עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by someone,

יש לי נתב של TP-LINK, TL-WR541G, ומן חיבור כזה שמתחבר לUSB במחשב השני שבעצם מחבר את המחשב השני לנתב הזה ויוצר את הרשת.. הבעייה היא, שהאינטרנט באמת עובד בין השניים, אבל אני לא מצליח להקים רשת של שיתוף קבצים ומדפסות.. ניסיתי את האשף של חלונות וזה עדיין לא עובד. מחשב אחד הוא ויסטה ואחד XP. מישהו יודע מה לעשות?..

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. Started by gman_il,

יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  4. שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

באיזה מודם אתם משתמשים? על מה אתם ממליצים? אני משתמש ב-Motorola SB4101 כבר 6 שנים ומחליף למודם חדש. האם אני יכול לדרוש מהם מודם של חברה מסויימת?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by NIVs,

יש לי אחד ישן שרשום עליו 568 CAT5. אפשר ללחוץ אותו מחדש עם 8 חוטים. הוא נראה בדיוק כמו כבל CAT5e המחבר בין המודם לראוטר.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אתמול קיבלתי בspeedtest 300 והיום 400 מפרנקפורט, פעם זה היה 1000. גם הגלישה מחול גרועה יותר. אני בHOT ו012 זה רק אני?

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by aviram20,

היי הזמנתי רשת אלחוטית מבזק וגם מתאם למחשב השני מאחר ואני רוצה לחבר את שנייהם לאינטרנט עד פה הכול בדר.. עכשיו אני מחובר על אחד וחצי מגה וזה רק עם מחשב אחד שרציתי לשדרג ל4 היא אמרה שאין אפשרות כי התשתיות לא מספיקות או משהו כזה.. ומה שהיא הציעה לי זה שאני יקח את המודם האלחוטי והמתאם במהירות אחד וחצי ואחרי שיהיו תשתיות אני ישדרג ל4 עכשיו השאלה לי היא כזאת 1 וחצי מגה על שני מחשבים זה יהיה איטי ? יעבוד מהר? שני המחשבים שפועלים עובדים בישביל אינטרנט ובישביל גלישה ממוצעת בילבד יהיה משהו מורגש? זה יפריע? אם כן איך זה בא לידי ביטוי במחשב ..? כמה כול מחשב צורך בשימוש סביר של גלישה באינטרנט..? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  10. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (סה"כ 3 מחשבים). המחשב שאליו יחובר הראוטר נמצא בתוך ממ"ד ועל כן אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר לקניה שיבטיח לי קליטה טובה בתוך הממ"ד ומחוצה לו,כמו כן את כרטיסי הרשת הנלווים אליו. הכי חשוב לי שתיהיה קליטה ואמינות טובים- בלי ניתוקים. כרגע התקציב אינו מוגדר, אך אין לי בעיה להשקיע מה שצריך כל זאת בתנאי שהעסק יעבוד טוב! אשמח לתגובות... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by יוגב1,

היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז תקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה להקים אתר ואני יודע שאני צריך דומיין (שם של אתר) וHOST מקום לשים אותו, נכון? מצאתי את שני אלו בחינם אבל אני ממש מתקשה ב"העלאת" האתר, מישהו יכול לעזור לי לפחות להבין את העיקרון? או להפנות אותי לאיזה שהוא מדריך (בעברית בבקשה). זה מאוד חשוב לי, תודה לכל עזרה שתוכלו לתת

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by adam2008,

רציתי לדעת למה היציאת usb בראוטר משמשת וכמו כן מה יקרה אם אני יחבר אליה את הנייד?

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by ha,

אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by StreetRacer,

כל כמה דקות ? נמאס כבר, כל כמה דקות הוא מתנתק והוא מפריע לי בעבודה. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שהוא בשטח פתוח ולא חסום והטמפ' שלו נורמלית. הגדרתי מחדש אך עדיין הוא מתנתק. האם הוא דפוק ?

15. איך ניתן להתמש בנתב רק כנקודת גישה אלחוטית כלומר ללא חיבור לאינטרנט. האם לכבות את PORT ה-DSL של הנתב ולחבר אליו את המודם השני שיש לי עם כבל רשת ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום רצית לדעת למה אני לא מצליח לכנס לאתר טלוזיה ישראלית אני מנסה ליכנס כבר מיום שיש ולא מצליח אשלה אם זה קשור לבעיה של נטויזן

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Zambar,

בוקר טוב לכל מי שרק קורא. בזמן האחרון אני חווה עם 013 ברק בעיות תכופות עם חיבורים לאתרים מחו"ל. האם עוד לקוחות של ברק נגררים כך בבוץ?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by most,

ערב טוב ברצוני לשדרג את המהירות ל 2.5 מ 1.5 מבחינת עלויות הם זהות בשני השיטות האם יש עדיפות לכבלים על פני בזק (ADSL) או אולי להיפך יש לציין כי יש לי ראוטר של לינקסיס WRT54GL עם קושחת TOMATO עדכנית. הדגש הוא על יציבות החיבור.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. אהלן חבר'ה, אני רוצה להחליף את הנתב הנוכחי שלי (איזה אחד פשוט יחסית של Edimax), כי הטווח האלחוטי שלו לא מספיק רחב. אין שום תקציב מוגבל. בעיקרון הדבר העיקרי שצריך את האינטרנט זה מחשב נייד חדש לגמרי של LG שאני די משוכנע שיש שם MIMO, אז זה יהיה מעולה אם יהיה את זה גם בנתב. תודה, תום

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by +Eliran+,

אפשר בבקשה המלצה על כרטיס רשת של תדר N איכותי וטוב אבל לא יקר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?

22. Started by doker,

יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  23. שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. כל כמה זמן, לא זמן קבווע, לפעמים 5 דקות, לפעמים שעתיים, לפעמים גם אחרי שעות מתרחש ניתוק תקשורת ומופיע מחדש חלון ההתחבות ( חייגן ) המתחיל לספור שניות אחורה ( מ-10 עד 0 ) ומחייג שוב בעצמו. נברתי בתוך כל התוכנות, אף אחת, כולל המערכת, לא מוגדרת להוריד עידכונים אוטומטית לבד אחריהם עלולה לבוא אולי הפעלה מחדש. שאלתי טלפונית גם את "תמיכה" של הספק, שם שוללים התערבות כלשהי בתקשורת, למרות שפעם ( לפני שנים ) באמת היו מנתקים מנויים אשר היו ב"חוסר פעילות" ממומשכת כדי לשחרר רוחב פס תקשורת, אך לפי טענתם מזמן הפסיקו עם שיטה זו ( המיועדת "לדלל" מחוברים ). לעתים לילה שלם אין ניתוק, לפעמים - כל חמש דקות. מה יכולה להיות סיבה לכך ואיפה לחפש את הגורם ? תודה מראש עבור כל תגובה רצינית.

25. Started by ktulu,

שלום, רכשתי מחשב נייד חדש ויש ברשותי מחשב נייח שמוחבר לאינטרנט ב ADSL במהירות 1.5 מגה. אני רוצה להתחבר עם הנייד לאינטרנט ואני יודע שאני יכול לרכוש ראוטר אלחוטי או חוטי. השאלות שלי, כאחד שממש לא מבין בזה כלום: 1. מה היתרונות והחסרונות המרכזיים של אלחוטי על פני חוטי. חשוב לי שמהירות הגלישה וההורדות לא ייפגעו. 2. מהם טווחי המחירים לראוטרים מומלצים. אני צריך עזרה והכוונה במה לבחור, ובאיזה סוג שמתאים לי, כי ממש אין לי מושג. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.