עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nitayc1,

שלום. אני רוצה לקנות ראוטר טוב + כ.רשת אלחוטי ולא כ"כ יקר שיכול לשדר בעוצמה חזקה שגם מחשב הסגור בתוך ממ"ד יקלוט בלי בעיות. רציתי לשמוע מה דעתכם על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~3comusb~23~0.htm אשמח להצעות נוספות 8) תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by tika,

אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המטרה שלי היא להשתמש במודם-ראוטר כסוויטצ' בלבד בגדול. מדובר על asus am604g. אני מחובר בחיבור ללא חיגן במודם כך שחיבור שלו ישיר למחשב מאפשר חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ליציאת LAN ואת המחשב ליציאה אחרת (קווית) יש אינטרנט והכל בסדר (תפקוד סטנדרטי של סוויטצ'). הפואנטה שאני רוצה להתחבר אלחוטית כלומר איכשהו להגידר שהWIFI יתפקד גם באותה צורה של חיבור LAN מבחינת הראוטר. אשמח לעזרה ותודה מראש.

4. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Posford,

האם יש אפשרות בנתב לבדוק Noise Margin ? מזה Mode AP ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Rinus,

היי, כמה שאלות על רשתות ב CCNA... 1. מה זה רשת לוגית? 2. מה זה רשת פיזית? 3. מה ההבדל ביניהן? 4. בראוטר, מה זה רגל פנימית? מה זה רגל חיצונית? למה אני צריך את זה? מה ההבדל ביניהן? זהו, לעכשיו

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by gyver,

אני מיתחנן אני חייב עזרה דחוף אני חיברתי את שני הכרטיסים למחשבים וחיברתי כבל די ארוך (13מטר)אני די בטוח שאני התקנתי את הדריברים אז אני לא מבין למה הXP לא עושה כלום אין לי שמץ איך עושים את זה אנא עיזרו לי אני נואש!!!! בתודה THE GYVER

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by jetman,

יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by prince amir,

עד היום היה לי אינטרנט מהיר לפי תשלום מראש. ברצוני לדעת האם אני יכול למצוא גלישה כמו בזקנט לפי דקות גלישה. אם כן אשמח לקבל קישור לאתר או לחברה לשם כך תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. דפי Flash שמכילים טכסטים , אני מעוניין להמיר חלקם לקובץ טכסט תקני .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, קניתי נתב חדש מדגם WRT54GL של לינקסיס, ובינתיים לא הצלחתי להפעיל אותו ללא בעיות. בהתחלה ניסיתי להתחבר לאינטרנט עם הקושחה המקורית שלו, והייתה הודעה שאי אפשר להתחבר לשרת ה-L2TP. אח"כ החלפתי את הקושחה ל-DD-WRT כדי לנסות להתחבר דרכה למרות שהיא עושה בעיות עם הכבלים (אני בכבלים+בזק בינלאומי במהירות 1.5/128). בגלל שזה לא הלך התקנתי את Tomato שלפי מה שראיתי מומלצת לכבלים. הצלחתי להגדיר ולהתחבר איתה, אבל עכשיו כל פעם שאני מפעיל את הביטורנט או את האימיול, האינטרנט מיד נהיה איטי ואחרי כמה דקות גם מתנתק וצריך לעשות לנתב Reboot. אם אני סוגר את הביטורנט לפני שהנתב קורס המהירות של האינטרנט ישר חוזרת. השאלות שלי: - למה הוא קורס ואיך אפשר למנוע את זה? - איך צריך להגדיר את הקושחה המק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Taco,

אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. באיזה פרוטוקולים כל אחד משהניים מתחבר? מדוע עם ADSL אין בעיה לבצע Routing ואילו עם חיבור הכבלים בעזרת חייגן יש בעיה?

15. טוב זה התחיל לא מזמן, פשוט מהירות העאלה של האתרים מאוד איטית, כל אתר לא משנה איזה נענע ואללה עולה ממש לאט :\ ועכשיו מה שמוזר פה, שהמהירות העאלה היא בסדר, וגם ההורדה, עשיתי בדיקה עם נציג שירות של הספקית וזה מוריד ומעלה כמו שצריך , רק האתרים עולים בצורה איטית מאוד :\ תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום, בקרוב אני כנראה משדרג ל5 או 10 Mb ויש לי היום את הנתב TP-Link TL-WR541G (אני יודע שהוא מעפן אבל הוא דיי עושה את העבודה), הוא מחזיק לפחות 3 מחשבים שמחוברים 24/7 ולפעמים מצתרף לשם עוד מחשב. הוא נקנה לא מזמן ולכן לא בא לי לחליף אותו. אשמח לדעת האם הנתב הזה יחזיק 4 מחשבים חוטית (ונניח 1 אלחוטית) במהירות של 5MBIT או 10MBIT. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Goat17,

שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני עם בזק בינלאומי גיימר 30 מגה -תשתית בזק בבדיקות דרך pingtest לא הצלחתי לקבל מתחת ל-135 פינג לניו יורק (ברוקלין) בכל שעה מה הפינג המינימילי בו נתקלתם לשרת בניו יורק? אני שואל מכיוון שעשיתי מנוי ל-nba league pass ולטענתם כל מה שמעל 100ms עלול לגרום ל-latency אשמח לראות תוצאות בדיקות שלכם וכן לשמוע דעתכם על הטענה שלהם תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by mosh123,

היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Cheif,

בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אני רוצה לעבור לבזק בינלאומי, אבל הבעיה היא שאני צריך להשאיר את האימייל של נטוויז'ן (user@netvision.net.il) - יש אפשרות כזאת? עם תשלום רק על האימייל או משהו? תודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אז ככה, יש לנו 3 מחשבים של 012 באינטרנט אל חוטי, ואני לא רואה את המחשבים המחוברים ב"שכנים לרשת", רק את שלי. למה זה? כשאני מגיע אל המחשבים, דרך התחל חיפוש, כשאני נכנס למחשב של אחותי המחשב נתקע וקורס, אבל אצל המחשב של אמא שלי לא. יותר חשובה הבעיה השניה. איזה פרטים אני צריך להוסיף כדי שתוכלו לפתור לי את הבעיה, או איך פותרים את הבעיה? היו שלום, AND MAY THE FORCE BE WITH YOU! נ.ב. דבר בצורה פשוטה כמו למישהו שרק עכשיו הכיר את המחשב, כי אני [glow=red,2,300]ממש[/glow] לא מבין כלום!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cheif,

בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים