עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא ממליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. היי, העובדות: מודם אחד של הוט נמצא בקומה השניה ומחובר למודם .וראוטר אלחוטי של אורנג' אני גר בקומה הראשונה ואמור לגלוש אלחוטי אך עקב גג בטון אין לי קליטה ,אורנג מציעה לרכוש מהם מגבר(356 ש"ח) אני מחפש אפשרות אחרת ,אפשרות למפצל שיחלק את 8 הגידים של כבל הרשת וכאילו לעשות 2 כניסות , אחת למודם והשניה באמצעות כבל רשת לראוטר אותו אעביר לקומה הראשונה. יש אפשרות כזו? ואו יש לכם הצעות אחרות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ac1240,

http://ishuk.co.il/itemview/?id=120643283205&ship=0 רציתי לדעת האם יש אפשרות גם להשתמש בראוטר הזה כראוטר רגיל חוץ מהקטע של ה 3G ?

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by shuy,

נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  6. שלום רב, התקינו לי היום בבית חיבור לאינטרנט עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי, בקצב של 12MBps. הרשת מחוברת למחשב הראשי בחיבור ללא חייגן, רק עם כבל רשת. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם וממנו אוכל לקבל אינטרנט במחשב נייד נוסף בבית. השאלה שלי היא: 1. האם יש דגם או חברה מועדפת של ראוטר שמתאים למודם של הוט? 2. האם לאחר שאחבר את הראוטר אקבל במחשב הנייד את אותה מהירות גלישה כמו במחשב הניייח? תודה לכל העונים, אבישי

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. לאיזו חנות יש אותו במלאי *או* שיש להם זמן אספקה שיותר מהיר מ10 ימים ככה? פשוט הזמנתי אותו ביחד עם הנייד שלי מפנדה והם התקשרו ואמרו שאין להם אותו והציעו להחליף לG במקום הGL. ואם ליבואן אין במלאי, האם בכל זאת לקחת את הG? עכשיו שאלה. עד כמה רשת אלחוטית עוברת קירות רגילים, לא ממד או משהו,ועד כמה היא רגישה להפרעות חיצוניות? העניין הוא כזה. יש לי פה מבנה בצורת C, עם 2 קירות באמצע.. משהו כזה X -------------------| | | Y | | -------------------| X X מחשב. בקו ישר המרחק הוא משהו כמו 15-17 מטר, עם 2 הקירות האלו. רשת חוטית היא לא אפשרות לטעמי, פוסל את כל עניין הניידות של הנייד. עכשיו, האם הWRT54GL שימוקם ליד אחד האיקסים מסוגל לעבור…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by didS,

תראו יש לי נשי מחשבים ואני מחבר אותם בלי האב כלומר נאי משתמש בכבל מוצלב הקיצר ניסיתי פעם ולא כל כך הצלחתי ניסיתי דרך האשף של ווינסדוס(בשניהם יש xp) אז אני רוצה לעשות רשת ושלא יהיה ששיתוף אינטרנט אבל שהקבצים יהיו משותפים הקיצר אפשר איזה הסבר או מדריךךךךך

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by pizzaguy,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. אני עושה עכשוו אינטרנט של בזק ויש לי הוט ואני עושה 5m/500kbs משהו כזה אני יודע ש 500 שווה ל 62 ורציתי לדעת כמה זמן יכך לי לעולת גיגיה על מהירות של 62 KB ואיך בודקים את זה ועוד שאלה מה יותר שווה בזק או הוט ומישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ספקית ולתשתית כי אמרו לי אם יש לי 5m בבזק לא חייב להיות לי 5m בבזק בין לאומי מישהו יכול להסביר לי את זה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. לטווח ארוך במיוחד, משהו עם 200mW ומעלה שניתן ליבא מחו"ל כמו כן אם אפשר המלצה מאיפה אפשר לרכוש. בתודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by zZOROo,

שלום!! אני קניתי מחשב חדש ואני רוצה לעשות עם החדש והישן רשת אז קניתי גם קבל רשת וחיברתי לחדש ואז באתי לחבר לישין וגיליתי שאין לו חיבור כזה אבל יש לו כרטיס (שאני לא יודעה איזה כרטיס זה ) שיש חיבור של שקע של טלפון לפי מה שנראה לי אני צריך לקנות כרטיס רשת לחבר לישן ואז לחבר את שתי המחשבים אז מה אני צריך לעשות בבקשההה אני חייב עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by Aner,

מתלבט בין DYNAMODE WL-GI-600-SMF לבין EDIMAX EW-7711UMN

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Boomer,

יש לי Norton Personal Firewall ורשת בין שני מחשבים המחוברים עם כבל מוצלב (ה-Firewall נמצא ב-HOST) עכשיו הבעיה היא כזאת: ה-Firewall לא נותן ל-Client לראות שרתים ב-Gamespy Arcade. כשאני עושה Disable ל-Firewall אין שום בעיה... ב-Host אין את הבעיה הזאת... מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום יש להורים שלי את המודם של eci b-focus 312+ ופעלתי על פי מדריך הזה http://www.netcheif.com/Reviews/ECI352/ECI352.htm המדריך ביקש שנעשה חיבור pppoe - ניסיתי ולא הצלחתי אז ניסיתי pppoa והצלחתי ראיתי בסטטוס שהחיבור עובד בהצלחה ואפילו מתחילה ספירת זמן של החיבור . שמרתי הכל . עד כאן הכל טוב ויפה , משום מה אני לא מצליח להיתחבר לאינטרט . מישהו יודע למה? ד"א בשביל לגלוש ל hwzone איפסתי את ההגדרות אז לא אוכל לעבוד על החיבור בזמן אמת אז אם אפשר תריצו את כל ההסבר ואני אנסה תודה.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. היה לי רוטר של KASDA כמה שנים. רציתי משהו יותר חזק וקניתי את הVR600. לפני יומיים החלפתי. יש מחשב נייד HP - שלא רואה את הרשת. הוא ראה אותה בהתחלה כמה שעות, וזהו. מחשב אחד רואה מצויין, והכל עובד תקין. עוד מחשב בחיבור קווי, עובד בסדר. ומדפסת אלחוטית של זירוקס, הגדרתי אותה עבדה יום וחצי, ועכשיו היא לא רואה את הרשת האלחוטית. מה זה יכול להיות? המרחק בין המחשב שלא רואה את הרשת, והמדפסת לראוטר הוא 3 מטר!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Evil_Mind,

הזמנתי אינטרנט ADSL דרך קווי זהב.... הם שאלו אותי איזה מודם אני רוצה חיצוני או פנימי.... אז....מה עדיף?? ולמה......

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. האם מישהו התנסה בחב' איחסון אתרים .securehost.co.il/hosting.php איך השירות שלהם? הזמינות? נפילות? אשמח לשמוע. המחירים שלהם דוקא טובים, וראיתי שיש להם גיבויים בשרתים חיצוניים.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום אני מנסה להתחבר בטכניון דרך השקעים בקיר, ולצערי רק בנקודות בודדות אני מקבל תקשורת, בשאר הנקודות אני מקבל קישוריות מוגבלת. אני לא יודע איזה פרטים יכולים לעזור לכם לזהות מה התקלה אם סנאפשוט כלשהוא יעזור, תגידו לי ואני אעלה. תודה רבה אריאל.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

שלום רב מאז תחילת הדרך של ה ADSL בארץ אני מחובר אליו, כרגע אני עובד עם 5 מגה עם בזק בינלאומי חבילת גיימרים, ואת האמת שאני מרוצה מהביצועים אבל אני רוצה לשדרג למהירות יותר גבוהה עכשיו שפרסו אצלנו תשתית של NGN, הבעיה, שעם טלויזיה של Hot טלפון של בזק ואינטרנט של בזק זה נהיה יותר מדי הוצאות שאפשר בחצי מהמחיר הזה להביא טריפל של הוט בחצי המחיר, מתחילת הדרך של אינטרנט בכבלים בארץ שמעתי הרבה תלונות של ניתוקים ואיטיות על האינטרנט שלהם, האם יש משהו בזה ? או שאני לא ארגיש בהבדל אם אני אעבור, למה את האמת אני מאוד חושש, תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי ראוטר של EDIMAX 6504N ורציתי לחבר לו access point . רציתי לשאול אם יש המלצה לאחד מסוים? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by DTK,

היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.