רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בבסיס יש לנו מחשב עם אנטרנט אזרחי, כל התוכנות המתחברות לרשת האנטרנט פועלות מלבד המירק. מישהו יודע איך אפשר להתחבר לשרתים של המירק ? הפיירוול של וינדוס כבוי, והסימנטק אנטיוירוס על מצב Disabled. אילו הגדרות יש לשנות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, החלפתי חברת אינטרנט. וכעת אני משתמש בכבלים, עם מודם TERAYON TJ715. לפי מה שהבנתי אין אפשרות להפוך את המודם לראוטר, ואני לא רוצה לשתף אינטרנט דרך המחשה הראשי. יש לי שני מחשבים, אחד עם XPx64 והשני עם 98, ובנוסף נתב של GIGABYTE GN-SW008 (לא ודע עד כמה הוא יעזור כאן).. אז בעצם מה שאני שואל זה לאיזה מודם אני צריך להחליף שגם יתחבר לכבלים וגם יוכל להיות ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כשאני מתחבר אליו עם מחשב נייד של HP, במרחק ממש קרוב (כמטר) איכות האותו מצוינת והחיבור הוא על 54 מגה ביט, אבל ההעברת הקבצים בתוך הרשת לא עוברת 4 מגה בייט, מה יכולה להיות הסיבה ?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מה יכול להיות? האם זה יכול לגרום לאיטיות?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרגע נתב של EDIMAX + רכזת של עוד 8 פורטים של EDIMAX אני רוצה להוסיף יציאה אלחוטית לרשת בבית , לכן אני צריך המלצה לרכזת אלחוטית. לא חשוב כמה יציאות לא אלחוטיות יש לה כי יש לי מספיק יציאות לא אלחוטיות כמו שאתם רואים. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איך ניתן לחלק משאבי רשת של פורטים היוצאים מהראוטר? הראוטר הוא של חב' אדימקס קווי בלבד עם 4 פורטי יציאה.. תודה !
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי.. אז ככה רציתי לדעת איך להוציא את המירב מהחומרה שיש לי... אני עובד עם ראוטר NETGEAR תקן N של בזק. עכשיו שאני רוצה להעביר מידע דרך הראוטר כביכול הרשת הביתית, שהאקסטרימר מחובר לראוטר ישירות ולא WIFI אני מקבל קצב העברה של 5MB... איך אפשר לנצל את הראוטר כמו שצריך ?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
טוב אז ככה המודם ראוטר אלחוטי שלי מת הדגם הוא Asus AM 604g הוא נקנה דרך בזק רציתי את דעתכם לגבי ראוטר + מודם חדש, אני כרגע על 10 מגה אינטרנט, חשבתי כבר להשתדרג ושבראוטר תהיה גם כנסית USB לשיתוף הארד דיסק חיצוני חשוב לי שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול - הראוטר הנוכחי עשה את העבודה מצויין אז משהו בטווח הזה אפילו אפשר יותר אני מוכן להשקיע עד 250 ש"ח אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני משלם משהו כמו 80 שקל לחודש ובדקתי שהמחיר הסביר של 2.5 הוא בגדר ה 45-50 שקל זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
השאלה בכותרת , אם כן איך עושים זאת ?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני מנסה כבר יומים להגדיר רשת בצורה הבאה: מודם - ראוטר לינקסיס 610N - סוייצ' גיגה - 3 רואטרים לינקסיס 120N .. משתגע עם ההגדרות ולא מצליח להבין אם האקסס פוינט עובד כמו שהוא אמור או לא , בדרך גם הבנתי שאני לא מצליח לסגר את ההגדרות של ההצפנה רשת.. יש פה גם פרונטו של פיליפס (שלט חכם) שעובד דרך הרשת האלחוטית, ולא מצליח להתחבר איתו אם אני משנה את ההצפנה ל WPA... מישהו יכול להסביר לי את העיקרון - ופחות או יותר את ההגדרות של הראוטרים במצב כזה??
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לשדרוג קל של הרשת הביתית כיום יש לי ראוטר edimax 6204wg, ומחשב נייד לנובו T400 עם כרטיס intel wifi 5100 שנמצא בשולחן העובדה עומד להתווסף מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שימצא בשולחן העבודה. כיום הקליטה לא חזקה אבל סבירה, אך היתי רוצה שיפור בעוצמת הקליטה. בחדר השינה כאשר הדלת סגורה, אין קליטה במחשב נייד (יש עם ניתוקים). היתי רוצה שזה יפתר. הנתב הקיים יושב בוונאבי ארון תקשורת בקומה מתחת, לא במקום אופטימלי. היתי מעדיף להשאיר את האופציה של להוציא אותו מהארון כאפשרות אחרונה. האינטרנט היום 12 מגה, לא צפוי שדרוג דרוש נתב חדש המועמדים הם הtp-linkים, או ה841 או ה941. אני חושש שה941 לא יהיה חזק יותר, האנטנות הן רק 3DBI ולא בטוח שתוספת אנטנה שלישית תעזור. ההבדל הו…
-
הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-