עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שבוע טוב, יש לי בבית רשת אלחוטית לאחרונה שדרגתי את האינטרנט לNGN במהירות 20 מגה ורכשתי מבזק ראוטר חדש בתקן N, חשבתי שזה ישפר את טווח הקליטה בבית. בניגוד לציפויות טווח הקליטה אפילו התקצר אני עם מחשב נייח בחדר צמוד לחדר עם הראוטר והקליטה היא בינונית.. חשבתי להחליף את הראוטר במודם רגיל.. אך איני יודע איזה ראוטר לקנות. על פי ההמלצות שראיתי תוך כדי חיפוש בפורום ראוטר של "לינקסיס" מסדרה 3000/4000 הוא המומלץ ביותר. המחיר שלו מעל התקציב שלי וחשבתי אולי מישהו יכול להמליץ לי ראוטר איכותי עם טווח קליטה טוב במחיר נמוך יותר. בתודה והמשך שבוע טוב, עובד.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by Los,

בשלושה חודשיים האחרונים יש לי בעיה מעצבנת אני מוריד נורא לאט מכל אתר בחו"ל דרך תוכנות כמו פלאש גט ואחרים, יש לי יוזרים בכל מיני אתרים RAPIDSHARE, MEGASHARE ואחרים, ובכולם אני מקבל מהירות של 18-30 קילוביט לשניה וגם אם אני מפצל את הקובץ ל10 אני מקבל לבסוף מהירות של 200 קילוביט . יש לי חיבור של 8 מגה. דיברתי עם בזק שהם התשתית שלי מבחינתם אצלי הכל בסדר , דיברתי עם הספק מבחינתו הכל בסדר, ובאמת מאתרים כמו FILEHIPPO אני מוריד נהדר , אך דרך תוכנות הורדה לא משנה איזה מFLASHGET ואחרים וגם הורדה ישירה דרך הדפדפן עבור אותם שירותים זה נורא לאט.. אשמח אם למישהו יש מושג מה בעיה . תודה. אציין ואומר שבשעות הלילה המאוחרות אני מוריד מהר.

3. Started by OneWingedAngel,

אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by shashax,

תחילה אומר שאינני בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול- אם טעיתי אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. בכל מקרה הבעיה שלי היא כזאת: אחרי שאני מוריד מאימיול מספר שעות רצוף (אני לא יודע בדיוק כמה- זה משתנה-משהו בסביבות 24 שעות) האינטרנט במחשב דרכו הורדתי פשוט נופל! אחרי מספר ימים האינטרנט בפתאומיות חוזר- ולי אין מושג איך ולמה. לא היה כל שינוי בחומרה ויותר מזה- במחשב השני שמחובר ברשת הכל עובד בלי בעיה. מכך הסקתי שהבעיה היא איפושהו במחשב עצמו- אולי השתנו ההגדרות או משהו כזה. אז בפעם האחרונה לפני שהפעלתי את אימיול בדקתי את הגדרות הרשת ואחרי שהאינטרנט נפל יום אחרי בדקתי ולא השתנו ההגדרות. אותה בעיה בדיוק קרתה לי גם עם המחשב השני- ומאז לא ניסיתי להוריד איתו דבר (הוא משמש גם את ההורים). לא היה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by taotal,

שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Char123213,

ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אשמח אם מישהו יכול לעזור עם הבעיה הבאה: אני מפעיל את פילטר זיהוי MAC ADDRESS בראוטר. כל שרק מי שמורשה יכול להשתמש הן ברשת האלחוטית והן ברשת הקווית. אני מחפש פתרון לחבר ראוטר לראטור (משמש כנקודת גישה) אבל להגדיר את הפילטרים רק במקום אחד והראוטרים שמחוברים ירשו מאותו מקום את ההגדרות. בראוטר הראשי ה- DHCP פעיל בשאר לא. לכל ראוטר יש כתובת IP בתוך הרשת הפנימית. רק הראטור הראשי מחובר לאינטרנט. בעיקרון זה עובד יפה, הבעיה שכרגע עבור כל ראוטר אני צריך להגדיר בנפרד את הפילטרים. מדובר בראוטרים של DLINK אין לי בעיה להחליף את הראוטרים לכאלה שתומכים באפשרות זו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by someone,

יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?

9. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מכיוון שאני מתעניין בנושא, וצברתי ידע וניסיון הן בתקשורת והן בטכנאות מחשבים, חשבתי לפנות לנתיב יותר מקצועי ולעשות קורס. ראיתי קורסים אצל סיוון\ ג'ון ברייס. נאמר כי לאחר הקורס אני מקבל "תעודת טכנאי בינלאומית". הסתכלתי בסילבוס וראיתי שאני יודע חלק גדול מהחומר. שלחתי מייל ונאמר לי שאנשים בגיל שלי (17-18) השתלבו בקורס בהצלחה. רציתי להתייעץ אתכם בעניין. אני יוצא מנק' מבט שהקורס יתרום לי בשלוה דברים עיקריים 1. עניין. 2. תפקיד מתאים בשירות הצבאי 3. התעודה פותחת אפשרויות לעבוד בחנויות שונות, חברות שונות, אפשרות לקורסים עתידיים יותר מקצועיים ואפילו להיות טכנאי עצמאי ולעשות כמה עבודות באופן פרטי (כמובן שאני יכול לעשות את זה כבר עכשיו, ועשיתי כמה עבודות ותיקונים תמורת תשל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. מודם של בזק אליו מחובר סוויש 8 יציאות של אדמיקס ואליו מתחבר עוד סוויש של אדמיקס שני המחשבים הצפציפים מתחברים לאותו סוויש הגלישה באינטרנט מצוינת בכל אחד מהמחשבים. הבעיה של איטיות זה בפתיחה במחשב ב' מסמך וורד שיושב בכונן רשת על מחשב א' ישנו השהייה של 15 שניות לפני שניתן לעבוד עליו הגדרות איפי אוטומטיות בשניהם. אם אני מגדיר במחשב ב' איפי לא ניתן לגלוש באינטרנט והמסמך נפתח מהר ללא השהיה גם אם אגדיר את dns גם לא ניכנס לאינטרנט וכן יש לציין שמחשב א' נכנס למסמך וורד שיושב במחשב ב' ללא השהייה אשמח להחכים למציאת פיתרונות לבעיה גם שיחברתי עם סוויש אחד הבעיה נשארה בעינה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, חבר קנה ראוטר חדש של 3COM.. הוא מחובר בNETVISION. הבחור גר רחוק ממני ואין לי אפשרות להגיע אליו ולעזור לו.. אני צריך לדעת באיזה תפריט נמצאת אופציית ה PORT FORWARDING. הנתב הוא של 3com: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.

14. לשני חברים שלי יש רשת בבית עם רואטר והם לא יכולים לבנות סרבר זה בגלל שעדיין יש לשני המחשבים אותו IP? או שזה בכלל לא קשור לראוטר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. לדוד שלי יש בבית שלוש קומות כאשר בכל קומה יש כמה נקודות רשת, ז"א הראוטר שנצא בקומה בתחתונה יכול להתחבר בעזרת קבל מכל נקודת רשת לכל מחשב בבית. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנקודות רשת האלה משהו שיתן את אותו אפקט כמו שהראוטר נותן, מן מכשיר דמוי ראטור שיכול להתחבר לנקודות הרשת האלה ויכול לספק אינטרנט לכמה מחשבים באותה קומה. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…

17. המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה... אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי... רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד... אשמח לעזרה..

18. שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מבחינת משחקי רשת בps3 איזה איכות תשתית טובה יותר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by RS4,

יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …

21. עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בפוסט קצר בבלוג שלהם מדווחים חברי ה-Piratebay שהשרתים שלהם מתארחים עכשיו בצפון קוריאה... כנראה שזו הדרך היחידה להתחמק מהגופים שרודפים אחרי האתר השנוי במחלוקת. מי שיריץ את הפקודה tracert piratebay.se ימצא שהכתובת של ה-HOP האחרון אכן נמצאת בידי צפון קוריאה. http://thepiratebay.se/blog/229

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, שבוע שעבר עברתי לבזק [תשתית אינטרנט], עוד לא שיניתי ספק [ORANGE]... עד שלשום בלילה הכל היה בסדר, אתמול כשהגעתי למחשב ב12 בצהריים- "לא היה אינטרנט"... אתחלתי, הוצאתי והכנסתי כבלים, בסוף דברתי עם אורנג', לא עזר. טכנאי בזק הגיע היום- והסב את תשומת ליבי לזה שנורית החיווי של הכבל אינטרנט [בכניסה לתוך המארז מאחורה] לא דולקת בכלל!!! אמר לי כנראה שהלך לך הכרטיס רשת... אמרתי לו זה ONBOARD ואין סיבה שיתקלקל... בכל אופן הכניס אותי לסרטים... כי בשישי התקנתי כ. מסך, והספק שלי ג'נרי אז חשבתי אולי באמת זו אשמתי :-\ אז היום התחלתי טיפה לחפש בהגדרות, DEVICE MANAGER וכו' ומצאתי שה: Network Adapter Atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E Ethernet Controller נמצא על DISABLED!!! עש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הקמתי רשת בין נייח אחד עם ראוטר, בחדר של הנייח השני לא הייתה קליטה הוא רחוק ובקומה אחרת, הוספתי אקסס פוינט באמצע שעזר ובאמת היתה קליטה בכל הבית. עם לפטופ בחדר של הנייח השני יש קליטה טובה ויציבה אבל בנייח יש נפילות, קניתי כרטיס רשת יקר יותר עם אנטנה ואיתו זה השתפר אבל עדיין יש נפילות וניתוקים. מוזר שבלפטופ הכל עובד חלק ובנייח זה עושה בעיות, שניהם באותו חדר. הכרטיס הוא edimax 7612 האקסס פוינט הוא edimax 7416. חשבתי אולי להחליף ערוץ, יש גם טלפון אלחוטי בבית על 2.4GHZ וליד הכרטיס רשת יש דונגל של מקלדת ועכבר אלחוטיים. זה יכול להשפיע? נ.ב. הרשת בתקן N תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by mrsph666,

Hello, First of all, I'd like to apologize: This PC hasn't got Hebrew configured, so I'll have to post my question in English. What do you think are the differencies between internet connection quality in Israel compared to (other) developed countries in Europe and North America, other than, of course, response time (ping/latency) and offered down/uploading rates? Does a customer abroad have to pay both the ISP and the physical infrastructure company in order to receive the service? Do companies there limit customers' downloading capacity as well? Do they block certain ports, mostly used by file-sharing software? I might have forgotten, or do not know of, several addition…

דיונים חדשים בפורומים