עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  2. שלום חברים, אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי הכולל בתוכו גם מודם ADSL מובנה. השימושים הם גלישה ו P2P די כבד רוב הזמן כמו אשמח אם יהיה לראוטר גם פורט USB אליו אפשר לחבר נגיד מדפסת/כונן חיצוני וכן פיירוול מובנה סביר לכל הפחות. כרגע אני משתמש במודם ALCATEL SPEED TOUCH PRO בן בערך עשור (+- שנה) וראוטר של אסוס WL500G שאני מרוצה מהם סה"כ (לראוטר יש קושחה בלתי רשמית שעובדת סבבה) אבל אני רוצה לדחוף את שני המכשירים לאותו מכשיר ועל כן אשמח לשמוע המלצות ללראוטר שהוא גם מודם (ראוטר אלחוטי וחוטי - אם אפשר שהחלק החוטי יהיה עד גיגה ביט אז מה טוב אם לא אז 100 מגה גם טוב) התקציב נגיד עד 1000 שח. (היות ומילא קונים את זה לפחות ל 4-5 שנים..)

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by Cheif,

בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by amitcd,

עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  5. Started by Rennen,

שלום רב! יש לי בבית 2 מחשבים המחוברים על ידי נתב רגיל (של D-Link, עם 4 יציאות), שאינו אלחוטי. באופן הזה יש לי רשת ביתית, ולכל המחשבים יש אינטרנט. אני מעוניין לחבר לרשת הזו את המחשב הנייד שלי באופן שהוא יתחבר בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין להעיף את הנתב הישן, כי החיבור הקווי נוח ועובד מצויין עם שני המחשבים הקיימים. אני צריך עזרה איך אני עושה את זה, והאם זה בכלל אפשרי? האם אני יכול פשוט יכול לחבר את הנתב האלחוטי באחת היציאות של הנתב הקיים? תודה!

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by L1ron,

שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip , ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל …

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by gshhar,

אני רוצה להעביר דברים ממחשב למחשב. יש לי כבל רשת(יש לי מוצלב,אני חייב מוצלב או שמספיק רגיל?). אני מתכוון מה אני צריך לעשות בהגדרות עלמנת שכשאני נכנס ל-MY NETWORK PLACES אז אני אראה את המחשב השני. מה אני צריך להגדיר ואיפה?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by xytkhi,

אנשים טובים שלום, יש ברשותי שני מחשבים אותם אני רוצה לחבר לשיתוף אינטרנט וכו' קניתי לצערי כבל שהסתבר כלא כבל מוצלב בעקבות העובדה שכבר פתחתי אותו כמובן לא מקבלים אותו חזרה הלכתי לחנות אלקטרוניקה שחבר המליץ ואמר ששם עשו לו מהקבל הרגיל מוצלב ב-10 ש"ח אבל שם פשוט נתנו לי 2 מטר כבל מוצלב עם חיבור שמחבר בין שני הכבלים ואמרו שזה אמור לעבוד האם יש הגיון בדבר...? אני יכול לקבל פה גם הסבר קצר על הגדרות? כי שיתפתי את החיבור וזה כל הזמן עושה REPAIR לחיבור ולא מתחבר.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by MichaelZ,

למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  10. Started by eshtul,

אני צריך להתחבר לאנטרנט דרך פרוקסי ואין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- שלחו לי אתר בו יש כתובת לפרוקסי ישראלי אבל אין לי בדיוק מושג איך אני עושה את זה- אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה ומה זה אומר בדיוק- תודה רבה אלקנה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by KF,

שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by yaron1000,

אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  13. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר קבצים מהמחשב השולחני לנייד

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by Snir999,

אהלן חברים, רציתי לדעת אם הראוטר TL-WR1043ND של חברת TP-LINK יכול לשמש כנקודת גישה. לפי הפרטים שמצאתי באתר האינטרנט הרשמי שלהם הוא תומך ב WDS. רציתי לשאול ולהתייעץ כאן על מנת להיות בטוח לפני שאני קונה אחד כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  16. Started by shuy,

האם אפשר לקחת ראוטר רגיל ולחבר לו כ-30 מחשבים (עם מתג מתאים וללא התייחסות כרגע לרוחב הפס לאינטרנט), האם ראוטר רגיל יחזיק מספר כזה של מחשבים בלי להתקע/לגמגם? אם לא, האם יש המלצה לאחד שיעשה את העבודה? (ראוטר ל-ADSL)

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by m_a_t,

אני מחפש דרך לשנות את כתובת האי פי שלי לא דרך התקשרות לספקית ובקשה. מישהו מכיר? (win98 se כבלים)

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  18. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  19. Started by alex alex,

.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  20. השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  21. אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  22. Started by roo soo,

יש לנו 3 מחשבים בבית (2 ניידים ואחד נייח), ועד אתמול כולם היו מחוברים לאינטרנט עם כבלים, דרך מפצלים בקיר. (מערכת serconet אם מישהו מכיר). המערכת נהרסה.. וטכנאי סידר לנו אינטרנט אלחוטי (יש לנו ראוטר EDIMAX). במחשב הנייח בגלל שלא היה כרטיס רשת אלחוטי, הוא חיבר לנו כרטיס רשת.. ומדי פעם האינטרנט איטי/לא קולט.. ואני מזיז את הכרטיס רשת למקומות שונים עד שזה קולט שוב. הראוטר נמצא בתוך ממ"ד (הדלת של הממ"ד אבל תמיד פתוחה).. והמחשב הנייח נמצא במרחק של כ-10 מטר מהראוטר *זה מראה רק קו אחד בקליטה מישהו המליץ לנו לשים מגבר בסלון.. כדי שזה יקלוט יותר טוב את האינטרנט האלחוטי ב2 החדרים הנוספים.. אבל הטכנאי אמר שהמגבר לא באמת יעזור. הוא צודק? המגבר לא באמת יעזור?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  23. במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  24. קיימת רשת מחשבים במשרד, בה בערך ב- 8-10 מחשבים מותקנת מערכת Win98. בנוסף קיים מחשב מרכזי לגיבוי. המשרד עומד להוסיף מחשב חדש. האם כדאי להתקין בו WinXP ולא Win98? האם התקנת XP רק בו תוכל ליצור בעיות מסויימות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by x-dude,

כבר הניתוק הרביעי היום וזה מעלה לי את הסעיף Cable modem

• 12 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.