עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי אחות שלא מבינה כלום במחשבים, וכל פעם מתחברת לנתב האלחוטי של השנים. המחשב הנייד שלה מזהה 3 רשתות בטווח, כאשר אחת מהם זו הרשת שלי. 2 הרשתות של השכנים לא מאובטחות (בניגוד אליי) ולכן היא מתחברת אליהם חופשי. יש לי 2 שאלות: 1. איך מונעים מהמחשב הנייד לא להתחבר לרשתות של השכנים? 2. האם חיבור המחשב לרשת של השכנים אסורה עפ"י חוק? מדובר במחשב נייד של אייסר, שמריץ וינדוס XP הום אדישן בעברית, המעבד הוא סלרון 1.6 וזיכרון של 512 מגה. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  3. כמו שרשמתי בכותרת, יש לי בחדר 2 מחשבים ,בעצם אחד מהם הוא טלוויזיה (ללא דונגל אלחוטי) , המחשב העיקרי מחובר באמצעות מתאם רשת אלחוטי, האם ניתן לחבר את הטלויזיה אל המחשב שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כבל רשת? כך שהחיבור לרשת של הטלויזיה יעבור דרך המחשב? אם כן אשמח להדרכה, תודה מראש, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי גם התקן USB אלחוטי Level One WUA-0600 אבל בתעוד שלו כתוב שהוא תומך רק ב Windows

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  5. ברצוני לחבר לרשת הביתית מחשב ניד חדש, בחיבור אלחוטי. הבעיה היא שאני לא זוכרת את הסיסמא של הרשת. לא הצלחתי למצוא את המקום בו ניתן לדעת/להחליף את הסיסמא, במחשב המחובר קווית לראוטר. הראוטר הוא מסוג RTA1025W, אם זה משנה. המחשב הראשי (המחובר קווית לראוטר) עובד על ויסטה, והמחשב החדש על 7 (HOME BASIC) - אם זה משנה משהו... אשמח לעזרה...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Amitai,

ברשותי מחשב פנטיום 200Mhz וברצוני להשתמש בו כשרת אינטרנט, אליו יתחברו יתר המחשבים. הבעייה היא שיש לי מודם USB ואילו המחשב מיושן מדי בכדי לתמוך בהתקן. האם יש דרך לחברו בכל מקרה? אני יודע שישנם מתאמים מיוחדים, אבל לאן אני צריך לחברם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by smalery,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן - PI 166 עם 16 מגה זיכרון ומערכת הפעלה WIN98. חוץ ממנו יש לי בבית רשת אלחוטית שכוללת מחשב שלחני שמחובר לראוטר של EDIMAX דגם 6114WG ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת הזאת. רציתי לדעת אם תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב הישן לרשת האלחוטית מבחינת הגדרות וכו' - במחשב הישן יש חריץ PCI (אין USB) ככה שחשבתי לקנות כ. רשת אלחוטי. הבעייה היא שכשנכנסתי לאתר של היצרן (לדוגמא BELKIN) הדרישה היחידה היא: Requirements: the PCI slot of your PC needs to be 2.1 compliant יש למישהו מושג אם המחשב (שבאמת ישן) עומד בתנאי הזה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  8. ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by SEangel,

ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי: 1) מחשב ראשי שאליו מחובר האינטרנט ישירות, למחשב זה יש כרטיס רשת אלחוטי של ASUS שעובד כ AP וכ STATION (לוח P5W-DH) 2) ROUTER WIFI של EDIMAX 3) מחשב שני בבית אני רוצה: 1) לחבר מחשב שני לאינטרנט 2) לשמור על רשת פנימית בין שני המחשבים לשיתוף קבצים ומשחקים הבעיה: המחשב הראשי חייב להתחבר לאינטרנט ישירות, אני יודע שאני יכול לחבר את ה ROUTER לאינטרנט ואת שני המחשבים אליו אבל זאת לא אופציה, חובה שמחשב ראשון יתחבר לאינטרנט ישירות. 1) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ STATION אז יש לי רשת פנימית אבל אין לי אנטרנט במחשב השני. 2) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ WIFI-AP ומחבר את ה ROUTER אליו כאילו שהו ה ISP אז יש לי אינטרנט במחשב השני אבל אין לי רשת פנימית. האם יש דרך לסדר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, לי ולשכן שלי יש חיבורים נפרדים ב-ADSL לאינטרנט ושנינו רוצים לשתף אחד את השני ברשת האלחוטית, כך שכל מחשב מחובר לראוטר שלו ע"י חוט, ובמידה והרשת מתנתקת לו, הוא יתחבר לרשת ע"י הראוטר האלחוטי של השכן. המרחק בין הבתים הוא בערך 20 מטר ויש כביש שמפריד ביניהם, הראוטר אמור להיות בתוך חדר פנימי בבית (לא ממ"ד) לשנינו יש במחשב מערכת הפעלה Windows 7, ו-IP קבוע. אנחנו רוצים שלא משנה מה יקרה, תמיד נגבה אחד את השני במקרה שאחד יתנתק. קודם כל, האם Windows 7 מאפשרת חיבור לרשת חוטית ואלחוטית במקביל, כך שכשאחד מנותק מהרשת המחשב מתחבר לשני? האם צריך להגדיר משהו מיוחד בראוטר? איזה סוג של ראוטרים אלחוטיים יוכלו לתקשר במרחק כזה? (בתקן N) אם יש לכם המלצה לראוטר טוב שמשדר בעוצמה גבוהה המחיר ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by avners33,

שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by Skion,

אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום, ברשותי ראוטר של לינקסיס מדגם WRT54GC שהינו נתב אלחוטי, עם 4 כניסות LAN כיום אני עובד איתו עם שלושה מחשבים, הכל אלחוטי. אחד מהמחשבים נמצא יחסית רחוק, והסיגנל נורא נמוך, אז יצרתי תשתית של כבל רשת מהנתב אל המחשב. איני מצליח לחבר את המחשב לראוטר, ולהלן כמה פרטים: 1. הכבל הוא כבל מוצלב, והבנתי שזה בדיוק מה שאני צריך בין כרטיס הרשת במחשב לבין הראוטר. (אגב, בהתחלה ניסיתי עם כבל ישר - זה גם לא עבד) 2. המחשב כרגע מחובר בכרטיס רשת אלחוטי, אבל זה לא נראה לי אמור למנוע ממני לחבר אותו גם באמצעות כבל רשת (מה גם שביטלתי כמה פעמים את החיבור האלחוטי, זה לא איפשר שום דבר חדש..) 3. עברתי על כל ההגדרות של הראוטר, לא מצאתי שום דבר שעזר לי. 4. קראתי כל מיני מאמרים לגבי הגדרות / אי.פי. / …

16. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אתמול פירמטתי את המחשב שלי, איך אני מגדיר את האינטרנט בחזרה? יש לנו רשת בבית עם ראוטר, הוא לא המחשב הראשי מהבחינה של הראוטר. תודה, ניצן

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by prozaq,

אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. אני מנסה לחבר מחשב במיקום אחר לתוך הרשת הביתית שלי. יצרתי חשבון, ואז יצרתי רשת עם סיסמא. התחברתי עם המחשב המרוחק אל המחשב שנמצא ברשת הביתית באמצעות LOGMEIN HAMACHI כאשר התחברתי עם המחשב המרוחק אל מחשב שנמצא בתוך הרשת הביתית, הצלחתי לראות רק את מה שאותו מחשב משתף בלבד. איך אני יכול לראות שיתופים של מחשבים אחרים או כונני רשת ממופים? יש אפשרות לקבל כתובת IP של הראוטר המקומי?

19. Started by Noooa,

היי קניתי מחשב חדש, יש לי בבית רשת בייתית של 6 מחשבים - שמוגדרת כworkgroup. אני רוצה להתחבר לרשת הבייתית ולהתחבר דרכה גם לאינטנט איך אני עושה את זה, ניסית לפשוט להתחבר דרך properties של my computer , כתבתי את שם הworkgroup אבל לא הצלחתי למצוא אח"כ אף אחד מהרשת (לא היה לי ping לאף אחד..). איך בדיוק מגדירים את הרשת הזאת? תודה תודה נועה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yuvalnet,

היי יש לי מחשב שנמצא בממד וכל הקליטה פנימיה והחוצה לא כל כך טובה אני רוצה לחבר את המודם והראוטר בסלון בכדי לקבל קו חזק לכל הבית אבל במקביל אני רוצה לחבר את המחשב שנמצא בממד איך אני יכול לעשות את זה ? יש לי רואטר TP-LINK941ND 3 אנטנות לקליטה חזקה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by domuzy,

יש לי במשרד מספר מחשבים שכולם, חוץ משלי, מחוברים בכבל נתונים לרשת רק לעניין השליחה המשותפת למדפסת. חשוב להבהיר- הם לא מחוברים ביניהם ואין גישה מאחד לאחר. המדפסת המדוברת היא KYOCERA KM-2030 ואני עובד עם לאפטופ HP COMPAQ NX9030. חיברתי את המחשב עם כבל לשקע הנתונים בקיר, וכמובן לא היה לי כל חיווי לקיומה של המדפסת מהצד השני, למעט סימן קריאה שהופיע על ה"LOCAL AREA CONNECTION". שאלתי היא איך אני מגדיר למחשב את המדפסת הזו ו/או האם אני צריך דרייבר מסויים? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה שלי היא כזאת: יש לי מחשב שמחובר לראוטר אלחוטי של D-LINK באופן חוטי עכשיו יש לי עוד מחשב בחדר שאני רוצה לחבר לאינטרנט, האם אני יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב שמחובר לראוטר ובאמצעותו לחבר את המחשב הנוסף?? אין לי אפשרות לחבר אותו ישירות לראוטר באופן חוטי או אלחוטי. מקווה שהבנתם.. תודה ניר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. רציתי לדעת אם טכנית אפשר לקחת מחשב שמקבל אינטרנט דרך WIFI ולמחשב יש כרטיס רשת לקחת כבל רשת מוצלב ולחבר למחשב אחר במחשב השני יהיה אינטרנט ? או שזה לא אפשרי בגלל שהחיבור הוא WIFI USB ולא LAN

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by ShOw-Time,

שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים