רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שEDIMAX לא משהו... וראיתי ש LINKSYS MPW54G עולה איזה 315 שקל... אני צריך 2 כרטיסים של יקרעו אותי... ואני חייב אותם היום D-LINK נחשבים טובים?!?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום! יש לי בית מפלס אחד אבל גדול (170 מטר) והוא ארוך... יצא שהחדר שלי ושל אחי נמצאים בשתי הקצוות - מרחק של כ-15 מטר אווירי (כמובן שיש 3 חדרי שירותים מפרידים ודלת כניסה לבית. המחשב שלו נמצא בקצה החדר כך ששתי המחשבים נמצאים בשתי הנקודות המרוחקות ביותר בבית. שאלתי היא כזו: האם אוכל להסתפק בנתב "רגיל" בתקן G או שאני חייב להשקיע בתקןN היקר יותר אם למישהו יש ניסיון עם מרחק כזה שיאיר אותי תודה!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
אם אתה חושב שקניית ראוטר תשפר לך את הפינג במשחקי רשת, אתה טועה. הפינג הגבוה הוא עקב מחסור ברוחב פס, ולא עקב המחסור בראוטר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי חייגן ל- 013, שאותו אני מעוניין להשאיר במצב Shared תמידי. כיום, כל פעם שאני מתנתק, אני צריך לשתף אותו מחדש. האם יש דרך "לקבע" את השיתוף על החייגן? תודה מראש, 8)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי אינטרנט ב012 -כבלים דרך הוט עד עכשיו הייתי מחובר דרך הראוטר שלי - link sys wrt160n עם חיבור ללא חייגן כמובן ש012/הוט הגבילו לי את המהירות בשרתים שמהם אני מוריד הכי הרבה ולכן עברתי לפרופיל גיימר, כך שהמהירות תישאר. הבעיה היא שהפרופיל גיימר לא ניתן להשתמש בחיבור ללא חייגן. כרגע המודם שלי מחובר ישירות למחשב ובמחשב עצמו יש חייגן (המחשב הוא מק) אבל מחר אני כבר אצטרך לחבר הכל דרך הראוטרמולפי מה שאני מבין יש בעיות עם חיבורי l2tp וראוטרים של לינקסיס. מה אתם אומרים?, יש משהו לעשות בנדון?, אם אני אתקין גרסת dd-wrt לראוטר זה יתקן את הבעיות? עדיף כבר לקנות ראוטר שתומך לגמרי בl2tp? מודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה השתדרגתי מ5 מגה גיימרים ל12 מגה גיימרים ב012. כאשר הייתי מבצע בדיקת מהירות ב5 מגה הייתי מקבל בדיוק 5 מגה הורדה ואולי קצת יותר, אך לאחר השדרוג כאשר אני בודק את המהירות אני מקבל הורדה של 11.70 מקסימום, בתמיכה הטכנית טוענים שהחייגן מוגבל ולכן החיבור לא מגיע למקסימום ובשביל להגיע למקסימום צריך לעבור לחיבור MPLS, כמובן שאני לא יעבור כי אני לא מוכן לוותר על הגיימרים. 1. לנתב שלי אין בעיה להתמודד עם חיבור של 12 מגה ויותר עם חייגן ( TP-LINK 1043nd עם הקושחה האחרונה ) 2. יש לי מודם כבלים של מוטורולה SB5101 שהוא מצויין. אז האם ספק האינטרנט שלי צודק ובגלל פרוטוקול החיוג המהירות לא מגיעה למקסימום? אשמח לתשובות ואולי גם לפתרונות, בתודה, עדי!.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כחלק מהבדיקות להתקנת ADSL, רציתי לדעת מה הוא חייגן WOW ? האם צריך אותו ? למה צריך אותו ? איך מתקינים ? מה הגרסה האחרונה ? מאיפה מורידים ? האם צריך את זה ל XP ? עוד פרטים בבקשה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ובטוח שהנושא הזה הועלה פה כבר מספר פעמיים, אבל אני שואל בכל זאת (מאחר ולא מצאתי בחיפוש) מה המשמעות של חייגן? במיוחד לנושא של מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך Router (שבמקרה שלי השרת משמש לכך!)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לעבור מתשתית של הוט, משום שהיו הרבה תקלות לתשתית של בזק. עכשיו אני מקבל מודם מהם. יש לי גם ראוטר, רציתי לשאול, האם להגדיר את החייגן בראוטר (כמו שהוא היה מחובר עד עכשיו, רק לשנות את פרוטוקול ושאר הדברים) או להגדיר את החייגן במודם שאני מקבל מבזק. האם זה משנה בכלל. ביי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון עברתי לחייגן, הדבר פתר לי בעיית פינגים גבוהים, והתנתקויות רבות שהיו לי בחיבור רגיל, אני נמצא בכבלים, ערוצי זהב, עם בזק בינלאומי 1.5 מגה. הבעייה היא שאני יכול להתחבר בחייגן רק כאשר הפיירוול מופעל, יש לי לצורך העניין WIN XP עם SP2, ואני רוצה לעיתים להתחבר ללא פיירוול, אז מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפיירוול ולהתחבר עם החייגן למרות הכל..? תודה מראש על העזרה, דודי.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט להורים שלי היום את המחשב ואני כבר יתקין להם חלונות 7, הבעיה רק שאני צריך להתקין אצלם חייגן של נטויזן ואין לי מושג אם הוא יעבוד על הווינדואס הזה.. מישהו ניסה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב שעד היום לא היתה לי. כאשר אני מחובר לאינטרנט (ואני מדגיש מחובר) וברצוני להיכנס לאתרים מסוימים, אז חלק מהם באמת נכנסים ועולים יפה ואני ממשיך לגלוש בנחת ובשלווה. אך יש חלק לא קטן של אתרים שכאשר אני רושם את כתובתם בשורת הכתובת ולוחץ על ENTER, הם לא עולים ובמקומם קופץ לו החייגן לאינטרנט. איך אני מתגבר על הבעיה הזו ונכנס באופן ישיר לאתרים? דוגמא (אם זה מעניין מישהו) לאתרים בהם החייגן קופץ: 1. www.horadot.net 2. www.hbs.co.il 3. www.sportline.co.il בתודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם; אני מחפש חייגן של חברת האינטרנט 012, חיפשתי בגוגל את החייגן אך לא החיפוש לא הניב תוצאות, אשמח אם תפרסמו קישור לחייגן. -רון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר שלי יש מחשב עם חיבור לאינטרנט עם מודם USB. החיבור שמהירות של 256 KB. ישנה בעיה שלא מפסיקה להופיע כל הזמן, מגי פעם המחשב כאשר הוא מחובר לאינטרנט נתקע, יותר נכון החייגן בעצם מפסיק להגיב אי אפשר להתנתק או להתחבר מחדש ולמרות שהוא מראה שהוא מחובר כל סאר התוכנות לא מאפשרות גלישה או הורדה כלשהיא. חשבתי שאולי יש בעיה עם WIN XP, ביצענו FORMAT והתקנו את המערכת מחדש, הבעיה לא נפתרה, בבזק בדקו את הקו ואמרו שהקו תקין, המחשב כאשר הוא לא מחובר לאינטרנט לא נתקע ולא עושה שום בעיות, היכן יכלה להיות הבעיה? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם ל מזממן קניתי מחשב חדש ועשיתי רשת עם אחי................... עכשיו כל פעם שהוא מוריד משהו 90% מהפס הרחב מוקדש לו....... רציתי לדעת אם אני יכול לעשות שחצי מהפס הרחבס יוקדש לי וחצי לו ואם אי אפשר זה אומר שכל פעם שהוא יוריד דברים אז כמעט כל הפס יוקדש לו?? ואם כן מה הפיתרון שאתם מציאים לי?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר ומודם אלקטל (לא משודרג). אני שם את הראוטר על המודם וזה מחמם אותו לחום רציני. כבר יומיים בירציפות המודם מפסיק להסטנכרן לשעה ואפילו 6 שעות. בפעם הראשונה שזה קרה הורדתי את הראוטר מהמודם לתת למודם להתקרר. התקשרתי לבזק ועשיתי את כל הדברים שהם תמיד אומרים לעשות כשמודם לא מסטנכרן (פילטרים, שקע אחר) כל זה לא עבד עדיין המודם לא מסטנכרן. כבר הזמנתי טכניי וחצי שעה לאחר שהתקשרתי המודם מסטנכרן אז מהר ביטלתי שלא יחבו אותי סתם. היום זה שוב קרה,שוב הורדתי את הראוטר מהמודםי, ושוב הזמנתי טכניי. הפעם במקום 6 שעות לקח לו רק שעה. קיצר אני שואל אתכם האם זה באמת הראוטר שמחמם אותו יותר מדי או שזה בעיה אצל בזק????
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי את תוכנת מסנג'ר ואיני יודע איך אני עושה חיפוש לאנשים (בלי כתובת האי-מייל) אשמח אם תוכלו לעזור לי???
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-