רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחץ RJ45 אני לא יודע כמה הוא עולה ומאיפה אני יכול להזמין \ לקנות אם יש לוחץ שמתאים גם ל RJ45 ו RJ11 אני ישמח לקנות אותו חוץ מזה מאיפה אני יכול לקנות RJים 45 ו 11 ?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן בזמן האחרון ההורדות שלי די איטיות,יש שיטות ל"המהיר" את האינטרנט ? על ידי התקנת דברים,מחיקה הוספה? כל דבר תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט והדרך המתאימה לי היא להוציא כבל מחדר לחדר דרך החלון [ 6 מטר ], אם יש כבל כזה שיעמוד בתנאי גשם רוח שמש וכד', אני לא רוצה חיבור אלחוטי ולא רוצה לראות כבלים משוטטים בבית, והאם יש דרך אחרת שקעים וכד תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
מישהו זוכר איך מכניסים WUNDOWS 98 לדומין
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקמתי רשת בין 2 מחשבים אחד XP והשני Vista. אין לי בעייה לשתף קבצים מ-XP ל-Vista אני רואה את כל הקבצים בצורה תקינה ויכול לבצע בהם שימוש. כאשר אני מנסה לבצע שיתוף מ-Vista ל-Xp אני לא מצליח. איך אני מספק הראשות ליוזר שב-XP ? אני מקבל את ההודעה הבאה: you might not have permission to use this network resorce. contact tal administrator... ה-firewall למטה (גם של ה-Windows). כשאני נכנס לשיתוף בהדגשת התיקייה הרצויה > שיתוף מתקדם > מיקומים > אני לא רואה את ה-XP אלא רק את המחשב המקומי, אני מבין שפה הבעיה, אז השאלה שלי היא - איך אני מספק הרשאה ל-XP לגשת לקבצים בתיקייה המשותפת.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי=] מהירות הגלישה שלי היא 1.5 מגה...כשאני צופה בערוצים חיים, הכל רץ חלק...אבל רק באתר מסוים (האח הגדול) הוידאו דיי נתקע כל שניה. הבעיה לא היתה עד לפני שבוע. שום שינוי/התקנה/הסרה במחשב בוצעו מאז, בדוק! אודה מראש לכל מי שיש לו שמץ בנושא.. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי מודם עם רוחב פס של 1.5 מגה ולפי זה אני אמור להוריד בקצב העברה של 187 קילוביט לשנייה. אבל כשאני מוריד סדרות/סרטים משרתים מסויימים כגון: Rapidshare, Gigasize, Uploadmachine, למשל אז זה מוריד לי בקצב העברה של 35 קילוביט בממוצע. עכשיו התקשרתי לספק אינטרנט שלי והוא אמר לי שיש לי במחשב רוגלות שיושב לי על הרוחב פס ומשתמש בו, הרצתי בדיקה ב- AVG, וב- Ad-Aware, לא מצאתי שום דבר ואני לא יודע מה לעשות אז אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות שיאמר לי כי אני התייאשתי. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לראוטר אלחוטי לבית בטווח מחירים של 200 עד 300 ש"ח. שימושים: מחשב נייח (חיבור חוטי). מחשב נייד (חיבור אלחוטי). קונסולת WII (חיבור אלחוטי). תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני דיי noob בכל הקשור לשרתים... קיבלתי "משימה" להרים דף בית בויסטה , מאחורי router. (שלושה מחשבים מחוברים לנתב זה) התקנתי IIS7, יצרתי דף בית, קישרתי \ הגדרתי - עכשיו אני יכול להכנס אליו מה-localhost או ה-IP הפנימי שלי, אבל מהחיצוני אי אפשר ! (לפחות לא דרך המחשב עליו אני מקים את האתר) עשיתי port-forwarding לפורט 80 ל-IP הפנימי שלי ... לא עזר. פתחתי DMZ ליתר בטחון... לא עובד. מה אני צריך לעשות ע"מ שיוכלו לגשת לאתר הזה מבחוץ ? הוא אפילו לא מבקש שם\סיסמא שהגדרתי ונתתי הרשאות (לאחר שהוספתי את היוזר בויסטה). צאו מנקודת הנחה שה-IP שלי קבוע. (אחרכך אני כבר יארגן את ה-dynamic DNS) זה דיי דחוף, תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי,אני ב 012net 2.5 D פעם אני זוכר שהיתי משחק 92+ לאנגליה לא משנה באיזו שעה,עכשיו אני משחק באותו שרת אבל עם פינג של 120+ אותו דבר גם עם שרתים בגרמניה. שמתי לב שהפינג מצויין בשעות הבוקר (5-12). ניתן לעשות משהו או שזה הספק? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 19:23:32 somebody?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם בנוסף למתן IP קבוע לכל מחשב ברשת,נדרש גם לסמן Disable DHCP Server בנתב? במידה ולא- האם רצוי ש IP יהיה בתוך התחום שהוגדר ב DHCP Server?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694190 איך הנתב הזה ? Edimax BR6504N . זה דרך האתר ZAP ושם אנשים כותבים שיש להם קליטה מלאה בכל הבית בקומה שניה דרך קירות בטון ועוד ועוד . לא יודע עד כמה להאמין למה שאנשים כותבים שם . לכן אני שואל פה האם מישהו מכיר את הנתב הזה ? או יכול להמליץ על נתב בתקן N אחר וגם על כרטיס רשת ספציפית בתקן N ? האם תקן N באמת מגדיל את הטווח קליטה ? אין לי בעיה של כסף מבחינת מחיר ! מצידי שיעלה הנתב עצמו גם 500 שקל ויותר . תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי במחשב חדש לחדר העבודה שלי, את המחשב הישן אני רוצה לחבר למסך פלסמה בסלון על מנת לראות סרטים ואולי לגלוש קצת באנטרנט. אין אפשרות להעביר כבל רשת מהחדר לסלון. המרחק בין החדר לסלון הוא כ- 15 מטר בקו אוירי ויש קירות (לא בטון) בינהם. שאלתי היא איזה ציוד אתם ממליצים לי לרכוש ומה בערך המחירים? הכוונה היא נתב אלחוטי שיחובר עם כבל רשת למחשב בחדר ואלחוטית למחשב בסלון, וכרטיס רשת אלחוטי (PCI) למחשב הישן בסלון. מה המלצתכם? מיכה.
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר 2 מחשבים לראוטר (tnn siemens sl2-141) בכבל וליצור ביניהם רשת. אחד נייח XP והשני נייד ויסטה. הגדרתי את שניהם באותו WORKGROUP, עשיתי כוננים משותפים והרשאות בשניהם, יש אינטרנט בשניהם. סגרתי אנטיוירוס ופיירוול (כולל זה של וינדוס). הם רואים אחד את השני ברשת, אבל כשאני מנסה להיכנס מאחד לשני אני מקבל בשניהם "access denied" מישהו יודע מה עוד יכול למנוע גישה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי. יש לי בלוג בפלטפורמה של community server שמאורח בשרתים של חברה. לאחרונה קניתי דומיין עבור הבלוג. (ב goDaddy) עשיתי הפנייה פשוטה מהדומיין לכתובת של הבלוג. אבל אני רוצה יותר מהפנייה. שממש הכתובת של הבלוג תיהפך לדומיין שקניתי. כלומר, שמשתמשים שגולשים לדומיין שקניתי ימשיכו לראות אותו בשורת הכתובת גם כשהם מנווטים בתוך הבלוג שלי. או לדוגמא כשגוגל מאנדקס אותו, שיוצגי הדומיין שקניתי ולא את הכתובת הישנה של הבלוג. מה אני צריך להגדיר ואיך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-