רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן) רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..." אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
וברצוני לעדכן את הקושחה .מקריאה בשירשורים עולה כי "DD-WRT עכשיו תומך גם בWRT54G V5 & V6 - בהפלשה ללא חיבור כבל JTAG, אבל רק קושחת המיני יכולה להיכנס אליהם" נכסתי לאתר המדובר אבל אנני יודע איזה קובץ אני צריך להוריד באתר זה http://www.wrtrouters.com/router/wrt54g/ מופיע בתחתית Version 5+: DD-WRT Micro Only אבל זה לא הועיל לי אשמח אם מישהו יכוון אותי לקובץ הנכון ולעמוד בו קיים הסבר כיצד להפליש (כך אומרים?) תודה רבה נעם
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ראיתי שהנושא עלה בפורום, אז אנסה גם : אני מנסה לארח אתר קטן על המחשב הבייתי שלי, בתור ניסיון. שירות no-ip מספק לי כתובת (למשל, aaaaa.no-ip.info) שתמיד מעודכנת עם כתובת ה IP שלי. כאשר אני מנסה להזין את הכתובת הנ"ל באתר שממנו רכשתי את הדומיין, הוא כותב לי ש name server is not registered. מה משמעות הדבר, וכיצד פותרים זאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים ומערכת הפעלה XP PRO מותקנת עליהם . התקנתי רשת אלחוטית ,כולל כרטיסי רשת לכל מחשב וחיברתי נתב . הגדרתי בנתב אבטחה כך שאחרים לא יוכלו לגלוש דרכו . עכשיו , אני נכנס למערכת ההפעלה שלי ומנסה לחפש רשת אלחוטית זמינה אבל זה לא מוצא לי כלום . כיצד לפתור את הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום , איך אני מגדיר ש ACCESS POINT D-LINK DWL-900AP+ יתקשר בצורה אלחוטית עם ראוטר מודם SIMENS SL2-141 תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.על איזה ספק אינטרנט אתם ממליצים ? כרגע נראה לי שאני הולך על ברק אבל אין לי שום סיבה טובה לא ללכת על נטויזן פשוט הרבה חברים שלי עם ברק. כולם אותם מחיר. והאם ישנם הבדלים בין המודמים לאינטרנט מהיר בכבלים ? יש לי אפשרות לבחור איזה מודם אני רוצה יש מוטורולה שני דגמים TERAYON ואולי עוד כמה שאני לא מכיר. וקראתי כאן על סוגי חיבור חיבור קבוע MPLS שלא מצריך חייגן. אם מישהו יכול לפרט איזה סוגי חיבור יש ומה החסרונות היתרונות
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
^^^ תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתיגרום נגיד אני נכנס ל שרת FTP רשום שם את ה IP האמיתי שלי אני רוצה להיכנס ושהיה רשום שם IP אחר איך אני עושה את זה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, התקלקל לי הראוטר לא מזמן אז החלפתי ל EDIMAX של בזק, עכשיו הגדרתי את הרשת והכל מעולה, רק בעיה אחת והיא דיי גדולה, הרשת לא מוגנת איך אני מוסיף הגנה לרשת ? אני רוצה פשוט שכשאני מנסה להכנס לרשת דרך מכשיר חיצוני, זאת אומרת בצורה אלחוטית שהוא פשוט יבקש את השם משתמש והססמה שהגדרתי עם בזק... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פייברבוקס בבית והוא פשוט גרוע,המון ניתוקים,היו אצלי הרבה טכנאים ללא הועיל. רציתי לשאול אם אקנה ראוטר טוב לבית הוא יפתור את הניתוקים אם אתחבר אליו? או שהניתוקים בפייבר אומר גם ניתוקים בראוטר פרטי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מ-Ebay מגדיל טווח WIFI פשוט וזול, שעובד על תדר 2.4GHz (לדוגמא: https://www.ebay.com/itm/802-11-Wifi-Repeater-300Mbps-Wireless-N-AP-Range-Signal-Extender-Booster-AU-US-G/182885609691?var=690185311279). האם אצטרך להנפיק אישור או שניתן לייבא אותו כמו כל מוצר אחר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חיברתי שני מחשבים בעזרת כבל מוצלב נתתי למחשבים IP - ים באופן ידני 192.168.0.1 ו-192.168.0.2 ה-MASK בשניהם 255.255.255.0 ה-XP מצליח לעשות PING ל-VISTA ולגשת לספריות משותפות ה-VISTA לא מצליח לעשות PING ל-XP (מודיע TIMEOUT). הוא רואה את שם המחשב ברשת אבל לא מצליח לגשת (Network path was not found) הערה: ביטלתי את ה-FIREWALL ואנטיוירוס לצורך הבדיקה יש למישהו רעיון?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בכרטיס רשת הראשון שלי הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Server/ServerLAN2.png ובמחשב שאליו הוא מחובר הגדרתי ככה http://www.hwzone.co.il/newspics/theporscher/ICS-Guide/Client/ClientLAN2.png האינטרנט עובד....... במחשב השני שמחוברת לרשת שינתי מהתמונה הראשונה ל 192.168.0.2 ובתמונה השנייה עשיתי במחשב עצמו 192.168.0.3 255.255.255..... 192.168.0.2 והאירטנרט במחשב השני לא עובד... מה הבעיה אולי לא הגדרתי טוב באייפים....
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להיכנס לכתובת של הנתב שהיא 192.168.1.1 אבל משום מה אני מגיע לדף שכתוב בו ניסיתי לאפס את הנתב בעזרת כפתור האיפוס, זה לא עזר. ניסיתי לנתק מהחשמל לחכות קצת ואז לחבר בחזרה לחשמל, לא עזר. חיפשתי בגוגל ומצאתי את הפוסט הבא עם אותה הבעיה רק ששם הבעיה הייתה בדגם היותר מתקדם שהוא TL-1043ND http://forums.whirlpool.net.au/archive/1322223 בפוסט הזה הבעיה נפתרה וכיול להיות שעשיתי משהו לא נכון :-\ ציטוט של הפיתרון ומה שעשיתי זה נכסתי למחשב שלי>מיפוי כונן רשת>ושם כתבתי 192.168.1.1 וסימנתי בV את "התחבר באמצעות אישורים אחרים" לאחת מכן כתבתי בשם המשתמש והסיסמא admin וזה לא עזר :-\ , בנוסף אני גם לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית כי אני לא מוצא אחת כזאת :-\ .…
-
- 10 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב נייח שממוקם בחדר ממ"ד, המחשב מחובר לאינטרנט על ידי מודם ותשתית של הוט, אני נתכוון לקנות מחשב נייד וראוטר בכדי לספק שירות אינטרנט למחשב הנייד בסביבת הבית. לפי מה שאמרו לי בהוט עדיף לתלות את הראוטר במסדרון הבית ולחבר באופן חוטי ממנו למחשב הנייח, אבל כל העניין של ה 3 חוטים באמצע המסדון נראים לי מסורבלים ולא הגיוניים, מה הדרך האולטימטיבית להתקין רשת ביתית בסיטואציה שכזו?
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נתב שיהיה חוטי+אל חוטי.. אמין וטוב... אני לא כ"כ מתמצא בתחום בטוח שאתם תפתרו לי את כל הבעיות ותמליצו על משהו טוב מארה"ב חבל לי לבזבז בארץ 500 ש"ח על זה ששמעתי שבארה"ב המחיר הוא סביב 40 דולר... תודות, נדב
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים! הראוטר הנ"ל של ASUS מחברת בזק מחובר למחשב נייד בכבל רשת ולמחשב נייח באלחוטי. המחשב הנייח מצליח להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל המחשב הנייד לא מתחבר, וכשעושים PING לראוטר הוא לא מקבל תשובה. המחשב הנייד הוא DELL D600 אם זה עוזר למישהו. האינטרנט במחשב הנייד הפסיק לעבוד היום אחרי כמה חודשים טובים שהוא עבד בסדר. החלפנו את הראוטר לאותו ראוטר חדש והבעיה עדיין נשארה. כשהתחברתי מהמחשב הנייח לראוטר דרך הדפדפן, גיליתי שבבדיקות של הראוטר כל המבחנים עברו חוץ מאחד. Ping primary Domain Name Server: FAIL כל השאר עבר את המבחן. יכול להיות שזה קשור לבעיה? מה אתם ממליצים לי לעשות? בבזק אומרים שהכרטיס רשת של המחשב הנייד כנראה תקול מה שלא נראה לי בכלל הגיוני גם בגלל שהוא הצליח לע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה הסיפור הוא כזה . יש לי מודם ALCATEL שהפכתי לראוטר ,עכשיו הוא מחובר לספק והכל עובד טוב אצלי (מחשב 1) . יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב אחד לשני כלומר "למחשב 1" יש שני כרטיסי רשת אחד מחובר למודם ואחד לרשת הפנימית. אז עכשיו שאני מחובר לאינטרנט אין לי שום Dial UP ,אז אני רוצה לדעת מה אני צריך להגדיר כך שבמחשב השני תהיה גישה לאינטרנט. אני בנתיים לא רוכש האב כך שזהו פיתרון זמני שאני רוצה שהמחשב השני יגלוש , פשוט אני לא רוצה לחזור ל PPTP זה רק מעמיס על המערכת. אז תודה חברה .... מחכה לתגובות .
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-