רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר 4 מחשבים בעזרת ראוטר. יש לי כבר מודם USB, ולכן אני מעדיף לקנות ראוטר בלי מודם פנימי, אבל אני יודע שהכניסות של הראוטרים הם כאלו המתאימים לכבלי רשת, ולא כניסות USB. למישהו יש פיתרון איך לחבר את המודם לראוטר, או שאני אצטרך לקנות ראוטר עם מודם פנימי? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אפשר להתנתק ולהתחבר מחדש דרך כמה פקודות בדוס? או שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות את זה אוטומטית בשבילי ברגע שאני אפעיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכוונה היא לחשבון ליום אחד או אפילו לכמה שעות לראות שהטרקרים שאני משתמש בהם לא חוסמים את טווח כתובות הIP של הספק ושאפשר להוריד במהירות סבירה. בקרוב מסתיימת לי ההתחייבות ל012 ובהתחשב במצב הטורנטים בחברה (אי אפשר להוריד בכלל במהלך היום, לא שיורד לאט פשוט לא יורד בכלל !!!) אני לא רואה מצב שאני ממשיך איתם. ניסיתי לבדוק איפה החברים שלי מחוברים אבל הם מאותגרים טכנולוגית והתשובה שקיבלתי היא "אני בהוט" בלי להבין מה ההבדל בין ספק לתשתית.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהכותרת לא הכי מובנת אבל ניסיתי כמה שיותר. אז הנה ההסבר : יש תוכנה מסויימת, שעל מנת להשתמש בה מהאייפון על המחשב אני צריך לפתוח פורט מסויים. במחשב הספציפי המדובר אין אפשרות לפתוח פורט (עבודה וכאלה) ולכן אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לזהות פורט פתוח שלא משתמש בכלום ולהגדיר בתוכנה את הפורט הנ"ל כדי לשלוט בתוכנה שעל המחשב מהאייפון. מקווה שהייתי מספיק ברור. ואולי בכלל חייב להשתמש בפורט ספציפי. לצורך העניין - התוכנה (והאפליקציה גם מאחר שזה גם באייפון) היא jumiamp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברה שנה מאז הסקירה המעולה של netcheif. http://www.netcheif.com/Reviews/DG834NU/DG834NU.htm יש חדש? משהו הצליח לצרוב FIRMWARE חדש? לחבר אנטנות מגבירות הספק? לקנפג הספק יותר גבוה? ניסיתי את כל הערוצים והמיקומים האפשריים בבית ועדיין יש לי בעיות קליטה (מדדתי עם אפליקציות מדידה, שיחקתי עם הקונפיגורציות והתרחקתי מערוצי השכנים). תודה! טל.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחובר ל2 חיבורי VPN, אחד ספק X, השני ספק Y. לפעמים בספק X הפינג הרבה יותר טוב מספק Y, ולפעמים ההפך לשרת מסויים.האם יש אפשרות לגרום לווינדוס שינתב אותי תמיד דרך הVPN שיש לו PING הכי נמוך לשרת מסויים? דוגמא, השרת שלי הוא 10.10.10.10 בצהריים בדר"כ ספק X נותן פינג נמוך יותר מאשר ספק Y. ובלילה זה משתנה, ספק Y נותן פינגים טובים יותר. שניהם זה חיבור VPN, האם יש אפשרות לגרום לווינדוס לבחור את הניתוב תמיד דרך הVPN שיתן לי את הפינג הכי נמוך?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש אפשרות שתוכנה תסרוק לי את הפורטים ותגיד לי איזה תוכנה חוסמת אותם?או למה הם חסומים לי?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
יש לי קליפ שערכתי שלוקח גודל של 17 מגה.אני רוצה לשים אותו באתר שלי אך האתר מכיל עד 5 מגה ולכן רציתי לעשות לו לינק לאתר אחר. האם אתם מכירים אתר שיכול לאחסן 17 מגה(חוץ מברינקסטר)? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש השוואות וביקורות של מהירות העברת נתונים פנימית ברשת מבוססת ראוטר gigabit. משהו מכיר אתה המכיל ביקורות על נתבים, שגם בדק את מהירות העברת הנתונים האמיתית ולא רק התאורתית? עריכה: מצאתי את האתר הבא - http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/bar/76-total-simul אבל אני אשמח לראות עוד אפשרויות האם הביצועים של ה-1043 מבחינת קריאה/כתיבה באמת כל כך גרועים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכללי האינטרנט עובד לי אבל יש אתרים עיקרים שפשוט לא עובד לי למשל גוגל פייסבוק יוטיוב. וכתוב לי את זה נסיתי בכל דפדפנים מה לעשות ??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום נודע לי שנותקתי מבזק,זה קרה היום למרות שהם ניתקו אותי כבר באפריל,הקטע שהראוטר שלי המשיך לדלוק במשך כל הזמן הזה והיה לי אינטרנט,אפילו לא ידעתי שניתקו אותי פשוט היה קצר בתשלום עם ההוראה קבע וזה גם הגיע לעו"ד ובלאגן. עכשיו מסתבר אני צריך להתחבר אליהם מחדש אם בכלל. והשאלה היא:יש מתחרה לבזק בתשתית? HOT שווים ניסיון? יש עוד חברות חדשות? צריך להתחייב לשנה כמו פעם? או שהרפורמות של שר התקשורת שינו גם את זה? ובכלל אחרי שהייתי במסלול של 10 מגה,יש מה לנסות לשדרג?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי (RTA 1025W) מבלי לחבר חוטים למחשב. נאמר לי ע"י תומך טכני של נטווישן שצריך בשביל זה כ.רשת אלחוטי. הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-EP43-DS3. האם יש את האופציה הנ"ל בלוח אם? אם לא, אפשר המלצות לכרטיס רשת אלחוטי מ RSM? http://www.rsm.co.il/smartconfigurator.aspx האם בחיבור אלחוטי המהירות זהה למהירות בחיבור חוטי (אפשר לנצל את כל הרוחב פס)? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב אלחוטי של 3COM וטלפון אלחוטי של UNIDEN שפועל ב2.4 GHZ. כל פעם שמשתמשים בטלפון הרשת נופלת, ז"א המחשב לא מוצא רשת. יש לזה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי יש לי רשת עם 2 מחשבים המחוברים בכבל מוצלב, וכ.רשת נוסף על הסרבר להתקשרות לאינטרנט. על שני המחשבים יש XP-SP2. העניין הוא, שכזכור לי הולכים לפי המדריך לעיל. והכל עובד. בלי בעיות. הבעיה היא שזה פשוט לא עובד. יש הודעת שגיאה על חוסר בקובץ בלי לפרט איזה קובץ. וזה פשוט לא מאפשר את השיתוף. ולכן חשבתי אולי הבעיה היא באבטחה המוגברת שיש ב SP2. מישהו מכיר אם זו בעיה מוכרת?....שני המערכות לאחר פירמוט והתקנה נקיה של XP. עידו
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין להתחבר לטלפון ואינטרנט 100 מגה בהוט. הבנתי שהראוטר של ההוטבוקס לא משהו אז אני אבקש שיגדירו לי אותו כמודם בלבד ואקנה ראוטר משלי כבר. השאלה אם הטלפון יחובר אליו האם הדבר אפשרי ? ואם כן האם יש בעיות מסויימות להתשמש בהוטבוקס כמודם לטלפון ואינטרנט בו זמנית ? בעיות איטיות תקיעות נפילות וכו.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר פשוט של level one וכרטיס רשת גם פשוט של D-link... עכשיו יש בזמן האחרון בעיה שלפעמים יש אינטרנט ולפעמים אין.. (כאשר יש, אז יש 3 פסים)(שאני אומר אין אז אני מתכוון שהמחשב לא מצליח לאתר את הרשת בכלל או שהוא מאתר אותה אבל מאוד חלש ולא מצליח להתחבר..) מה יכולה להיות הבעיה לכך? איך פותרים אותה? האם קניית ראוטר וכרטיס רשת חדש יפתרו את הבעיה? אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות את מהירות התשתית שלי (2.5 מ"ב כרגע) אבל לא בצורה קריטית - 5-7mb נראה לי מספיק. HOT במבצע של 12 מ"ב תשתית בטריפל במחיר קרוב מאוד למחיר של 2.5 מ"ב ולכן לא כדאי לקחת שם 5mb. תהיה בעיה לקחת חבילה "רק" של 8mb בספק תקשורת (בזב"ל לדוגמה) ??
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-