עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ושנה טובה אני מחפש דרך לאפשר גישה מרחוק (ממקום העבודה או ממחשב נייד עם מודם סלולרי) לרשת שלי בבית, ובפרט לכונן רשת שמחובר לרשת הביתית. אני יפרט קצת על הרשת: אינטרנט 2.5 מגה של הוט, נתב 3COM שאליו מחוברים 2 מחשבים קוויים + כונן רשת שדולק תמיד. השאלה כיצד אני יכול מ"חוץ" לרשת הביתית להיכנס לכל מחשב והכי חשוב לכונן הרשת. האם בכלל הדבר אפשרי ?? תודה

• 11 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. היי נראה לי שקצת שחקתי בהגדרות רשת שלי ועשיו הכרטיס רשת לא מתפקד כראוי... החלפתי כבל הסרתי את ההתקנה ושוב התקנתי אבל זה אותו הדבר... ואני יודעה שהוא כן תקין.. ואם אני יתקין את המערכת מחדש אז הוא יעבוד! האמת שזה דיי נראה לי בגלל תוכנת אופטמיצה בשם Vista.Manager שקצת שיניתי בה דברים וברוב טיפשותי לא שמרתי לנקודת ההתחלה :'(... אנה עזרו לי יש דרך כל שהיא או איזו פקודה בCMD או לא יודעה היכן שאפשר פשוט לאפס את כל ההגדרות?? HELP :'(

• 12 תגובות
    • 8.1k צפיות
  3. Started by kostiya,

יש לי את המודם לעיל, ורציתי לשאול מה הסיסמה למימשק הניהול ב http://192.168.100.1/diagnostics_page.html אני יודע שסיסמת ברירת המחדל היא icu4at! אבל היא לא עובדת אצלי, אולי התכנאי שסידר לי את המודם שינה אותה... אולי למישהוא יש מושג למה נהוג לשנות את הסיסמה בHOT?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by jambo7,

שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  7. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by eli_kats,

גולשי הפורום שלום. אני מחפש לקנות ראוטר לא עולה על המחיר 400 ש"ח, שיהיה סוס עבודה עם מלא אפשרויות (כמו UPNP שתכלס באמת עובד). שיהיה לו טווח שידור ארוך ויתמוך בכל התשתיות הזמינות בארץ. וכמובן שלא יתקע את האינטרנט.(כמו ראוטרים של NETGEAR מניסיון) המליצו לי על ASUS האם הם טובים וסוסי עבודה?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  9. האם אפשרי להפוך את הראוטר הזה לACSESS POINT? תודה לעוזרים

10. Started by ירון 2000,

משום מה מאתמול אני לא מצליח לגלוש לאתר גוגל, לאתרים אחרים מתאפשרת גלישה ללא בעיה, מה עלי לעשות? תודה

11. יש לי רשת אלחוטית בבית וגיליתי שהשכן שלי כל הזמן מתחבר ומתעלק לי על הרשת האלחוטית שלי. לפני שאני נועל את הרשת עם סיסמא, רציתי לדעת איך אני יכול "להציק" לו כשהוא מחובר לרשת שלי? כשהוא מתחבר על הרשת האלחוטית שלי אז הוא למעשה נכנס לרשת שלי אז אני יכול לשלוח לו הודעות למחשב? זה יהיה מאוד מספק אם אני אוכל לפתוח לו פתאום חלון במחשב שלו ולומר לו שזאת הפעם האחרונה שהוא מתעלק לי על הרשת האלחוטית איך אפשר לעשות את זה!?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. או שהוא לא שווה את הכסף?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני מבקש המלצה לראוטר שיוכל לעמוד בעומס של הורדה במהירות מקסימלית של חיבור 5 מגה מבלי הפסקות או ירידת מהירות כולשהיא אני מחפש ראוטר קווי וחיבור לכבלים אין הגבלה בכסף תרשמו את כול מה שנראה לכם

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, ברשותי מחשב אשר מותקן עליו ראוטר שבזק סיפקה http://w5.siemens.ch/eip/public/QsG/QsG_SL2-141-I_ENG.pdf אגב, כיצד אתם מעריכים אותו ביחס לראוטרים הזמינים היום בשוק? בכל אופן, הרבה מאוד קבצים שחבל להתחיל לצרוב, נותרו במחשב הישן, שגם הוא מחובר על הרשת. כיצד ניתן לשתף את הקבצים שמחשב הישן למחשב החדש? החדש מריץ Vista והישן XP. אשמח לעזרה זריזה או הפניה למדריך.. הרבה תודה.[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 13:24:13 חיפוש נחוש בגוגל הצליח לעזור לי.למי שתהה כמוני "הכיצד?!" להלן שני מדריכים טובים. (אישית העדפתי את של בזק) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3534149,00.html http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=01020402 חג שמח.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by or_y,

שלום. אני משתמש הרבה בביטורנט ובדרך כלל אין בעיה. אנ שם לב שבסופי שבוע המהירות יורדת דרסטית! אני בד"כ מוריד על המקסימום (סביב 300KB), בסופי שבוע המהירות יורדת לאיזור ה10KB. הטורנטים שאני מוריד טובים מאוד וכמו שאמרתי הם בד"כ יורדים על מקסימום. הגלישה כמובן תקינה לחלוטין והגישה לאתרים מהירה. מישהו נתקל בתופעה? יש משוה שאפשר לעשות? אולי להתקשר אליהם? תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ברשותי מחשב נייד MSI Wind ורציתי להשתמש ביכולות ה-Wi fi שלו. אני רוצה לשתף קבצים בין שני המחשבים. קניתי כרטיס רשת אלחוטי Edimax למחשב הנייח, אך נתקל בבעיות... אני קולט את כל הבניין עם 2 המחשבים, אבל הם לא רואים אחד את השני כלל... אני כבר ניסיתי כמה אפשרויות ולא מצליח לפתור את הבעיה. כמה מהדברים שניסיתי: - לחבר ולנתק (גם פיסית). - לדאוג ששניהם "מדברים" ברשת מסוג ad hoc. - שמתי לשניהם IP כאשר הסיומת שונה. - הגדרת אבטחה (העברתי זיכרון USB מאחד לשני, יש שם אפשרות כזו, ככה שהם מוגדרים אוטומטית). תודה על כל טיפ.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יש כל מיני סדרות שאפשר לראות ברשת בחינם למי שיש IP של תושב אמריקה. האם יש דרך (לא בתשלום) שבה אני יכול לגרום לאתר לראות את הIP שלי כאילו הוא "תקין"?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום. קודם כל, יש לי רשת ביתית עם נתב של אסוס (AM 604G שקיבלתי מבזק). בין שני המחשבים שמחוברים אליו אין שום בעיה והכל עובד בסדר. הבעיה היא כזו.. יש לי אייפון, בו האינטרנט עובד מעולה, רק מה.. אני לא יכול לצפות בשום סרטון באינטרנט. אני משתף אותכם פה כי הבעיה היא לא באייפון (במקרה זה הייתי פונה לפורום אייפונים). אני יודע את זה מכיוון שאצל חבר בבית או בבתי קפה למיניהם אין שום בעיה בצפייה. יש איזו הגדרה בנתב שיכולה למנוע דבר כזה? (זה ממש מוזר ) תודה מראש ושבת שלום, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1ToPGuN1,

קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!

21. שלום,בזק הסכימה לנתק אותי לאחר שכבר כמעט חצי שנה אני גולש ב 4 מגה ובפועל אני מקבל כ 3-3.5 mbps. קבעתי עם הוט והם אמרו לי שהם ישלחו טכנאי שיתקין את הכלעוד יותר משבועיים באוקטובר (קצת מוגזם). רציתי לדעת איזה מודם כדאי לי לבקש מהוט,חשבתי לבקש מהם את ה SB5100 אך איני יודע אם זו הבחירה הטובה ביותר. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהן ההתרשמויות שלכם מהאינטרנט של הוט ומחבילת ה 10 מגה ( האם הם באמת נותנים מהירות הורדה נקייה של 1250 Kbps או שהם מגבילים? עדכון: קיבלתי את הTHOMSON המהירות הורדה שלי מהאתר של 014 או הוט היא 100-150KBPS בסלון (התקנתי 2 תשתיות) ובחדר 700-800 שזה גם לא תקין. יש לי ראוטר אבל המהירות הנ"ל הן כשהמודם מחובר ישירות למחשב ללא הראוטר

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by g1zey,

קניתי מחשב חדש ותחילה הגדרתי רשת בינו לבין הישן (שניהם הריצו XP 32BIT) ולא הייתה כל בעיה... עכשיו התקנתי במחשב החדש Windows XP Pro x64 Version 2003 SP2 ו2 המחשבים מחוברים לאינטרנט אך כשאני מנסה להגדיר רשת ביניהם לשיתוף קבצים אני נתקל בבעיה הבאה: An error occurred during configuration of the network on this computer תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tzahi16,

רציתי לשאול האם המודם THOMSON יותר טוב מהמודמים של Terayon או MOTOROLA ורציתי עוד לשאול מה המודם הכי טוב שיש ל"הוט"?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  25. Started by XMB,

אהלן , אני בעל ראוטר WRT54GL מאוד מרוצה , אך האות שהוא מוציא למחשב היעד (בצורה אלחוטית) , חלש נורא ולפי הפאנל של DD-WRT בראוטר מוציא רק 50% מהסיגנל http://img229c.imageshack.us/img229/6069/65368301xr3.jpg לא יודע כמה זה מאומן ולמה להקשיב , בutility של הכרטיס האלחוטי במחשב היעד (EDIMAX לשם העניין) , הוא אומר שיש אות של 99% תקין. יש לפעמים ניתוקים במחשב היעד אך משהו של פעם אולי פעמיים ביום בהפרשים מאוד רחוקים אחד מהשני. שיניתי כבר את תדר הראוטר ל9 כדי שלא יעבוד עם תדרים של טלפון או רדיו (6/11) וגם אני לא רואה איזשהם מכשירים שנמצאים בדרך למחשב היעד (שנמצא כ8 מטרים כולה מהראוטר ומפרידים בינהם 3 קירות) , גם לא מכשירים שליד הראוטר (ניסיתי להוזיז את הטלפון האלחוטי וגם את …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.