עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by daniel89,

אהלן, אני רוצה לעבור מ-012 אחרי כמה שנים שאני אצלם ואני כבר ממש לא יכול לסבול את זה...פינגים ממש גבוהים, שירות גרוע, גלישה איטית,כל הזמן יש איתם בעיות... וזה נמאס כבר.. אז ככה.. אני משלם ל-012 לחודש 56 שקלים לחודש עם 2.5 מגה ו-256 upload. אז סוף סוף אני רוצה לעבור לבזק.. התקשרתי אליהם היום ואמרו לי כמה מבצעים ואני רוצה לדעת האם זה משתלם.. 1) מהירות 2.5 מגה שאני משלם לחודש 79 עם התחייבות לשנה (אני מקבל מתנה ראוטר אלחוטי למרות שאני לא צריך..) 2) מהירות 4 מגה שאני משלם 3 חודשים ראשונים 45 שקל ואחר כך 89 ל-9 חודשים (וגם אז אני ניראה לי מקבל את הראוטר..) אני חושב שכדי לי יותר את ה-4 מגה לא? ואם כן זה נחשב משתלם המחיר שהם דורשים לזה??? מישהו יודע כמה נטוויזן לוקחים לחודש על ה-7…

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  3. אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  4. כאשר אני מנסה להוריד משהו בביטורנט אני רואה המון פירים וסידים, אבל בפועל אני מוריד רק ממספרי IP של 012. ככה קורה שיש טורנטים שלא זזים בכלל, ובאלו שכן זזים יש איזה שהוא IP בודד ששולח לי תמיד במהירות גבוהה ולפעמים מקסימאלית לחבילה שלי. אני חושד שזה שרת cache של 012. 80.179.163.6.static.012.net.il:16884 עוד מישהו נתקל בדבר המוזר הזה?? דיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, ולא עזר כל מה שאמרו לי לעשות, התומך אפילו אמר לי בפירוש שיכולה להיות בעיה בניתוב. כאשר ביקשתי שיתקנו את בעיית הניתוב הוא הציע לפנות לשימור לקוחות ולבקש חבילת גיימרים, או לחלופין להתחבר לספק אחר.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  5. אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים

6. Started by yoxo,

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by Cheif,

בזמן האחרון התחילה חברת D-LINK ישראל לשווק בארץ נתב חדש -- ה-DIR-300N. למרות שמו, זה אינו נתב בתקן N אלא נתב התומך ב-150Mbps בלבד (כלומר זה נתב 1X1). באחד הפוסטים בבלוג שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=325) כתבתי על המגבלות של נתבי 1X1 ועל הבעיתיות שקיימת בהם. באדיבות מנכ"ל D-LINK ישראל קבלתי את הנתב לבחינה והיא תפורסם בקרוב. בכל מקרה, במהלך הבדיקה, מצאתי שנתב תומך באופן מלא ב-DD_WRT ושההתקנה של הקושחה על הנתב היא פשוטה מאוד. תמונת מסך מהנתב שנמצא אצלי בבדיקה, לאחר התקנת ה-DD_WRT, תוכלו לראות משמאל. ה-DIR-300N היא הגירסא "שלנו" ל-DIR-600 האמריקאי. נא לא לבלבל בין ה-DIR-300N ל-DIR-300 שתומך רק בתקן G! לפיכך, פרטים על התקנת קושחה זו תוכלו למצוא ב-LINK הזה -- http://www.…

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  8. שלום לכולם , תאור המצב : 3 עמדות מחשב + מדפסת רשת . עמדת מחשב אחת מחוברת לאינטרנט באמצעות NETSTICK של פלאפון לגלישה באינטרנט . המטרה : 3 עמדות מחוברות לאינטרנט + הדפסה מכל העמדות . הביצוע : פה אתם נכנסים כל הצעה תתקבל בברכה ? טנקס מראש גוליבר

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Barni,

שלום לכולם! אחרי הרבה זמן שאני עם מודם משולב ראוטר של ROTAL נמאס לי ממנו כבר. קריסות, ניתוקים מוזרים ומה לא. כל פעם צריך לתת לו איזה איפוס קטן ונמאס. מחפש ראוטר משולב מודם... אני לא מבין גדול בעניין... חשוב שיהיה טווח לא רע (אני גר בבית גדול, אבל יש לי AP שמחובר עם כבל לראוטר בשביל איזור המרתף) לאבא שלי חשוב שתהיה האפשרות (שמשום מה פשוט לא עובדת בראוטר הנוכחי) לקבוע למחשב כלשהו IP קבוע. תקציב 400 ש"ח +- לגבי תקנים וכו' אני מעולם לא הבנתי מה זה אומר. אני אקרא קצת כדי להחכים! ואני באמת מחפש משהו יציב ואם לדעתכם צריך להוסיף עוד כסף כי 400 זה זול בשביל משהו איכותי תאמרו ואני אשקול את זה תודה רבה מראש! באמת מודה לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by omer672,

בסביבות השעה 12 בלילה, אני לא מצליח להתחבר ל WIFI מהפלאפון. כשאני קם בבוקר ה WIFI מחובר. אני יכול לראות את הרשת אבל לא מצליח להתחבר, לא מקבל שום שגיאה. תודה.

11. שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by civic,

שלום. יש לי מדפסת של cannon דגם pixma mp250 בעלת חיבור USB ... אני רוצה לקנות אנטנה שהראוטר יקלוט את המדפסת ואז היא תהיה שיתופית לכל המחשבים. השאלה אם אפשר ? ואיפה קונים ?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  13. Started by ViPeRT,

טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  14. לאחרונה בכל פעם שאני מפעיל תוכנת טורנט כלשהיא(utorrent\bittorent) אז הראוטר מתנתק באופן מיידי ניסיתי להוריד את רמת החיבורים וגם ביטלתי את DHT אשמח אם אקבל פיתרון, אולי תוכנה אחרת או הגדרות אחרות. תודה רבה.

15. שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by MichaelZ,

למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  17. Started by Noririco,

היי.. אז ככה רציתי לדעת איך להוציא את המירב מהחומרה שיש לי... אני עובד עם ראוטר NETGEAR תקן N של בזק. עכשיו שאני רוצה להעביר מידע דרך הראוטר כביכול הרשת הביתית, שהאקסטרימר מחובר לראוטר ישירות ולא WIFI אני מקבל קצב העברה של 5MB... איך אפשר לנצל את הראוטר כמו שצריך ?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  18. בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  19. אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  20. ברשותי רשת חוטית המחברת 4 מחשבים בינינהם כולל חיבור לנתב אינטרנט ונקודת גישה אלחוטית. ברצוני להוסיף שתי נקודות חוטיות נוספות ולפיכך אבקש את המלצתכם: 1. האם לשדרג ל 1G לקבלת מהירות גבוהה יותר מהקיים (10/100) ? האם זה באמת משמעותי ? מלבד אינטרנט אני משתמש ברשת לגיבוי וקריאת קבצים גדולים בין מחשבים. 2. איזה מתג מומלץ ? 3. האם יש הבדל משמעותי בין שימוש בכבלי CAT5 ל CAT6 בחיבור למתג 1G ? 4. האם כרטיסי רשת הנמכרים כיום תואמים ל- 1G . 5. האם אצטרך להחליף גם את נתב האינטרנט ? תודה

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by xpl0it,

האם האורך פוגע באיכות ?

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  22. שלום לכולם. לאחר איטיות בלתי נסבלת בספק הקודם שלי, החלטתי להחליף ספק. כמו כן, החלטתי להגדיל את החבילה מ768 ל2.5 מגה ביט. כעת, כאשר יש לי ססמאות בשני הספקים, החלטתי לעשות השוואה באמצעות בדיקה באתר www.adslguide.org.uk/ דווקא בספק הקודם, והאיטי ביותר, קיבלתי את מהירות החבילה שלי - 750 הורדה. כעת אני בבזק בינלאומי, וכאשר אני עורך בדיקה אני מקבל מהירות שערורייתית של 100 קילו ביט(ולא בייט!) לשנייה! כלומר 1\25 מהמהירות של החבילה שלי! האם ייתכן שיש לספק הנוכחי(בזק בינלאומי) בעייה עם השרת הזה, ואז אין מקום לדאגה? או שצריך לצעוק עליהם? כשאני מוריד מdownload.com וכדומה אני מקבל מהירות רגילה של 300 ק"ב לשנייה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by h_yoav,

אני רוצה לשחק פיפא עם חבר בdirect ip עכשיו יש לי ראוטר אז איך עושים את זה? כי הפיפא מראה לי שהip שלי הוא מה שהראוטר נותן לי איזה ip אני צריך לכתוב בשביל שזה יעבוד כי עכשיו כל פעם בשביל לשחק אני מתחבר עם המודם רגיל

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by kalda01,

יש לי 2 מצלמות IP בבית שניגשתי אליהן באופן קבוע מהעולם החיצון. לפתע אני מצליח לגשת רק אל אחת מהן מבחוץ. יש לי דומיין ב-NO-IP ושתי המצלמות עושות מיפוי DDNS אל אותו דומיין. כל אחת יושבת על PORT שונה כמובן. אין לי בעייה לגשת אל שתיהן מתוך הרשת בבית עם כתובת IP פנימית. שתי הכתובות הפנימיות של המצלמות מוגדרות בנתב ל-PORT FORWARDING באופן זהה. כל ההבדל בחיבור של המצלמות שאחת קווית ואחת אלחוטית. האלחוטית היא זאת שאינה נגישה מבחוץ. עד לפני יומיים שתיהן היו נגישות. מה יכולה להיות הבעייה??

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  25. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים