רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס/ים רשת אלחוטי PCI או USB מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה הראוטר שלי Level-One 3407a חלקית הלך לעולמו.. הראוטר הזה היה משולב מודם.. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד חדש, קניתי את ה 3Com 3CRWDR200A-75 , הוא לא עובד טוב כל כך, מכל הבחינות.. יש מלא ניתוקים, הממשק לא נוח כל כך, ועוד המון פיצ'רים בסייסים הוא פשוט לא מספק (למרות שרשום שהוא כן, אני לא מצאתי אותם...) תשתדלו לא לעשות את הטעויות שאני עשיתי אז את ה-3Com אני מחזיר, יש מצב שאני אלך על Edimax הפעם.. נראה מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר איכותי משולב מודם שעובד כמו שצריך?.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר/לשתף שני מחשבים באמצעות רשת אלחוטית. לשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים שמחוברים לאותה הרשת הביתית. המחשב נייח מריץ windows 7 הנייד XP (המחשב מאוד ישן אבל עדיין שמיש). האם זה אפשרי? אם כן, אשמח למדריך/קישור לאחד כזה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב שמתי לב לדבר נדיר אצלי במחשב הביטורנט ירד במהירות ההורדה לאיזור ה200 ק"ב (אני מנוי ל4 מגה ) בד"כ אני מוריד על 450-470 בזמן שזה ירד ל200 שמתי לב שהעלאה עלתה בצורה מוזרה ל80 ואפילו ל 90 + בד"כ המקסימום זה 50 אצלי ממש מקסימום יש לזה הסבר הגיוני ? יכול להיות שבזק שוב פעם שידרגה אנשים באפלווד? אולי בגלל ראש השנה או משהו כזה? אבל בגלל שזה מוריד לי מההורדה זה קצת לא מסתדר תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אתמול השארתי תמחשב שרת פתוח ותמחשב שלי פתוח שבו פתוח הביטרונט עכשיו כול הלילה זה עבד ובבוקר אני בא להמשיך לשחק במשחק אני רואה שהאינטרנט לא עובד ושהביטרונט הפסיק לעבוד אני שואל את אח שלי מה קרה הוא אומר שהוא התוערר בבוקר ראה תשרת פתוח אז הוא כיבה אותו ואחרי שעה הדליק אותו ומאז אין שיתוף אינטרנט למחשב שלי (היחיד ברשת) בשרת שאני עכשיו עליו כותב תהודעה יש אינטרנט כי הוא מחובר ישרות למודם אבל המחשב שמחובר עליו (שלי) לא מקבל שיתוף איטנרנט,קבצים,מדפסות ניסתי לעשות תיקון לכול הרשתות עם ניתוק והפעלה מחדש של כול המחשבים, ניתוק כבלים הוצאת הכרטיסי רשת וחיברוים מחדש עם התקנת דריברים מחדש להפעיל את אשף הגדרת הרשת מחשב בכול המחשבים לעשות שוב ת סטיקי של המדריך המלא לשיתוף אינטנרט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חדש , מקווה להשתלב איך אני מוצא איי פי של אתר מסויים שאליו אני נכנס ? למשל WALLA או YAHOO או כל אתר אחר מה אני צריך לעשות \ להוריד בשביל זה ? תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, 3 מחשבים ברשת חוטית לנתב Edimax BR6104k. איך אפשר לדעת בכל רגע נתון כמה הורדה והעלאה כל מחשב(IP) משתמש? או סה"כ המחשבים בייחד.... אני משער שהאופציה הזאת אמורה להיות בנתב כי דרכו עובר כל המידע. השאלה אם יש כזה דבר בנתב(אני לא מצאתי) אולי יש מוד\תוכנה שאפשר להתקין עליו שתראה את זה או אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET (הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP) וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיוכל לעזור רציתי לדעת כיצד ניתן לערוך את הUI הפנימי של ראוטר (לא עקרוני איזה) כך שיציג דפים שאני הכנתי. לדוגמא שבמקום הדף שאומר שהסיסמא שגויה או דף האודות של הראוטר יכנס לדוגמא קטע קריאה או תומנה שהכנסתי מראש. תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי חיבור אינטרנט מהיר עם מודם חיצוני של מוטורולה (אס בי 4101). יש לי גם ווינדוס אקס פי (נכון, נכון... :-\ ) כל פעם שאני עושה לוג אוף, וגם כשאני מכבה את המחשב יש פעילות במודם. אני חושב שאיזה וירוס או טרויאני (שאני יודע שהיו לי) שינו רכיב כלשהוא בווינדוס כך שהוא שולח אינפורמציה (בתקווה שרק זה) בכל פעם שפונקציות מסוימות של הווינדוס נקראות... אבל אולי מישהו מכיר את זה ויודע שככה זה צריך להיות במקרה? אגב, בלי קשר, הווינדוס שלי במצב התפוררות מתקדם, אליו אמורה להגיע כל מערכת מבוססת חלונות בשלב זה או אחר. יש סיכוי שגם זה קשור? אני לא שולל אפשרות שעדכונים שהורדתי אחראים לזה, או תוכנות אחרות... למישהו יש רעיון? כמובן שככל הנראה הפתרון היחיד לבעיה הוא להתקין מחדש את הווינדוס - מה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח אם זה קשור לפה אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי אבי סגר את החנות שלו ושבלכתי לעזור לו לפרק את המדפים נצנצה לי בזווית של העין מצלמת אבטחה לפי מה שאבי אומר היא לא עובדת אבל לדעתי זה סתם בעיה בתוכנה שהוא לא ידע לסדר ופה אני צריך אתכם אני לא כל כך מבין בתחום מצלמות האבטחה ומצלמות הרשת אז אני ישמח א תגידו לי איך אני יכול לבדוק אם היא עובדת או לא המצלמה היא של חברת VIVOTEK מדגם IP3132 יש לה מאחורה חיבור חשמל, חיבור רשת וארבע מקומות להכניס כבלים (כמו הפלסטיקים השחורים האלא עם שני הברגים שנועדו לחיבור שני כבלים) כאלא: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_29014_3.jpg רק בלי החיבור לאנטנה שאני מחבר אותה לחשמל יש אור אדום ככה שכן עובר חשמל עוד משהו מוזר במצלמה היא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות רטאור של 3COM ונכנסתי לאתר הישראלי שלהם באתר מצאתי מספר טלפון של תמכיה שכתוב שתמיכה באנגלתי השאלה שלי אם המספר הזה 1-80-943-1983 הוא מספר בחו"ל הוא בארץ ,אם אני ישלם לשיחה בארץ אוו בחו"ל? ואם הרטאור 3CRWER100-75 תומך בUPNP? וקשור לשאלה שלמעלה אם יש בעיה אם ראטורים ותכונת של ביטטרונט ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראוטר שלי נותן לפאלם שלי כתובת איי פי 192.168.1.106 בוואי פי והכתובת המקסימלית שהגדרתי לתת (בDHCP כמובן) היא 192.168.1.100 (כמובן שלא הגדרתי אלא שזה מה שהיה בראוטר בברירת מחדל...) איך מסדרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עקב זה שכרטיס הרשת הנוכחי שלי עושה בעיות ומתחיל לעבוד עם תקיעות(נוסה עם כרטיסי רשת ממחשבים שונים ועובד פיקס) , החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 הראטר שיש ברשותי זה: edimax br-62116mg (ראוטר מימו עם 3 אנטנות) עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. הכרטיס יתמוך בנתב? כי הנתב זה רק g ו-b ואין לו n אז השאלה אם הכרטיס תומך גם בg ו-b חוץ מN? 2. הכרטיס יעבוד חלק על מערכת ההפעלה הבאה: windows 7 ultimate 64 bit שאלה אחרונה(: 3. האם באמת עדיף כרטיס pci על פני usb? עד היום עבדתי עם כרטיסי usb וחוץ מזה שהם בתחממו לא הייתה בעיה כלל... תודה באמת מראש לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית מאובטחת, השבוע גלשתי ושניסיתי להוריד קובץ מ-Megaupload הוא נתן לי הודעה שהאיי פי שלי כבר מוריד מהאתר. הדבר העלה את חשדי במיוחד שעוד בזמן האחרון האינטרנט לא עובד במיטבו. כמובן שהחלפתי את הסיסמא. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לדעת אם אנשים אחרים גולשים לי על הרשת ללא רשותי והאם ניתן גם לדעת היכן הם גולשים או מה שם המחשב שהם משתמשים בו? אשמח לתשובה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה-DCS-5020L של חברת D-Link היא מצלמת IP המתחברת אל הרשת הביתית באופן קווי או אלחוטי בתקן N. למצלמה יכולת ראית לילה, מנגנון זום דיגיטלי וניתן להטות אותה מעלה/מטה ולצדדים (Pan and Tilt). כמו כן קיימת אפשרות להשתמש ב-DCS-5020L גם כנקודת גישה אלחוטית (extender). המצלמה מגיעה עם תוכנה עשירה בתוכנות המאפשרת להגדיר מספר רב של אפשרויות מעקב, הקלאה והתראה. הסקירה המלאה כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DCS-5020L/DCS-5020L.htm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-