עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת מחשבים (משרדית) שמחוברת לאינטרנט דרך קו אחד. האם יש אפשרות לחסום חלק מהמחשבים לכל האתרים חוץ מאתרים מסוימים, בזמן שבמחשבים האחרים הכול יעבוד כרגיל? תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. המחשב שלי (מערכת XP) מחובר לאינטרנט בלי שאני צריך לבצע חיוג או להקיש סיסמא. השאלה שלי אם יש דרך לחסום כניסת אורח מאפשרות של גלישה בנט? משהו כמו דרך לגרום שחשבון אורח לא יהיה פעיל אצלו כרטיס רשת, או שיש דרך אחרת. תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by RisingStar1,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מאוד מוזרה, שאני כבר די מיאוש ממנה, יש את התוכנה Popcorn Time שבעזרתה אפשר לצפות בצפייה ישירה בסרטים/סדרות, מאחורי הקלעים התוכנה מורידה בעצם טורנט. בתוכנה ליד כל סרט/סדרה יש אינדיקציה לכמה אנשים משתפים וכו', בסרטים אני מקבל אינדיקציה אמיתית, אך בסדרות הכל תמיד על 0 משמע שאין אף אחד שמשתף את זה, לא משנה איזה סדרה או פרק אני אבחר כולם אבל כולם תמיד לא תקינים ואף אחד לא משתף אותם הבעיה המוזרה היא שכאשר אני מחבר אינטרנט למחשב דרך פלאפון שלי (אני נמצא בחברת פלאפון), האינדיקציה בסדרות גם נהפכת לאמיתית ואני כן רואה באמת כמה משתפים וכו'. נסיתי בשני מחשבים שונים בתשתיות שונות (בזק) עם ציוד שונה - ראוטרים שונים והבעיה חזרה, המושתף לכולם הוא הספק …

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. יש לי ראוטר של DLINK דגם- DI-614+. שמתי לב שהשכנים שלי נכנסים לי לרשת שלי וגולשים על חשבוני וחוסמים לי את הפס... עד עכשיו לא ייחסתי לזה חשיבות אך כרגע זה מציק... ניסיתי למצוא דרך לחסום משתמשים, או יותר נכון לשים סיסמא רק למורשים. איך אני עושה זאת? דרך איזה קטגוריה? איך אני מגדיר סיסמא במחשבים שכן מורשים? אשמח לעזרה. תודה

• 47 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by hocohen,

אני רוצה לחסום כתובות MAC ספציפיות ב- HOT BOX אני לא מעוניין בנתב נפרד הגדרתי את כתובות ה- MAC ו- Deny (מצ"ב צילום מסך), אבל זה לא חוסםמי יודע מה לעשות ? [ATTACH=CONFIG]8524[/ATTACH]

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by iliagildin,
    • 0 תגובות
    • 544 צפיות
  7. שלום, ברשת מקומית בעלת חיבור לאינטרנט עובדים 3 מחשבים, עם מערכות הפעלה מסוג WINDOWS XP SP3. ברצוני שמחשב רביעי (גם הוא XP SP3) יתחבר לרשת אלחוטית, ויקבל גישה לשיתוף קבצים ולמדפסת רשת. האם יש אפשרות באמצעות הגדרות הרשת המובנות במערכת ההפעלה בלבד לעשות זאת? מעדיף שלא להשתמש בתוכנות צד שלישי.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by unfacedman,

במקום עבודתי קיימת רשת לוקלית של כמה מחשבים ומדפסות רשת (מחוברות הישר לסוויץ'), וכמובן מודם-ראוטר ליציאת אינטרנט. הרשת היא קבוצת עבודה ולא מבוססת שרת. האם ישנה אפשרות פשוטה לחסום מחשב מסויים מגישה למחשבים אחרים ברשת הלוקלית, אבל שתשאר לו גישה למדפסות (שלמעשה מבחינת החומרה גם הם סוג של טרמינלי קצה ואין הבדל בינן למחשבים) ולראוטר?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by pxst17,

אני יודע שאפשר לדוגמה להשתמש ב-DNS כלשהו כדי לחסום תוכן לא הולם דרך הראוטר, אך האם אפשר לחסום משחקים לא הולמים? כגון: משחקים עם דם וכו'.. תודה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים ברשת בכבל מוצלב, על המחשב הראשי מותקן WinXP ובמחשב השני WIN98SE. לאחרונה נתקלתי בתופעה כשאנשים מתחברים לכוננים המשותפים במחשב הלקוח, ויש להם גישה מלאה לקבצים. אני יודע שזה מאוד פשוט לעשות זאת, ויש תוכנות שאפילו מקצרות את התהליך של הוספת האי פי ה LMHOSTS וריסט.. בכל מקרה, כיצד אני יכול למנוע שיתוף של הרשת עם מחשבים חיצוניים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. Started by roeesnir,

יש לי ראוטר D-Link DI-524. אני רוצה לחסום את אפשרות הגלישה בלבד. כלומר, שיהיה אפשר לקבל ולשלוח מיילים ב-Outlook, לעדכן אנטיוירוס, סקייפ ועוד... בקיצור, לחסום רק דפדפנים מגלישה. אני יודע שאפשר לעשות את זה כי ראיתי פעם שעשו את זה. אני לא יודע איך. האם מספיק לחסום פורטים מסויימים? אודה מאוד למי שיוכל לעזור. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלום וחג שמח! שאני מסתכל על ה inbound או ה - outbound בחומת האש, אני רואה שהפורטים 80 או 443 הם במצב של disable (שימו לב! לא block, אלא רק disable ל rule). אם כלל ה rule שלהם לא במצב של enable, אז איך בכלל אני יכול להשתמש בפורטים האלו להעברת מידע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום , יש לי תוכנה לשליטה מרחוק עכשיו המטרה היא לחסום את הגישה שלה לאינטרנט ובכך רק מי שנמצא ברשת הביתית / המקומית יוכל לבצע זאת האם יש דרך לחסום EXTERNAL PORT בנתב של בזק ? הנתב הינו 2670U תודה מראש

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  17. Started by Guy31,

יש לי חסימת פורטים ואני לא יודע מה לעשות אני חושב שזה או הספקית או הראוטר שלי יש הצעה מה לעשות?

• 41 תגובות
    • 9.9k צפיות
  18. Started by crazydiamond,

מחשב של חמי מותקן win 2000 sp4 - ללא firewall הגלישה היתה בסדר, עד שנוצר מצב שהמודם היה מחובר אבל אי אפשר להיכנס עם הדפדפן או להוריד דוא"ל בתמיכה אמרו שנחסמו לי הפורטים port 80 ועוד, והמליצו לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, האם יש פתרון קל יותר? ה firewall הוסר בגלל שכאשר הוא היה מותקן אי אפשר היה לגלוש בכלל (mcafee firewall ) וכאשר הוא הוסר כן אפשר היה לגלוש, מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. שלום לכולם, שאלתי היא כזאתברשותי נתב+רשת אלחוטית) האם מבחינת החוק הישראלי ,חסימת פורטים עי ספקיות האינטרנט הינו חוקי(בתוכנות שיתוף למינהן)? במידה והספק מצהיר בגלוי שהוא חוסם זה תקין? כיצד עלי לנהוג בפנייה לספק האינטרנט שלי ,כשאני יודע בוודאות שהוא חוסם(אל תגידו לי תחליף ספק כולם חוסמים)? האם פשוט אין מה לעשות??וצריך לסבול בשקט? תודה לעוזרים.

• 66 תגובות
    • 12.1k צפיות
  20. Started by דם_דם,

יש לי מין בעיית פינגים שמתקיפה אותי ומי ששולח לי את הפינג הוא לא שולח את זה מהמחשב שלו עצמו הוא שולח את זה מקופסה(שרת) ושום פיירוול לא עצר לי את זה מישהו מכיר אולי את הבעיה? איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by itaym120,

שבת שלום, מה דעתכם על שימוש בראספברי פי עם pi-hole כdns על מנת לחסום פרסומות במקום להתקין חוסם פרסומות על כל אחד מהדפדפנים בכל אחד מהמחשבים. האם הוא חוסם יותר פרסומות? תורם למהירות טעינת הדפים יותר? https://pi-hole.net בברכה, איתי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  23. Started by OnlyOne,

ניסיון חסימה של הספקית בזק בין לאומי לאייפי של אתר ושרת של הורדות שמאפשר להוריד בכול רוחב הפס בזק בין לאומי המתגאה לומר שהיא לא חוסמת כמו שאר החברות חסמה אתר וזה רק בגלל שמשתמשים אצלה השתמשו בכול רוחב הפס שלהם ובכך גרמו "עומס" או משהו כזה עכשיו לפי מה שאני יודע אין ספקית גדולה בארץ אשר לא חוסמת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המחשב של אח שלי מחובר אלי ברשת ויש לו נטיה להתקין כל הזמן תוכנות כמו קאזה שחוסמות לי את כל הרוחב פס ומעבירות ווירוסים חופשי חודשי. אז עכשיו אני רוצה לחסום לו את האפשרות להשתמש בתוכנות האלה, רק במחשב שלו. אני משתמש בחלונות 2000 והוא ב98SE, אני רוצה לחסום את האפשרות לתוכנות האלה במחב שלו, מצידי שיתקין אבל שהן לא יתחברו לשרתים או יוכלו לעשות משהו. איך אני עושה את זה?

25. שלום, אני משתמש בראוטר +2 מחשבים , דגם TOMATO על WRT54GL גירסה 1.27 , אני מעוניין להגדיר עדיפות נמוכה מאוד לSTREAMING או לחסום את זה לגמרי לפי בחירתי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים