רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
עברתי דירה ועשיתי אינטרנט תשתית וספק של נטוויז'ן, עשיתי עד 100 מגה, הגיע טכנאי התקין תשתית הלכתי הבאתי ראוטר מסלקום התחברתי והכל, זה נותן לי 89 עם כבל ו20 מגה אלחוטי, והמחשב הנייד חצי מטר מהראוטר, ואני צריך שזה יהיה באלחוטי ולא בכבל. צלצלתי לתמיכה הוא לא עזר לי אחרי חצי שעה שניסה לעזור אמר שאחראי יחזור אליי, חזרו אליי ניסה לעזור הכי גבוה שהגענו עם כל מני הגדרות שהוא שינה אצלו זה 40 וגם זה היה רק פעם אחת, אחר כך זה חזר ל20. הוא אמר זה הראוטר אמרתי לו תביא ראוטר חזק יותר, הוא אמר זה כרגע המהירות שהראוטרים שלנו יכולים להגיע אליהם באלחוטי, אז למה אני משלם עד 100 אמרתי לו, קיצר דפוקים.עכשיו אני צריך עצה מה לעשות, לעבור חברת אינטרנט, או לקנות ראוטר חיצוני?ראוטר חיצוני עולה בין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להקים רשת בתצורה הבאה: תשתית ADSL מודם ADSL מחובר ל HUB EDIMAX אין חייגן. מחשב1 מחובר ל HUB מחשב2 מחובר ל HUB. שאיפות: אפשרות גלישה בשני המחשבים. שיתוף המחשבים בינם לבין עצמם. הגדרתי שיתוף בכוננים שאני מעוניין בשני המחשבים . כל אחד מהמחשבים גולש באינטרנט אבל לא מצליח לראות את המחשב השני. ניסתי להגדיר כתובת IP באותו סדר עבור כל אחד מהמחשבים ואז (כצפוי קצת) הצלחתי לראות את המחשבים אבל ללא אינטרנט. כמו כן ניסיתי בעזרת ה WIZARD של הרשת ליצור רשת ביתית-> אחר-> תצורה של HUB ומחשבים שמרתי את הקובץ על DISK ON KEY הרצתי במחשב השני - לא השתנה כלום לא הלך ,יש אינטרנט אין שיתוף.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי נתב COMPEX NP18A מס' שאלות: 1. בשימוש בUTORRENT בUPNP, הכל עובד כמו שצריך(כולל UPLOAD), אך מופיע אייקון שיש בעייה עם חיבורים נכנסים ובדיקת הפורט נכשלת. האם מדובר במצב תקין? 2. ברשותי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7. כאשר אני מחובר לראוטר, אני מגדיר LOCAL NETWORK ולא INTERNET IN STEALTH MODE, על מנת שיתאפשר שיתוף קבצים ומדפסת ברשת. במידה ואני אעשה PORT FORWARD לפורט של הביטורנט, לא תיווצר בעיית אבטחה בשל פורט הפתוח תמיד? 3. כשפותחים פורט בראוטר יש אפשרות לקבוע LOCAL PORT, למה זה מיועד? אשמח לתשובות מפורטות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהירות ההורדה מאוד גבוהה כמו שהיא צריכה להיות אבל גלישה באינטנרט באתרים ממש איטית בצורה לא אנושית גם בFIREFOX וגם ב EXPLORER
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לעתים, כאשר אני כותב בפורומים, אני מעוניין להציג בפורום "דף" שנמצא אצלי במחשב, אבל האתר אינו מאפשר להעלות אליו את הדף אותו אני מעוניין להעלות. האפשרות שנותרה היא לכתוב קישור אל הדף, אלא שאין לי אתר שלי אליו אוכל לקשר. האם קיים במרחבי האינטרנט שטח אחסון להעלאת דפים בחינם כדי שאוכל לכתוב בפורום קישור אל דף שאעלה לשם ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר level one WBR3406TX ואינטרנט בכבלים.. כשאני מחובר דרך הנתב אני לא מצליח להאזין לשום תחנת רדיו שיש באינטרנט. כשאני מחבר את המודם ישר למחשב אני מצליח. משום מה הראוטר חוסם את הפורטים (?) של הרדיו? או שיש לו איזה פיירוואל שחוסם משהו.. בכל מקרה, התקשרתי לתמיכה תכנית של 012 הספק שלי, והם לא רוצים לתת לי את הסיסמא של הראוטר הם שינו אותה משום מה. כי הסיסמת DEFAULT זה admin. מה אני עוד יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בבית יש לנו 2 מחשבים, מרוחקים אחד מהשני מאוד (2 קומות והרבה קירות). היום מותקנת רשת על תשתית החשמל, כמחשב אחד מחובר ישירות לאינטרנט, והשני גולש דרכו (בעזרת ICS). הבעיה היא שהחיבור הזה עובד מאוד לאט. הגלישה במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט בינונית במקרה הטוב, ובלתי נסבלת בתקופות קצת פחות טובות. חשבתי שלא יהיה מנוס מהעברת תשתית תקשורת בתוך הקירות. שיטוט באתר של בזק הראה שהם מציעים פתרון חלופי, על תשתית הטלפון הקיימת בבית. האם יש אנשים עם נסיון בטכנולוגיה הזו? הרשת על תשתית החשמל הייתה אמורה לעשות את העבודה, אבל קצבי ההעברה בפועל נמוכים מאוד ממה שאמור היה להיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אהלן, מקווה שאני במקום הנכון, אני צריך מאוד את עזרתכם. אני נמצא בבית עם 2 קומות, שהמודם ממוקם בקומה התחתונה. עד היום המודם היה מחובר לראוטר של חברת 3COM, ראוטר שיש לנו כבר בערך 10 שנים, ונתן מהירות של 5 מגה בקומה התחתונה ונמוך מזה משמעותית בקומה העליונה (אנחנו מחוברים ל30 מגה, כשבחיבור ישירות מהמודם מקבלים את המהירות המקסימלית). לאחר התייעצויות החלטנו להחליף ראוטר, וקנינו את הTPLINK WDR4300, שעליו קיבלנו המלצות. בקומה התחתונה המצב השתפר מאוד וכעת מגיעים לאיזור ה25-26 מגה בחיבור אלחוטי, אך בקומה העליונה המצב עדיין לא השתפר. יש משהו שניתן לעשות? שינוי הגדרות כלשהם? חשוב לציין שבקומה העליונה אין מחשבים נייחים אלא רק ניידים, ולכן כל פתרון של חיבור מכשיר נוסף לצערי לא רלו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שכחתי את הסיסמא של הראוטר שלי ואני רוצה לאפס אותו. אז השאלה שלי אם אני יכול לאפס אותו לבד או שעדיף להזמין תכנאי? ואם אפשר בבקשה לפרט את כל השלבים שצריכים לעשות כדי לאפס את הראוטר. וגם איזה דברים אני צריך לדעת (סיסמאות וכל זה..). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים מיומיים האחרונים יש לי בעייה החיבור מיתנתק אחריי כמה דקות שאני לא נוגע במחשב גם אם אני באמצע הורדה זה לא היה לפניי זה מה יכולה להיות הבעייה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה פרוטוקולים כל אחד משהניים מתחבר? מדוע עם ADSL אין בעיה לבצע Routing ואילו עם חיבור הכבלים בעזרת חייגן יש בעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב PC עם מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate. המחשב מחובר קווית לראוטר שמחובר למודם. הראוטר משמש עוד שני מחשבים נישאים להתחברות לאינטרנט אלחוטית. עם הזמן גיליתי בעיה די מעצבנת: שימוש בישומים מאוד מסוימים שקשורים לאינטרנט מנתקים לי את החיבור. יש לציין שהחיבור עצמו נשאר תקין (המחשבים האחרים אינם מתנתקים, כלומר המודם והראוטר ממשיכים לתפקד כרגיל, מה שאומר שמשהו במחשב שלי לא בסדר). הדרך היחידה לשחזר את החיבור אצלי היא אתחול המחשב שלי. דוגמאות: 1. כשאני מנסה לעשות Attachment של קובץ להודעה ב- Gmail (ב- Hotmail למשל הבעיה לא קיימת). 2. כשאני מנסה להקיש סיסמה באתר מסוים כדי להיכנס אליו. יש רעיונות לפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר 9 חודשים עם הCCNA וניסיון שנצבר אני מעוניין ללמוד לCCNP , כרגע מתחיל במבחן הROUTE אם מישהו מעניין להצטרף לקבוצת למידה בה נעזור אחד לשני ונלמד בצורה הטובה ביותר שיצור קשר במייל: bagaimher@gmail.com בברכה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כזו: http://www.ebay.com/itm/RP-SMA-2-4-GHz-20dBi-WIFI-Booster-Wireless-Antenna-WLAN-/190571114549?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5eec7035 או כזו: http://www.ebay.com/itm/20dBi-2-4-GHz-Booster-Wireless-WLAN-RP-SMA-Antenna-WIFI-/190570829283?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c5ee815e3 על כרטיס רשת USB ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מודם ECI 270 לא מזמן התחילה בעיה מוזרה. המודם מחובר לכרטיס רשת אבל בזמן האחרון הוא מראה על ה ICON של החיבור שלו לכרטיס רשת סימן קריאה צהוב ואומר שאין קשר בינהם או שהוא מוגבל, אבל המודם עובד בסדר. השאלה שלי בגלל מה זה מראה על מגבלות בחיבור שלהם ? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-