עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by danydyn,

ראוטר חדש של edimax - br-6574n מישהו יודע אולי אם הוא מגיע לארץ בקרוב?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יש לי בעית התנתקויות ממש מעצבנת, האינטרנט מתנתק לי כל כמה שניות. אני לא יכול ליהיות מחובר ליותר מ-5 דקות (!) מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני משתמש במודם-נתב Siemens ADSL SL2-141 שקיבלתי מבזק.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כותרת..

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. מעוניין בהמלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיכול להתחבר לרשתות הפתוחות הרבות בסביבתי יש לי לוח אם asus p45 pro שמשום מה חשבתי שיש עליו כבר אחד כזה, כנראה שלא תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. Started by compman12,

1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. שלום! בבית יש לי שני מחשבים: אחד נייח שמריץ ויסטה 64 ביט, והשני נייד שמריץ XP רגיל. אני לא מצליח לגרום להם "לראות" אחד את השני ברשת גם אם אני משתמש ב-Network Setup Wizard.. והם מקבלים IP על אותו CLASS (מספרים עוקבים) ו-SUBNET. יצרתי גם שני משתמשים עם ססמאות זהות בשניהם, ועדיין לא הולך.. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  7. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by _xyz,

האם כריטיסי הרשת האלחוטית האלו הם איכותיים? האם יש כרטיסי רשת אלחוטיים איכותיים אחרים בחיבור USB?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  9. למשל אם יש לי חיבור של 5MB ו5 מחשבים ואני רוצה שכל מחשב ישתמש רק ב1MB, אפשר לעשות דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by rab10,

שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. אהלן אשמח לדעת אם יש למישהו המלצה לנתב טוב שתומך בתקן N וגם בGIGABIT LAN התקציב הוא עד 1000 ש"ח מאחורי הנתב יעמדו כ 10 מחשבים - ביניהן שרת מייל והורדות מסיביות בטוררנט תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by orital81,

הי, אני משוטט באתרים שונים במטרה למצוא נתב אלחוטי המתאים לצרכים שלי, הלכתי קצת לאיבוד :s05: ואשמח לקבל עזרה. אני מחובר דרך הכבלים, רוחב פס 1.5 מגה. (אין לי צורך בהורדות כבדות). אין לי ידע רחב ברשתות תקשורת ולכן אני מעדיף מכשיר פשוט וקל לתפעול. טווח המחירים שאני מחפש הוא 200-300 ש"ח. המספר המקסימלי של מחשבים מחוברים הוא 2. אשמח לקבל המלצה על מכשיר (חברה ו/או חנות) המתאים ביותר לדעתך. בתודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by idoaa,

שלום לכולם להורי היתה תשתית אינטרנט בכבלים, לאחר תקלות, כגון, אי גישה לאתרים בכלל מספר פעמים בשבוע, הם עברו לתשתית ADSL דרך בזק, (הספק הוא 013 ברק נטוויז'ן), במשך שבועיים שלוש הכל עבד כמו שצריך, בסוף שבוע אחרון הופיע תקלה והיא, שניתן לגלוש, אבל אתרים מסויימים לא ניתן לגלוש כמו הוטמייל וגוגל, התקשרתי לתמיכה של 013, ואמרו לי שזאת בעיית עומס שלהם או של האתרים. האם נתקלתם בכזאת תקלה בעבר או בכלל, והאם זה הגיוני מה שאמרו לי, האם יש לזה פתרון? להורי יש מודם ADSL שמחובר לנתב. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by morany,

היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  16. אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  17. 1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  18. אני אסביר את עצמי. מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל: //xxx.xx.xx.xxx/c$ הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו! כמו כן, אני (האדמין ) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה. יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים. מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. : {למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין} מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמ…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by eliezer,

אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by MK007,

יש לי שני מחשבים ברשת ביתית ועד לפני תקופה יכולתי לגשת למחשב בקבוצת העבודה אבל כעת שאני מנסה בעצם לראות את המחשב בקבוצת העבודה כדי להעביר קבצים ממנו אני נתקל בשגיאה הזו: אין אפשרות גישה אל HOME. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת. אני רק אוסיף ואומר שהמחשב הראשי הוא שלי והמחשב השני בעצם כן מצליח לגלוש באינטרנט בלי שום בעיה. מה הבעיה בעצם ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by veredaniel,

למחשב שמריץ XP חובר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB בתור כרטיס נוסף. ההתקנה של הדריבר עברה בשלום וראו שני כרטיסי רשת בחיבורי הרשת. לאחר שהוגדרה כתובת IP על הכרטיס רשת וחובר אליו מודם ADSL הוא נעלם וכרגע ניתן לראות אותו רק אם עושים סריקה בהוספה והסרה של תוכניות. הוא לא מופיע בdevise manager, ניסיון לחבר לUSB אחר לא הניב כל תוצאה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. 2 מחשבים שניהם על ויסטה שני הכרטיסי רשת הם גיגהביט לאן (וככה גם רשום בשם זיהוי שלהם במערכת ההפעלה) על הכבל רשום CAT5E ככה שהוא אמור להתאים (כבל ישר ולא מוצלב). בפיירוואלים הטווחים מוגדרים כרשת פנימית ובכל שאלה שקפצה אוטומטית כמובן שאישרתי. מוגדרים אי פי ידניים וכו' אין לי מושג למה הוא לא מוכן להעלות מעל 11-13K, היתה איזה העברה אחת או שתיים שהוא באמת עלה לאיזה 30K ככה אבל זהו, בכל שאר התעבורה הוא תקוע על מהירות נמוכה. ב-STATUS של הכרטיסי רשת בשני המחשבים כתוב לי 1GB בקטגוריה של SPEED. מישהו יכול להאיר את עיניי איפה טעיתי ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים