רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר בינו לבין המחשב השולחני כדי לאפשר העברת קבצים בין המחשבים. לא חשוב לי נושא החיבור של שניהם לאינטרנט מכיוון ששניהם מחוברים ממילא (יש ראוטר אלחוטי שהשולחני מחובר אליו והנייד מזהה אותו ומתחבר. רכשתי כבל cross ....... מה עושים עכשיו ? המון תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכניס מחשב נייד, -מערכת הפעלה 2000- לרשת LAN אבל המחשב לא מצליח לזהות את ה-Domain (הרשת עובדת עם DHCP Server), ב-NT Event log תחת Source בשם IPRIP יש לי הודעה כאילו המחשב קיבל IP ספציפי שלא שיך למרחב הכתובות שלי, (החלפתי כרטיסי רשת וכלום לא עזר, תודה :-/ .
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! קניתי לאחרונה מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב הנייח. ניסיתי לקבל הצעות מספק האינטרנט ורשתות הגדולות שאת שמן כנראה אסור לכתוב בפורום. כל אחד הציע לי משהו שונה לגמרי, פעם ראוטר, פעם כרטיס רשת אלחוטי ופעם שניהם. גם כולם שאלו כמה קירות יש בדרך (4). קצת מבולבל יש לי אינטרנט בכבלים עם חייגן אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי איזה חומרה דרושה לשם הקמת הרשת.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברצוני לקבל עזרה . קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה להתחבר איתו לשרת בעבודה בזמן שאני מחוץ למשרד ,לא בחיבור VPN שאותו יש לי אלא ישירות מהמחשב הנייד זאת אומרת שהמיילים שיש לי על הנייד ישמשו אותי לעבודה ( וגם ישארו לאחר שאני מתנתק ) . איש המחשבים אמר לי שצריך טרמינל סרבר בשביל זה . כיום המחשב הנייח שלי עדיין פועל כדי שאוכל להיכנס דרכו לשרת ב VPN ( שאני מחוץ למשרד) , אני רוצה לבטלו ולהשתמש רק בנייד . שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בדרך אחרת ללא טרמינל סרבר הוצאות נוספות ? אודה על התשובה המהירה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה בימים הקרובים, לדירה עם שותפים. בדירה יש אינטרנט אלחוטי, אבל המחשב שאני עובר איתו - שהוא נייח- לא יכול כרגע להתחבר לאינטרנט אלחוטי. השאלה שלי היא: מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לחבר אותו לאינטרנט האלחוטי? בנוסף... אני משער שככל שיש יותר גולשים על אותה רשת מהירותצ הגלישה של כל אחד מהם יורדת. האם במידה ויש שני גולשים על אותה רשת, המהירות של שניהם יורדת לחצי מהמהירות שהיתה להם אם היו גולשים על אותה רשת לבד? והאם במקרה כזה העלאה פי שניים של מהירות הגלישה תגרום לכך שהמהירות תהיה כמו שהיתה אם המהירות היתה המהירה הרגילה (לא זאת שהועלתה פי שניים) אך היה על הרשת גולש אחד? בתודה מראש, עומר.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר על חוטי ואני רוצה להתחבר אליו עם המחשב הנייח. הבעיה היא שהראוטר בקומה הראשונה והמחשב בשנייה. יש איזה סטיק USB שאוכל להתחבר באמצעותו לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש. יש לי בדירה שני מחשבים ניידים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית בעזרת TP-LINK (הספקית היא הוט). הראטור מרוחק פיזית המחשב הנייח, ולכן אני רוצה שהמחשב הנייח יוכל להתחבר לרשת האלחוטית גם כן, בדומה לשני המחשבים הניידים. אם זה רלוונטי, על המחשב יש WIN7, ולוח האם שיש לי הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H : http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3156&ProductName=GA-MA785GMT-UD2H מה אני צריך לעשות בכדי להתחבר לרשת האלחוטית במחשב הנייח?
-
- 11 תגובות
- 46k צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשרי לחבר פנטיום 2 עם פנטיום 4 דרך כרטיסי רשת לאינטרנט? כאשר מחשב אחד מחובר לרשת (הפנטיום 4) והשני ה-2 מחובר למחשב פנטיום 4 בעזרת כבל רשת?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נוסף לאינטרנט ללא קניית ראוטר
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מודם נתב של Siemens SL2-141 שמחובר בכבל רשת אל המחשב הראשון. יש לי עוד מחשב שאותו אני רוצה גם כן לחבר לאינטרנט.. הבנתי שיש אפשרות לחבר עם כבל ישירות לראוטר או באופן אלחוטי - עוד דבר שהבנתי זה שבחיבור אלחוטי יש יותר קרינה (תתקנו אותי אם אני טועה). עכשיו, לחבר בכבל מהמחשב השני עד לראוטר זה מרחק די גדול אז בעצם מה שאני צריך זה כרטיס רשת אלחוטי ואיתו להתחבר באופן אלחוטי לראוטר, נכון? עוד דבר שהבנתי שצריך לעשות זה הצפנה שזה נושא לאח"כ כבר... אז בסה"כ השאלה היא האם חיבור אלחוטי לא מסוכן בקרינה שפולט והאם כרטיס רשת אלחוטי זה הדבר היחיד שצריך ואם אפשר המלצה למשהו סביר זה יעזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי יש לי ממיר פייברבוקס 4k שהוא גם מודם/ראוטר. אני רוצה להשתמש במחשב-ראוטר עם pfsense כמודם/ראוטר ולהגדיר את הפייברבוקס כbridge. רציתי לדעת אם הדבר הזה אפשרי, ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר בממיר תודה!
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה Switch שדרכו אפשר לחבר כמה מחשבים לרשת (בתצורה חוטית), זה מאוד מגביל אותנו מבחינת מיקום - צריך ממש לגשת ליד הסוויצ' כדי לחבר את הלפטופ לרשת ורובנו נמצאים רחוק ממנו. יש אפשר אולי לחבר לסוויצ' איזשהו נתב (נקודת גישה אולי??) שיאפשר לחבר את הלפטופים שלנו ב-WiFi? ואם כן, תוכלו בבקשה להמליץ על מכשירים כאלו (עד 300ש"ח), כנראה שגם נצטרך אנטנה להגברה - כל אחד נמצא בחדר שונה עם דלתות דיי עבות. בנוסף, האם יכולה להווצר בעיה עקב כך שבמקום כבר פועלת רשת אלחוטית (שאליה אנחנו לא מעוניינים להתחבר) ?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב...נגיד ויש לי שני מחשבים, ואני רוצה לחבר אותם, כך אני אוכל גם לגשת לקבצים שנמצאים על המחשב השני, וגם לשחק למשל NFSU בLAN 1. איזה כבלים אני צריך, ואיך לחבר 2.איך אני מגדיר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ישנה דרך לבחר את המחשבים שלי בבית לשני חיבורי אינטרנט במקביל? כיום הם מחוברים דרך ראוטר למודם כבלים שלי וההיתי רוצה לדעת האם קיימת אופציה לחברם בו זמנית גם לחיבור למשל ב ADSL בהנחה כמובן שיש לי (ויש לי) חשבון גלישה נוסף ומודם ADSL כמובן שעם נדרש ציוד נוסף אשמח לדעת מה בדיוק נדרש. אודה לעזרה בנידון.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הכותרת תואמת כל כך אבל זה ההגדרה הכי טובה שמצאתי... עכשיו משהו אמר לי שיש אפשרות שאני וחבר שלי נתחבר דרך הכתובת שלו או שלי ודרך כך נגרום לכך שנוכל לשחק משחקים דרך לאן זה מאוד מסובך להסביר את זה , זה משהו עם כתובות וכאלה אני ישמח אם תוכלו לעזור לי... שוב למבינים בלבד! אם לא הבנתם תרשמו אני ינסה להסביר שוב
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת מחשב "על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-