עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mtfl,

שלום לכולם. . . יש לי שני מחשבים אחד מחובר ישירות עם ראוטר ואליו מחוברת המדפסת , והשני מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת ... אני מעוניין להכניס גם את המדפסת לעסק ניסיתי עם כמה אשפים של ווינדווס וזה לא עבד... אז אני כנראה אצטרך הסבר מהתחלה ועד הסוף ... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. האם יש אפשרות לחבר מדפסת לרשת ביתית כך שלא יהיה צורך שמחשב יהיה דולק בשביל להדפיס ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש את המדפסת הבאה HL-2130 BROTHER. למדפסת זו יש אך ורק חיבור USB (ללא חיבור לרשת אלחוטית ו/או קווית). אני בכל זאת מעוניין לחבר אותה לרשת הביתית, כך שאוכל להדפיס מהמחשב הנייד שלי, המרוחק מהמדפסת. השאלה שלי היא האם אני אוכל לעשות זאת באמצעות המתאם הבא http://www.alltech.co.il/Product.asp?Pid=272&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=21&aff=Zap〈=he כלומר לחבר באמצעות המתאם את המדפסת לראוטר ואז לשתף את המדפסת ברשת הביתית. זה יעבוד? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by geigera,

שלום רב יש לי מדפסת hp 4500 wireless אבל לאחרונה החלטתי להיפרד מהגלישה האלחוטית בבית ולעשות רשת חוטית. האם יש דרך לחבר את המדפסת (לפי מה שאני רואה אין יציאה לרשת, אולי כי היא wireless). תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dor_20,

שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  6. שלום רכשתי את המדפסת אבל אני לא מצליח להפעילה דרך נתב של D_LINK adsl 2760u גם לאחר שפתחתי את הפורט 631 היא לא מצליחה לקבל כתוכת IP מהנתב בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  7. היי, חיברתי מדפסת רשת של HP(4500) לראוטר LEVEL ONE שלי עם כבל רשת. במחשב עם ווינדוס 7 הוא זיהה את המדפסת, היה איזה אשף התקנה של המדפסת, קביעת שם הגדרות וכל זה..ובסיום הדפיס והכל תקין. בשני מחשבים אחרים שיש לי עליהם XP אני לא מצליח לאתר את המדפסת הזאת ברשימת מדפסות, גם לא בהוספה ידנית. שאני שולח PING למדפסת בשניהם זה תקין ויש תגובה..(ניסיתי להכנס לאייפי של המדפסת , זה מציג לי שם רק תיקייה של memory card..) מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by רעות,

יש לי רשת ואני לא מצליחה לחבר את המחשב שאינו מחובר למדפסת שידפיס... :-\ יש לי חלונות XP אשמח לכל עזרה...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום כולם, יש לי מחשב שמשמש בתור NAS. כדי לא לבזבז חשמל הוא רוב הזמן במצב "שינה" ואני מעיר אותו ממחשב אחר כדי לגשת לנתונים כשצריך. הבעיה שלוקח לו זמן רב יחסית להופיע ברשת (בין 10 שניות לחצי דקה) למרות שהוא כבר פעיל והתעורר, הייתי רוצה לזרז את הזמן הזה. אני חושב שהראוטר מחבר אותו לרשת לאט מדי, איך אפשר לבצע זאת? **כל המחשבים מחוברים עם כבל LAN לראוטר 1043nd, שמריץ DD-WRT.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכם, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה שלי יש לי בבית מרכזיה טלפונית של פנסוניק (כלומר קו בזק נכנס למרכזיה ומשם יוצא חיווט לשאר הבית, כמו במשרדים פחות או יותר) ואני רוצה להתקין על אחד מהקווים הנכנסים למרכזיה קו ADSL של בזק. יש למישהו מושג איך אני מחבר את המודם לקו טלפון? ולאחר מכן איפה מתחבר הראוטר עצמו? עכישו החיווט הולך ככה בערך: מהקו בזק המקורי --> מרכזיה (פנסוניק) --> קו יוצא מהמרכזיה --> תחנת ממסר קטנה --> יציאה לשאר הבית אשמח לדעת מה לעשות תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Redneck,

יש לנו מודם מדגם ARRIS מחברת הוט ואנחנו רוצים לחבר עוד מודם מאותו הדגם. במקום לקנות עוד מינוי מחברת הוט האם אני יכול לרכוש מודם כזה (בארץ ובחו"ל) ולחבר אותו בעצמי לשקע שיש לי במרתף? האם המודם הנוסף יזדהה ויסכרנן עם התשתית של הוט? או שזה יהיה בעייתי? בתודה יונתן.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מנוי הוט ברשת ה UFI במהירות 30 מגה. רציתי לראות/לברר האם ניתן לחבר מודם אחר העומד בתקן? ספציפית מודם DOCSIS 3.0 של סיסקו דגם: DPC3010. המודם אמור לתמוך במהירויות האלו (100 מגה).

13. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Y-L,

האם אפשרי לחבר מודם U.S.B לרשת בין 2 מחשבים

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  15. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

16. שלום, שאלה שאולי נשאלה כבר אבל עדיין לא מצאתי תשובה ברורה... אני עומד לעבור לדירה חדשה . בדירה הזאת יש ממיר יס פעיל עם מתאם hpna. בנוסף יש לי מודם VDSL של פרטנר. אני רוצה לחבר את המודם הנ"ל לתשתית האינטרנט שהמתאם של יס (hpna) מספק (ע"י כבל רשת) ,הבעיה שהחיבור למודם הוא עם כבל טלפון. אני צריך פה איזשהו מתאם מכבל רשת לכבל טלפון ? אפשרי בכלל לחבר בין ההתקנים הנ"ל ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Lirux,

שלום, היום שדרגתי את האינטרנט מ-10 מגה ל-30 מגה וכתוצאה מכך אני נדרש לשדרג את הראוטר שלי לראוטר תומך VDSL. כרגע יש לי ראוטר DSL-2760U שנשאר אצלי אז חשבתי לקחת מבזק רק מודם במחיר של 100 ש"ח (במקום ראוטר ב-240) ולחבר את המודם לראוטר שכרגע יש לי. עכשיו בגלל שהראוטר שכרגע יש לי הוא משולב מודם ADSL אז אין לו כניסת WAN (רק 4 פורטים של LAN). השאלה היא האם אני עדיין אוכל לבצע את החיבור שאני רוצה ולהנות מכל המהירות?

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by elior2002,

אחד אני מחבר דרך USB ואחד דרך כבל רשת...! זה של ה USB עובד לי אינטרנט והשני לא....! אז קניתי כבל מפוצל 5 מטר! עכשיו מה אני עושה איתו? ומה ההגדרות שאני צריך לשנות במחשב?

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by arimas,

ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Satlan,

אהלן בעיקרון זו משימה פשוטה שנראה לי שהסתבכתי בה יתר על מידה, אשמח לעזרתכם. ברשותי מודם בזק המחובר למספר אפליקציות חוטיות. אני מעוניין לחבר אליו בכבל רשת נתב WR1043 שיפיץ את האינטרנט שהוא מקבל מהמודם, תוך כדי שהנתב משתמש בטווח DHCP פרטי משלו (בשביל הסדר ובעיקר בשביל לזהות בקלות אחר כך האם הלקוח X התחבר דרך הנתב). החיוג עצמו מתבצע במודם ולא בנתב ואני מעוניין שזה ישאר כך כרגע המודם ללא DHCP, עובד על 192.168.0.1. מה בעצם ההגדרות שאני צריך לעשות? האם אני צריך לחבר את המודם ליציאת ה-WAN בנתב? האם אני צריך להשתמש ב-subnet זהה או שונה? מה ה-IP שאני צריך להגדיר לנתב? אשמח לעזרתכם. אם תוכלו גם לתת הסברים טכניים כדי לעזור לי להבין יותר טוב את הסוגייה זה בכלל יהיה מעולה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי בעיה מוזרה. מצאתי שהמהירות שאני מקבל כרגע על החבילה שלי נמוכה ממה שציפיתי. כאשר בדקתי לעומק נמצא הבדל בין חיבור ישיר של המודם למחשב לחיבור של המודם דרך הראוטר. המודם - AZTEC 600E הנתב - EDIMAX BR-6424N הבדיקה נעשתה תוך שימוש ביוזר 1@1 ישירות מול אתר בדיקת המהירות של בזק. בחיבור ישיר של המודם למחשב - מקבלים את המהירות המלאה של 5 צגה. בחיבור של המודם דרך הנתב - מקבלים מהירות של 3.4 מגה בלבד...(ירידה דומה גם במהירות העלאה). רעיונות למה גורם לכך?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by hanan13,

שלום לכולם. פירמטתי להורי את המחשב הישן והתקנתי עליו וינדוס 7. יש להם ראוטר של טריון 715 והם מחוברים דרך הוט ונטויזן. עד היום המודם היה מחובר על ידי USB. כיום לאחר הפירמוט המחשב לא התחבר לאינטרנט והתריע שכבל רשת לא מחובר. חיברנו כבל רשת והמודם לא מתחבר. אין אינטרנט אז אין אפשרות להוריד דריברים וכדומה. בשרות של הוט התנערו מאיתנו וביקצור ני זקוק לעזרה. תודה חנן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן יש לי בדירה אינטרנט של אקספון שמחובר באחד החדרים. יש מודם ויש ראוטר שקניתי שהוא חזק והקליטה מגיעה לכל הדירה, אבל בחדרים הרחוקים האינטרנט איטי מאוד. באחד החדרים הרחוקים יש שקע טלפון נוסף ולכן השאלה שלי היא כזו: יש לי מודם\ראוטר ישן של בזק - האם אני יכול לחבר אותו איכשהו לנקודת טלפון בחדר הרחוק ולהשתמש במודם\ראוטר הזה כAP\מגדיל טווח\חיבור קווי לאינטרנט? תודה מראש :)

25. הי, יש לי מודם יחסית ישן בעבודה של אבא שלי שמתחבר למחשב עם כבל USB שהחיבור שלו למודם הוא ריבוע כזה. אני צריך לחבר את המודם הזה לסוויצ' בשביל התקנה של מצלמה (המחשב, המצלמה והמודם מתחברים כולם לסוויצ'). האם יש מתאם בין הסוויצ' (חיבור RG45) לבין המודם (חיבור ה USB הריבועי)? או שעדיף להחליף את המודם בראווטר? (ואז אני מניח שלא יהיה צורך בכלל בסוויצ' שכן כולם יוכלו להתחבר לראווטר) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים