רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם אני יכול לחבר ראוטר של TP-LINK WR841N למודם NETGEAR VVG 2000 אלחוטית בלי הכבל שמחבר בין שניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לשים מודם של הוט בממ"ד, שם יהיה מחשב נייח, מחשב העבודה. אני רוצה מעבר לזה רשת אלחוטית בדירה. אני חושש כי עקב היות המודם בממ"ד הקליטה תהיה גרועה. האם ניתן לחבר את המודם של הוט לראוטר, ואותו לחבר קווית למחשב הנייח ? האם יש ראוטר מומלץ שיכול להתגבר על הממ"ד ? איך אני מסדר שלא יהיו שתי רשתות אלחוטיות, אחת של המודם של הוט ואחת של הראוטר ? אשמח להמלצות בעניין. תודה !
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר האלחוטי של בזק שהוא גם מודם, ובנוסף יש לי ראוטר של אדימקס שלא כולל מודם. האם יש דרך לחבר את הראוטר של אדימקס לזה של בזק, ושהראוטר של בזק יתפקד רק כמודם? ואיפה אפשר לרכוש מודם ADSL? חיפשתי בכל מיני חנויות באינטרנט ולא מצאתי.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מודם/ ראוטר סיבים שסופק עי"י ספק האינטרנט , הקליטה של הוואייפאיי ברחבי הבית לא מספיק חזקה ולכן אני רוצה לחבר ראווטר חיצוני , יותר חזק שיתן כיסויי מלא לכל הבית . השאלה האם איך בדיוק עושים את זה , האם מספיק לחבר את אחת היציאות של המודם לכניסת WAN של הראוטר , לחבר את הרואטר למחשב ולהגדיר אותו או שיש צורך באיזשהי פעולה נוספת . הראוטר הוא tp link archer c80 ו המודם הוא של ספקית האינטרנט ( אני לא מתגורר בארץ ) תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית, EDIMAX BR-6204WG ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי, לא מצאתי איך, אז הורדתי דרך אתר אדימקס "מדריך" עכשיו, לפי מה שאני רואה שם, את הראוטר צריך לחבר למודם דרך LAN ואת המודם למחשב מה אני עושה אם אין לי חיבור כזה LAN במודם? (מודם מסוג תומסון שנתנו לי בהוט) יש דרך אחרת לחבר? או שצריך להחליף מודם? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרגע נתב של בזק מדגם D-Link DSL-G256DG שלפי מיטב ידיעתי הוא משולב (ראוטר ומודם). אני רוצה לקנות ראוטר ולחבר ביניהם, שהנתב של בזק יהיה מודם בלבד והראוטר שאקנה יתחבר אליו. הראוטר שאני רוצה לקנות הוא NETGEAR R6700. השאלה שלי היא איך אני מחבר ביניהם, זאת אומרת עם איזה כבל בין איזה יציאות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לי FIBERBOX של הוט ונתב TP LINK AC1600 מכיוון ולHOT FIBERBOX יש בעיית חיבורי בWIFI, ראיתי בעבר המלצה לחבר את הנתב הנל והצלחתי. היום, לאחר התעסקות עם החיבורים וניקוי האיזור, הנתב לא מצליח לדבר יותר עם הFIBERBOX וביצעתי RESET אולם אני לא זוכר כיצד ממשקים את השניים כך שTP LINK ידע לעבוד כראוטר וגם להתחבר עם הFIBER BOX - בעבר היה מדריך אולם איני מוצא אותו, האם מישהו מכיר או יכול לעזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשרי? כאילו ראוטר אחד מחובר רגיל... ומאחד הפורטים שלו אני מחבר לראוטר אחר?
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת די הכל. ברשותי ראוטר של level one WBR-6001 אני מעוניין לקנות בנוסף ראוטר של D-Link DIR320 המצוייד בשרת מדפסת. האם ניתן לחבר את ה D-Link כגשר וכך גם לחזק את האות בקומה התחתונה וגם לקבל שרת מדפסת בזול? תודה על העזרה מראש. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734646 D-link עריכה: האם לראוטר של דילינק יש אפשרות להפוך ל AP, האם הוא תומך בWDS? האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר שישמש כAP reapter וכשרת מדפסת ובזול? גמר חתימה טובה
-
- 15 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר TP-LINK TL-WR841N ואני מעוניין לחבר אותו לאוניברסיטה בתקן של 802.1x. ככה אני מחבר את המחשב הנייד שלי. במחשב הנייד אני פשוט מחבר אותו בכבל לנקודת רשת כאשר הגדרתי את הכתובת של הסרבר וגם יש לי שם משתמש וססמא של האוניברסיטה שאני יכול להתחבר. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? אם יש מדריך מסודר אשמח גם.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברים יקרים אני יודע שזה נושא שנדון הרבה.. אולם חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי הסבר שיוכל לסייע לי רכשתי ראוטר מדגם BR-6104 של אדימקס כם סוייצ של 4 כניסות יש לי 4 מחשבים שמחוברים ברשת ביתיתהמחוברים ל HUB אני גולש דרך חברת הכבלים עם מודם של מוטורולה.. צריך סיוע של מי שיוכל.. על מנת להגדיר את הראוטר מאחר ואיני בקיא ברזי ההגדרות ... אשמח לסיוע מפורט תודה.. שישהיה לכם שנה טובה
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר ראשי בבית ואליו מתחבר בכבל של 15 מטר ראוטר משני ( שמתפקד כנקודת גישה לשדר אינטרנט לחדרים). ואני מעוניין לבטל את האפשרות שהראוטר המשני יתחבר באמצעות הכבל הארוך .. ולקרב את הראוטר לנק' קצת יותר קרובה לחדרים ... האם זה אפשרי ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, בהנחה ויש לי ראוטר פשוט בבית בלי אפשרות mesh, האם חיבור ראוטר נוסף מדגם אחר או זהה בכבל רשת בחדר אחר יטפר לי הגדלת טווח של הwifi הביתי?
-
- 1 תגובה
- 359 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! ברשותי מודם ראוטר Siemens sl2-141 אשר מחובר לאינטרנט ולמחשב. ברצוני לחבר למחשב נוסף בביתי אשר הינו רחוק מהראוטר הקיים ראוטר נוסף linksys wrt54g, כדי להגביר את הטווח. חפשתי בפורום ובגוגל איך עושים זאת, אך כל ניסיונתיי כשלו. לפי מה שהבנתי 2 הראוטרים תומכים באופציה הזאת (wds) אבל למרות זאת איני מצליח לחבר ביניהם. איך עושים את זה? תודה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי. יש ברשותי את הציוד הפרטי הבא: ASUS RT-AX53U AX1800 D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ZXA10 F601 בעבר הייתי מחובר לסיבים דרך בזק עם הציווד הפרטי שלי (מתאם של DLINK, ראוטר של אסוס). עברתי לפרטנר במצבע דרך העבודה, שכולל ראוטר ללא עלות ובמחיר טוב יותר למהירות גבוהה יותר. קיבלתי מהם את הראוטר הזה: FGA2233PTN החיבור הוא GPON. רציתי לחבר את הראוטר הפרטי, דיברתי עם פרטנר, שלא כל כך ידעו מה לענות לי. הגדרתי את הראוטר (ASUS) עם שם המשתמש והסיסמא. חיברתי גם דרך המתאם של DLINK וגם של ZXA (שתומך GPON). בשני המקרים לא הצלחתי לקבל אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, הייתי שנים בתשתית 30 מגה בהוט עם מודם רגיל ומיושן. ברשותי ראוטר של asus בעזרתו בניתי רשת אלחוטית 2.4 ו-5. אתמול שדרגתי תשתית ל-200 וקיבלתי מודם הוטבוקס משולב נתב. אבל הwi-fi שלו חלש ובכלל תומך רק ברשת 2.4. נראה לי הסתדרתי עם הכבלים, העברתי הוטבוקס למצב גשר, כבל רשת בקצה אחד נכנס למודם, בקצה השני לWAN של הראוטר ASUS, הכל עובד, הwi-fi של הוטבוקס כבה, אבל מעכשיו אני לא מצליח להיכנס להגדרות ראוטר, הכתובת router.asus.com לא נפתחת יותר. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הגברת ווי פי.docx הגברת ווי פי.docx
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר rotal rta 1025w של בזק ואני מחובר כרגע במודם של כבלים ללא חייגן לפיח מה שהבנתי יש אפשרות לחבר תראוטר למודם אבל אני לא מבין בזה ולא הצלחתי ..אם מישו יכול לעזור לי ..תודה!
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-