רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, הקדמה - לא נחוץ להודעה,סתם שיהיה לכם ידע אני עובר לכבלים,כי בזק פשוט ממציאים לי כל מיני דרכים לעשות עוד כסף, בגלל שההורים שלי עברו מבזק ל012 בטלפון הקווי, אני צריך לשלם להם בנוסף לשירות האינטרנט גם קן שקט (25 שקל נוספים לחודש) כדי שאני יוכל להיות בתשתית שלהם, עכשיו שנגמרה ההיתחייבות,אני עוזב אותם.. עכשיו השאלה שלי היא: שבוע שעבר התקשרתי לספקית שלי בזק בינלאומי ושאלתי את אחת הנציגות האם אני צריך להגיד להם אם אני עובר תשתיות, והיא אמרה לי שאם אני עובר תשתית אני צריך לעשות התחייבות מחדש, האם זה נכון? כי עכשיו שאני חושב על זה,אני לא חושב שיש קשר.. אז לפני שעובדים עלי הייתי רוצה לשמוע את זה ממכם.. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ברשותי נתב של EDIMAX BR6104 מחובר אליו מחשב נייח בצורה חוטית לאחרונה רכשתי מחשב נייד והגיע הצורך בנתב אלחוטי, לפני שקניתי הבאתי מחבר AP של CISCO AIRONET 1200 חיברתי את הנתב לAP והתחברתי אליו דרך המחשב הנייד בצורה אלחוטית הנייד מזהה אותו אך אני לא מצליח להכנס לIP שבו אפשר לקנפג את הAP והאינטרנט לא פועל אשמח מאוד בהסבר לבחיבור הנתב לAP
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאליו מחוברת מדפסת ומחשב שולחני. אני רוצה שיהיה ניתן להדפיס מסמכים מהמחשב השולחני למדפסת המחוברת לנייד. הגדרתי שם שיתוף, ולשני המחשבים יש אותו שם קבוצה. אך כאשר אני מנסה לאתר מדפסת הוא לא מוצא לי אותה, ניסיתי גם לכתוב את שם המחשב באפשרות "התחבר למדפסת זו" וזה מבקש ממני שם משתמש וסיסמא, מה עושים? עריכה: הדרייבר של המדפסת מותקן בשני המחשבים. תודה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני גרה בדירת שותפים, ואני מתחברת לראוטר בצורה אלחוטית באמצעות usb dongle. פרט לכך שהוא לא היה אמין והיו לי הרבה ניתוקים, הוא שבק אתמול וכרגע אני מחוברת באופן זמני באמצעות כבל רשת. אני מחפשת לרכוש לו מחליף, לא משנה אם usb או כרטיס למחשב, העיקר שיהיה אלחוטי, זול ואמין. אשמח לשמוע הצעות ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני כרגע מסודר ככה: מודם כבלים>ראוטר>סוויץ'>מחשבים הראוטר זה ה-br-6204wg, של אדימקס שיש לו ארבע יציאות, כלומר יש לי עליו מספיק מקום (יש לנו ברשת מחשב אחד אלחוטי ועוד שלושה נייחים). כדאי להעיף את הסוויץ' ולחבר ישירות אליו, או שזה לא משפיע על הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רכשתי לפטופ חדש של HP dv7-1100 לפני כשבוע וחצי ,אתמול נסיתי להתקין את הנתב LinkSys WRT54GL. ההתקנה עברה חלק בסופה קיבלתי אישור שהכול מוגדר,המחשב המקורי גולש באינטרנט והנתב יוצא לרשת כככה שבקטע הזה הכול הוגדר נכון. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בצורה אלחוטית עם הלפטופ,אני רואה את הרשת האלחוטית שהיא קיימת,יש עוצמת שידור מקסימלית אבל משם מה כשאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : לwindows אין אפשרות להתחבר אל [שם הרשת האלחוטית]" ואז הוא נותן לי אופציה "אבחן את הבעיה" אני לוחצת על זה והוא אומר לי "windows אינו מוגדר להתחבר אוטומטית ל [שם הרשת האלחוטית]" ???? ??? ??? מערכת ההפעלה היא ויסטה 32 מקורית. המחשב נייד הותקן בהצלחה מהחברה,אין שום X על החומרה וכ…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר את מחשב השני שלי לאינטרנט אך אני עושה את זה?? פרטים: המודה שלי הוא USB ADSL MODEM ALE 130 בשני המחשב WINDOWS XP למי יש מדריך אך לעשות את זה אני ישמח לזה!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ראוטר חדש. אני חושב על אחד משני הדגמים הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719438 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=374951 יש עדיפות במחיר לאדימקס אבל זה לא משנה כרגע המחיר כי אני קונה בחו"ל והמחיר נמוך משמעותית. מבחינת מחשבים אלחוטיים בבית, מתחברים 2 ניידים + נייח אחד, מבחינת חיבור קווי מתחברים שני נייחים. 2 הדברים הכי קריטים מבחינתי הם קודם כל עוצמת שידור ( יש לי כמה קירות לעבור עד לנייד האלחוטי השני) והשני שלא יקרוס לי במצבי תעבורה גבוהים לאורך זמן. שוב, אל תסתכלו על המחיר, מה לדעתכם עדיף ? האם זה עוזר לי במשהו שהראוטר הוא בתקן N ? אחרי הכל הניידים הם בעלי תקן G. אם יש לכם המלצות למשהו אחר בסדר גודל של נגיד עד 400-450 ש"ח גג, אתם מוזמנים …
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין במושג Internet Socket,שימושיו והסבריו ! אשמח לשמוע את המומחים. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20081223_1049122 שימו לב למחירים ללא התחייבות! מה אתם אומרים? שווה לעבור? לקוח נוכחי של 012 סמייל גל
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ראוטר שאחד הכבלים שיוצאים ממנו מגיע לחדר השינה. בחדר השינה יש כבל רשת אחד. האם יש דרך לחבר בחדר השינה שני מכשירים שונים (חיבור חוטי) דרך אותו כבל רשת אחד וששאר המחשבים בבית כולל אינטרנט יזהו אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי נייד בבית ללא נייח. לקחתי ראוטר מבזק אתמול, אני צריך פשוט לחבר את הראוטר לקו הטלפון באחד השקעים בבית וזהו? לסרוק בנייד למצוא אותו ולגלוש? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-