רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים. כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות. לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה. מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר? יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד אתמול, ראיתי ב- http://speed.hot.net.il את שעון המהירות הבא: עכשיו פתאום נתקלתי בזה: מה דעתכם על השינוי? מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את אתר וואללה , ובכן באמת וואללה מעלים לנו את העצבים עם הפרסומות המעצבנות שלהם , איך אפשר למנוע את קפיצת הפרסומות ללא שימוש בתוכנות המורידות פרסומות ? בעזרת Firewall zone alarm . פשוט יש להגדיר באבטחה Security-> Advanced -> restricted zone ולהוסיף Host : ad.walla.co.il זו הכתובת של וואללה שבעזרת מפיצה את הפרסומות שלה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימוש בכתובת דואר אלקטרוני ניידת ובכן האם התחבטתם בסוגייה לגבי מעבר לחברת אינטרנט חדשה ? ואם כן מה יקרא עם הדואר האלקטרוני שלכם? עכשיו ?נודיע לכולם ששיניתי את הדואר האלקטרוני , ואם שכחתי ובכן , הפתרון הוא ברישום דומיין חינם כלשהוא , ואח"כ לבקש מהשירות להעביר את הכתובת של הדואר האלקטרוני לתיבה הנוכחית , אח"כ כאשר חפצה נפשכם בשינוי ספקית אינטרנט , נכנסים לחשבון ב-דומיין ומשנים את העברה של .כתובת הדואר , לתיבה הנוכחית www.cjb.net .האתר מספק שם דומיין חינם , כולל העברה לתיבת דואר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי באנדל 100mbit של 018 על תשתית של בזק. עד היום הייתי מקבל 70mbit הורדה, כאשר אני משתמש בכבל טלפון סטנדרטי ולא איכותי שקניתי בארץ. הזמנתי לאחרונה כבל טלפון איכותי מאמזון (זה), ועכשיו אני מקבל מהירות של 80mbit בהורדה, זה שיפור של 10mbit כ- 15% יותר. לפי דעתי, שיפור מכובד ביותר. בנוסף, גם מהירות העלאה השתפרה קצת. אומנם מדובר בכבל יחסית ארוך (~7.5m), אבל אני חושב שתראו שיפור בכל אורך, גם בקצר. אני מאמין שזה תקף גם לכבלים קואקסיאלים למודמים של הוט. בהצלחה.
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להשחיל כמה חוטי אינטרנט\רשת ואשמח לדעת אם יש איזה טכנאי\חברה שעוסקת בזה באיזור ב"ש-קרית גת חיפשתי קצת באינטרנט ולא ממש הגעתי לתוצאות.. מדובר על מקסימום 3 השחלות (2 לקיר רגיל ואחד לחד"ב) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שחברת יס משתמשים בטכנולוגייה הזאת ב-VOD שלהם אם יש בעיה להתחבר לראוטר מרוחק. הבנתי שהחיבור עובד על קו הטלפון וצריך לחבר מודם אחד (hpna) לראוטר ולשים את המודם השני במרחק של 100 מטר ממנו ואז זה קולט את המודם שחיברנו אל הראוטר ככה זה עובד?, אני יכול לקנות ציוד פרטי ולא להיות תלוי ביס? מישהו יכול להאיר את עיניי יותר?
-
- 11 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
קראתי באיזה מקום שראוטר אלחוטי בטכנולוגיית N משדר עוצמה חזקה יותר (עד פי 2.5) מרואטר בטכנולוגית G אפילו שיש ל2 הראוטרים אותה אנטנה, האם זה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשתף אתכם בחוויה מאכזבת מאוד שיש לי עם סמסונג ולשמוע מה דעתכם. לפני בערך שנה קניתי טלוויזיה [UE55TU8500UXSQ] ולפני בערך חודש קניתי ראוטר חדש שמשדר WIFI6. כל מכשיר אלקטרוני שיש לי בבית עובד עם הרשת החדשה [גם כאלה שיצאו לפני שWIFI6 יצא ב2019 - לדוגמא nintendo switch שיצא ב2017] וזה צפוי כי, עד כמה שהבנתי, יש תמיכה לאחור לקליינטס שתומכים בגרסא ישנה יותר של WIFI. הטלוויזיה המדוברת היא היחדיה שפשוט לא מראה את הרשת החדשה ברשימת רשתות שהיא מוצאת בבית. אחרי לא מעט שיחות עם סמסונג שבהתחלה הם התעקשו שכל עוד הטלוויזיה מוצאת רשתות אין איתה בעיה למרות שכל מכשיר אחר מסתדר. אחרי זה הם שלחו טכנאי שהחליף כרטיס רשת והתוצאה נשארה זהה אז התקשרתי …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! הייתי בחנות חשמל וראיתי שיש טלוויזיות LCD שאפשר לחבר אותן ישירות לרשת הביתית (קווי/אלחוטי) וכך גם לאינטרנט. אני מתקין עכשיו בבית רשת קווית, ותהיה נקודה ליד הטלוויזיה. יש לי כמה שאלות, שאשמח אם תוכלו לעזור לי איתן... א. מכירים איזה טלוויזיה כזאת כדאי לקנות? אני צריך 37 אינץ' ו-32 אינץ'. המוכר המליץ על טושיבה 37 אינץ' XV733. ב. מה צריך לחפש כדי להבין שטלוויזיה יכולה להתחבר לרשת? DLNA? יציאת LAN? ג. זה יכול להיות במקום streamer? כלומר, יש לו זיכרון פנימי שיכול לטעון סרטים? או שאפשר לשמור בו סרטים מהאינטרנט? ד. כדאי בכלל...??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביררתי לגבי טריפל סי כמו שהצעתם. זה מחיר מאוד דומה למה שיש לי בבזק. אז כרגע אני בכלל חושב לעבור לפרטנר. להוסיף 20 שקל בחודש ולקבל נטפליקס לחצי שנה וגם את הטלויזיה כמובן.. בגלל שאני לא תופס אותם השאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש עם הנתב שלי ולבטל את הWIFI שלהם? שווה סך הכל לעבור אליהם מבזק?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי טלויזיה פיליפס אל נתב אלחוטי המחובר לנתב הראשי בWDS. אני מצליח להתחבר בטלויזיה לאתרי תוכן באינטרנט. הבעייה שמחשב שמחובר לנתב הראשי לא רואה את הTV תחת MEDIA DEVICES לעומת זאת מחשב נייד שמתחבר לREPEATER באופן אלחוטי כן רואה את הTV. מה הסיבה לבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, היום אני מחובר באמצעות 012 + בזק ויש לי גם טלפון של 012. החודש נגמרת לי ההתחייבות ל012 ואני חושב על מעבר.. בכל מקרה, רציתי לדעת אם בכלל אפשר לחשוב בכיוון כי יש לי טלפון של 012 למרות שהפכתי את השרשור המקורי (מודם -> מתאם שיחות -> ראוטר) ל- מודם -> ראוטר -> מתאם שיחות. בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו עם הטלפון בעיות. אז יש ממה לחשוש או שהכל בסדר?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר עבודה או הסבר או כתבה עם הסבר על טלפוני IP יתרונות וחסרונות מול קווי טלפון רגילים. הסבר מקיף על איך הטלפוניה עובדת דרך רשת וכל השאר.... בבקשה זה דחוף אני חייב לעשות על זה עבודה..
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה יפה מבזק בינלאומי שכוללת את הטלפון האינטרנטי שלהם. רציתי לשאוך איך זה. האם מומלץ? בעייתי? אשמח גם ללינקים על סקירות וביקורות כי לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: כל פעם שאני עונה/ מתקשר המטלפון האלחוטי -אינטרנט מתנתק. בטלפון קווי רגיל הכל בסדר. מה ניתן לעשות והאם מישהו יודע למה זה קורה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של ROTAL ולידו ממש צמוד יש טלפון אלחוטי של בזק , כל מחשב שאני מחבר בקו הזה האינטרנט עובד לאט וקורס בנקודות אחרות המחשב עובד מצויין יכול להיות שהטלפון האלחוטי משבש את הראוטר יש מצב כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם יש קוד שידומם את הקו מצליל חיוג באופן זמני?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-