רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום , לצורך הרכבה של רשת ל2 מחשבים ע"י כבל רשת , אני רוצה לדעת כיצד לבדוק האם המחשב בכלל תומך בחיבור כזה. כיצד ניתן לדעת שהמחשב אכן מכיל 2 חיבורי רשת? (אחד למודם ואחד למחשב השני) כרגע יש לי מודם רשת , אפשר להניח שהוא מתחבר למחשב דרך כבל רשת או לכרטיס רשת סתם דרך כבל "לא קשור" ? תודה, אבי
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אתר בעברית ברשת שמסביר על אפשרויות חיבור VOIP לצרכן הישראלי. בהנחה שאני מוכן להתפשר על מספר מקומי בארה"ב (ניו יורק למשל) - האם יש המלצות על מתאם VOIP (מרשת לטלפון) כמו למשל: http://www.buy.com/prod/Linksys_Analog_Telephone_Adapter_for_Earthlink_trueVoice_VoIP_Service/q/loc/101/202854145.html אני לא ממש מכיר את כל ה-features של המתאמים הללו. האם מישהו יכול לספר בקצרה אילו מאפיינים חשובים למי שמתחבר מהארץ (למשל אינטרנט זהב וכבלים..)? האם יש באיזשהו מקום רשימה של מתאמים כאלו ש"פרוצים" לשימוש ע"י ספקים אחרים כמו למשל fwd או stanaphone. ואם כבר הזכרתי את הספקיות האלו - האם יש ספקיות נוספות מומלצות / איכותיות. מה שראיתי למשל זה שב-stanaphone הם נותנים מס'…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי חלונות XP במחשב ועכשיו אני רואה כתבות וידאו ברשת כאשר הצבעים מרוחים כמו תמונת אינפרא. אודה לסיוע.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאנלימיטד בקרוב, ומחפש ראוטר לא יקר שגם תומך בהתקנת OpenWrt או DD-WRT. הראוטר שאנלימיטד מאפשרים לקנות דרכם הוא Archer C80. למרות שהמחיר שלהם משתלם, הראוטר הזה לא נתמך כרגע על ידי third-party firmware.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום יש לי ראוטר של Edimax דגם: BR-6204WG. בכל פעם שאני מוריד קבצים בVuze האינטרנט שלי זוחל למרות שאני למעלה קבצים במהירות של 6 KB ומוריד במהירות של 40KB. עקב כך הגבלתי את מספר הConnections בVUZE של 10 וגיליתי שהאינטרנט שלי חזר לטוס. לפי מה שהבנתי הראוטרים הבייתים האלה אינם יכולים להתמודד כראוי עם עומס כזה ומספר Connection גבוהה ולכן כל האינטרנט מואט לי בצורה משמעותית. היום גיליתי שיש לי בבית מחשב Pentuim 3 ישן מאוד שאני יכול לנצל אוטו על מנת להשתמש בו כראוטר. האם מישהו מכיר מערכת הפעלה או תוכנה שניתן להתקין על להפוך את המחשב לראוטר? כמו כן, אני חושב להתקין שם VMWare על מנת להשתמש בשרת גם כשרת גיבויים. תודה על העזרה, ארז
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות. עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני. כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר. עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני. אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים. הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה. בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי. יש למישהו עצה מה לעש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף עוד מחשב לרשת שייתחבר לראוטר (עכשיו יש 4 והכל תפוס), אז אני יכול לקחת Switch להעביר לו כבל מהראוטר ואז לSwitch לחבר עוד מחשבים? אם לא אז מה כן אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל פורום רשתות ואינטרנט, אני מעוניין לבנות רשת בין שני מחשבים, מכיוון שאין לי אפשרות לעביר חוטים ביררתי ומצאתי כרטיס רשת וראוטר של Edimax בתקן B שעולים כ690 לשני כרטיסי רשת ולראוטר. האם שווה? יש לי את המודם בי-פוקוס 270 PR. יש לי כרטיס רשת אחד, שהמודם מתחבר אליו, ואני צריך להוסיףמאת כרטיס הרשת האלחוטי בשביל הראוטר, האם לא תהיה בעייה עם שני כרטיסי רשת שאחד מהם הוא חוטי ואחד אל חוטי? רציתי מדריך, עם העדפה בעברית או מישהו שיעזור לי איך להתקין ולהגדיר את הרשת. כמה שאלות: 1. האם הראוטר וכרטיסי הרשת של אדימקס, האם אמינים ואיך החרה הזאת? 2. האם אפשר להגביל מהירת הנשלחת למחשב הלקוח? תודה מראש, בן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שרת נובל ואני רוצה לחבר אותו עם שרת 2000 השאלות שלי הן אלו: 1. האם יש בעיה לנובל לעבוד עם ntfs? 2. איך אני מחבר את שתי השרתים האלו דרך איזה פרוטוקול? תודה על העזרה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שדרגתי את המודם שלי מ-Home ל-Pro וחברתי אליו שני מחשבים עם סוויטש, אחד הוא: 10.0.0.1 10.0.0.2 (עשיתי לפי המדריך הידוע ב-Fresh) הספק שלי הוא בזק בינלאומי התקשרתי והם אמרו לי שום דבר שימושי אז נתקתי. אני אישית בודק כל היום פינגים ע"י הפקודה ping -t ואני שם לב שאני תמיד מקבל(WinXP) ארבע פעמים Request out of(משהו כזה) וזה תמיד אותו מספר פעמים, התופעה לא מתרחשת בזמן מוגדר(לרוב בערב). זו ההודעה שהמודם נותן לי בתפריט ה-PPP כאשר אני מקבל את ההתנתקות(המודם נשאר מסונכרן) פשוט הפינג הוא 9999. תודה. דרך-אגב, זה לא השרת שאני בודק אליו פינגים נופל אלא החיבור כולו.... עריכה- זה קורה בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס DWA-131 עם מהירות של 300 MBPS והראוטר(wr641g) מכוון על 108 MBPS והגלישהקצת איטית אני על מחשב נייד וב-windows 7 יש לי 5 קווים של קליטה (מקס') וראיתי שהמהירות שלי היא 54 MBPS... איך זה יכול להיות? אני גולש עם קווי זהב 2.5...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר 3COM 3CRWE554G72T/3CRWE554G72TU שעבד נהדר. בזמן האחרון לא ניתן לגשת אליו אחרי יום יומיים עבודה אבל הוא חי ומעביר קבצים. האם יש מצב שצריך ספייר בבית כי הוא גוסס? כיצד לבדוק אותו? לא רוצה לשנות פירמוור כי זה כבלים וזו ורסיה מיוחדת שקיבלתי בזמנו מאיסטרוניקס. תובנתכם חשובה לי. בברכה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום ל98 להתחבר לאינטרנט אני מצליח להכינס לשיתוף קבצים במחשבים ברשת, אבל ב98 ששם אין חייגן - אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. הגדרתי את השיתוף בחייגן לאינטרנט . אשמח להצעות נוספות
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ככה בבעלותי ראוטר ישן מאוד של edimax, ואני מחפש ראוטר חדש בתקציב שהוא כרגע לא מוגבל יותר מידי אך כמובן שיהיה סביר. כעיקרון אחרי שיטוט קל באתרי האינטרנט הגעתי למסקנה שאני הולך על TL-WR1043ND של TP-LINK. אבל לאחרונה אני קורא עליו גם דעות פחות חיוביות.. אז בואו שניה נניח את מה שאני יודע ולא יודע בצד, על איזה ראוטר אתם הייתם ממליצים? ולמה? כעיקרון הבית מרושת ע"י 3 מחשבים נייחים, 3 מחשבים ניידים (דרך WIFI) ומדפסת שמחוברת לרשת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם התעניינתם בנושא "עימות ברשת"- כן מדובר על מריבות וסיכסוכים דרך הרשת. גם אנחנו כקהילה צעירה ותוססת נוהגים (שבטבע) להסתכסך ולריב, כאשר אנחנו נמצאים מאחורי מסך המחשב וחוטי טלפון/כבלים מקשרים ביננו. (כל הציטוטים לקוחים מאתר Internet Israel Association ) "האם הבחנתם אי-פעם איך עימות יכול להתנפח מעבר לכל פרופורציות כשהוא מקוון? מה שמתחיל כפער קטן בדעות, או אי-הבנה, יכול להתפתח מהר מאוד לכדי עניין רציני. עימות, בכל ערוץ תקשורת עלול להיות דבר לא קל, אבל מה יש בה, בתקשורת המקוונת, שנראה כי כל עימות בה משתלהב ונעשה קשה כל-כך ליישוב?" "בתקשורות מקוונות, אין לנו אותות חזותיים או קוליים שיעזרו לנו לפענח את הכוונה, המשמעות והטון של הדובר. כל מה שיש לנו זה מילים על צג המחשב, ואיך …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שפותחים פורט בראוטר אז הוא פתוח לכל המחשבים שמחוברים אליו.. הבעיה אצלי זה כשאני פותח פורט ומגדיר לו את האיי פי.. שאצלי במחשב הוא 10.0.0.2 .. אבל במחשב השני האיי פי שונה לדוגמא 10.0.0.3 . מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישא לי במחשב כרטיס רשת מותקן , ניסיתי לחבר אליו את הראוטר עם המודם בשביל להתקין אבל הכבל רשת כל שניה מתנתק. הדבר קורה רק כשאני מחבר את הראוטר למחשב,אם אני מחבר את המודם הוא עובד טוב אבל אומר שיש קישורית חסרה כל דבר שאני מחבר לראוטר נכבה ונדלק, מה לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות בדיקה ב- DslReports אבל אני לא יודע עד כמה היא אמינה - 2005-03-03 15:22:45 EST: 221 / 112 Your download speed : 226562 bps, or 221 kbps. A 27.6 KB/sec transfer rate. Your upload speed : 115323 bps, or 112 kbps. התוצאה לא נראית לי בסדר... רק פי 2 יותר מהיר מה- Upload Speed העלוב בארץ?! גם השרתים שבודקים את המהירות נמצאים בארה"ב אז בגלל הפינג יכול להיות שהבדיקה לא אמינה. לא יצא לי להוריד קבצים בזמן האחרון, אבל אם אתםפ מכירים הורדה כלשהיא שנותנת לכם להוריד במהירות המקסימלית של האינטרנט אני אשמח לקבל לינק אליה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-