עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לעתים, כאשר אני כותב בפורומים, אני מעוניין להציג בפורום "דף" שנמצא אצלי במחשב, אבל האתר אינו מאפשר להעלות אליו את הדף אותו אני מעוניין להעלות. האפשרות שנותרה היא לכתוב קישור אל הדף, אלא שאין לי אתר שלי אליו אוכל לקשר. האם קיים במרחבי האינטרנט שטח אחסון להעלאת דפים בחינם כדי שאוכל לכתוב בפורום קישור אל דף שאעלה לשם ?

2. שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. חיברתי 9 מחשבים ברשת דרך סוויץ 16 פורטים. על כל מחשב מותקנת מערכת WinXp. הרשת עובדת מעולה. לא הצטרכתי לגעת בשום הגדות. הכל נעשה באופן אוטומטי. ברצוני להקים רשת אינטרנט וכאן הבעיה. ברשותי: 1. מודם ECI B-focus 2. ראוטר Dynamode ADSL Router. הפעולות שביצעתי: 1. חיברתי את הראוטר דרך כבל ישר לאחד מהפורטים של הסוויץ. 2. חיברתי את הראוטר מיציאת ה Line אל קו ה ADSL שבקיר. ניכנסתי דרך אחד המחשבים לממשק הראוטר ( 10.0.0.2 ). ניכנסתי ל Quick setup. הגדרתי שם משתמש וססמא להתחברות לאינטרנט. שמרתי. ואין אינטרנט. את המודם לא חיברתי, כי אני מניח שהראוטר הוא גם מודם, לא?! :-[ מה עושים? פעלתי לפי ההוראות ונדה לא עובד. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. במזל טוב יש 2 מחשבים בבית כיום אני מחובר עם ראוטר של ECI למחשב אחד והשני לא מחובר כלל. היות ויש באזור שלי בעיות תקשורת אלחוטית בין מחשבים וגם בקירות יש בטון וברזל שגורם לירידה משמעותית בין שני המחשבים. הבאתי מכשיר ובדקתי זאת. אי לכך יש שתי אפשרויות קוויות 1. כבל CATEGORY 5 2. קו טלפון או חשמל היות ואין לי תשתית של כבלים וכל דבר חיצוני ( כבלים בקירות) לא באות בחשבון. היות ונאמר לי שיש בעיות בקווי חשמל ( בגגל איכות כבלים לא ידועה אצלי בבית) החלטתי להתבסס על קו הטלפון. בבזק יש שני פתרונות קוי או קווי ואלחוטי. ועכשיו מגיעה הבעיה אם אני אתקין קווי ובעתיד ארצה להביא מכשירים אלחוטיים שמתקשרים עם המחשב. האם זה יהיה אפשר לחבר מכשיר אלחוטי לאחד המחשבים דרך USB ובכך להתחבר לאותו מח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!

11. Started by johnwoo,

אני משחק במשחק רשת: www.playrequiem.com איך יודעים מה הכתובת של הסרברים? אני מעוניין לשלוח את הכתובת לספק אינטרנט שלי, על מנת שיתעדף אותי לסרבר הזה, בכדי לקבל פינג נמוך.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טוב ככה נתחיל במה שיש לי: נתב לא "מזוהה" לא יודע מאיפה הביאו אותו , חברת okeynet xg-2000 802.11g יש לי כרטיס רשת של edimax ew-7128g יש לי אינטרנט בכבלים, ספק נטוויזין ויש לי גם 012. הנתב לא תומך בl2tp אבל בpptp מודם terayon יש קשר בין הכרטיס לנתב אבל אני רוצה יצאה לאינטרנט ואני מנסה כבר ממש המון זמן אבל בלי הצלחה :kopfpatsch: הינה התמונה מה"קינפוג" של הנתב. והגדרות אייפי והכל ויש גם תמונה של הכרטיס רשת שמראה שיש חיבור תגידו לי איך למלאה ומה לעשות בבקשהההההההה תודה רבה למי שינסה לעזור :yelclap: אני שובר את הראש המוןן זמן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by SyndromE,

ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המחשב שלי פה XP PRO SP2 והמחשב השני 2000 PRO SP4 עם כל העידכונים. אני השרת וגם מספק למחשב השני אינטרנט (שפועל בסדר גמור) אבל אני לא מצליח להתחבר למחשב השני ולהעתיק דברים ולמחוק (או אפילו רק לראות את המחשב שם) וגם ההפך, משם אני לא מצליח להתחבר לפה. במחשב השני אני רואה בMY NETWORK PLACES - COMPUTER NEAR ME את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס למחשב אני מקבל את ההודעה הבאה "Network path was not found" מה עושים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, עד היום הייתי בתשתית של בזק, מהירות 10 מגה ונטוויזן. עקב אי רצון הספקיות להוריד לי את המחירים אשר אני משלם למשהו משתלם עברתי גם ספק וגם תשתית. עד כה הייתי מחובר בחיבור מסוג PPPOE. קראתי בפורום על תשתית הוט ועל כך שבחיבור ללא חייגן יש תעדוף נמוך, או משהו בסגנון אשר יגרום למהירויות גלישה נמוכות יותר (בחו"ל בעיקר). רציתי לדעת אם ניתן לבקש מהספקית חיבור ע"י חייגן במהירות בחדשה אליה נכנסתי של 20 מגה, ואם לא הבנתי שיש דבר הנקרא חיבור VPN האם מישהו יכול להסביר לי על כך, ומה זאת אומרת חיבור L2TP ו-PPTP. שאלה נוספת היא שהבנתי שאי אפשר להנות מחבילת גיימר (תעדוף הספקית) בחיבור ללא חייגן עקב כך שהוט בנתבים את החיבור. האם יש דרך בחיבור ללא חייגן לקבל את התעדוף של הגיימר? תודה מני…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shashax,

תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dogy,

אני צריך כמה הסברים על תוצאות שאני מקבל ולא בטוח אם אני קורא אותם נכון. הסבר קצר לפני דוגמא - אני עושה את הפקודה ל IP ולרוב אני מקבל כבר בשורה השנייה TIMED OUT מאיזה הפנייה מוזרה של 012 זה עושה את זה גם באתרים ראשיים לפעמים (GOOGLE). הכוונה שלי לראות אם יש איזושהי בעיה ואיפה ואני נוטה לחשוב בגלל הקריאה שהבעיה היא בהפניה המוזרה של 012.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני יודע שיש cablepns.012.net.il אבל אני צריך כתובות ip של כמה שעובדים תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by moris,

היי! קיימים 12 מחשבים המחוברים ברשת ע"י ראוטר שהוא גם משמש כמודם משהו של חברת "זקסל" משהו כזה ועם 2 סוויצ'ים. מהירות ADSL היא 750. השאלה שלי האם המהירות מספיקה כדי שיוכלו לגלוש בכל המחשבים או שיהיו תקלות,מהירות איטית למדי במהלך גלישה? תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by za-david,

מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by פיני1805,

שלום, בשבוע האחרון אני חווה ניתוקים של האינטרנט. התקשרתי לכבלים והם אמרו שאצלם אין ניתוקים והבעיה אצלי. יש לי ראוטר LinkSys WRT54G כבר שנתיים וחצי שעובד ממש טוב. הם אמרו לי שהבעיה בראוטר. ומשום מה הם העבירו אותי מחיבור קבוע לחיבור עם חייגן בגלל זה, אמרו שהספק ביקש. א. איך אני יכול לבדוק באמת שהבעיה בראוטר (חיברתי למשך יום שלם רק עם המודם ולא היה ניתוק) ב. האם המעבר לחייגן יכול לגרום לזה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by jetman,

יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים