עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת ביתית + אינטרנט מהיר בתצורה הבאה: 2 מחשבים מחוברים בסוויטש למודם אלקטל משודרג (שמשמש כראוטר), כאשר הפיירוול שלו מכוון כך שהוא לא מסנן אף פורט (DEFSERVER) המחשבים מריצים ווינדוס XP, עם פיירוול אישי על כל מחשב. שאלתי היא, האם, כאשר אני עושה SHARING לכוננים ברשת הביתית שלי, כדי להעביר מידע בין המחשבים, אני בעצם חושף את כל המידע שלי באינטרנט לציבור הרחב? שאלה נוספת - מדוע החיבור בין המחשבים ברשת לא עיקבי? פעם אני מצליח לראות את המחשב השני ופעם לא?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום יש לי ראוטר 3COM 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU שעבד נהדר. בזמן האחרון לא ניתן לגשת אליו אחרי יום יומיים עבודה אבל הוא חי ומעביר קבצים. האם יש מצב שצריך ספייר בבית כי הוא גוסס? כיצד לבדוק אותו? לא רוצה לשנות פירמוור כי זה כבלים וזו ורסיה מיוחדת שקיבלתי בזמנו מאיסטרוניקס. תובנתכם חשובה לי. בברכה, יהודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by rantza,

אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Tal14,

שלום, לי אינטרנט 5MB, הספקית בזק בינ"ל, ותשתית בזק. האינטרנט עצמו עובד סבבה בלי ניתוקים כמעט והמהירות הורדה ברוב הפעמים מקסימלית, אבל בסטרימינג זה פשוט איטי. פעם זה לא היה ככה, לוקח לזה 5 דקות לטעון סרטון של 5 דקות ביוטיוב! יש הרבה תקיעות ביוטיוב וזה פשוט מעצבן. אני עם FF,ניסיתי עם כרום ואקספלורר וזה אותו דבר, וניסיתי במחשב אחר בבית וזה גם אותו דבר, וכנ"ל באייפון כשאני בWIFI! מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.

7. Started by bla7,

יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ראוטר 3com מחשב נייח מחובר בצורה חוטית, מחשב נייד אחר מחובר באל-חוטי. כבלים בחייגן, חבילה 3/256. ראוטר לא עבר שום עדכון קושחה. אני מנוי באתר FL, וההורדות שם באופן קבוע על מהירות מקסימלית בביטורנט. אחרי שהקמתי את הרשת האלחוטית, מהירות ההורדה ירדה ל-22K בנייח! אחרי שאני מנתק את הרשת, המהירות חוזרת להיות מקסימלית שוב. מה גורם להורדה האיטית כשהרשת האלחוטית מחוברת? מחשב נייד מפעיל רק מסנג'ר וגלישה ב-IE, בדקתי ולא שמתי לב לשימוש ברשת כשהם כבויים (למקרה שווירוסים מעמיסים משם). על שני המחשבים יש רק את הפיירוול של XP פעיל, אין אחד אחר. בבקרת הראוטר, בלשונית SPI, ביטלתי את הסימון מ- Enable SPI and Anti-DoS firewall protection, שאני משער שהוא הפיירוול. חוץ מזה לא נגעתי בכלום. התקלה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, אני עושה עבודה על הצפנת WEP ובתכלס חומר לא ממש חסר הדבר היחיד שלא הצלחתי להבין זה איך נקבע וקטור האתחול (באופן אקראי?) ואיפה הוא מאוכסן. הרי גם הראוטר וגם המחשב צריכים לדעת את וקטור האתחול של פאקט מסויים... ואם הוא גלוי אז הוא בעצם קצת מאבד מערכו.. .לא? אשמח לקצת הסבר בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ViPeRT,

טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by doraam,

תראו אני צריך להחליף את החוט הראשי של בזק שמגיע לקורונה שבכניסה ואז יוצא חוט אלי הביתה , אצלי בבית הכל הוחלף כל החוטים כולל הראשי שמגיע מהקופסה, עכשיו אני צריך להחליף את החיבור של החוט של בזק איך אני עושה את זה? פשוט להעיף את 2 החוטים שעכשיו מחוברים ולשים 2 חוטים חדשים בחיבור בקורונה איך אני עושה את זה? יש שם הרבה זוגות שמחוברים לקורונה ולא מחובר אליו שום קו אחר הם סתם מחוברים כאילו אז אני מחבר נגיד 2 זוגות חדשים שלא מחובר אליהם כלום ,לקו שלי ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פרסומים על מכשיר המשפר קליטה ברשת . לבעלי נסיון האם עובד ? ואיזה מהמוצרים ,אם , כדאי !!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Cheif,

בעוד שלושה חודשים יחלו ה-ISP הגדולים בארה"ב לנטר את תעבורת הגולשים ולנקוט צעדים נגד כאלה הפוגעים בזכויות יוצרים. למה זה קורה ומה מידת השפעה של הצעד הזה עלינו? כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2155

15. כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by adigolds,

אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by frenzy,

שלום, ברשותי ראטור אלחוטי של 3Com 802.11g במהירות 54mbps. רציתי לדעת איך מגדירים UPNP לראוטר דרך ממשק ה-WEB. ניסיתי להכנס להגדרות Firewall וAdvanced, אך לא מצאתי כלום. יכול להיות שבראטור כזה אין תמיכה ל-UPNP כאשר בראוטרים היותר פשוטים יש ? (EDIMAX, LEVEL ONE) תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by OferS16,

שלום. אני רוצה לשאול שאלה קצת לא קשורה, היום שידרגנו את המהירות של האינטרנט מ2.5-10 מגה ורציתי לשאול האם העובדה שאנחנו משתמשים בראוטר ולא בחייגן פוגעת במהירות\מגבילה אותה . שאלה נוספת היא האם זה שאני משתמש בראוטר די ישן (D-link) גם יכולה לפגום במהירות של האינטרנט?

20. Started by tg,

שלום, חשבתי לחבר 2 מחשבים שנמצאים במרחק של כ 15 מטר ביניהם ברשת אלחוטית , בעיקר לצורך גלישה משותפת. מה צריך לקנות ?? ומה סדר גודל המחיר למערכת כזו . תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shelkovitz,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by MotoCross,

איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים