עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cipher,

שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by idanohh,

או קיי אז ככה יש לי 2 כ.רשת אלחוטיים ללא ראוטר האם אני יכול ליצור שיתוף חיבור לאינטרנט דרך הרשת הרגילה שיעבור באלחוטי למחשב השני ? ככה מה שעשיתי עד עכשיו זה להגדיר חייגן מהחלק הזה אין לי מושג איך אני מגדיר שהשיתוף יחול גם על המחשב השני הלכתי לפי המדריך זה פשוט לא אותו דבר שמגדירים רשת אלחוטית... וגם אצלי יש בעיה משום שבשביל להגדיר חייגן יש להגדיר איי פי מדובר באלקטל הום הישן עם ה 5 נורות ( לא משודרג לפרו) 10.200.1.1 ו SUBNET 255.0.0.0 אז מה זה אומר מה אני מגדיר במחשב של הלקוח בשביל שהוא יזהה את האינטרנט ובכלל איך עושים שיתוף קבצים אלחוטי ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by doronxx,

יש לי בעיה במהירות ההורדה בutorrent. גם כאשר מספר ה leechers גבוה (768 לדוגמה) מהירות ההורדה לא עולה על 10kb לשניה. בבקשה עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by אוהד הפועל בדם,

כל פעם שאני פותח אותו אז הוא ישר יוצא לי, ונגיד אם אני מנסה להיכנס מהמחשב שלי וכותב בשורת כתובת אז זה מצליח להכנס אבל בכל זאת יש לי כמה דברים שאני לא מצליח להכנס אליהם ז"א שאותה תופעה חוזרת שהדפדפן יוצא פתאום. עשיתי סריקה של וירוסים מצא לי כמה ומחקתי, עשיתי סריקה עם ad-aware ו- spybot search&destroy מצא ומחקתי את כל הקבצים ובכל זאת זה לא עזר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. אממ,שלום אני חדש באתר וכל זה...אבל זה לא קשור P: ... אז תראו הבעיה שלי היא שהאימיול מוריד לי לאט ...לאט מאוד.. ויש לי לאוו איידי...והאינטרנט שלי מהיר הוא אחד וחצי מגה.. אמרו לי שהבעיה היא בזה שיש לי רשת בבית של שני מחשבים ...והמחשב שלי הוא המחשב שהראוטר עליו...אז אני לא יודע איך לתקן את זה.... ואם זה נחשב לווארז אז אני ערוך או משהו רק תגידו למרות שאימיול היא תוכנה חוקית....P: בכל מקרה אחד אני מעלה את המהירות להייג אידי אמרו לי משהו אם פורטים ואני לא מבין בכל העסק ... עזרה ...?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  6. כל פעם שאני נכנס לתוכנת שיתוף קבצים (אימיול , אימיש וכו...) האינטרנט שלי מתנתק אחרי 5 דקות וגם אם המחשב נתקע לשנייה אז האינטרנט מתנתק לי תעזרו לי בבקשה

7. הוא לא מראה לי אתרים כמו שצריך התמונות לא עולות באתרים מהפעם הראשונה שהאתר עולה ולעיתים בכלל...בוואלה למשל! אני כבר סרקתי את המחשב לרוגולות...ניקיתי קבצי אינטרנט זמניים וקוקיס... ועדין כלום אולי מישהו יעזור לי...אני לא מעוניין בדפדפן אחר .. ההגדרות של אינטרנט אקפלורר איך הכי טוב להגדיר אותו יש לי הגרסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס באתר של איי ביי למקומות בתוך האתר ולא יכול להיכנס לחשבון איי מייל שלי בהוטמייל ולפעמים אני לא יכול אפילו לשלוח פה הודעות בפורום או בפורומים אחרים המעבד שלי לפעמים עולה 100 אחזו סתם ככה בלי סיבה והמחשב בקושי זז מה נראה לי שהכל התחיל כשאחד השכנים שלי גם התקין ראוטר אלחוטי ומאז זה דפוק למשל עכשיו המחשב היה דפוק לא נכנס לשום מקום הסתכלתי אם עוד מישהו משדר לא היה אף אחד אני עשיתי ריסטרט לראוטר והפעלתי מחדש את המחשב פתאום אני רואה שיש עוד מישהו והכל עובד בסדר מה עוד שהשכן הזה כל הזמן מתנתק מתחבר לרשת ונראה לי זה דופק אותי יענו מי שמתחבר אחרון אם הראוטר שלו אצלו הכל בסדר אם מישהו מכיר מקרה דומה או יש לו הצעות אנ אשמח

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by alextomin,

הרבה פעמים כשאני נכנס לכל מיני אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת: Forbidden You don't have permission to access /community/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.34 Server at www.hwzone.co.il Port 80 תסבירו לי מה זה? אני לא יכול להכנס לשום אתר כמעט!! לפעמים זה נעלם ואכשיו זה ה'לפעמים' הזה...

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  10. טוב אני מנסה להגדיר רשת ביתית לפי המדריך שיש פה באחד מהסטיקי.. http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/S3-XP.htm וזה לא הולך לי אני לא יודע מה אני צריך להגדיר לפי המדריך כנראה מי שניסה מלפני עשה באלגן ואני לא יודע מה למחוק ומה לסדר..\ יש יותר מדיי חיבורי רשת ובמדריך מדובר על משהו ספציפי אני לא מוצא אותו.. אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה מהם הוא המתאים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. יש לי ברשת בייתית מחשב אחד עם Windows XP Professional x86 SP2, ומחשב אחד עם Windows Vista Ultimate x64. במחשב עם ה-Vista אני יכול להיכנס למחשב עם ה-XP ולהעתיק משם קבצים בכל גודל. לעומת זאת, במחשב עם ה-XP אני יכול להיכנס למחשב עם ה-Vista ולהעתיק קבצים מאוד קטנים. אבל, כשאני מנסה להעתיק קבצים גדולים (מעל 1GB), אני מקבל הודעת שגיאה: Error Copying File or Folder Cannot copy File: Access is denied מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  12. יש לי שני מחשבים בבית. לאחד מם יש כרטיס רשת אחד ולשני שניים. לזה שיש שניים אני מחבר לאחד את המודם כרגיל ולשני אני מחבר כבל שנקרא כבל מוצלב ממחשב אחד לשני. עכשיו מפה אני לא יודע מה אני צרך להגדיר ואיך להגדיר. אני אשמח אם מישהו יסביר לי פה מה עושים בפירוט או אם יש מדריך כבר בפורום ובחיפוש שלי כנראה לא מצאתי. אני ניסיתי לעשות את זה דרך השיתוף של הכוננים אבל אני מצליח לראות רק את הכונן שלי ב-my network places, וגם ניסיתי דרך set up a home or a small office משהו כזה ושמה הסתבכתי לגמרי אז אם מישהו יכול להסביר לי אז תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  14. עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by v_man,

שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by iyehuda,

דיברתי עם טכנאי בזק והוא אמר לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB ב 30 ש"ח לא מצאתי באינטרנט למה הוא מתכוון , אפשר קישור של המוצר בZAP

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. שלו יש לי רשת עם כבר רשת מוצלב בלבד. עכשיו לפני כמה זמן הייתי יכול להדפיס ובזמן האחרון כשאני מנשא להדפיס(מהמחשב שלא מחובר למדפסת באופן ישיר) הוא לא נותן לי הוא לא מזהה את המדפסת(כמובן שהמחשב השני עובד). דרך המחשב השני אפשר להדפיס. מה הבעיה שפתאום זה קראה אני חייב לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ilia990,

במדריך שלו כתוב שצריך להיות עוצמת אות כניסה בין 5 ל 15 ואצלי זה Received Signal Strength: 2.9 dBmV מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by XNaDaVX,

אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by raiman1,

כשאני פתוח שרת במשחק SOF II MP TEST ב-INTERNET זה פותח לי את זה ב LAN מישהו יודע למה??

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by barel,

אז ככה אחים שלי תראו המחשב הראשי עובד אבל המחשב השני בסימן קריאה ואין לי דרייביר לכרטיס רשת מה אני עושה.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום לכולם! אני צריך עזרה בהתקנת רשת מה שיש לי: מחשב שרת 2 כרטיסי רשת ומודם ADSL, ווינדוס XP מחשב לקוח כרטיס רשת, ווינדוס 98 יש לי כבל מוצלב ואני רוצה שיהיה להם: שיתוף באינטרנט, שיתוף קבצים (שזה הצלחתי להפעיל חלקית) וכנראה גם שיתוף מדפסת ניסיתי לעשות את הNetwork Setup Wizard אך הוא לא עזר, רק הגדיר נראה לי את הרשת (במחשב 98). אח"כ הוספתי כמה הגדרות (אני לא זוכר כבר מה) משהו בקשר לאייפי הפנימי 192.168.0.2 ו255.255.255.0 נראה לי ב98 ואז חלק מהשיתוף קבצים עבד אני צריך שתעזרו לי לעשות שיתוף אינטרנט ותעברו איתי צעד צעד מה צריך לעשות אם יש פה למישהו MSN או ICQ אז זה יהיה אפילו יותר טוב. בבקשה זה ממש חשוב לי!!! וכשהרשת עבדה לי ניסיתי לשחק StarCraft גם בIPX וגם בUDP וזה לא עבד. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ndv,

יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. ייש לי רשת אלחוטית יש לי שני דברים שאני צריך אני צריך את ה פורטים של האימויול ושל הkazza ושל kad והדבר השני יש לי בעיה שאני נכנס למשחקי רשת ושאני מנסה לחפש סרברים הוא שהתנב מתקנתק או שזה אומר שאין אנטרנט איך אני מסדר את זה תודה לעוזרים אני חיפשתי את התשובות בפפורום ולא מצאתי אם מצאתם אז תביאו לי קישור בבקשה :xyxthumbs: edimax 6104wg

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by רן.ט,

יכול להיות שבגלל שאני מחובר לרשת אלחוטית אז מהירות הורדת הקבצים ב-edonkey תיהיה נמוכה יותר.....או שזה לא קשור?

• 7 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.