עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם אני מחובר לכבלים באמצעות מודם די ישן , משהו שנקרא joohong superlink 2800 (יש למישהו ? ואם כן - מישהו עשה איתו משהו מיוחד ? אפשר לפ--ץ אותו ?) יש לי אותו אולי איזה 4 שנים בערך , מחובר באמצעות USB למחשב לא עשה לי בעיות של ניתוקים אף פעם, מאוד יציב, וכמעט לא היו בעיות סנכרון באזור שלי, סה"כ אני מאוד מרוצה. מסיבות שונות (שכוללות החלפת מודם, למוטורולה, למטרות פ--צה... ) והחלפת כתובות MAC למודם החדש נראה לי שיהיה יותר טוב אם אני אחבר את המודם החדש בממשק כרטיס רשת אין לי כרטיס רשת במחשב, זה פנטיום 3 550, שלא בא עם כרטיס על הלוח, ואין כרטיס בסלוטים.. אני מעוניין לקנות כרטיס רשת. השאלות שלי : 1. כמה צריך לעלות כרטיס רשת איכותי ? 2. על איזה כרטיס רשת אתם ממל…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by Elrond,

יש סוגי כרטיסי רשת שלא עובדים עם ADSL? למשל NC3121 של קומפאק עובד (זה אטרנט מהיר 100/10 PCI)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אולי TELNET SSH או משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  4. רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  5. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)? בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם? מגדיל טווח שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch Homeplug שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dp…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Intel GbE LAN יש לי 2 כניסות LAN במחשב האם ניתן לחבר בכניסה 1 HOT ובכניסה שנייה בזק וכך 2 קווי אינטרנט עובדים ? האם המחשב יכול לעמוד בשני קווי אינטרנט בו זמנית ? האם אני צריך להקפיד על משהו ?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by Svideo,

חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by GEVER1,

יש לי 2 ספקים רימון ו012 אני בADSL אחי עם הנייד אלחוטי גולש. ואני מהנייח אחי יכול לגלוש גם ברימון וגם מאצלי 012 כי הוא עשה VPN אני רוצה שהוא יגלוש רק ברימון .. איך עושים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. איך מפרמטים 3 מחשבים ברשת ביתית כרגיל? או שיש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו? ואחרי שאני מתקין את הווינדוס,הרשת כבר תעבוד אוטומטית? תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. יש לי 3 מחשבים ואני רוצה שבכולם אני יוכל לגלוש ב adsl?? hub יספיק או לא ??

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by DARK-SPIRIT,

אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית כדי שאני יוכל להתחב עם ה PS3... כרגע יש לי מודם של בזק B Fous 270 שמחובר למחשב עם כבל רשת רגיל. רציתי לדעת איך אני הופך את האינטרנט שלי לאלחוטי? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה אלחוטי ואשמח לקבל הוראות. תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. לי וגם לחבר שלי יש את הפרטים הבאים: ICQ Windows XP רשת של שני מחשבים ADSL שנינו לא יכולים לשלוח לאנשים אחרים קבצים ב-ICQ וזה מאוד מעצבן במיוחד עם ADSL. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by chenrp,

יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. יש לי IE7 ואני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים בדפדפן אחד.איך אני מפסיק את זה ?

21. 1. יש לי איתו בעיה בSECURITY שלו הוא חוסם לי פורטים מסויימים למרות שבהגדרה הורדתי לו את ה V של הFIREWALL... מה עושים? 2. הטווח האלחוטי שלו מאוד נמוך למרות שהוא בתקן G.. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by Dn2k,

שלום, נתקלתי פה בהערה של מישהו על כרטיסי רשת אלחוטיים בתצורת USB, הוא אמר שזה לא מומלץ ועדיף PCI.. ניסיתי לחפש תשובה עניינית ומקצועית בחיפוש של הפורום אבל לא מצאתי מישהו יכול לומר לי למה USB פחות טוב.. יש לי מחשב core 2 dou 6600 עם לוח P5B DELUXE - אם העניין הוא מבחינת ביצועי מערכת.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  23. לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  24. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני רוצה לדעת עם אני מוריד במהירות הרצוייה.... יש דרך?

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  25. יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים