רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,489 דיונים בפורום זה
-
בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה עם ראוטר שרכשתי לפני בערך כ-3 שנים מדגם DI-524 שלכם, לאחרונה הוא גורם לגלישה איטית באינטרנט עם מודם כבלים THOMSON במהירות 1.5M עם ספקית נטויז'ן, כשאני מחבר את המודם ישירות אני מוריד תקין וגולש תקין לאורך כל שעות היום אבל עם הראוטר מהירות הגלישה וההורדה יורדת יותר מדי וזה בולט במיוחד בשעות הערב, כשאני מבצע הורדה בשרתים בארץ רק במהירות של 80KB/s בממוצע, ובשעות הבוקר ההורדה מתקרבת למהירות של 186KB/s שזה ממש 100KB/s פלוס של הבדל במהירויות, דבר שלא קורה כאשר מחברים את המודם ישירות, אז ההבדל במהירויות הוא רק סביב 20KB/s פלוס מינוס, מה הסיבה לכך שעם הראוטר הגלישה וההורדה נעשות איטיות במיוחד בעיקר בשעות הערב ולמה כשאני מחבר את המודם ישירות הכל תקין? מה אני צריך …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של 3COM מדגם 3crwer100-75 ואליו מחובר מודם של הוט. לאחרונה התחילו בעייות איטיות נוראיות. אני מנוי לחבילה של 1.5 והרגשתי באיטיות, בדקתי את העניין אבל אני עדיין מאוד מבולבל. הכל מתבצע בחיבור קווי ולא אלחוטי. בחיבור ישיר של המודם למחשב הכל בסדר. אבל הבעיות די מוזרות. אני נעזר באתר הזה לבדיקה: http://212.179.191.175/Check1.html בחיבור ישיר של המודם למחשב כל הקבצים יורדים במהירות המקסימלית. דרך הראוטר הקבצים מהשרת של 014 ומACDSEE יורדים ב160 ומהשרת של יהו ב60 אבל זה לא מחייב, לפעמים כל הקבצים יורדים ב20KB/S. הבעיות האלו מוזרות מאוד. דברים שהתשנו אצלי זה 1. הוחלף לי מודם כי הקודם לא היה תקין, אבל אני לא חושב שזה המודם כי בחיבור ישיר הוא בסדר גמור. 2. עדכנתי גירסא לר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראוטר אלחוטי EDIMAX BR-6114WG מחוברים אליו 2 מחשבים נייחים מחוברים בכבל רשת - עובד מצויין. הוספתי מחשב נייד LG LW20 Express עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אך הוא אינו מזהה את הרשת האלחוטית שלי. (הוא כן מציג לעיתים רשת או שתיים אחרות, כנראה של השכנים, שבכל מקרה לא ניתן להתחבר אליהם :-)) 1. את הרשתות המזוהות אני רואה במסך הרשתות האלחוטיות של Windows, ולא בתוכנה ייעודית כלשהו, האם זה בסדר ? 2. מצ"ב כל הגדרות הנתב, אשמח לדעת מה הבעיה ומה כדאי לעשות על מנת להתקדם. תודה ![br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 22:24:46 תמונה נוספת :[attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן אתמול התקנתי פה את המודם נתב מבזק rotal rta 1025w של Dynalink המחשב הנייח שאיתו אני עובד כרגע מחובר לנתב וזה עובד הכל טוב והגלישה בסדר גמור.. אנחנו מנסים להתחבר דרך המחשב הנייד והsignal strength הוא על excellent. הבעיה שכל דקה בערך זה מתנתק וחוזר..אפילו שהמחשב הנייד פה לידי כמה ס"מ מהנתב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני אדמין בחדר מחשבים. יש לי 40 מחשבים. וקרוב ל120 משתמשים. כל אחד בא, נכנס עם השם משתמש שלו והססמא שלו, אז המידע שלו מסתנכרן עם הסרבר, והוא יושב ועובד במחשב. ככה על כל מחשב יכולים לשבת כל אחד מהמשתמשים. כשאני שולח דרך RUN Net send 111.11.11.111 bla bla bla אז אם יושב שם משתמש מסויים אז הוא יקבל את ההודעה הזאת bla bla bla ממני. ואם לא יושב שם אף אחד והמחשב בעצם נמצא במסך ה LOGIN, אז הבנאדם הראשון שיכנס למחשב, יקבל את ההודעה שלי. השאלה: האם אני יכול למען את ההודעה שלי למשתמש ספציפי ברשת כולה? או לפחות במחשב מסויים? אבל דגש על משתמש ספציפי! ואיך?
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אמרו לי שההמלצה הרווחת היא לקנות כרטיסי רשת של אדימקס. אני מחפש את הכי זול שיש אבל שתומך בקצב מהיר של 108mbps. הבעיה היא שכאשר אני מחפש בזאפ, לא רשום שם מה הקצב של הכרטיס כך שאוכל לטעות ולקנות משהו של עד 54mbps . אולי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם תומך במהירות הזאת ?[br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 20:03:18 עבר עריכה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת אלחוטית (ראוטר 3COM דגם 3CRWE554G72T) המורכבת משלושה מחשבים: מחשב מס' 1 - מחובר חוטית, מריץ חלונות XP. מחשב מס' 2 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות XP, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). מחשב מס' 3 - מחובר אלחוטית, מריץ חלונות ויסטה, כרטיס רשת Edimax (דרייברים של RaLink). אני רוצה להעביר קבצים ממחשב 2 ל 3, אך המהירות המקסימלית אליה אני מגיע היא בסביבות ה 650k/s, כאשר הייתי בטוח שהיא תגיע לאיזור ה7m/s (לפי 54MBPS). לפי תוכנת הדרייבר שני המחשבים עובדים בקישוריות של 54MBPS. כמו כן, לא יודע עד כמה זה קשור אם בכלל, אבל בדף הבית של הראוטר יש בהגדרות: Port Speed Duplex Cable / DSL Port 100 Full Duplex LAN Port #1 10 Half Duplex LAN Port #2 No Link No…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב אחד קבצים ששוקלים 8GB יחד (יש קובץ אחד בודד ששוקל 7GB) ואני רוצה להעביר את הכל למחשב אחר, הם אחד ליד השני... זה שהקבצים אצלו זה לפטופ אם זה משנה והשני מחשב נייח רגיל. אין לי ראוטר והצורב DVD שבלפטופ לא תומך בדיסקים של 7GB. אם אני אחבר את שני המחשבים בכבל רשת, יש דרך ליצור ביניהם רשת כלשהי? או להעביר קבצים בדרך אחרת... יש לי דיסק און קי של 32GB אבל הוא נקנה בסין ב15 שקל והוא מזוייף ומכיל רק 4-5GB מסתבר, אז העברתי איתו את שאר הקבצים אבל מה עם זה ששוקל 7GB? זה מה שניסיתי לעשות: חיברתי אותם בכבל רשת, קראתי לשניהם באותו שם בקבוצת עבודה ובשניהם עשיתי תיקיות משותפות אבל הם לא מוצאים אחד את השני. צריך להגדיר משהו בחיבור רשת Local Area Connection? כי בשניהם לא מו…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
נגמרה לי ההתחייבות ב012, אני מתייחס למהירות 2.5 מגה. הספקים הם בב"ל,נטויז'ן, 012, או אקספון. אני הבנתי שבזק הכי מומלצים בגלל שהם לא חוסמים פורטים (כמו 012 ונטויז'ן), מה יש לכם להגיד על אקספון? לגבי עלויות, מה נחשב מחיר זול לחבילה כזאת? (2.5\256) תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה חברים קניתי את הנתב מסוג TP-LINK WR541G 54MB + כרטיס רשת אלחוטי USB של אותה חברה ב-180 שקל.. השאלה היא כזאת: האם מישהו מכיר את הנתב עבד איתו ויכול לתת חוות דעת? הכל עוד בקופסא ואם יהיו חוות דעת שליליות אני יחזיר לחנות ויקח משהו אחר תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכם. אני לקראת מעבר דירה ואני צריך חיבור אינטרנט חדש לרשת קטנה(2 מחשבים). ואני מתלבט האם לקחת מודם רשת מחברת האינטרנט או לקנות ראוטר בעצמי. מה מומלץ? וחוץ מזה אשמח גם לקבל המלצה על ספקית(עד עכשיו הייתי בבזק בינלאומי)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה חודשים פתחתי את השרשור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342655.0 החלטתי לעשות זאת בעצמי. היום, ניצלתי את החופש, סוף סוף ניגשתי לעניין. קניתי את כל המצרכים וכבר השחלתי את הכבלים בקירות כל מה שנשאר זה הלחיצות. אני מצרף תמונה עם המבנה סכמתי של הרשת בבית: בתור התחלה אני צריך לדעת איזה סוג חיבור כל כבל צריך להיות : ישר או מוצלב?
-
- 20 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אהלן, קנייתי ראוטר לינקסיס השבוע ואני מנסה לקנפג אותו ככה שיהיה לו DNS קבוע (Static DNS) - אבל ברגע שאני מגדיר אחד, אני לא יכול להתחבר לאינטרנט (אין הודעת שגיאה מוגדרת - או שאני פשוט לא יודע לזהות בעיה כזו). ניסיתי שני ספקי אינטרנט שונים אבל זה לא מתחבר לשניהם. ניסיתי גם להגדיר OpenDNS וזה נתן את אותן תוצאות. אני משתמש ב-Tomato והאינטרנט הוא בכבלים (L2TP) - מישהו ניסה את זה פעם? מישהו עם לינקסיס וכבלים יכול לבדוק אצלו ולראות אם זה קורה גם אצלו (אולי הראוטר לא תקין)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על איזה תכונות מומלץ להסתכל בכרטיס רשת אלחוטי מה זה 802.11? האם זה חשוב? האם אלו כרטיסים סבבה? Edimax EW-7318UG 54Mbps USB Edimax EW-7128G 54Mbps PCI האם עדיף ללכת על PCI כדי לחסוך במשאבים או שזה זניח?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני משדרג מחשב ועד היום השתמשתי במודם usb ארכאי- ale 070 שסה"כ היה סביר מלבד תקופות שהיה מתנתק לעיתים רחוקות אבל במהירות לא היה מאכזב. מהירות החיבור הנוכחית שלי היא 5 מגה בבזק adsl ובשידרוג של המהירות קיבלתי את מודם ה-aztech 600e שמעולם לא היה מחובר בגלל שלא לא היה לי כרטיס רשת,קראתי עליו ביקורות לא מחמיאות בפורום ורציתי המלצה למודם בלבד ללא ראוטר (אין לי כוונה להשתמש ברשת אלחוטית) בין אם מההיצע של בזק ובין לרכישה מחנות תקציב עד 500 ש"ח.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים יקרים יש לי מחשב בבית, שעובד עם כרטיס רשת אלחוטי ויושב קצת רחוק מהנתב. רמת הקליטה שלו די נמוכה, כ-30% ומטה בד"כ. המחשב סובל מאיבודי קשר קצרים עם הרשת (מתנתק וחוזר אחרי כמה שניות), נניח פעם ב-10 דקות. ראיתי שישנן אנטנות להארכת טווח, אך אינני בקיא בתחום. מהן המלצותיכם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היום קניתי את הראוטר של בזק ניסיתי להתקין אותו וכאשר ניסיתי להתחבר מהנייד אז זה רשם שאני מחובר אך לא היה אינטרנט בגלל שחיבור ה PPP לא דולק.. השם משתמש והסיסמא באתר נכונים בטוח סוג הראוטר הוא ROTAL RTA 1025W מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp, קניתי ראוטר של edimax, חברתי אותו למחשב ומאז האימיול לא מתחבר לי בכלל. אמרו לי שצריך לפתוח פורטים באימיול ובראוטר , אני לא יודע איך עושים את זה. תוכלו בבקשה להסביר לי צעד צעד איך לעשות את זה???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-