רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב נייד MSI Wind ורציתי להשתמש ביכולות ה-Wi fi שלו. אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים. קניתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax למחשב הנייח, אך נתקל בבעיות... אני קולט את כל הבניין עם 2 המחשבים, אבל הם לא רואים אחד את השני כלל... אני כבר ניסיתי כמה אפשרויות ולא מצליח לפתור את הבעיה. כמה מהדברים שניסיתי: - לחבר ולנתק (גם פיסית). - לדאוג ששניהם "מדברים" ברשת מסוג ad hoc. - שמתי לשניהם IP כאשר הסיומת שונה. - הגדרת אבטחה (העברתי זיכרון USB מאחד לשני, יש שם אפשרות כזו, ככה שהם מוגדרים אוטומטית). תודה על כל טיפ.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. קודם כל, יש לי רשת ביתית עם נתב של אסוס (AM 604G שקיבלתי מבזק). בין שני המחשבים שמחוברים אליו אין שום בעיה והכל עובד בסדר. הבעיה היא כזו.. יש לי אייפון, בו האינטרנט עובד מעולה, רק מה.. אני לא יכול לצפות בשום סרטון באינטרנט. אני משתף אותכם פה כי הבעיה היא לא באייפון (במקרה זה הייתי פונה לפורום אייפונים). אני יודע את זה מכיוון שאצל חבר בבית או בבתי קפה למיניהם אין שום בעיה בצפייה. יש איזו הגדרה בנתב שיכולה למנוע דבר כזה? (זה ממש מוזר ) תודה מראש ושבת שלום, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום,בזק הסכימה לנתק אותי לאחר שכבר כמעט חצי שנה אני גולש ב 4 מגה ובפועל אני מקבל כ 3-3.5 mbps. קבעתי עם הוט והם אמרו לי שהם ישלחו טכנאי שיתקין את הכלעוד יותר משבועיים באוקטובר (קצת מוגזם). רציתי לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש מהוט,חשבתי לבקש מהם את ה SB5100 אך איני יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהן ההתרשמויות שלכם מהאינטרנט של הוט ומחבילת ה 10 מגה ( האם הם באמת נותנים מהירות הורדה נקייה של 1250 Kbps או שהם מגבילים? עדכון: קיבלתי את הTHOMSON המהירות הורדה שלי מהאתר של 014 או הוט היא 100-150KBPS בסלון (התקנתי 2 תשתיות) ובחדר 700-800 שזה גם לא תקין. יש לי ראוטר אבל המהירות הנ"ל הן כשהמודם מחובר ישירות למחשב ללא הראוטר
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ותחילה הגדרתי רשת בינו לבין הישן (שניהם הריצו XP 32BIT) ולא הייתה כל בעיה... עכשיו התקנתי במחשב החדש Windows XP Pro x64 Version 2003 SP2 ו2 המחשבים מחוברים לאינטרנט אך כשאני מנסה להגדיר רשת ביניהם לשיתוף קבצים אני נתקל בבעיה הבאה: An error occurred during configuration of the network on this computer תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן , אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין. יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני. שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב. לאח שלי יש בעיה כזאת... כשהוא מתחבר לוויירלס במשרד הוא חייב לעבור דרך שרת פרוקסי. ואילו כשהוא גולש דרך סתם רשת (אתם יודעים... נפוץ... בתי קפה בבית וכאלא..) הוא לא צריך לעבור דרך פרוקסי.... עכשיו הבעיה היא באינטרנט אקספלורר (להחליף דפדפן זה לא אופציה בשביל אחי...) במשרד הconnections מכוון להתחבר דרך פרוקסי... ככה שכשהוא בא לבית הוא חייב לבטל את זה... איך אני מסדר ככה שכשהוא מתחבר בעבודה הוא יתחבר לפרוקסי ובבית בלי? והשאלה השניה שלי היא איך אני מסדר שהראוטר שלי (WRT54GL) יעבוד בלי מודם (החיבור הוא בכבלים MPLS)...אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, לאחרונה אני נתקל בתקלות מוזרות בגלישה ב-012. יש לי פיירוול של WIN+ אנטי וירוס רגיל , התוכנות אימיול\אזוראוס מוגדרות שלא ייחסמו, אני מתקשר לאינטרנט באמצעות חייגן. המחשב נקי מתולעים וכל מיני חרטא(בוצע פירמוט במיוחד בשביל זה). המערכת היא XP SP3 המודם RTA1320. ולמרות הכל- שיתוף הקבצים זוחל! אי אפשר לגשת לפורטים של אימיול משומה - נותן FAIL לפורט TEST, אי אפשר להתחבר לשרתים כמו שצריך! אי אפשר לעשות בדיקת פורטים של AZUREUS - הבדיקה נכשלת. הכל חסום!!! יש למישהו רעיון מה לעשות ?? או שיימח שמם 012 חוסמים לי את הפורטים וצריך מכתב מעו"ד ע"מ לזעזע אותם קצת!?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד עם הראורטר ויש בו כרטיס רשת,והשני עם כרטיס רשת מובנה,חיברתי בינהם עם כבל בין שני המחשב ,בין הכרטיס רשת למחשב השני. שאלתי אם אני אקנה כרטיס רשת אלחוטי usb ,ויחבר אותו למחשב שעד עכשיו חובר למחשב עם הראורטר ישירות עם החוט,זה ישפיע על המהירות? או שזו תהייה אותה מהירות? כלומר בגדול השאלה אם שני מחשבים מחוברים ישירות בכבל רשת,האם המהירות גדולה יותר,מאשר שהמחשב לא הראשי בלי הראורטר, מחובר לכרטיס רשת אלחוטי יו אס בי? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם הראוטר והמודם שלי ליד חלון ולפעמים יש טיפה שמש טיפה... לא ממש עכשיו ב"חורף" אני נכנס למשחקי רשת והמשחק זז ממש חלק .... לא יודע למה מקודם הוא לא זז וזה תלוי באינטרנט! כי לא עידכנתי שום דרייברים עד עכשיו ! CSS - WC3 ממש חלקים עכשיו בלי פאקטים וכאלה ..... אני חושב שהשמש עשתה משהו? יש מצב?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם . רכשתי לפני כמה ימים ראוטר של חברת NETGEAR מדגם WGT624V4 וברצוני לעבוד איתו אלחוטית כמובן . אני נסיתי עשרות פעמים לקנפג' את הראוטר שיעבוד בשני המחשבים שברשותי ( 2 לפטופים ) . הבעיה היא שבמחשב אחד יש אינטרנט ויש גלישה ואיסקיו ומסנג'ר ובמחשב האחר אפשר לתפעל רק את איסקיו ואת המסנג'ר וללא גלישה באינטרנט . נסיתי כל מיני דרכים ולא הצלחתי שהמחשב השני יעבוד כמו שצריך מול האינטרנט . עשיתי ריסט לראוטר והתקנתי הכל מחדש גם אותה בעיה - זה מתחבר כאילו ל-LOCAL AREA או משהו כזה . אני עובד במערכת הפעלה וויסטה - אז קצת היסתבך לי העניין . הייתי רוצה לדעת מה בדיוק הדרכים להגדיר את הפעולות האלה שהכל יעבוד כמו שצריך + להגדיר אבטחה וסיסמא לראוטר שלא יהיה פתוח לאחרים בבניין שלי…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר WRT54GL של לינקסיס, הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית היא בזק. בחודשים האחרונים הראוטר שלי התחיל להתנתק בתדירות גבוה(כל 2-3 שעות) ולקחו לו עוד כמה דקות להתחבר מחדש. הfirmware שלי הוא ההכי עדכני מלינקסיס. וגם ניסיתי להריץ על הראוטר Tomato, אבל גם זה לא עזר, אבל לפחות הלוגים הראו סיבות כלשהן: WAN SHUTTING DOWN וEXITING ON RECEIPT OF SIGTERM. מחברת לינקסיס אמרו לי שכל ההגדרות שלי טובות ושכנראה שהבעיה היא בראוטר עצמו וצריך להחליף אותו. דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! האם יש כלי שדרכו ניתן להשתלט על תחנות משתמשים ברמת של BIOS זה יעזור לי מאוד בארגון שלי תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר לכבות את האלחוט של הראטר Linksys WRT54GL 54Mbps Router
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Linksys 802.11g Router WRT54G2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1993_2252&products_id=22681 אני מתעניין בראוטר הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות 1. האם יש בו מודם מובנה (כמו זה שבזק מוכרת)? 2. האם הוא טוב מבחינת אבטחת מידע? 3. האם יש לו מתחרים טובים יותר באותו סביבת מחיר?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
ראיתי את Edimax דגם BR6204Wg. מה אתם אומרים עליו? וראיתי גם את זה: TP-LINK דגם WR541G אבל אומרים שלאחר הפסקת חשמל הוא מאבד הגדרות. האם גם ה EDIMAX מאבד הגדרות? הרשת מיועדת ל 2 מחשבים בלבד(אולי מפעם לפעם חיבור של הנוקיה שלי ל WIFI). מחשב אחד יחובר פיסית דרך כבל רשת והשני אלחוטית. יש משהו ספציפי שאתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מדפסת לייזר של LEXMARK. חיברתי אותה לשרת מדפסות דרך USB של EDIMAX. מצאתי אותו דרך מחשב שמחובר לרשת הביתית אך אינני מצליח להדפיס דף ניסיון. עשיתי אפילו עדכון קושחה לשרת המדפסות הזה אך לא הצלחתי להדפיס. השרת הוא: http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=209&SID=15 דגם PS-1206U. התקנתי את הדרייברים והתקנתי תוכנה ל ADMIN ותוכנה ל CLIENT. מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שומע הרבה פעמים שהמודם שמספקים לנו עושים פאדיחות - האם כדאי לקנות מודם עצמאית ? או מודם משולב עם ראוטר (לבעלי הראוטרים) ? שאלה נוספת: ACCESS POINT ? מה זה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים: [br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 17:36:12 זה דחוף