עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by questionman,

שלום, כרגע אני גולש במהירות של 100 מגה. יש לי הוטבוקס שפועל כמודם שמחובר אליו נטבוקס (של נטוויז'ן) כראוטר. שתי הקופסאות האלו עושות את אותו הדבר ככה שהקליטה מחוץ לחדר היא נוראית. השגתי ראוטר linksys wrt54gl ויש לי כמה שאלות: האם זה יעזור או שההוטבוקס עצמו הוא גרוע כמודם? האם אני יכול לחבר את הראוטר בקלות למודם של הוט (לא הייתי כשחיברו את הנטבוקס)0 ההוטבוקס כבר מוגדר כמודם בלבד, האם אני צריך לבטל את הbridge ואז לחבר את הlinksys ולעשות bridge מחדש? במידה והראוטר לא מתאים, יש ראוטרים טובים בסביבות ה200 שקלים?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, נמאס לי מה SIEMENS שבזק מחלקים כך שאני מחפש לקנות נתב אלחוטי חדש אבל אני לו בטוח שאם אצטרך מודם ADSL או שהסימנז של בזק יעבוד כמודם או שאולי לקנות קומבו של מודם+נתב, כך שאני מחפש משהו איכותי אבל לא יותר מידי יקר תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  4. רכשתי לא מזמן כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP LINK מהדגם הרשום למעלה ויש לי בבית נתב אלחוטי שהוא גם מודם של חברת אסוס שקיבלתי דרך בזק הדגם שלו הוא FOCUS TELECOM-ASUS AM 604G אומנם הנתב נמצא בתוך הממ"ד אבל כשהדלת של הממ"ד פתוחה, בחדר הסמוך כשאין קירות חוצצים בין החדרים זה כמעט דלת מול דלת ואני מחבר שם את המחשב שלי עם הכרטיס רשת אלחוטית הוא מזהה אות נמוך מאוד וכן גם שחיברתי אותו בחדר שאיננו ממ"ד בבית שלידי אין קליטה בכלל גם אם חיברתי שם את המחשב שלי (המרחק בין החדר ששם נמצא הנתב לבין החדר בבית המקביל הוא בערך 7 מטר לערך ושוב החדרים כמעט מקבילים) אז אני די אובד עצות האם הבעיה בנתב או הבעיה בכרטיס הרשת תודה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הגדרתי סיסמא לרשת אלחוטית שיש לי ובמחשב הנייח אליו מחובר הנתב אני לא צריך לרשום את הסיסמא כי הוא מתחבר אוטומטית לאינטרנט, אבל בנייד אני צריך וכשאני כותב את הסיסמא כל פעם רשום לי שהקוד לא נכון. אתחלתי את הנייד ואת הנייח והמצב לא השתנה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by elad2k,

קניתי משחק לרשת (RAVEN SHIELD) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשחק בו ברשת החיצונית באותו הזמן עם 2 המחשבים שיש בבית (שהם מחוברים ברשת פנימית) כי יש את הבעיה של CD KEY במקרה שאילו 2 מחשבים נפרדים לחלוטין אם זה קצת לא ברור אז בפשטות: אני רוצה לשחק ביחד עם חבר בשני מחשבים שיהיו בבית ברשת פנימית על אותו CD KEY

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  8. חבל להשכיר משהוא שאפשר תכלס לקנות , ועוד הרבה יותר איכותי , וישאר אצלי. השאלה אם סלקום / פרטנר / בזק בן לאומי / 018 וכו' מאפשרים את זה או שהם מכריחים ראוטר מודם שהם תומכים בו ספציפית או/ו רק להשכיר מהם ? כלומר אני בכלל שואל על הכדאיות אם יש בכלל למה לקנות. ואם כן , איך הנתב הזה tp-link v400 ? לינק v400 מ-ksp האם הוא יציב ומומלץ ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by mor873,

האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. צריך לרשת 3 מפלסים כשהראוטר יושב במפלס האמצעי. משהו חזק ואיכותי כשהדגש הוא על טווח ויכולת קליטה - פחות על פיצ'רים מיוחדים. הבנתי שמומלץ ראוטר/AP עם 3 ואפילו 4 אנטנות (MIMO) נכון? יש דגם מומלץ במחיר משתלם? תקציב גמיש אבל לא להתפרע בבקשה - רק אם ממש כדאי. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avih,

שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי לוח אם של GIGABYTE - Z790 GAMING X AX יש לו קישורויות WIFI וכן LAN מובנה בכרטיס Realtek 2.5GbE משום מה הרשת החוטית לא עובדת (ה WIFI כן) חשבתי שזה קשור למערכת ההפעלה אך גם עם WIN 10 ו WIN 11 יש בעיה שאין אינטרנט. כאילו מערכת ההפעלה לא מכירה\לא מוצאת שיש על לוח האם כניסה של רשת. חשבתי שיש בעיה בלוח האם, אולי הכבל לא מתאים למחבר של 2.5GB ולאחר חיפושתי בגוגל , אומרים שבכלל יש בעיה עם הדרייבר של REALTEK של 2.5GB האם יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתפור אותה ? תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by enzo,

התקשרו והציעו לי להעלות את המהירות ל-5 מגה בחינם פלוס ראוטר חינם של סימנס למשך שנתיים. ניסיתי לשאול אם אני מתחייב אליהם בזה שאני מסכים והתחמקה כשאמרה שאני מקבל את זה חינם לשנתיים. לא הסכמתי ואמרתי שאני אחשוב. האם גם לכם הציעו את ההצעה ובכלל מה אתם חושבים האם יש פה איזשהו מלכוד :s05:

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. שלום לכולם, התקנתי במשרד DVR והכל עובד מצוין גם מהדפדפן. אני מעוניין לצפות במצלמות מרחוק ולכן פעלתי בדרך הזו: 1) בהגדרות ה-DVR הגדרתי: HTTP PORT: 80 SERVER PORT: 37777 IP קבוע: 10.0.0.14 2) בהגדרות נתב םתחתי פורטים ל-10.0.0.14 א-פורט 80 וב-פורט 37777 בבדיקה באת cayouseeme הפורטים סגורים. כשאני גולש (פנימי) דרך מספר IP של האינטרנט אני מגיע ל-DVR. הבעיה היא, מבחוץ.. מה עשיתי לא נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  15. לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by yuvalm2,

האם הגיוני כלכלית (ומבחינת קצב גלישה) להתחבר היום לאינטרנט סלולרי בבית? כמה יעלה מכשיר מתאים, והאם תוכלו להמליץ על דגמים? (אני לא בטוח אם קיימים מכשירים כאלה, אבל אני מדמיין קופסא קטנה שמכניסים לה כרטיס SIM, מתחברת למחשב בחיבור רשת, ומספקת לו חיבור לאינטרנט)

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by kdani,

אני רוצה להגדיל את טווח ה-WIRELESS של מודם בזק, מדובר בבית די גדול בצורת ר' - בו הרשת לא מגיע לחדרים הרחוקים מהמודם. האם לשם רפיטר ? יש מוצר מומלץ ? יש פתרון אחר יותר טוב ? (המטרה לקבל רשת אלחוטית גם בצד השני של הבית, HOME PLUG נותן מענה לנקודה קווית, אולי אפשר כל בסיס זה + עוד נתב אלחוטי ליצר רשת נוספת, אבל נראה לי פתרון יקר)

18. אני מנסה לחבר מחשב במיקום אחר לתוך הרשת הביתית שלי. יצרתי חשבון, ואז יצרתי רשת עם סיסמא. התחברתי עם המחשב המרוחק אל המחשב שנמצא ברשת הביתית באמצעות LOGMEIN HAMACHI כאשר התחברתי עם המחשב המרוחק אל מחשב שנמצא בתוך הרשת הביתית, הצלחתי לראות רק את מה שאותו מחשב משתף בלבד. איך אני יכול לראות שיתופים של מחשבים אחרים או כונני רשת ממופים? יש אפשרות לקבל כתובת IP של הראוטר המקומי?

19. Started by ליטל חייא,

שלום לכולם . הרואה חשבון שלי ביקש ממני ליצור חיבור בין המשרד שלו לשלי בכדי שיוכל להיכנס למחשב שלי בעת הצורך הבנתי שהדרך לעשות זאת היא יצירת חיבור vpn רציתי לדעת מה היא הדרך הכי נוחה לעשות את זה ? ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם ניתן להעביר מידע משני הרדיסקים בין שני מחשבים דרך כבל USB ולא RJ45 ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  21. ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by APT,

היי, יש לי ראוטר TL-WDR4300, ואני מעוניין לקנות מודם על מנת לגלוש ברשת של בזק (אני לא מעוניין לשלם להם השכרה חודשית על המודם). הבעיה היא שאין בכלל מודמים שהם לא גם ראוטרים. האם אתם יכולים להמליץ לי על מודם או ראוטר-מודם זולים שיתאימו לי לגלישה ב100 מגה? אני מעוניין שהמכשיר יהיה כמה שיותר קטן ולא בולט כי אני הולך להשתמש בו רק כמודם (ולהמשיך להשתמש בראוטר הקיים שלי כראוטר ראשי). תודה רבה, APT.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  24. שלום, אני מתכנת שעובד עם ספריה WinPcap. בין היתר היא מאפשר לקבל מידע על כל התקני הרשת במחשב הנוכחי. בין המידע הזה אפשר לקבל את התכובות הבאות: כתובת IP כתובת Broadcast כתובת Netmask כתובת Destination (לא יודע מה זה בדיוק, בדוקומנטציה כתוב שזה תקף רק לכרטיסים שהם Point-to-point). אך הפונקציה שמחזירה את הפרטים האלו לא מחזירה את ארבעת הכתובות, במקום זה היא מחזירה רשימה שיכולה להכיל בין 0 ל N כתובות. כלומר מפתחי הספריה לקחו בחשבון שלכרטיס אחד יכולים להיות מספר כתובות. האם הזה הגיוני? איך ניתן לעשות את זה? בשביל מה משתמשים בזה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by dorond59,

שלום רב ריציתי לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק של הרפיטר החדש שבזק מוכרים הACEES POINT ואין הרפיטר של בזק לעומת האחרים בשוק תודה מראש דורון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.