עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה נשאלה גם בפורום נידים [אך לא קבלתי תשובה, מנסה גם כאן ברשותכם] ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם

2. Started by alpy,

אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, היום רכשתי את ה Edimax BR-6204Wg בעקבות מותו בטרם עת של ה NETGEAR WG614. הכל טוב ויפה- פרט לכך שאני לא מצליח להגדיר את המחשבים ברשת על IP סטטיץ. ביטלתי את ה DHCP, הגדרתי IP לכל מחשב (נגיד 192.168.2.100), הגדרתי subnet mask (255.255.255.0) והגדרתי את ה GATEWAY (192.168.2.1). משום מה- המחשב לא מצליח להקבל מידע מהנתב בצורה זו. מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zombie,

האם האפ ספיד נורמלי?יש לי 2.5 מגה ומהירות הupspeed שלי היא 250 קילובייט נדמה לי.... זה נורמלי?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום יש לאח שלי ראוטר שמחובר למחשב של אחותי והאינטרנט עבד אצלה עד שהייתה לנו הפסקת חשמל ועכשיו המחשב לא מזהה בכלל את הכרטיס רשת אלחוטי ולא כלום למישהו יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by rov,

כשאני מתחבר לאינטרנט, החיבור נעשה לרשת לא מזוהה ולא לרשת המקומית, אך הגלישה היא תקינה לחלוטין. זה התחיל מסיבה לא ידועה לפני כמה שבועות, עד אז החיבור היה לרשת המקומית (בפועל, לא הבחנתי בשום הבדל בגלישה). באייקון התקשורת (2 המחשבים ליד השעון) מופיע סימן קריאה צהוב, ובקליק ימני עליו מופיע: Access Limited Connectivity. תמיכה טכנית של בזק ובזק בינלאומי לא פתרה את הבעיה. קראתי באיזה שהוא מקום שהסיבה יכולה לנבוע גם מאי קבלת IP משרת DHCP (כי השרת אינו זמין או אין גישה אליו). רציתי לבדוק גם נקודה זו, אך לא מצאתי את הדרך להגיע ל- DHCP, אודה לכם אם תנחוני לכך. נ.ב. אני גולש ישירות (ללא נתב) עם כרטיס רשת מובנה בלוח האם, ועם ויסטה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by abirdh,

שלום, בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה. כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה. הממשק אחרי הזנת הIP : כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה. איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by LB,

איך אני יכול לשמור עותק של אתר אינטרנט במחשב הנייד, כך שיהיה אפשר לראות אותו עם כל הקישורים והתמונות גם כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט? תודה!

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. האם אותה אנטנה כמו של TV מתאימה לנתב ?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום . יש ברשותי מודם אלקאטל של בזק השחור עם 5 נורות הישן והטוב . במקביל יש לי ראוטר של 3COM 3CRWER100-75 . אני מחבר הכל ומצליח להיכנס להגדרות של הראוטר וגם להגדיר דרך WIZARD מה שצריך ל PPPOE . אבל משום מה זה לא מתחבר לאינטרנט . כשאני בודק LOG/STATUS כתוב שזה DISCONNECTED וגם כל ה IP למינהם שם ריקים 0.0.0.0 האורות על הראוטר דלוקות כמו שצריך אין בעיה מהבחינה הזו . עכשיו הורדתי אתמול מהאתר של 3COM בארה"ב האמריקאי הורדתי עדכון קשוחה לראוטר חשבתי לעדכן אולי זה יפתור את הבעיה באתי להתקין הוא התחיל לעשות UPLOAD ואז פתאום כתב לי הודעה כלשהי שהעדכון שהורדתי לא מתאים למכשיר יענו לראוטר . וזה לא הגיוני . http://www.3com.com/products/en_US/result.jsp?selected=6&sort=effdt&o…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. קיבלתי את כונן הרשת לצורך גיבוh של כל מחשבי הבית ,לאחר התקנה לא חלקה ומייגעת : 1) למה הנוריות החיבור הרשת מאחור לא דולקות אף פעם ? 2) האם קצב כתיבה של 2.7 MB לשנייה זה הגיוני (מחובר דרך נתב של לינקסיס)? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך אפשר להקצות מספר IP קבוע למחשבים ברשת שלי. כרגע הם מקבלים IP מהנתב והוא משתנה מידי פעם (192.168.1.2-254) הייתי רוצה להקצות לכל מחשב IP קבוע כך שאוכל בקלות לגשת אליו דרך תוכנת VNC. הנתב הוא נתב (ג'נארי אני מניח) של TREDnet, דגם TW100-S4W1CA. איך אני עושה זאת ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by znavot1985,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כונן רשת איכותי וטוב שידרוש ממני 0 תשומת לב. הכונן צריך לדעת להתחבר לרשת שלי דרך ממש אטרנט. יש לכם המלצות לדברים טובים (ובבקשה לא לספר לי על ה MYBOOK של WD - כבר זרקתי שניים כאלה) אני אשמח לשמוע. תמיר.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by B.D.B,

לפי מידע שמצאתי באינטרנט האנטנות אמורות להיות ברות החלפה, אבל אני פשוט לא מצליח פרק אותן, מישהו הצליח? אני חושב שאולי ישנן מס' גרסאות, שרק בחלקן ניתן לפרק.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by רן200,

שלום! אני מחפש תוכנה לפתיחת אתר על המחשב שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. איך ניתן לדעת אם המעביד בודק לי את המייל או את הסקייפ? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by niva401,

קורה שעוצמת אות שנקלט במחשב המחובר אלחוטי נמוכה ומהירות 12Mbps מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, יש לי ראוטר של WRT54 linksys ואני מחובר ל 012 דרך HOT , אני לא מצליח להתחבר לספק כתובות הDNS שיש להם ארוכיות מידי לשדה בהגדרה של הראוטר, ועבור IP קבוע הם רוצים תוספת תשלום רצינית. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by ניב200,

שלום, יש לי ראוטר+מודם שקיבלתי מבזק בעקבות שיפוצים אני צריך להרחיב את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית הראוטר של בזק מחובר למחשב ע"י כבל רשת ולבזק האם הראוטר תומך ב WDS ? ז"א האם ניתן לחבר אליו ראוטר נוסף ב WDS?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שבוע טוב לכולם . יש לי בעיה רצינית, החייגן שלי פשוט נעלם (לא חושב שזה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי chkdsk‏)‏ הורדתי חייגן דרך האתר של נטוויזן (נכנסתי עם כתובת IP‏)‏, וכשאני מתקין את החייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Not all settings were configured. Try to connect. It failed, contact Netvision technical support. . והחייגן לא מופיע במחשב... . התקשרתי לנטוויזן וניסיתי להגדיר חייגן ידנית, אבל האפשרויות הופיעו באפור ולא היה אפשר ללחוץ עליו! נטוויזן אמרו שזה כנראה בעיה בוינדוס! . מישהוא בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף...אני חייב אינטרנט! ‏(‏אני עם XP‏ ‏וכבלים..Hot‏)‏ ניסיתי כבר שיחזור מערכת... . תודה שבוע טוב יצחק

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by hell,

היו היה ברשותי SWITCH של EDIMAX ניראה לי דגם WS8E שעבד בסדר גמור. ליפני כיומיים קניתי ראוטר וכ.רשת של אותה החברה אלחוטי חדש וכאשר החלפתי בין הסוויץ לראוטר החדש שלי האינטרנט במחשב השני שחובר בקבל רשת שעבד מצויין ליפני לא עובד יותר ):. בדקתי ואף הגדרה לא שונתה ולמרבה הפלא המחשב והראוטר מראים שניהם שהכל תקין, הראוטר מראה שהמחשב השני מחובר בעוד המחשב מראה שקיים חיבור רשת אבל אין מעבר נתונים( אתרים לא עולים,תוכנות לא פועלות וכדומה). מה יכול ליהיות הגורם לבעיה? באיזה כיוון לחפש? תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mrraz,

ראיתי שהיבואן משווק את גירסת BR-6504il לעומת BR-6504n שמשווקת בעולם כנ"ל כרטיסי רשת עם סיומת IL מישהו יודע ממה נובע ההבדל?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.