רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במהלך השעות האחרונות אני מקבל פינג של 26 לספק, (עד כה זה תמיד עמד על 7-8) ובעקבות זה הפינג לגוגל למשל עלה 95, חשבתי אולי שזה קשור לה RA אבל כאמור עד היום זה היה סביב 7, אז החלפתי היוזר ל 1@1 וביצעתי פינג לה Gateway שמופיע בממשק הנתב, והתוצאה היה 4-5, זה אומר שזה בעיה של הספק ולא קשור לשום RA, נכון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בימים האחרונים, כאשר אני מנסה להעלות סירטונים ליוטיוב. אני משתמש ב-Pale Moon. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני אתחבר לסיבים של פרטנר לקנות מהם נתב ב ₪700 כאשר הוא שווה באיזור ה-500-600₪ או שכירות עליו לא ממש נראה לי שווה ואני מעדיף לקנות להשקיע קצת כסף ולקבל משהו יותר טוב אז אשמח להמלצה על נתב טוב שישמש בעיקר בחיבור קווי ויחזיק כמו שצריך ב1000 מגה או קרוב לזה ככל שניתן וכמובן שחיבור וויפיי יציב וטוב אני מתלבט בין 1.LINKSYS WRT3200ACM 2.LINKSYS WRT1900ACS 3.ASUS BL-3000 RT-AC86U אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים טוב. היום לפתע לאחר כמה שנים טובות ועבודה נאמנה , מת לי הראוטר (TL-WR541G). כל האורות שלו נשארים דולקים והמחשב לא מזהה שהוא מחובר אליו. ניתוק מהחשמל והמתנה של כמה דקות טובות לא עזרו. בקיצור, לפח. אני מתכוון לחדש את עצמי מחר ב TP-LINK-WR1043ND שיש לו 4 כניסות של 1 Gigabit כרגע חלק מהכבלים שברשותי הם CAT5 וחלק CAT5E (לפחות אלה שרשום עליהם משהו). יש לי כבל ארוך של 15 מטר שלא רשום עליו שום דבר. השאלה היא, אם בשביל שרוחב הפס של הג'יגה ינוצל כמו שצריך (עד כמה שאפשר לנצל מן הסתם), יספיק לי כבל CAT5 או CAT5E? או שבכלל אני צריך לעבור ל CAT6? כמו כן, האם צריך שהחומרה תהיה תואמת לסוג הכבל? (למחשב אחר אין כרטיס רשת 1 GB, האם הוא יוכל לעבוד גם עם CAT6?) בכל מקרה, השאלות הן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז שדרגנו בבית את האינטרנט ל-12M של הוט יש כרגע בבית 2 מחשבים אחד נייח ואחד נייד, אני רוצה לעשות רשת ביתית. הנתב יחובר ב-RJ45 למחשב הנייח ובין הנייד לנתב יהיה מקסימום קיר עם דלת. מה שחשוב לי זה שאפשר יהיה להגביל את רוחב הפס למשתמשים מהנתב. בנסוף לזה בנייד משחקים משחקי רשת אבל לא FPS והנייח מחובר לתוכנת TORRENT רוב הזמן אז אני לא רוצה שהנתב יעשה יותר מדי בעיות נ.ב בנתיים החיבור לאינטרנט עם חייגן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי רשת עם 4 מחשבים, סוויץ' וראוטר/מודם עד יום שישי הכל עבד כמו שצריך אך ביום שישי היתה לי התנגשות חומרה בעקבות IP זהה 3 מחשבים היו מסומנים לקבל IP באופן אוטומטי ואחד היה לו IP שאני נתתי לו, המחשב עם ה IP היה מכובה, ומחשב אחר קיבל באופן אוטומטי את ה IP שלו, וברגע שהדלקתי את המחשב עם הIP הקבוע קיבלתי הודעה על התנגשות חומרה, באותו רגע סימנתי למחשב הזה שגם הוא יקבל IP באופן אוטומטי ועשיתי ריסטרט, כשהו נדלק הוא פתאום לא יכל להשתתף ברשת באינטרנט ובקבצים אך יכולתי להשתמש במדפסת רשת וגם היה לי PINGים לכל המחשבים ברשת וגם לראוטר ??? דבר נוסף המחשבים האחרים ראו את המחשב אך לו היתה להם גישה אליו בדקתי בהגדרות של הכרטיס רשת אך הכל היה בו תקין חוץ מהעובדה שלו היתה לי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי מחשב נייד קצת ישן (פנטיום 4) שאין לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי לנייד. התקציב הוא עד 150 ש"ח (אלא אם אין שום דבר ששווה את הכסף במחיר הזה, אז תגידו לי). ד"א - מה עדיף - חיבור ל-USB או PCMCIA? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ok הורדתי את התוכנה Serv U שמתי הכל פורט 21 IP וכל השאר... אבל אני לא מצליח עדיין לפתוח שרת FTP אממ חבר שלי אמר לי שכנראה הפורט שלי סגור בגלל שהוא ועוד כמה חברים לא הצילחו להתחבר אלי בבקשה תסבירו לי איך אני פותח את הפורט או איך אני בונה שרת FTP
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא בח"ל .... במסגרת התחברות לספק מקומי קיבלתי נתב/מודם שנקרא ZYXEL PRESTIGE 600 SERIES ..... מישהו מכיר ? .... שווה משהו ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחר משדרגים לי לתשתית אינטרנט של הוט במהירות 30MB. כרגע אני מחובר למהירות 12MB (הוט+בזק בינלאומי) וקיבלתי מבזק בינלאומי הצעה של 30 ש"ח לחודש לאינטרנט 100MB... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להיות עם ספק 100MB ותשתית 30MB ולא להיתקל בתקלות כלשהן ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בעצם הכוונה לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך האינטרנט אבל לא על ידי תוכנות בהם אני צופה במסך של מחשב אחד דרך המסך שלי, אלא כמו מסוף של המחשב הראשי, כלומר עבודה על בסיס הנתונים של המחשב הנייח בעזרת הנייד, במקביל למישהו שעובד על המחשב הנייח. תודה, אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
www.nod32.com www.cheatcc.com יכול להית שהפירוול של SP2 פשוט עושה לי בעיות? כי גם לאחר שביטלתי אותו לא הצלחתי להכנס
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פרצות אבטחה בדרגת medium : The server's X.509 certificate does not have a signature from a known public certificate authority..." פיתרון: Purchase or generate a proper certificate for this service. מאיפה אני מוצא את האישור הזה ?או עושה אותו בחינם? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מב כתובת ה-IP שלי? ראו קובץ מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי אינטרנט ב012 -כבלים דרך הוט עד עכשיו הייתי מחובר דרך הראוטר שלי - link sys wrt160n עם חיבור ללא חייגן כמובן ש012/הוט הגבילו לי את המהירות בשרתים שמהם אני מוריד הכי הרבה ולכן עברתי לפרופיל גיימר, כך שהמהירות תישאר. הבעיה היא שהפרופיל גיימר לא ניתן להשתמש בחיבור ללא חייגן. כרגע המודם שלי מחובר ישירות למחשב ובמחשב עצמו יש חייגן (המחשב הוא מק) אבל מחר אני כבר אצטרך לחבר הכל דרך הראוטרמולפי מה שאני מבין יש בעיות עם חיבורי l2tp וראוטרים של לינקסיס. מה אתם אומרים?, יש משהו לעשות בנדון?, אם אני אתקין גרסת dd-wrt לראוטר זה יתקן את הבעיות? עדיף כבר לקנות ראוטר שתומך לגמרי בl2tp? מודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי זוג מתאמי אינטרנט על גבי רשת החשמל מסוג netis pl7200 kit כרגע אני זקוק למתאם שלישי, הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי מתאם בודד כזה (נמכר בעבר ומופיע באתר היצרן) האם אני חייב לרכוש את אותו הסוג והיצרן בדיוק או שאפשרי להוסיף מיצרן אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-