רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם חברי הפורום יכולים לעזור לי? המחשב השולחני מופעל ע"י חלונות 7. המחשב הנייד מופעל ע"י חלונות 8 את שניהם חיברתי בכבל מוצלב. מאתר התקלות, בשני המחשבים, מציג הודעת שגיאה: Local Area Connection" Doesn't Have A Valid IP Configuration" המחשב השולחני מחובר לאינטרנט באמצעות כרטיס תקשורת אלחוטי, ללא בעיות.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום!... חבר הביא לי את המחשב שלו בישביל להעביר לו כמה דברים כבדים רוצה לחבר את המחשב שלו למודם ולהעביר קבצים יענו לעשות שיתוף קבצים אני לא יודע איך עם אפשר מדריך או עזרה מפורתת אני ישמח מאוד תודה לכל המגיבים!!!... אני צריך לדעת איך עושים את זה בין ווינדוס 7 לווינדוס 7 ובין ווינדוס 7 לווינדוס אקס פי ממש דחוך לי תודה רבהרבה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מחשבים עם XP שהיו מחוברים בכבל מוצלב והיה לי שליטה מרחוק על המחשב השני ע"י תוכנת VNC עכשיו התקנתי במחשב אחד ווינדוס 7 ואני לא מצליח לקשר ביניהם הגדרתי את אותו כתובת IP שהיתה על ה-XP ועדיין אני לא מצליח אם מישהו יכול בבקשה לעזור תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה די דחוף אני מעוניין לחבר שני PC בכבל קרוס פשוט בלי שום קשר לאינטרנט ושיהיה אפשר פשוט לראות אחד את השני ולהעביר קבצים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח המריץ Windows 7 ומחשב נייד המריץ גם הוא Windows 7. חיברתי את שני המחשבים ל-switch (בעל 5 פורטים של חברת Dynamode) והגדרתי למחשב הנייח: ip 192.168.1.2 subnet mask 255.255.255.0 ולמחשב הנייד: ip 192.168.1.1 subnet mask 255.255.255.0 מערכת ההפעלה windows מראה סמל של unidentified network. כשאני מנסה לעשות פינג מהמחשב הנייד למחשב הנייח - הפינג עובר! אך הפוך, מהנייח לנייד - request time out. כנ"ל אם אני מחבר את שני המחשבים ישירות (ללא switch). * ניסיתי גם לבטל את ipv6 אך ללא הועיל. * ניסיתי גם להגדיר default gateway - 192.168.1.254 בשני המחשבים, אך ללא הועיל (וגם DNS אותו דבר). אף על פי שלא צריך, כי אני לא יוצא החוצה. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1. מערכת הפעלה Win 98 2. מערכת הפעלה Win XP Home Edition לשני המחשבים יש כרטיסי רשת. א. אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר את שניהם ברשת? אני מבקש לפרט ככל האפשר, בבקשה... ב. איך אפשר שלפחות אחד מהם יהיה גם מחובר לאינטנט (רצוי המחשב עם Win 98) תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום. יהיו לי בסוף החודש שני מחשבים במרחק 8-14 מטר. המודם יהיה בסלון, והמחשב בחדר שלי. איך אני מחבר את שני המחשבים ברשת מקומית עם ללא האטה משמעותית בגלישה(כאשר המודם נמצא במחשב החלש יותר), ללא הוצאה כספית גבוהה וללא צורך להשאיר את המחשב עם המודם פתוח כשרת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שלא מחוברים לאינטרנט. בשניהם יש WIN XP PRO ןמחובר בניהם כבל רשת מוצלב (יש להם כמובן כרטיסי רשת). איך אני מחבר אותם אחד לשני ככה שאוכל להעביר קבצים מאחד לשני? ניסיתי דרך ה-My Network Places ואח"כ לחצתי על האייקון של להקים רשת ביתית ו-ADD A NERWORK PLACE אבל אני לא מצליח. דרך אגב שני הפיירוואלים מבוטלים (גם של הווינדוס וגם הרגיל). דרך אגב רק אחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט אבל אני מוציא את הכבל רשת כי אני מחבר אותו למחשב השני אז הוא לא מחובר.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפש…
-
- 43 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי מודם כבלים RCA THOMPSON DCM245 ושמתי לב שיש לי בו שני יציאות, אחת ל USB ואחת ל ETHERNET עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני מחבר את המחשב הראשי ל USB והמחשב השני ל ETHERNET אני אוכל ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, באחד התרדים פה ראיתי שמישהו אמר שהוא חיבר שני מחשבים דרך המודם כבלים שלו(למודם יש שני חיבורים USB: ורשת) וכך קיבל גישה לאינטרנט בשניהם, נסיתי את זה וזה עובד מצויין עכשיו רק השאלה שלי זה האם יש דרך לשתף ספריות בין המחשבים ? תודה מראש, המודם הוא TERAYON TJ715X
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך אותו ה"קישור" (כלומר, תשתית אחד ומנוי אחד לספקית). מה הדרך הפשוטה לעשות את זה? אני מחפש דרך פשוטה כדי שגם אני אוכל לעשות זאת בעצמי (אין לי ידע בנושא). (חיפשתי קצת מידע/מדריך ולא ממש מצאתי). אין צורך ששני המחשבים יהיו ברשת ביניהם, למרות שזה יכול להיות בונוס נחמד, ועדיף ששני המחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני לשם החיבור (כך שגם אם אחד מהם כבוי/הולך עדיין יהיה אפשר להתחבר). הבנתי שחלק מהמודמים הם ראוטרים ורק צריך לקנות סוויצ', יש בזה משהו? בקיצור, תגידו לי בבקשה מה צריך לעשות / לקנות בשביל לגרום לדבר הזה לעבוד. דבר אחרון, עדיין אין לי את התשתית עצמה (דירה חדשה). אני נוטה יותר לכיוון התשתית של הכבלים, אבל אם החומרה של בזק תומכת בזה יות…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ורק אחד מהם מחובר באמצעות מודם ASDL עומדים בפניי כמה אפשרויות 1. רשת אלחוטית אבל זה בעיתי כי אחד המחשבים נמצא בממ"ד 2.כבל רשת מוצלב - גם זה בעיתי כי מה זה לא בא לי שמחשב אחד ישמש בתור מחשב ראשי כי גם ככה הוא פועל על הפנים לכן בכל אופן אני צריך לקנות נתב כדי לא לחבר בכבל רשת את המחשבים כי זה כנראה יפגע בביצועים של המחשב שגם ככה פועל לא משהו ו.. הבנתי שיש אפשרות להפוך מודמים ADSL מסויימים לנתב (רק שהוא לא אלחוטי כמובן..) בקיצור אני לא יודע בכלל אם שווה לי להשקיע בנתב... (הייתי שמח לעשות רשת אלחוטית אבל לא בטוח שתהיה קליטה בתוך הממ"ד אפילו עם דלת פתוחה) אבל אם אני גם כך צריך נתב בשביל לחבר את המחשבים במקום לחבר בכבל רשת מוצלב אז אני אקנה... אשמח לשמוע את חו…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים וכרגע אחד מהם מחובר דרך מודם בחיבור ADSL כאשר המחשב השני לא מחובר בכלל 1.קודם כל מה האפשרויות לחבר את שניהם לאינטרנט? האם אינטרנט אלחוטי זאת הברירה היחידה והזולה עם דגש על הזולה כלומר אני לא מחפש את הרשת האלחוטית אבל אם זה יצא לי הכי משתלם אז בסדר. ( צריך לקחת בחשבון שלשני המחשבים יש כרטיסי רשת פשוטים ולא אלחוטיים שזה עוד כסף בנוסף לנתב) בהנחה 2.בהנחה ואני מקים רשת אלחוטית כמובן שאני צריך לקנות נתב אבל האם אני אהיה חייב לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש אפשרות להניח את את הנתב בסמוך לאחד המחשבים ולחבר את המחשב לנתב בחיבור חוטי? וכך לחסוך קניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף וכך אצטרך לקנות רק כרטיס רשת אלחוטי אחד. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם שמחובר לראוטר D-LINK ויש לי שני מחשבים בבית ומדפסת . עכשיו אני באמצעות הראוטר חיברתי מחשב אחד לחיבור חוטי והשני לחיבור אלחוטי שלא כל כך הולך ... אבל אני לא יודע איך לשתף את המדפסת במחשב אחד מחובר ועובד אלא בשני צריך ...אמרו לי שאני צריך להקים רשת ביתית ... אז איך להקים רשת ביתית כדי שההמדפסת יעבוד ?להסביר במפורט ...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסתי לחבר את האינטרנט בשני המחשבים לפי המדריך אך לשב , בכל אופן קראתי פה איפשהו שיש אפשרות לקנותSWICH שאני מחבר אליו את החיבור של האינטרנט ומשם לשני המחשבים וכך יהיה בשניהם אינטרנט ללא תלות בשרת דלוק (אין לי חייגן קרי אני מדליק את המחשב והוא כבר מחובר לאינטרנט) השאלה שלי היא קודם כל האם זה נכון שצריך SWICH וזה מה שהוא עושה ? האם זה הפיתרון הכי טוב ? או שיש אפשרות יותר טובה ? האם אני צריך להגדיר משהו או שזה עובד אוטומטי ? האם אני יכול לחבר גם רשת לחילוף קבצים בין שני המחשבים דרך זה ? או שאני יצטרך עוד כרטיס רשת בכל מחשב כדי לעשות את זה ? כמה זה אמור לעלות ? ראיתי ב KSP שזה עולה 100 שקל אבל אין שם שום פרטים , אני צריך לבדוק שיהיה לו איזה שהם פיצ'רים לפני שאני קונה ?
-
- 33 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים דיי קרובים אחד לשני(בעיקרון אחד יכול להגיע לשני באמצעות קבל רשת) מחשב אחד מחובר לאינטרנט באמצעות המודם של הספקית שבו יש כניסה אחת בלבד לכבל רשת ואין USB. השאלה היא האם אני יכול לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט בלי נתב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים וכרגע אח שלי הביא לי עוד מחשב לחבר ליד המחשב שלי ואני צריך לחבר גם אותו לאינטרנט שלי.. המודם שלי מחובר דרך הכרטיס רשת.. השאלה שלי היא מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? האם אני יאבד מהמהירות של האינטרנט שלי גם כאשר אף אחד לא יעבוד על המחשב השני אבל הוא עדיין יהיה פתוח ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-