עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני צריך נתב לבית בן 2 קומות כאשר הנתב ישב בקומה העליונה. הסתכלתי על כמה אופציות: 1. TL-WR841ND - באייבורי אמרו שהנתב חלש מדי בשביל 2 קומות. 2. TL-WR841HP - על זה המליצו בחנות במקום ה 841ND. 3. TL-WR941ND - אותו מחיר כמו של הקודם, האם עדיף? ל 941 יש 3 אנטנות של 3dBi ול 841HP יש 2 אנטנות של 5dBi, לכן אני לא יודע מה עדיף. אם יש משהו אחר שמומלץ אשמח לדעת, תודה!

2. שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by amir321,

שלום, אני מעונן בראוטר אלחוטי ע"מ לחבר בין המחשב שנמצא בחדר ממ"ד (קרוב מאוד לכניסה שלו) לבין נגן Q5W של IAUDIO COWON התומך בתקן G. אני מאוד מתלבט האם לקנות ראוטר עם אנטנה אחת tp-link 541G או 2 אנטנות כגון tp-link 841G / EDIMAX 6424N או אפילו ב-3 אנטנטת כמו edimax 6542N. מה שחושב הוא הוא לא העברת הנתונים אלא יותר הקליטה, כלומר שאוכל בסלון לגלוש בנגן. לתשובתכם, אודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Unique,

יש לי בעיה שבכל 5-10 דקות המודם מאפס את את עצמו וחוזר אחרי 10 שניות. פתאום כל הנורות דולקות, נכבות ואז נדקת נורה נורה עד שהאינטרנט חוזר. מה הסיבה לזה ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  5. בשבוע האחרון אני לא מצליח לגשת לממשק של הראוט. אני עושה זאת ע"י כניסה ל IE ושם אני כתוב 192.168.2.1 ואז אמור להופיע לי הדיאלוג של הכנסת שם המשתמש וסיסמא אך זה לא קורה. מדוע? ואיך ניתן לתקן ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הי שלום לכולם אני עוד מעט עובר דירה ואני רוצה לחדש את הבית בחבילת תקשורת חדשה הנקודה היא שהציוד בבית משתנה ויש צורך ברכיבי תקשורת יותר רציניים ממה שיש עכשיו אז.. אני צריך מעט המלצות נתחיל : קודם כל אני צריך ראוטר הדרישות הם 1. תומך בחיבור מדפסת USB (משולבת) כדי שלא תהיה תלוית מחשב 2. תומך בחיבור HD ע"ג USB עם יכלת NFS (לחיבור של כונן 500GB) לא תלוי מחשב ברשת 2. יכלות NAT\DHCP גמישה שאני יכל להגדיר כתובות MAC מסיומות כסטאטיות וחלק אוטומטי וגם לקבוע את הטווחי כתובות 3. חשוב שיהיה גם יציאה קווית וגם אל חוטית (קווית תומכת 10\100 ואל חוטית G לפחות) 4. שיתמוך גם בכבלים וגם ADSL כי אני עדין לא בטוח איזה חיבוי יתאפשר לי שם הפריט השני שאני צריך זה SWITCH 1. שיתחבר ליציא…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. שלום חברים, במחשב הנייח (מחובר בכבל רשת) אני מקבל לאחרונה מהירות גלישה איטית מאוד, של 12 מגה (מתוך 40 שזו החבילה שלי הן בספק והן בתשתית). בנייד (אלחוטי), מהירות הגלישה עומדת על 25 מגה וכאשר אני מחבר את הכבל רשת של הנייח לנייד, המהירות גלישה עומדת על 40 מגה. כלומר, מפה ניתן להסיק שהמחשב הנייח שלי הוא הבעיה ולא הגלישה. דיברתי עם בזק וגם 012 (הראוטר של בזק מוגדר כמודם ומתחבר לנתב שיחות של 012, הנתב שיחות מתחבר למחשב), ואצלהם הכל בסדר - ולראיה העובדה שכאשר מתחברים ישירות לנייד - אני באמת מקבל את רוחב הפס שלי. מה יכול להיות הגורם במחשב הנייח שמאט לי כך את מהירות הגלישה? חייב לציין שלא התקנתי שום דבר רציני בימים האחרונים, ועד עכשיו הכל עבד פיקס. המון תודה על עזרתכם. אמיל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. :veryangry: אני לא מצליח לשחק באינטרנט בגלל שהמשחק לא מזהה את ה IP החיצוני שלי (חיבור PPPoA) אלא רק את הפנימי (של כ' הרשת), סביר להניח שגם משתמשי הכבלים נתקלו באותה תופעה... מישו יודע מה הפתרון?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. בעקבות מספר שאלות בנושא תקן AC, להלן ריכוז פתרונות שקיימים בארץ נכון לסוף ינואר 2015: 1. נתב BR-6478AC של חברת Edimax (סקירה) שעולה סביב 450 שקל. 2. נתב EA6900 של LINKSYS שעולה סביב 1,500 שקל. 3. נתב WRT1900AC שעולה סביב 2,000 שקל. 4. ממש לאחרונה התחיל להיות זמין הנתב BR-6208AC של EDIMAX בכ-290 שקל. אפשרות אחרת היא לרכוש נתב סטנדרטי ולחבר אליו נקודת גישה שתומכת ב-AC כמו ה-DAP-2660 של D-LINK בכ-1,300 שקל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. השאלה שלי היא מה שיש בכותרת פשוט אני לא יודע חבר שלי אמר לי שאצלו יש רשת אלחוטית בין שני כרטיס רשת בלי ראטור ושהתקשרתי לחנות כשלהי אמרו לי שצריך ראטור אלחוטי החדרים די קרובים בין המחשבים ואין מחסום או משהו לא יודע אם זה חשוב אני מצטער אם זה כתוב אפשהו בתחלית הפורם הסכתלתי בהודעה למעלה ושם מדברים על רשת אלחוטית עם ראטור וכרטיסי שאני רוצה לקנות ודרכו לעשות תחיבור אם זה אפשרי. *כ. רשת אלחוטי EDIMAX EW-7117U WIRELESS LAN 802.11b USB DEVICE 2 כאלה ניסית להכניס למדריך של החברה שיש באחד הודעת פה זה לא נכנס תודה לכל העונים מצטער אם לא הייתי צריך לשאול את זה וזה כבר נענה

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  14. שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by hazi_s,

אני מעוניין להעביר קבצים בין שתי המחשבים שלי בצורה המהירה ביותר והנוחה ביותר. אשמח לרעיוניות (מדובר על 4 גיגה)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by noob,

יש לי מחשב נייד , (תוכלו להסתכל במפרט) . השאלה אם מודם Ethernet (למשל ה Samsung ) יעבוד במפרט מחשב כמו שלי , כי הוא דיי חלש .. תודה לעונים ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בדירה שלי יש לי אינטרנט זהב 1.5 /כבלים , עד לפני חצי שעה הייתי בדירה שלי , וכהרגלי בקודש בעיקר גלשתי ב hwzone . ולא הבנתי מה קורה ? איטי בטרוף ! לא זז! (לא הפעלתי אימיול כבר חודש ) חשבתי כבר ליצור קשר עם מנהלי hwzone שידאגו לסדר את זה . עכשיו אני בבית של ההורים שלי ולהם יש בזק בנלאומי adsl 1.5 וכהרגלי אני הולך ל hwzone ואין שום איטיות הכל זורם חלק ! מה קורה פה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by soccerface,

שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nimrodim,

ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. עשיתי חיפוש לפני ולא הצחלתי למצוא תשובה, השאלה שלי היא האם יש דרך להגביל את הרוחב פס של אחד המחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  24. שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.