רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני מחליף ספק תשתית וגם ככול הניראה ספק אינטרנט . באפשרותי לקבל את שני סוגי החיבורים ללא שום תשלום נוסף . האם באמת יש עדיפות לאחד מבינהיים ? , ואם כן ,באיזה נסיבות ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הגיוני כלכלית (ומבחינת קצב גלישה) להתחבר היום לאינטרנט סלולרי בבית? כמה יעלה מכשיר מתאים, והאם תוכלו להמליץ על דגמים? (אני לא בטוח אם קיימים מכשירים כאלה, אבל אני מדמיין קופסא קטנה שמכניסים לה כרטיס SIM, מתחברת למחשב בחיבור רשת, ומספקת לו חיבור לאינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד, שאותו חיברתי ברשת אלחוטית אצלי בבית. מה עליי לעשות על מנת שאני אוכל להתחבר לאינטרנט במקומות בהם אין רשת אלחוטית כאשר ה- AP שלי יהיה המחשב בבית? כלומר, למשל אני נוסע ברכבת ורוצה להתחבר לאינטרנט כאשר כביכול השרת שלי יהיה המחשב בבית. אם אני לא טועה יש צורך לבצע התחברות באמצעות ה- VPN אך איני יודע כיצד לעשות זאת. אשמח לקבל תשובה בהקדם! בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני שקעים של טלפון.שניהם מחוברים לאותו קו ואני מעוניין להשתמש בשניהם לצורך גישה לאינטרנט, על מנת שמחשבים משני החדרים יוכלו להתחבר בצורה קווית לאינטרנט(הקליטה האלחוטית בין החדרים היא על הפנים). כלומר לחבר כל אחד מהמחשבים לשקע אחר. האם הדבר אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אסביר : יש לי מחשב שמחובר לאינטרנט דרך מודם סלולארי (של סלקום ) ובמקביל הוא מחובר לראוטר אלחוטית. החיבור לראוטר הוא רק לשם חיבור לכונן רשת ע"מ לבצע גיבויים. עכשיו כששניהם מחוברים האינטרנט זז ממש ממש לאט כשאני מנתק את הראוטר האינטרנט זז כמו שצריך למישהוא יש פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. שאלתי אולי תעורר גיחוך אבל יש לי צורך דחוף לחבר מחשב עם מערכת הפעלה DOS לאינטרנט. המטרה: העברת קבצים באופן אוטומטי באמצעות FTP ממחשב DOS למחשב WINXP על גבי האינטרנט. הציוד: נתב המחובר כבר לאינטרנט ( מבצע כבר את החיוג ומקבל IP חוקי באינטרנט) אליו מחובר באמצעות כרטיס רשת מחשב DOS. שאלותי: 1. איך אני מאפשר למחשב DOS לדבר ב - TCP\IP ולהגדיר לו כתובות לא חוקיות ושער ברירת מחדל (הרגל הפנימית של הנתב). 2. איך אני מאפשר את העברת הקבצים האוטומטית למחשב המרוחק על גבי האינטרנט? הערות: בדקתי בכל מיני פורומים והבנתי שישנן מספר שיטות וכמה וכמה תוכנות. יש צורך בהגדרת כרטיס הרשת ב - DOS ודרייבר. יש צורך ב - packet driver וכו....... משהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים? הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, לחבר טוב שלי יש בעיה מעניינת שלא הצלחנו לפתור. יש לו מודם אזטק 600אי בADSL שמקונפג כראוטר. המודם הנ"ל היה מוגדר לחיוג לאינטרנט וכאמור עבד מצויין. לאחרונה הוא רצה לחבר כרטיס רשת אלחוטי (USB) למחשב, אך מאותו רגע, נראה שהמחשב "מתבלבל" או משהו כזה, ופשוט לא מצליח להתחבר. המודם מראה על חיוג וקבלת IP (במסך הראשי) ועם זאת עדיין אין תגובה ואין אינטרנט. מנגד, כרטיס הרשת עובד מצויין וקולט את הרשת ואף מתחבר. כמו כן, כשמנתקים את כרטיס הרשת האינטרנט עובד מצוין. אשמח מאוד להצעות לפתרונות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי שני מחשבים המחוברים לרשת דרך נתב של edimax. עד עכשיו החיבור היה ללא חייגן. פתאום, כששיניתי מסלול אצל הספקית, הכבלים החליטו להעביר אותי למסלול עם חייגן. הקטע הכי דפוק הוא שהם לא אמרו על זה כלום ופתאום לא יכולתי להתחבר לרשת. לא ברור לי אם האשמה היא של הספקית או של הכבלים - אבל מי מהם שאחראי מציג פה חובבנות לשמה... בכל מקרה, נציג של הספקית עזר לי להגדיר חייגן בראוטר ועכשיו אני יכול להתחבר לרשת. עכשיו עולה השאלה - מה עדיף? חיבור עם חייגן או ללא חייגן? האם בכלל יש הבדל כלשהו מבחינתי? אם כן מה ההבדלים? ומה עדיף לי לקחת? ולמה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי טאבלט סיני ויש לו אופציה גם לאינטרנט קווי. ב- WIFI אני לא מעונין. ישנו מתאם אינטרנטי בין USB לבין פלג רשת אשר קניתי ב- EBAY וזה עובד אצל הטאבלט של חבר שלי. אולם אצלי זה מסרב לפעול . עם אותו מתאם. אני מחבר את הטבלט דרך המתאם לאחת מ- 4 כניסות הרשת הקוויות של הראוטר שלי (תשתית בזק). 2 מהכניסות הקוויות של הרואטר מנוצלות לטובת המחשב הנייח ולמתאם שיחות של 012 והכול שם תקין. ו 2 נוריות דולקות בהתאם בראוטר אולם לא נדלקת הנורה השלישית כאשר הטאבלט מחובר. גם כאשר אני מעביר לדוגמא את מתאם השיחות לכניסה אחרת אין שום בעיה. אשמח לעזרה. האם SWITCH יכול לאפשר לי לגלוש באינטרנט ואיך בדיוק? בתודה שאול
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
טוב, אחרי שפירמטתי את המחשב שלי מה שקורה בבית שלנו זה שיש לנו שתי מחשבים. אחד שלי ואחד משפחתי. על המשפחתי יושב הראוטר שדרכו אני מתחבר לאינטרנט. מדובר בראוטר פשוט "קלאסי" של סימנס שבזק מוכרת וכפי שהבנתם אני גם מחובר לבזק. מהראוטר אני מחובר בכבל של כמה מטרים טובים למחשב שלי. בכל מיקרה, לפני שנה בערך כשקניתי ת'מחשב והתקנתי וינדוס אז הייתה לי בעיה דומה כזו שלא הצלחתי לחייג לאינטרנט ואז היתקשנו למוקד עזרה ושטויות אחרות וסידרו לנו חיוג לאינטרנט ללא חייגן, סה"כ נחמד מאוד בהיתחשב בכך שיש אינטרנט כל הזמן ואין צרות ודאגות. עכשיו, אני ניסיתי 1001 קומבינציות ואני פשוט נואש ולא יודע מה לעשות עכשיו, להיתקשר שוב לבזק "שיעזרו" לי עם החיוג והכל? אז יאלה, יש לי 30 יום עד שהוינדוס ננעל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי להתייעץ. עברתי לגור לבד עם 2 שותפים, ואנחנו סטודנטים אז אין לנו הרבה כסף. אנחנו רוצים להתקין אינטרנט בבית, ורציתי לשאול האם זו בכלל תקופה טובה להתחייב לשנה ,כי הרי עכשיו נכנסה טכנולוגית ה NGN ואולי המחירים של החבילות הפשוטות ישתנו בקרוב... הציעו לי 4MB ספק+תשתית ב-99 ש"ח עם התחייבות לשנה. לדעתכם שווה? או שלהערכתכם צפויה ירידה משמעותית במחירים בקרוב? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת מה הספקיות/תשתית חושבים על זה , והאם זה טוב או רע בשבילם
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כששדרגתי את החבילה שלי למגה וחצי, Hot ו- 013 העבירו אותי לאינטרנט ללא חיוג. עם העברה הזאת החלו לצוץ בעיות בכל מיני תוכנות: Icq, Bittorent וכו'... אני מחובר דרך מודם Motorola SB4200 דרך כרטיס רשת. יש לציין שה- Firewall של הווינדוס כבוי ואני מריץ תוכנת אנטי וירוס NOD32. האם צריך להגדיר הגדרות כלשהם כשהמודם מחובר בחיבור קבוע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש יתרון בחיבור ללא חייגן (בכבלים) בחיבור ברשת ביתית עם ראוטר.. אם כן - אז מדוע? ועוד שאלה - לגבי איי פי קבוע..אמרו לי שכדאי לבקש מהכבלים אחד כזה מאחר וזה מונע תקלות בחיבור הרשת..זה נכון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ב-ADSL דרך 012. רציתי לדעת אם הם נותנים אפשרות להתחבר ללא חייגן, הבנתי שזה גורם לחיבור להיות עם הרבה פחות ניתוקים ומנצל יותר טוב את קצב ההורדה/העלאה. אני לא מתכוון לחיבור דרך ראוטר, את זה כבר עשיתי. הגדרתי את המודם כנתב ואני מחובר איתו קבוע, בלי לחייג. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם זה אפשרי במידה ואני מחובר בחיבור ללא חייגן בסיבים של פרטנר האם אני יכול לחבר את הכבל ישירות מהמתאם אופטי לSW ואז להעביר מהSW חיבור אחד שיגיע לראוטר שיפיץ WIFI בבית האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם VDSL של בזק 699, ראה בקישור. http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx המודם הוגדר בסיוע תמיכת בזק כברידג'. מחובר אליו ראוטר אלחוטי שלי WR1043ND שמחבר את כל העסק לרשת. כרגע אין לי גישה למודם 10.0.0.38. מישהו יכול לעזור עם זה. איך אני מתחבר למודם, בלי לנתק לאפס ולחבר ישירות למחשב. כמו שהוא דרך הראוטר זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש תוכנה שבעזרתה אני יכול להתחבר כמו REMOTE ASSISTANCE למחשב של חבר שלי דרך האינטרנט? האם זה מה שתוכנת LOGMEIN עושה או שאפשר פשוט דרך וינדוס? הכוונה שלי היא שאני אוכל לראות את הDESKTOP שלו ולא תיקיות או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-