רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחובר כרגע במהירות של 1.5Mb\s ו 2.5Mb\s בשני מחשבים שונים. האחד תשתית HOT וספק 013 נטויזן והשני תשתית בזק עם 013 נטויזן כספק. אין לי כל בעיה בשימוש שתוכנות peer 2 peer והשכיחה ביותר אצלי היא uTorrent (טורנטים). אני מעוניין לעבור לחבילה של כ8\10\12 מגה ביט אינטרנט של bezeqint ובזק אך שמעתי כי הן חוסמות פורטים ומגבילות P2P בטורנטים בשעות היום. שמעתי גם כי 012 מבצעת דברים דומים. עכשיו הגלדת מהירות האינטרנט היא לשם הורדות ולכן חשוב שלא תהיה כל סוג של חסימה. יש לי משתמש באתר torrentleech.org שאותו כידוע חוסמים ISP (ספקים) רבים בשל מהירויות ההורדה העצומות הניתנות בו. אשמח לדעת אם מישהו חווה בעיה כלשהי ומעוניין לספר עליה כדי שלא אעבור לספק ההוא או לחילופין אם הכל…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא ברשת אירגונית ומשער שחוסמים את היכולת למשוך דואר ב POP3. (לא מצליח). כיצד (מבחינה טכנית) אני יכול לאמת את ההשערה שלי, ולוודא שאכן יש חסימה לנושא ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
היי חבר שלי פתח עסק קטן יש לו שם ראוטר של בזק d link 2760 u הוא רוצה שהאורחים שמגיעים למקום יוכלו להיכנס לאינטרנט ברשת אלחוטית אבל הוא לא רוצה שיהיה אפשר להיכנס לראוטר ולשחק בהגדרות ובכלל שהרשת תהיה פרוצה , המלצתי לו להחליף את הסיסמת Admin לנתב, רציתי לדעת אם יש עוד אופציות יותר טובות מאלה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם שני משתמשים. אני רוצה לחסום משתמש אחד מגישה לאינטרנט. איך עושים את זה? נ.ב. - XP pro SP2 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחסום גישה לאתרים מסויימים כמו פייסבוק, יו-טיוב, אתרי פורנו ועוד כמה אתרים במחשב שנמצא אצלי בעבודה. מה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מאז המקרה בעולם העסקי בעניין הסוס הטרויאני בחברה שלי נתקפו חרדה וחסמו גישה לאימיילים פרטיים. כלומר אם אני ניגש לאתר "וואלה" נניח ולוחץ על קרא דואר אז הדפדפן חושב קצת ומביא דף מקומי של החברה שאומר "בשל סיכוני אבטחת מידע, האתרים המספקים שירותי דואר אלקטרוני חסומים" בעצם, האתרים לא חסומים רק הגישה לאי מיילים. העניין הוא שככה זה בכל אתרי האימייל. העניין הוא כזה, אם נניח ניקיתי את האקספלורר מקוקיז, קבציים זמניים היסטוריה וכו' אז החסימה היא מושלמת לכל האתרים. אחרי כמה זמן של גלישה, אני מנסה, ככה סתם, ומצליח להכנס ל GMAIL. הכניסה אפשרית כל עוד לא ביצעתי שוב ניקוי כללי באקספולרר. לגבי וואלה מייל, רוב הזמן זה חסום, פעמים בודדות כן הוא נכנס, לא יודע איך. השאלה שלי האם א…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ישנה דרך לחסום את הגישה (יש לי ילדים) לאינטרנט בכרטיס רשת האלחוטי כרגע הם יכולים לעשות connect פעם אחת והוא שומר את הסיסמא
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא? (מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
במקום בו אני נמצא קיימת רשת אלחוטית שדרכה אני יכול להתחבר לאינטרנט אך לשימוש מוגבל, אם לצורך העניין אני רוצה להתחבר לsteam או אוריג'ין יש חסימה. יש דרך לעקוף את זה? הבנתי שיש חסימה לשרתי פרוקסי אגב.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם בירשותי אינרטנט של הוט ותשתית של הוט יש לי מודם של ARRIS וראוטר Tp-Link TL-WR841N השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר ואם כן איך אפשר לחסום גישה לWIFI אצלי בבית באייפון עצמו. למשל אני רוצה להתחבר מהאייפון שלי לWIFI שלי אז שלא תהיה לי אפשרות כזאת שהיא תהיה חסומה וללא גישה ספציפית לאייפון שלי ולא לאייפונים אחרים או טאבלטים וכו.. אגב יש סיסמה ברשת אני פשוט שואל אם יש אופציה כזאת אולי דרך ההגדרות של המודם או הראוטר לחסום את הכתובת של האייפון הספציפי?
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ברשותי הראוטר האלחוטי שבכותרת . אני מחוברת עם כבל רשת לראוטר , אך בזמן האחרון אני שמה לב שישנה איטיות ברשת בכל האתרים שאני גולשת וגם קובץ ההורדה שאני מורידה מבזק בינלאומי כבר לא יורד במהירות המירבית המצהרת (כפ שנבדק על ידי בעבר). יש לי חשש מסויים שמי מהשכנים גולש על גבי הראוטר שלי (אין עוד משתמשים המחוברים אליי בבית) . 1) יש תוכנה שיכולה לנטר כמה משתמשים מחוברים על הראוטר ? או אופציה אחרת ? 2) איך ניתן לבצע , אם בכלל , חסימת כמות גולשים על הראוטר (אני מעוניינת לחבר עוד מחשב בקרוב בבית אלחוטית לראוטר שלי) ? לא מצאתי משהו רלוונטי בתפריטים של הראוטר . תודה מראש למי שעוזר
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של אדימקס (6104K אני חושב).. האם יש בו הגדרה כלשהי שמאפשרת לי לחסום אפשרות התחברות לאימיול עבור אחד המחשבים ברשת שיש לו כתובת IP קבועה ?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איך אני יכול לחסום ככה שלא ניתן יהיה להוריד שום קובץ אצלי במחשב כי כל הזמן אח שלי הקטן מוריד לי שטויות. דרך אגב יש לי פיירוואל ZONE ALARM. אני לא מתכוון לחסום את כל האינטרנט אלא רק לחסום את הפורטים של ההורדות או מה שזה לא יהיה. יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני דיי חדש בפורום זה אז ככה: יש לי שני מחשבים ברשת שהמחשב שלי הוא החזק והמחשב של אחותי חלש בהרבה אך היא מתתמשת בו למוזיקה ואיי סי קיו הבעיה היא שהיא מורידה המון שירים בקזה ולא סוגרת אותה וזה מאט לי את האינטרנט ואת המחשב מאוד ורציתי לדעת אם יש דרך לחסום את הקזה מבחינת התחברות אל השרת שלו או לחסום הורדות או משהו כזה.. הנושא דיי דחוף אז ככה שתודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי ראוטר (TL-WR340GD) שמחובר למחשב בצורה קווית. אני רוצה לאפשר גישה אלחוטית לחיבור לרשת הביתית (מסמכים במחשבים מדפסות וכו') אבל שלא תהיה אפשרות להתחבר לאינטרנט בשום צורה דרך הרשת האלחוטית. יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-