עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by most,

יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. יש לי בבית רשת שבה המודם והראוטר נמצאים בממ"ד(מאילוצי של תשתית ואין אפשרות להוציאם מהממ"ד) בכל המחשבים שמחוברים לראוטר הזה הIP הוא 192.168.0.X ואין שום בעיה מיוחדת להתחבר ולשתף קבצים בין המחשבים. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את המחשב הנייד ולכן התקנתי ראוטר נוסף שמשורשר לראשון והגדרתי את הIP שלו בתור 192.168.2.1 במחשב הנייד ראיתי שהוא מקבל את הIP מהראוטר השני 192.168.2.X וניתן לגלוש באינטרנט אך לא לשתף קבצים ומדפסות. אודה למי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. אחרי סבל נוראי עם 012 התחברתי לפילוט של אורנג' האיטטרנט טס \תוכנות השיתוף טסות כל הזמן רוחב פס מנוצל ב100% ישר כוח

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  4. דקה אחרי שאני מתחבר למשחק כלשהו יש לי DC, הפינגים גבוהים מאוד. יש לי ראוטר, וכששיניתי את פרטי ההתחברות ל- user@015 במקום user@012 פתאום מתחבר לי חלק למשחק, הבעיה היא כמו שכתבתי למעלה שזה מאבד את הקשר עם אותו שרת ועושה לי DC.. כשכתבתי לפני כן user@012 זה אפילו לא התחבר מה קורה פה? 012 חוסמים פורטים? למה כשאני כותב @015 זה פתאום פועל יותר טוב? ולמישהו יש מושג איך אני מתקן את הבעיה? 012 טוענים שחבילת גיימר 'יכולה' לעזור לי[br]פורסם בתאריך: 16.10.2008 בשעה 14:28:10 במחשב השני אצל אחותי הכל פועל פיקס, היא מצליחה להיכנס למשחקים שנתקעים לי בלי DC, ולשרתים אחרים בחו"ל כמעט חלק.יש לה כרטיס רשת USB, אפילו כשלקחתי אותו והרכבתי אותו אצלי עדיין לא פועל לי כמו שצריך ויש DC והכל.. ???

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by פיני1805,

שלום חברים יש לי מחשב נייד שמחובר לאנטרנט דרך ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לארח משחק כלומר להיות HOST כי אני לא יודע איזה I.P אני צריך להביא לזה שרוצה להתחבר אליי.? האם הראוטר חוסם גישה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום לכולם, נתקלתי מספר פעמים באתרים שמציגים שגיאות 404 או אתרים חילופיים במידה ומשמיטים את הwww. משורת הכתובת , וגם ההפך - אתרים שעובדים רק אם כותבים את הכתובת ללא www. למה דבר כזה קורה ? הנה אתר לדוגמה: ve3d.ign.com אם מוסיפים לו www בהתחלה הוא נכנס למן דף ניהול או משהו, אך אם כותבים אותו ללא www הוא האתר עובד.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by gimdy,

מה השלבים ? ברשותי שלושה מחשב ים נייחים שבאחד נמצב הנתב של אסוס (שמסופק ע"י בזק) ובשני החשבי ם האחרים כרטיס רשת של EDIMAX (הכרטיס עם האנטנה עם החוט) לאחר התקנת כרטיסי הרשת בשני המחשב ים מה השלבים להגדרת הרשת ? יש הגדרות מיוחדות להגנה הרשת ?

8. יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...

9. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בעבר סיפרתי שיש לי ראוטר 3406 של LEVELONE גם לאחר קנפוג מחדש ופתיחת הפורטים תוכנות השיתוף אינם משתפות פעולה והקבצים בקושי יורדים (UTORENT +אמיול) למעט ABC אשר איתו אני מוריד מטורנטליצ' כאשר המחשב מחובר ישירות למודם הכבלים ללא הראוטר הכל טס.. האם יש מגבלה לכמות תוכנות השיתוף\CONECTION שהראוטר מוגבל בהם? האם משהו מוריד קבצים מUTORENT ומהאמיול דרך הרשת באלחוטית אם כן איזה ראוטר מומלץ -ראיתי ראוטרים של TPLINK שזכו לפרסים ב180 ש"ח האם למשהו יש נסיון עם הראוטר הנ"ל? תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. היי חבריה, איך אני מגדיר אבטחה בראוטר 3 com ולשאר המחשבים המחוברים ברשת? כמו כן איני מצליח להתקין אנטי וירוס למחשבים המחוברים ברשת אודה למי שיתן לי לינק למדריך ואו הסבר הגדרות הן לוינדוס אקספי וכן לוינדוס ויסטה תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by TheSlider,

שלום חברים! אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת RIS כלומר שרת שאליו אני יכול לחבר מחשבים ולבצע דרכו התקנה של windows (לא מחייב חיבור לאינטרנט פעיל עבור זה) אני צריך את זה בעיקר להתקנת מחשבים חדשים. כלומר אני מגדיר במחשבים החדשים שהBOOT אצלהם יתחיל מהרשת כאשר הם מחוברים אל המחשב הזה וזה למעשה הרשת. תודה חברים וחג שמח!!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by YoTaMi,

בעיה בראוטר חייב עזרה דחוף עד לפני יומיים הצלחתי לארח בפיפא ....פתחתי פורטים וכאלה באתר ומהיום אני כבר לא מצליח לארח ...?!! WTF לודע מזה פתאום לא מצליח....מה יכול להיות הבעיה ?! יש לי ראוטר של EDIMAX .. אתם אומרים שווה להתקשר אליהם ? תודהרבה לעוזרים!

14. כל יום יומיים האינטרנט מתנתק לי ומתחבר מחדש. (יש לי ראוטר, אין חייגן...אז הוא מסנכרן את עצמו) התקשרתי כבר מאה פעם לספקית ולתשתית, ואין, הם לא יודעים למה זה מתנתק, הכל "תקין" אצלהם או משהו בסגנון.. איך אני יכול לפתור את הבעיה? פעם היו זמנים זוכר ההייתי מחובר רצוף שבועיים שלוש רצוף אפילו ללא ריסט אחד והכל עבד פיקס. תודה

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. קיים לי מודם USB של בזק בחדר אחד וקצב העברה לאותו מחשב הינו 450KBPS מקסימום, לפעמים 100-200 מקסימום, והייתי רוצה להחליף אותו. רוצה משהו שייתן לי לנצל את מלוא מהירות ההעברה (כשרק קניתי אותו הוא העביר על 1.5מגה לשניה והייתי מעוצבן שזה לא כמו חוטי על 8-9 מגה לשניה). תקציב 100 שקל תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אלונה,

שלום לכולם! יש לי בעייה באי מיול , ניסיתי כבר בכמה פורומים -אבל כולם עונים בשפה גבוהה מידי וכשהם רואים שאני לא מתמצאת-פוקעת סבלנותם. כשאני מנסה להתחבר לשרת כלשהוא באי מיול הוא נותן לי את השגיאה הבאה Your 4662 port is not reachable. Please review your network config עקב זה השרת מתנתק לי כמה דקות אחרי ההתחברות, ואין לי כמעט מהירות הורדה באי מיול (פעם הוא היה מוריד ממש מהר) הבנתי שזה קשור לפורטים(אין לי מושג מה זה) ושלחוח אותי לכל מיני מדריכים לפתיחת פורטים שרק בלבלו אותי יותר. אם יש כאן מישהו סבלני שמוכן ללוות אותי שלב אחרי שלב בפתרון הבעייה הזו- אני אשמח מאוד ! תודה מראש , אלונה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by דניאל99,

שלום, אני מעוניין להקים רשת ביתית. המחשבים רחוקים אחד מהשני. אין אפשרות להקים רשת אלחוטית, ואין אפשרות להעביר כבל רשת דרך הקיר או בכל דרך אחרת. האם יש אפשרות לחבר את המחשבים דרך קו הטלפון? האם יש דרך אחרת לחבר אותם?

18. Started by the cube,

שלום לכולם יש לי בבית רשת אלחוטית של 3 מחשבים - 2 שולחניים + לפטופ. לצורך העניין נקרא להם "משפחה", "פרטי" ו"לפטופ". מחשב המשפחה מחובר לראוטר פיזית עם כבל רשת. למחשב זה מחברת המדפסת (היחידה). שני המחשבים האחרים מחוברים אלחוטית. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך, הקבצים עברו ממחשב למחשב והדפסות נשלחו מכל המחשבים ופתאום, אני מדליק את המחשב שלי והוא לא מזהה את מחשב המשפחתי גם הלפטופ לא מזהה את המחשב המשפחתי, אבל מזהה את המחשב שלי. כלומר אני יכול להעביר קבצים בין המחשב שלי ללפטופ, אבל לא למחשב המשפחתי, וגם אי אפשר לשלוח להדפסה האינטרנט ממשיך לעבוד כמו שצריך בכל המחשבים! הנתב הוא ROTAL RTA 1025W שקיבלתי מבזק. האם זו בעיה בנתב או במחשב שאליו הוא מחובר, ואיך לפתור בעיה זו? אודה …

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by moranhoresh,

מישהו יודע מה צריכת החשמל (בוואט) של המכשיר שהכבלים נותנים, ע"מ שניתן יהיה להתחבר לשרותי הטלפון שלהם?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by moranhoresh,

מישהו יודע כמה צריכת החשמל של מודם הכבלים, המספק שרותי טלפון? בהנחה ש-1 קוט"ש עולה כ-57 ש"ח, מה עלות הפעלת המודם בחודש?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. חבר'ה.. אני צריך את עזרתכם.. יש לי תופעה הזוייה במחשב - אני לא מצליח לגלוש - נבדק ב3 דפדפנים שונים. אני מחובר דרך הכבלים עם ראוטר תקן B ישן של 3COM בIP קבוע. רק לציין שיש לי פינגים רציפים לנתב, לIP של "וואללה" ולכתובות רגילות כמו "גוגל" וכו'. יש לי אנטיוירוס של נוד ופיירוואל של ווינדוס - ניסיתי לבטל אותם והתופעה בעינה... מה שמוזר זה שאני מצליח להתחבר למחשב בLOGMEIN למשל ולמשוך מייל.... ניסיתי אפילו להגדיר DNS של הספק וגם ממש לא עזר... אף פעם לא הייתה לי תופעה הזויה שכזו... אשמח לעזרה... תודה מראש

22. צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. יש לי דיסק חיצוני WD 1 טרה בייט. מחובר ב firewire מחולק לשניים ( 2 partitions) לכל אחד שם/אות. אני עושה לו sharing אבל כל פעם שאני מאתחל את המחשב אליו הוא מחובר הוא עולה בחזרה אבל ללא ה sharing. האם ניתן לעשות sharing קבוע לדיסק חיצוני גם אחרי שהמחשב יאותחל? תודה!

24. שלום, אני משתמש במחשב שמחובר לרשת של 20 מחשבים בערך. יש לי הרשאות להכנס לכל מחשב דרך הרשת. כיצד אני יכול לראות מה המצלמה של מחשב מסויים מצלמת? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by din707b,

שלום אנשים, יש לי מחשב הכולל מעבד AMD 3800*2 זכרון 3GB רוחב פס 1.5 . עדכנתי את ההגדרות בי מיול כפי שמומלץ בהוראות העזרה של הפעלת התוכנה עבור מערכת הפעלה XP. בעת הורדה בקצב שבין 100-160 ק"ב כל גלישה במקביל לפוטלים פשוטים נעשית כבדה להחריד ובלתי אפשרית. לעומת זאת יישומים אחרים שאינם קשורים באינטרנט עובדים במהירות טובה לאחר הרחבת הזכרון מ-1 GB ל-3. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת לגלוש במהיות סבירה גם בעת הורדות מאי מיול במהירות גבוהה? תודה!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים