עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by e_asael,

:smoke: אהלן חברה! אם אני רוצה להקים רשת ביתית בבית - עם 3 מחשבים...מהי הרכיבים הדרושים לכך? בייי!

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  2. Started by tika,

אהלן, נתקלתי בבעיה בהרשאות של הספריות ברשת הביתי ואשמח לעזרתכם. יש לי מחשב נייח עם XP ועוד מחשב נייד עם WINDOWS 7 שמחוברים ברשת ביתית. המחשב הנייד יכול לגשת ולצפות בקבצים שמשותפים מהמחשב הנייח. אולם אני לא מצליח לאפשר למחשב הנייד גם הרשאה של שמירה בספריות השיתןף. כאשר אני ניגש במחשב הנייח לספריות המשותפות, אני רואה את הטאב של SHARING אבל לא של SECURIT (למרות שהאפשרות של SIMPLE FILE SHARING מנוטרלת) וכאשר אני מנסה לפתוח את חלון ההרשאות של איזשהי ספריה תחת הטאב של SHARING והכפתור של PREMISSIONS לא קורה כלום. האם יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by ykg,

היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by nahash,

טוב אז ככה : אני מחובר לברק 013 דרך כבלים , הפינגים שלהם לאירופה לא יצבים זאת אומרת יש שרתים עם פינגים טובים ויש עם לא בקיצור אני מעוניין לעבור ספק. עכשיו אני מבקש ממכם לעשות פינג לשרתים הבאים לכתוב את ה ms שאתם מקבלים כמובן תציינו את שם הספק וסוג החיבור. לדוגמא: bezeqint - bezeq 82.192.78.76 =150ms 213.230.209.189 = 170ms 85.14.226.111 = 180ms 82.96.91.13 = 140ms 213.131.244.240 = 120ms 82.96.91.3 = 100ms בבקשה זה מעוד יעזור לי להחליט לגבי ספקים תודה

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by HolyMaan,

שיתוף קבצים עבד הכל תקין לפני שהתקנתי באחת המערכות SP3 בשניהם יש לי pro באנגלית על המחשב הנייח יש לי SP2 על הנייד יש לי SP3 הם באותה קבוצת עבודה ויש לי גישה לא מלאה אבל יש גישה בין המחשבים והבעיה היא כזאת... מהמחשב הנייד לנייח אני יכול להעתיק קבצים מהמחשב הנייח לנייד אני לא יכול אבל אני יכול להפעיל אותם או לשמוע אותם .. אני שומע את השירים דרך השיתוף.. אבל אני רוצה להעתיק אותם ולא יכול נתתי הרשאות והכל בסדר אני מקבל שגיאה כזאת כשאני מנסה להעתיק קובץ סתם על הדרך אני גם יכול לעשות RDP למחשב הנייח (זה לא קשור אבל סתם שתדעו ) ככה שמבחינת פינגים תקשורות וכל זה הכל בסדר זה עניין של הרשאות בטוח (ההודעת שגיאה הזאת ששמתי בתמונה מופיעה במחשב הנייד כשאני מנסה להעתיק קו…

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by Asaf.Y,

שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  7. Started by lioriverson,

שלום, אני מקווה שזה שייך לכאן ולא לפורום קונסולות. עברתי לפני כמה ימים מבזק לכבלים וגם שידרגתי מ5 מגה ל7 מגה ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת בסוני. כשהייתי בבזק זה עבד חלק וזה קרה בדיוק שעברתי וגם כשאני מחבר את הראוטר של בזק(אני עדין מחובר גם להם) זה חוזר להיות בסדר. עכשיו אין לי מושג איך לפתור את זה כי הנתוני מהירות הורדה\העלאה תקינים והגלישה באינטרנט עצמו תקינה וגם פתחתי dmz בראוטר בשביל הסוני. אני מחובר בכבלים עם מודם "אריס" שמחובר לנתב "tplink" כאשר בבזק היה לי מודם נתב "dlink" וגם עשו לי חיבור קבוע כשעברתי לכבלים. הספקית שלי 012 אבל לא נראה לי שהיא הבעיה כי את הספקית לא החלפתי וגם שידרגתי שם ל-7 מגה. בתמיכה של הכבלים לא ממש יודעים איך לעזור לי. יש למישהו עצה מה לעש…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by pro,

אתם רוצים לדעת מה אנשים עושים אם האינטרנט המהיר תבחר גם אתה

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  9. באיזה פרוטוקולים כל אחד משהניים מתחבר? מדוע עם ADSL אין בעיה לבצע Routing ואילו עם חיבור הכבלים בעזרת חייגן יש בעיה?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  10. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by md22,

א. התקנתי אינטרנט בכבלים והמתקין אמר לי שעדיף חיבור של המודם לכרטיס רשת ולא לUSB האם זה נכון ומה היתרון אם כן ב. ע"מ להתחבר לאינטרנט אני צריך להתחבר דרך חייגן ומופיע לי הסמל של ההתחברות (שני מחשבים כחולים) כמו בחיוג ל ADSL אצל אח שלי המודם מחובר לUSB והוא לא צריך לבצע חיוג איך שהוא מדליק את המחשב הוא מחובר לאינטרנט האם זה בגלל סוג החיבור. תודה

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  12. ok הורדתי את התוכנה Serv U שמתי הכל פורט 21 IP וכל השאר... אבל אני לא מצליח עדיין לפתוח שרת FTP אממ חבר שלי אמר לי שכנראה הפורט שלי סגור בגלל שהוא ועוד כמה חברים לא הצילחו להתחבר אלי בבקשה תסבירו לי איך אני פותח את הפורט או איך אני בונה שרת FTP

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by SyndromE,

ברשותי 2 נתבים. האחד שכרגע בשימוש הוא Edimax BR-6204Wg השני שקיבלתי הוא TP-Link TL-WR641G ידוע לי ששניהם זולים\זבלים, פחות או יותר אותו המחיר. יש טעם לבזבז זמן על חיבור והגדרת ה-TP-Link במקומו של ה-Edimax ? יש איזה הבדל שאמור למשוך את תשומת ליבי ? "אמינות" \ פיצ'רים וכו'...

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום אני רוצה לצאת באינטרנט בין לאומי בעיקר בגלל המחיר אבל גם בגלל המהירות השרות לא משנה לי והמהירות אני אוהב אז כך הרבה אמרו לי שהם מצלצלים לבזק בין לאומי אומרים שהם מתנתקים והם מורידים את המחיר מה שאני מפחש שהם באמת ינתקו אותי אז 1 מה הסיכוי שבאת ינתקו אותי וגם מה דעתכם אל זהב ו012 נץב אני רוצה 1ץ5 מגה וadsl ובאיזור השרון

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  15. כל המבין בתחום יברוך .התקנתי את המצלמה ברשת . היא עובדת - אבל ישנם כל מיני הגדרות שעדיין לא עובדות ( בעיקר שליחת התראות דרך המייל . תזמוני התראות במייל . הגדרות של HTPP וכד' )

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by PelegK,

קניתי ראוטר חדש, שלוש אנטנות - TL-WR941ND. עובד אחלה. קניתי על הדרך גם רפיטר, שלוש אנטנות - TL-WA901ND.הגדרתי והכל בסדר, אני חושב לפחות. הבעייה היא ב Roaming - היא פשוט לא מתרחשת. יש בבית שתי קומות. הראוטר בקומה העליונה והרפיטר נמצא בקומה התחתונה. כאשר אני מחובר לראוטר למעלה ויורד למטה, אני עדיין מקושר לראוטר למעלה. רק כאשר אני מנתק את ה Wifi ומפעילו מחדש, אני מתחבר אוטומטית לרפיטר למטה. כאשר אני עולה למעלה - צריך לנתק Wifi שוב ידנית כדי להתחבר לראוטר למעלה. קראתי פה שצריך שמומלץ שהם יהיו עם ערוצים שונים, אבל אין אפשרות ברפיטר לשנות ערוץ - הם מסונכרנים יחד. כל שינוי שאני עושה בראוטר - הרפיטר מסתנכרן בהתאם. יש פתרון לבעיית ה Roaming ? אני אובד עצות כבר. תודה, חברים.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - PI 166 עם 16 מגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN98. חוץ ממנו יש לי בבית רשת אלחוטית שכוללת מחשב שלחני שמחובר לראוטר של EDIMAX דגם 6114WG ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת הזאת. רציתי לדעת אם תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב הישן לרשת האלחוטית מבחינת הגדרות וכו' - במחשב הישן יש חריץ PCI (אין USB) ככה שחשבתי לקנות כ. רשת אלחוטי. הבעייה היא שכשנכנסתי לאתר של היצרן (לדוגמא BELKIN) הדרישה היחידה היא: Requirements: the PCI slot of your PC needs to be 2.1 compliant יש למישהו מושג אם המחשב (שבאמת ישן) עומד בתנאי הזה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  18. 1.יש לי 2-3 מחשבים ניידים ומחשב נייח אחד בבית. לכולם יש כרטיס רשת בתקן G.אני רוצה לקנות את הedimax br-6424n. הבנתי שבשונה מהדגם המתקדם יותר,לו יש רק שני אנטנות. האם זה ישפיע עלי או שעדיף ללכת על הדגם המשופר? (br-6524n.) האם עדיף לי לקנות את הLinksys WRT120N? החברה יותר טובה, אך יש לו שנה אחת פחות אחריות מהאדימקס. 2. אני מתלבט אם להשקיע ולקנות גם ראוטר שיש לו חיבור USB (על מנת לשתף מדפסת ולחבר כונן קשיח.) מצאתי את הTP LINK TL-WR1043ND שהוא רק יכול לחבר כונן קשיח, אבל הוא גם בא עם 3 אנטנות ובמחיר טוב. מה דעתכם? יש ראוטר N שבא עם חיבור USB גם למדפסת והוא במחיר טוב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי אצל חבר יש נתב D-LINK 2760U-E1 הוא רוצה להרחיב את הרשת הביתית,קיים ברשותו נתב TL-541G עדכנתי לגרסה האחרונה ביותר,אינני יכול ליצור Bridge בגלל שה-2760 משתמש ב-WPA2 ומשומה ה-541G יכול ליצור Bridge עד WEP בלבד. האם יש דרך אחרת לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by Cheif,

בשעה טובה הכריזה אתמול YES על שירות ה-VOD שלה ומי מסייע לה בכך? המתחרה הגדולה ביותר שלה - HOT. רוצים להבין מדוע ולמה HOT בצרות? http://www.netcheif.com/blog/?p=525

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה להפוך ראוטר ישן של EDIMAX דגם 6114WG לWIRELESS ברידג'. ממה שגיגלתי כולם מצביעים על פתרון DD-WRT שדורש FIRMWARE מיוחד על הראוטר. http://www.makeuseof.com/tag/how-to-turn-an-old-router-into-a-wireless-bridge/ אני לא מוצא את השם של הראוטר ברשימת הניתמכים http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices מה עושים? זה הפתרון היחיד - האם להתקין למרות שלא ניתמך ? זה כזה סיפור?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  22. היי לכולם לא מצליח להיכנס לראוטר אלחוטי Linksys 54g דרך http לפי IP: http//192.168.1.1 החלונית של הכניסה מופיעה עם האיש הקטן בשם המשתמש..אני מקליד admin ו...מקבל את החלונית שוב... (( אני רוצה לפתוח פורטים עבור האי- מיול.........HELP

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  23. Started by shashax,

תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  24. יש לי רשת אל חוטית ואני מעוניין שתיהיה גישה ממחשב אחד לשני בקבצים... וגם כשאני מוסיף אתר ומועדפים האתר יכנס למועדפים גם במחשב השני... איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!!!!!

• 6 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.