טוענים כי המחשב שלי אשם, כמ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי אינטרנט ב012 -כבלים דרך הוט עד עכשיו הייתי מחובר דרך הראוטר שלי - link sys wrt160n עם חיבור ללא חייגן כמובן ש012/הוט הגבילו לי את המהירות בשרתים שמהם אני מוריד הכי הרבה ולכן עברתי לפרופיל גיימר, כך שהמהירות תישאר. הבעיה היא שהפרופיל גיימר לא ניתן להשתמש בחיבור ללא חייגן. כרגע המודם שלי מחובר ישירות למחשב ובמחשב עצמו יש חייגן (המחשב הוא מק) אבל מחר אני כבר אצטרך לחבר הכל דרך הראוטרמולפי מה שאני מבין יש בעיות עם חיבורי l2tp וראוטרים של לינקסיס. מה אתם אומרים?, יש משהו לעשות בנדון?, אם אני אתקין גרסת dd-wrt לראוטר זה יתקן את הבעיות? עדיף כבר לקנות ראוטר שתומך לגמרי בl2tp? מודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בעת הגדרת ראוטר אלחוטי של LEVEL ONE אני לא מצליח לגשת לרשת הפנימית ולכל המחשבים ב- WORKGROUP מה שעוד יותר מוזר, שעם הלפטופ שמשתמש באותו ראוטר ברשת אלחוטית אני כן מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת ניסיתי גם: \\192.168.... וגם \\COMPUTER ללא הצלחה כאשר הראוטר מחובר למחשב בכבל כאשר אני מנתק את הראוטר השיתוף עובד ללא בעיה אני מניח שזה קשור להגדרות בראוטר, מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שיש אפשרות להגדיר דרך ה רג'סטרי את WIN XP PRO שישמש כ ROUTER. יש פה מישהו או מישהי שיודעים או יודעות איך לעשות את זה ? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשעה האחרונה נתקלתי בקושי להתחבר לשירות MSN Messenger. ביצעתי אתחול למחשב ולמודם, ואני לא מוצא כל בעיה. אני זוכר שבעבר הייתה לי בעיה דומה והיא נוצרה עקב בעיה אצל הספקית. שאלתי היא, האם יש עוד גולשי בזק בינלאומי שנתקלים בבעיות התחברות למסנג'ר, או שהבעיה היא רק אצלי? המסנג'ר מציג קוד שגיאה 81000314. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
דפי Flash שמכילים טכסטים , אני מעוניין להמיר חלקם לקובץ טכסט תקני .
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע האחרון נתקלתי באיטיות מטורפת בגלישה באינטרנט, במהירות הורדה לא תקינה, פינגים פחות או יותר יציבים. בהתחלה חשבתי שזה בזק בינלאומי, אבל ביררתי איתם והם תיקנו לי איזה הגדרה שלא הייתה מכוונת טוב בחשבון שלי ספציפית, אבל כשניתקתי את החייג ובדקתי מהירות מול התשתית הוט, גיליתי שבמקום 375 אני מקבל במקרה הטוב מהירות של 260-300. דיברתי אולי 3 פעמים עם תומכים שלהם והם ניסו (או שלא) כל מיני דברים אבל בסוף התומך האחרון נכנע והודה בפניי שזה העומס על הכבל שמקשר בין השרת שלהם לבניין שלי ולאיזור כולו, ואין מה לעשות לגבי זה. אז על מה אני משלם להם 80 ש"ח בחודש? ניסיתי לבדוק דברים אחרים, כמו לנסות מודם אחר, להחליף כבל רשת, לשנות הגדרות במחשב עצמו, לחזק את כל הכבלים והמגברים של הבית…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב אחד בעל צריכת רוחב פס גבוהה מאוד ! מחשב נייד ועוד 4 מחשבים נייחים בעלי צריכה ביינונית. אני מעוניין לרכוש נתב (כרגע אין תקציב מוגדר אז אפשר להתפרע) שיספק לי תקשורת קוית 1GBPS ומהירות אלחוטית לפחות 108MBPS. בנוסף כמובן תמיכה בפרוטוקולים בסיסים ואפשרויות קינפוג נרחבות. אשמח לעזרה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום החלפתי נתבים עקב שידרוג מהירות. הנתב שקיבלתי D-Link 6850U. נכנסתי להגדרות שלו דרך 10.0.0.138 אינני מוצא בשום מקום אפשרות להתנתק ולהתחבר מחדש לספק האינטרנט דרך הממשק כמו שהיה לי בנתב קודם. האם הדרך היחידה היא על ידי כיבוי הנתב? אשמח לקבל עזרה ממי שמכיר את הממשק (מאד לא ידידותי ) של הנתב הזה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-