עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. להרחיב את הקליטה ברוטאר edmax 604wb רשת אלחוטית יש איזה אנטנה או משהו שעושה את הקליטה טובה יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by mhnuemhnue,

היי וערב טוב. יש לי שאלה קצת אחרת (אני מניח) והנה הפרטים - יש לי בבית ראוטר שעובד בצורה אלחוטית באמצע הסלון(ראוטר של בזק - ROTAL RTA - 1025W) ספקית 014, עובד בצורה מצויינת. עכשיו - אני מתכוון בקרוב לעבור לממ"ד שלי עם המחשב ועם האקסבוקס 360 ואני מעוניין להשאיר את האינטרנט האלחוטי פועל באמצע הסלון ולעבור לממ"ד שלי, יש שם גם שקע טלפון של בזק 014 עם תשתיות של בזק ככה שכן יש שם נקודה של אינטרנט. אני מעוניין להתחבר לממ"ד בצורה חוטית (ההפך מאל-חוטית) - גם לאקסבוקס וגם למחשב שאלתי את בזק לגבי זה והם המליצו לי על דבר שנקרא HPNA, מה שכן, שמעתי שהדבר הזה דיי יקר ולא ממש מומלץ. אשמח לשמוע פתרונות אחרים או פתרונות של HPNA, לא באמת משנה לי... אם זה משנה אז יש לי עוד ראוטר של Intelline…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Street-Fighter,

שלום חברה יש לי בעיה עם התוכנה הזו אבל אני ממש צריך להשתמש בה. הבעיה היא כזאת, אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן, ויש לי רשת עם כאבל מוצלב בין 2 מחשבים. אני רוצה לשחק עם חבר בלאן במשחק מסוים(בשני בתים שונים, לצורך הבהרה, לא במחשב השני שמחובר אלי לרשת) הבעיה היא שכבר פעמיים שהתקנתי את התוכנה הזאת ופעם אחת היא ביטלה לי את הרשת הביתית ופעם אחת היא דפקה לי את כל החיבור לאינטרנט, אתם יודעים אולי איך אני יכול למנוע את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 19:10:01 מישהו בבקשה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. הייתי מחובר תמיד עם כבלים של 750 קילו... עברתי עכשיו לבזק 1.5... מאז כל פעם שאני מנסה להתחבר למצמה במסנגר או באי סי קיו.....רשומה לי הודעה מווינדוס שהרוחב פס שלי לא מספיק למצלמה... לא יודע למה !! יש לי 5 כניסות של יו אס בי ויש לי 512 זיכרון פנימי.. מישה יודע מה הבעיה ??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, יש לי מודם ואני מתחבר דרך המודם באמצעות סיסמה ומשתמש . בנוסף ראיתי שבמחשבים ניידים אפשר להתחבר דרך שכנים וכו' . למחשב שלי אין אפשרות של חיבור אלחוטי, לכן הבנתי שצריך לקנות USB או אנטנה חיצונית ורק אז זה אפשרי . אז איזה אנטנה או USB או כרטיס רשת אלחוטי כדאי לי לקנות, כדי להתחבר דרך שכנים וכו' מרחוק ? . אני מחפש משהו איכותי אם יש . תודה ושבת שלום .

6. Started by sagiv748,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני ראוטרים אשמח לקבל עצות וחוות דעת מה עדיף 1. LinkSYS E8350 2. LinkSYS EA6900 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. היי . חיברתי את המחשבים שלי לרשת עים ראוטר קווי של EDIMAX , העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח אתרים מסויימים באינטרנט (כמו: וואלה, נענע, ...) כאשר אני מחובר ישירות מהמודם למחשב אני מצליח לגלוש כמו שצריך. אני מחובר דרך בזק בינלאומי עם מודם B-FOCuS Router 270 . הדגם של הראוטר של EDIMAX הוא: BR-6104K . אשמח אם תוכלו לעזור לי , כמו תמיד תודה מראש.

8. Started by Moses7,

טוב חברה שמעו יש לי בעיה רצינית אם האינטרנט אני משמתמש ברואטר לא מזמן פירמטתי את המחשב וקיבלתי עידכונים של הווינדוס בניהם גם עידכון של האקספלורר ליפני העידכונים כל האתרים כימעט שניכנסתי אליהם עבדו ופעלו אבל לאחר העידכונים חלק מהאתרים לא פעלו (אתרים כמו YNET,TORRENT LEECH וFXP ) אין לי מושג מאיפה הבעיה הזאת הגיעה אני מקווה שלמישהו יש מושג איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי, אם פספסתי וזה כן מופיע, אשמח לקבל קישור. חיברתי שני מחשבים לרשת אלחוטית, הגדרתי איי פי קבוע וכו', אבל המחשבים מסרבים לשתף ביניהם... על המחשב שמחובר ישירות לראוטר מותקן WINDOWS XP HOME ועל השני, שקולט באלחוטי מותקנת VISTA BASIC. השתמשתי באשף של XP לרשת אלחוטית ואפילו ניסיתי לשתף, אבל הם די עקשנים.... עריכה: הגעתי למצב בו באחד במחשבים רואים את המחשב האחר אבל כשמנסים להתחבר הוא כותב שאין הרשאות גישה, אפילו ששיתפתי את האחר. אשמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by vic1234,

המחיר יוצא משתלם או לא? לא הצלחתי למצוא את הדגם שהם מביאים בzap אז אני לא יודע מה המחיר שלו אז מה אתם אומרים כדאי לא כדאי מחשב טוב לא טוב http://www.orange.net.il/isp/19352.html

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום. אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל יש לי כמה מחשבים שעדיין תומכים רק בG וגם אייפון שגם תומך רק G לפי מה שהבנתי כדי להשתמש בשני התקנים בו זמנית צריך נתב שתומך DUAL BAND. הDIR-655 תומך DUAL BAND? אם לא איזה נתבים מומלצים שכן תומכים במחיר דומה? תודה

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. שלום לכם ! יש לי ריפיטר מסוג Edimax EW-7416APn . אני מנסה להגדיר אותו , אבל ללא הצלחה . חיפשתי באינטרנט מדריכים ולמה לשנות את ה- IP בלוח הבקרה , ואז ל- 192.168.2.1 כשהוא מחובר בכבל (המחשב לריפיטר) באינטרנט אקספלורר והוא לא נותן לי כלום . הוא טוען לי קצת ואז כותב שלא ניתן להציג את הדף המבוקש . מה לעשות ? תודה מראש , איליה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. 2 המחשבים עם ויסטה מחוברים ברשת ולא מוגדר באף אחד סיסמא בכניסה כשאני מנסה להכנס למחשב הוא מבקש סיסמא (בשני הכיוונים) במחשב אחר ברשת עם xp אין כל בעיה בשיתוף קבצים אודה על עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. יש לי WIN7 באנגלית. נכנסתי ל network and internet -> network connections ואני לא רואה את החיבור שלי לראוטר, לרשת בעצם, למרות שאני מחובר לאינטרנט וגולש בלי בעיה. השאלה איך אני מסדר את זה. אני רוצה לקבוע לעצמי IP קבוע למטרת פתיחת פורטים. יש לי ראוטר DSL-2760U. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, דוד שלי הביא לי אריזה שכתוב עליה CAT 5 Patch Cable, ובתוכה כבל רשת של EdNet. הבעיה היא כזאת, שאני לא יודע איך להבדיל אם זה כבל רשת מוצלב או כבל רשת ישיר ??? אשמח אם מישהו יסביר לי איך מוצאים את ההבדל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yari,

שלום יש לי ראוטר חדש יחסית של בזק 6740U-H1 מחובר לספק בזק בי"ל. המחשב הוא מחשב XP ישן. ה Emule מקונפג נכון. יש Port Forwarding ה Firewall במחשב מבוטל ויש לו IP קבוע. עד אתמול ה Emule עבד ללא דופי. אתמול הייתה לי הפסקת חשמל קלה. אחרי זה, ה Emule מראה Low ID ה Kad מראה Firewalled. בדיקת הפורטים מתוך תוכנת ה Emule נכשלת. בדקתי שהכל כנ"ל בסדר ולא השתנה כלום. אחר כך אפילו ניסיתי לשנות פורטים ב Emule (עם PW מתאים בראוטר) ולא מצליח לי. למישהו יש רעיון מה קורה?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום רב, עקב אכזבות חוזרות ושנינות מרשת האלחוטית שלי בבית, רציתי לדעת האם רכישת מתאמי איט'רנט לחשמל יסיעו להגביר את המהירות. המחשב ממוקם בממד ואילו הנתב המרכז בחדר הסמוך. האם התצורה הזו תאפשר הגברת המהירות ? האם יש איזושהי דרישה מרשת החשמל הביתית כדי להשתמש במכשירים אלו ולסיום, על איזה ציוד אתם ממליצים . תודה מראש. יניב

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by hellfire03,

שאני נכנס ל dashboard שלי בגוגל בקטגוריה של ג'ימייל אני רואה שב all mail יש לי רק 5000 מיילים אבל בג'ימייל עצמו ב all mail י שלי 9000 בערך מה זה אומר? דבר שני האם מתי שהוא ג'ימייל מתחילים למחוק מיילים? לא מבחינת נפח (אני לא קרוב ל 7GB) יותר מבחינת תאריך או שכל מה שיש לי על השרתים של גוגל בטוח (להוציא קריסות וכו') תודה רבה מראש, אריה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Tzahi Babian,

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר לבית שלי המבוסס טכנולוגיית Mesh ואני מתלבט בין הDeco M5 של TP Link לבין הOrbi של NetGear. לפי המפרט הטכני של המוצרים, הDeco M5 מאפשר העברת נתונים של עד 400Mbps בתדר 2.4GHz ו- 867Mbps בתדר 5GHz למהירות כוללת של עד 1300Mbps ואילו הOrbi מאפשר העברת נתונים של עד 600Mbps בתדר 2.4GHz ופעמיים 1300Mbps בתדר 5GHz שהכל ביחד מגיע למהירות של עד 3200Mbps. עכשיו מאחר והאינטרנט הביתי שלי הוא עד 200Mbps רציתי לשאול אם זה משנה איזה ראוטר אני אקנה מבחינה זו ובכללי לשאול את דעתכם איזה ראוטר מומלץ יותר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  22. אני ב-018 ויש לי בעיה של פינג גבוה וכנראה גם איבוד נתונים בשרתים לחו"ל. עשיתי tracert וזה מה שקיבלתי: tracert 85.195.87.150 Tracing route to 85.195.87.150 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1 2 12 ms 13 ms 12 ms 100.68.0.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.110.66 5 13 ms 12 ms 13 ms 10.17.111.27 6 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.111.26 7 * * * Request timed out. 8 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.101.1 9 69 ms 94 ms 65 ms BB-191-9.018.net.il [31.210.191.9] 10 68 ms 65 ms 65 ms te0-0…

23. שלום חבר'ה. מדובר ברשת של 30 - 40 מחשבים בבניין משרדים. ראוטר של בזק, שמחובר אליו סוויץ' גדול, והמחשבים מחוברים אליו. כמה פעמים ביום יש ניתוקים של חלק מהמחשבים מרשת האינטרנט. איך מתחילים לבדוק את זה בכלל? איפה יכולה להיות בעיה? תודה.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי, אני מחפש לקנות ראוטר באלי אקספרס עם תמיכה בvectoring וכל שאר הטכנולוגיות החדשות. מה כרגע הכי מומלץ? אני בבזק תשתית ובזק בינלאומי ספק על 100 מגה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אהלן, אני עם תשתית של בזק + בזק בינלאומי בתור ספק. עברנו לדירה חדשה וכרגע המודם ראוטר(VR600) מחובר בממ"ד. הטכנאי של יס חיבר לי את הקופסאות האלה שהאמת מתפקדות לא רע בכלל (אין כמעט איבוד של רוחב פס). הבעיה שגם עם הראוטר הזה, הקליטה האלחוטית בבית עקב התקנתו בממ"ד היא מוגבלת. השאלה שלי היא אם אני מחבר נקודת גישה/ראוטר/מגדיל טווח אלחוטי בצורה חוטית לאחת מהקופסאות של יס במקומות בהן הקליטה האלחוטית שלי חלשה, זה יכול להיות פתרון טוב? יעבוד יציב? תודה, יאיר

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.