רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התקשרו אלי אתמול מבזק אמרו לי שאני יקבל 5 מגה באותו מחיר שאני משלם אם אני יתחייב לשנתיים אמרתי תחזרו אלי ואני יענה לכם לא חזרו אלי ובנוסף גיליתי שנגמר לי המבצע באינטרנט שילמתי 115 לבזק+בזק בילאומי ועכשיו אני משלם 180 !!!!!! בגלל זה זה אותו מחיר 100 שקל לבזק על תשתית אבל כולל ספק זה 200 ואני לא משלם 200 שקל אפילו לא על 10 מגה !! התקשרתי לשני החברות והציאו לי 100 לבזק(מחיר רגיל) ו 55 לבזק בילאומי עם התחייבות לשנה שזה עדיין יותר ממה שהייתי משלם לאותו מהיוות 2.5 מגה .. גיליתי שדפקו אותי מכל הכיוונים ואין לי מה לעשות אבל אני ידוע שבזק ובזק בינלאומי הכי טובות ואני לא ממש רוצה לעזוב אבל אם אין ברירה אין ברירה עכשיו למישהו הציעו מבצע טוב יותר באותן חברות והוא לא חדש שם…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MB ואני רוצה להאיץ אותו ישנה אפשרות כזו??? כל מיני הגדרות למיניהם???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל את המחשב שלי דרך מחשב אחר איך אני עושה את זה? איך אני מגדיר בכל מחשב??? והאם יכולים לפרוץ לי בגלל זה???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברנו דירה לאחרונה (מדירה בבניין לבית פרטי בן 2 קומות), ונראה שהראוטר ששימש אותנו עד עכשיו לא עושה את העבודה. הראוטר הוא של אדימקס, BR-6204WG שהוא דגם ישן אבל טוב ועבד לי מעולה כמה שנים טובות. כרטיס הרשת האלחוטי הוא גם של אדימקס, ולא הצלחתי למצוא את הדגם המדויק שלו אבל זה מה שאייבורי נותנים כברירת מחדל (ולכן יש להניח שהוא הכי פשוט שיש). הבעיה היא שהמחשב שיש לי בעיות קליטה איתו נמצא קומה מתחת לראוטר, ובתוך הממ"ד. לכן אני מקבל בסביבות 30% קליטה. וכעת לשאלה - יש למישהו רעיון איך אני משפר את הקליטה בהתחשב בנתונים שהבאתי? האם אני צריך להחליף ראוטר (ואם כן - לאיזה, האם יש משמעות לראוטרים האלו עם 3 האנטנות או שזה סתם בשביל היופי? האם זה חשוב אם התקן הוא G או N?) האם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מי שיש לו חבילה של 50 או 100 מגה דרך 012 דרך תשתית בזק שיפנה אליי בפרטי בבקשה, אני מנסה לפתור תקלה ארורה אצלי ואני צריך מישהו שמחובר ב012 על תשתית של בזק בשביל לעזור לי לאבחן חלק מהבעייה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי ראוטר של ZYXEL 300 ואני מנסה לחבר בן שלושת המחשבים המחוברים לרשת עכשיו יש לי בעיה משום מה החיבורים לאינטרנט עובדים פיקס יענו כול מחשב מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיות אך כאשר זה נוגע לחיבור בן המחשבים המשתמש מצליח להכנס למשתמש שלו בלבד וכאשר הוא מנסה לגשת למחשב השני הוא כותב שהגישה נדחתה כי אולי אין לי הרשאה לגעת במחשב עכשיו על אחד מהם שהוא הבעיה העיקרית מותקן אקס פי הום אדישן ועל השאר פרופישונל האם למישהו יש דעה למה זה לא עובד? כמו כן האם ניתן להתקין משהו על הראוטר עצמו משמע לפרוץ אותו להתקין אנטי וירוס בילת אין על הראוטר או פייר וול? בתודה מראש הינשוף
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה חודשים שהייתי מאוד מרוצה בבזק בין לאומי והפינג שלי לרוב אירופה היה 70-100 התחילו הבעיות... לפני כחודשיים בערך 23 שעות ביממה יש 3 פינג 300+ לרוב אירופה ורק בחלקים קטנים בהולנד יש לי פינג 150... החלטתי שאני רוצה לעבור לספקית אחרת כי אני פשוט חייב פינג כמה שיותר נמוך (משחקים), אז הייתי רוצה לדעת איזה פינג אתם מקבלים לשרתים הבאים ואיזה ספקית יש לכם , כמובן המלצות מגיימרים יהיו עוד יותר טוב 82.192.80.141 89.186.66.62 *משהו מוזר, במשחקים עצמם יש לי פינג 300+ אבל כשעשיתי פינג רגיל לאותם שרתים דרך חלונות היה לי פינג רגיל של 70~ אני לא יודע למה זה אולי זה אפילו בעיה אצלי? או משהו עם ההגדרות? בכל אופן מצאתי שני שרתים שהיה לי בהם 200 ואמור להיות 100~ אם עוד מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20091007_1119238 כל ספקיות האינטרנט מתעדפות שיתוף קבצים, לא צריך מעל 2.5 מגה כשיש מיגבלות בשיתוף קבצים :-\
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשתי חיבור לאינטרנט דרך הכבלים עם ספק 012. בהתחלה הצלחתי להוריד קבצים עם פלשגאט גייט רייט וdap פתאום היום אני לא מצליח להוריד קבצים עם תוכנות אלה ואני מוריד עם התוכנה האורגינלית של win xp מה אני צריך לעשות והאים יש תוכנות אחרות שמתאימות לכבלים תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. סורי אם התשובות כבר היו כתובות כאן, לא ידעתי בדיוק מה לחפש כדי למצוא את התשובה. בכל מקרה, אחי חזר מחול והביא איתו ראוטר אלחוטי כדי לחבר את המחשב הנייד שלו גם לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. ניסיתי לחבר את המחשב שלי לכניסה "1" בראוטר, וחיברתי את הראוטר (בכניסה של האינטרנט כמובן) למודם של בזק. אני רואה את עצמי ברשת.. זה בסדר. הבעיה אבל שאין לי גישה לאינטרנט. אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר כדי לגרום לו להתחבר לאינטרנט. שאני עושה את ההתקנה האוטומטית בדיסק שקבילתי איתו, התוכנה פשוט מנסה לבדוק אם המודם (של בזק) מחובר לאינטרנט... כנראה שזה היה עובד רק למודמים שהם מחוברים כל הזמן.. למודם שלי אני צריך חייגן כדי להתחבר. אז בשורה התחתונה.. מה לא בסדר? איך אני גורם לראוטר האלחו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יצרתי "סטרימינג" בין הנייח שמחובר אלחוטית (יושב בחדר אחר) לטלויזיה שמחוברת ב-LAN בסלון. הסרט עובד חלק אך כאשר אני מריץ קדימה לוקח לו בין 7-11 שניות רק בכדי להעביר שניה אחת מהסרט. האם יש דרך לפתור זאת? נייח מחובר בכרטיס תקן G לראוטר 1043ND,לראוטר מחובר ב-LAN טלויזיה סמסונג 46C630 וממיר. האם הכרטיס רשת הוא הגורם הבעייתי? האם הנתב? ושאלה OT האם נתב Dual band יהיה טוב יותר לסטרימינג מאשר נתב "רגיל" ? Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=3ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=3…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר בעברית ברשת שמסביר על אפשרויות חיבור VOIP לצרכן הישראלי. בהנחה שאני מוכן להתפשר על מספר מקומי בארה"ב (ניו יורק למשל) - האם יש המלצות על מתאם VOIP (מרשת לטלפון) כמו למשל: http://www.buy.com/prod/Linksys_Analog_Telephone_Adapter_for_Earthlink_trueVoice_VoIP_Service/q/loc/101/202854145.html אני לא ממש מכיר את כל ה-features של המתאמים הללו. האם מישהו יכול לספר בקצרה אילו מאפיינים חשובים למי שמתחבר מהארץ (למשל אינטרנט זהב וכבלים..)? האם יש באיזשהו מקום רשימה של מתאמים כאלו ש"פרוצים" לשימוש ע"י ספקים אחרים כמו למשל fwd או stanaphone. ואם כבר הזכרתי את הספקיות האלו - האם יש ספקיות נוספות מומלצות / איכותיות. מה שראיתי למשל זה שב-stanaphone הם נותנים מס'…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי בחיבור ADSL במהירות של 5 מגה. יש לי בעיה של LOWID שאני לא מצליח להיפטר ממנה, למרות שפתחתי פורטים בכל מקום אפשרי. יש לי ראוטר מסוג Siemens sl2-144 וכמו כן, לא מתוקנת תוכנת firewall נוספת מלבד המובנת של XP. האנטי וירוס הוא Symantec Antivirus והוא לא חוסם. בכל מקרה, את כל הפרטים אתם יכולים לראות בתמונה שצירפתי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לעשות רשת ביתית מה אני צריך? יש לכם אתרים בנושא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה שלום ותודה על העזרה אז ככה לאחרונה שידרגתי את האינטרנט ל 10מגביט של בזק ברשת ה NGN החדשה דרך אגב עלה רק 150 שח לחגם ספק גם תשתית אוקי לעניין אני מחפש ראוטר שיהיה גם למחשב אחד שמתחבר עליו ברשת אלחוטית וגם ל 2 מחשבים שמחוברים עליו ברשת חוטית אבל אני צריך שהוא יהיה באיכות טובה כי הראוטר הקיים אצלי עכשיו של 3COM עושה הרבה בעיות כאשר משחקים משחקי רשת הוא ניתקע באמצע המשחק וכו' אה וגם שיהיה קליל בפתיחת פורטים וכו' תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו הייתי בעבר אצל HOTNET וההורדות שם פשוט היו טסות מנסה להוריד משהו בTL ישר קופץ למהירות המקסימלית עכשיו עברתי לבזק בינלאומי לפני חודש בערך והמהירות איטית רצח!!!לפעמים זה בכלל לא טוען את הטורנט עצמו אני באמת משתגע לא יודע מה לעשות...עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שני המחשבים תחת workgroup אני מצליח לראות את ה 98 ב xp אבל אין לי גישה אליו : ( // ...is not accessible הגדרתי את כל הפרוטוקולים הדרושים : xp: Client for Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP NWLink IPX/SPX/NetBIOS 98: Client for Microsoft Networks Dial-Up Adapter [Network Adapter] TCP/IP -> Dial-Up Adapter TCP/IP -> [Network Adapter] IPX/SPX -> [Network Adapter] NetBEUI -> [Network Adapter] File and Printer Sharing for Microsoft Networks האינרנט עובד בשניהם ע"י analogX . מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-