רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה) התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי, אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר) עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד. מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה). צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS) זה דיי דחוף, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694190 איך הנתב הזה ? Edimax BR6504N . זה דרך האתר ZAP ושם אנשים כותבים שיש להם קליטה מלאה בכל הבית בקומה שניה דרך קירות בטון ועוד ועוד . לא יודע עד כמה להאמין למה שאנשים כותבים שם . לכן אני שואל פה האם מישהו מכיר את הנתב הזה ? או יכול להמליץ על נתב בתקן N אחר וגם על כרטיס רשת ספציפית בתקן N ? האם תקן N באמת מגדיל את הטווח קליטה ? אין לי בעיה של כסף מבחינת מחיר ! מצידי שיעלה הנתב עצמו גם 500 שקל ויותר . תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך אפשר להקצות מספר IP קבוע למחשבים ברשת שלי. כרגע הם מקבלים IP מהנתב והוא משתנה מידי פעם (192.168.1.2-254) הייתי רוצה להקצות לכל מחשב IP קבוע כך שאוכל בקלות לגשת אליו דרך תוכנת VNC. הנתב הוא נתב (ג'נארי אני מניח) של TREDnet, דגם TW100-S4W1CA. איך אני עושה זאת ? בתודה מראש, מייק.
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
האם בנוסף למתן IP קבוע לכל מחשב ברשת,נדרש גם לסמן Disable DHCP Server בנתב? במידה ולא- האם רצוי ש IP יהיה בתוך התחום שהוגדר ב DHCP Server?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי,אני ב 012net 2.5 D פעם אני זוכר שהיתי משחק 92+ לאנגליה לא משנה באיזו שעה,עכשיו אני משחק באותו שרת אבל עם פינג של 120+ אותו דבר גם עם שרתים בגרמניה. שמתי לב שהפינג מצויין בשעות הבוקר (5-12). ניתן לעשות משהו או שזה הספק? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 19:23:32 somebody?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מחשבים לראוטר (tnn siemens sl2-141) בכבל וליצור ביניהם רשת. אחד נייח XP והשני נייד ויסטה. הגדרתי את שניהם באותו WORKGROUP, עשיתי כוננים משותפים והרשאות בשניהם, יש אינטרנט בשניהם. סגרתי אנטיוירוס ופיירוול (כולל זה של וינדוס). הם רואים אחד את השני ברשת, אבל כשאני מנסה להיכנס מאחד לשני אני מקבל בשניהם "access denied" מישהו יודע מה עוד יכול למנוע גישה?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי את ה Edimax BR-6204Wg בעקבות מותו בטרם עת של ה NETGEAR WG614. הכל טוב ויפה- פרט לכך שאני לא מצליח להגדיר את המחשבים ברשת על IP סטטיץ. ביטלתי את ה DHCP, הגדרתי IP לכל מחשב (נגיד 192.168.2.100), הגדרתי subnet mask (255.255.255.0) והגדרתי את ה GATEWAY (192.168.2.1). משום מה- המחשב לא מצליח להקבל מידע מהנתב בצורה זו. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מדבר בטלפון הקליטה יורדת ל0 ויש הפרעות בשיחה בטלפון אפילו שאני יוצא החוצה ... טלפון של PANASONIC 2.4GHZ מה עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה נשאלה גם בפורום נידים [אך לא קבלתי תשובה, מנסה גם כאן ברשותכם] ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . יש לי בעיה רצינית, החייגן שלי פשוט נעלם (לא חושב שזה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי chkdsk) הורדתי חייגן דרך האתר של נטוויזן (נכנסתי עם כתובת IP), וכשאני מתקין את החייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Not all settings were configured. Try to connect. It failed, contact Netvision technical support. . והחייגן לא מופיע במחשב... . התקשרתי לנטוויזן וניסיתי להגדיר חייגן ידנית, אבל האפשרויות הופיעו באפור ולא היה אפשר ללחוץ עליו! נטוויזן אמרו שזה כנראה בעיה בוינדוס! . מישהוא בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף...אני חייב אינטרנט! (אני עם XP וכבלים..Hot) ניסיתי כבר שיחזור מערכת... . תודה שבוע טוב יצחק
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס הגדרתי לו בפורט פורוורדינג פורטים שישארו פתוחים רציתי לדעת מדוע שאני מבטל את הפורט פורוורדינג וגם ווירטואל סרבר וגם פייר וול באדימקס וגם ב OS הוא עדיין חוסם למרות שהכל כבוי???
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-