עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תתקנו אותי אם לא הבנתי נכון, אבל לפי מה שהבנתי, כדי לחבר את המודם המשודרג לPRO, לרשת מחשבים, אני צריך לחבר אותו ישירות ל HUB בכבל מוצלב: כמה שאלות: 1. למה אני לא יכול להשאיר אותו מחובר לכרטיס הרשת? 2. לאיזה חיבור בHUB אני מחבר אותו? 3. עד כה, המודם אינו משודרג, ונמצא במחשב המשרת כ WEB SERVER. אם אני מעביר אותו לחיבור ישיר לHUB, איך כשמתחברים אלי, המודם ידע לבחור את ה IIS שנמצא על המחשב הספציפי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי בעיה קטנה! יש לי מחשב נייח עם XP ומחחשב נייד עם ויסטה. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר ואילו הנייד אמור להתחבר עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. אך יש לי בעיה שבנייד אני מצליח לזהות את הרשת האלחוטית שלי ולהתחבר אך יש לי "קישוריות מוגבלת" מה שאומר שאני לא יכול לגלוש באינטרנט. מה אני יכול לעשות??

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום חברים, התקנתי תוכנת ERP חינמית על המחשב בעסק. כעת אני רוצה לעבוד עליה מהבית. התוכנה בעלת ממשק בדפדפן. לצורך העניין התוכנה עובדת דרך פורט 7070. ה- IP הפנימי של המחשב ברשת הוא 10.0.0.8 והאייפי החיצוני הוא 123.123.123.123 אם אני נמצא בעבודה והולך אל 10.0.0.8:7070 הכל טוב ויפה. אם אני נכנס מהדפדפן אל 123.123.123.123:7070 הוא רושם שלא ניתן לגשת "לאתר". 1. האם בהכרח זה שאי אפשר לגשת לאתר נובע מהבעיה של קישור הפורטים? (או יכול להיות שהתוכנה לא תומכת בעבודה 'אונליין'?) 2. איך לבצע קישור בין המחשב הספציפי שמריץ 10.0.0.8 והאייפי:פורט הכלליים? * יש לציין שיש לי מצלמות שמקושרות כבר 3. ראוטר DLINK של בזק הבנתי שעושים את זה דרך port forwarding, אבל אני לא מצליח, כלומר אני לא רואה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  5. שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by 1900GT,

שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..

7. Started by Gnome,

אני השתמשתי ב פיירוול של ה NORTON INTERNET SECURETY והרבה פעמים היה כותב לי שהוא חוסם NETBUS SUBSEVEN ולפעמים PORT SCANNER אבל שמעתי מכל מני מקומות שלפעמים זה יכול להיות לא אמיתי. אז עכשיו אני עובד עם ZONEALARM PRO. והשאלה שלי היא אם אני אמשיך לא לקבל את ההודעות האלה עם ZONEALARM אז זאת אומרת שה ZONEALARM מפספס את הפריצות ונותן להם לעבור (דבר קצת לא ייתכן) או שסתם הנורטון מטומטם וכותב הודעות בלי שזה אמיתי?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  10. יש לי רשת אלחוטית עם נתב מסוג di714pi dlink. הנתב משמש גם כמודם adsl וכל המחשבים (שלושה) מתקשרים אליו אלחוטית עם כרטיסי רשת usb מסוג dlink airplus -120w. בין שני מחשבים שיתפתי קבצים באמצעות הרשת ע"י הגדרת כתובת ip של המחשב המארח. השאלות שלי: 1. ה-ip של המחשב המארח הוא בינתיים קבוע. האם הוא ישאר כך? מי קובע את ה - ip הזה? הנתב? ואם הוא לא קבוע - איך אני מגדיר אותו קבוע על מנת שהשיתוף יימשך? 2. ביטלתי את ההגנה של הפיירוול של XP במחשב המארח. האם יש דרך לאבטח את המחשב והקבצים (אני יודע שהנתב כולל סוג של פיירוול, אך האם הוא מספיק? תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by noel,

אני רוצה ליצור "חוק" שמגביל את רוחב הפס של utorrent כאשר אני מפעיל את firefox. זה אפשרי? איך עושים את זה? אני משתמש ב- windows 7

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. אהלן, אני גר בבית עם מספר קומות, בקומה העליונה נמצא הראוטר של בזק. בקומה השנייה נמצא מחשב נייח. השאלה שלי היא, אם נניח אני מעוניין להעביר רשת למקור נוסף בעזרת כבל האם אפשרי לקבל אינטרנט באופן אלחוטי בעזרת כ.רשת אלחוטי למחשב ולחבר את אותו התקן למחשב בעזרת כ.רשת קווי ובעצם בעזרת המחשב להמיר את הרשת האלחוטית לקווית? סוג של מגדיל טווח? אם השאלה לא ברורה\מובנת אנסה לנסח מחדש חח תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by elior021,

אהלן אני רוצה לקנות ראוטר בתקציב עד 200 שח לא מחייב תקן N או משהו מפציץ רק ראוטר שלא יעשה בעיות תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by idang,

מה הסיבה שברשת גדולה, למשתמש אחד יש איטיות בעבודה על הרשת. האיטיות באה לידי ביטוי כאשר המשתמש מנסה להעביר/להעתיק/לשמור קבצים או תיקיות והעסק פשוט זז לאט ואפילו גורם לאותו דף שבו הוא נמצא להתקע! פעולות שנעשו לתיקון הבעיה : 1)החלפתי כבל רשת ולא עזר. 2)הבאתי מחשב אחר לאותה נקודה בקיר כי לבדוק שהבעיה היא לא במחשב עצמו אבל גם עם המחשב הנוסף האיטיות המשיכה. 3)לקחתי כבל תקשורת ארוך יותר וחיברתי לנקודה בחדר אחר ושוב אותה איטיות. 4)החלפתי בארון תקשורת עצמו את הכבל מPORT ל PORT אחר ולא עזר. 5)טכנאי בדק את הנקודת תקשורת בקיר ובארון והכל נמצא תקין !. בקיצור אני זקוק לעזרה.... :-[

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by ng100,

המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by SeaMonster,

יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. לפני שעה הורדתי איזה תוכנה פרוצה כיבכול, שמתי לב שמשהו מוזר וזה בכך שבשם של התיקייה רשום גירסה B של התוכנה ובקובץ הפעלה רשום A. ברגע שהפעלתי את הקובץ שנראה חשוד, הוא רשם לי שעוד 60 שניות מתכבה הווינדווס בגלל תקלה בפרוטוקל הזה כמו עם הבלאסטר. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה שהוא הדביק לי את המחשב בבלאסטר (הקובץ הוא 342 ק"ב בערך נדמה לי) אז הרצתי את הכלי למציאת הוירוס של סימנטק, הוא לא מצא כלום, עשיתי חיפוש לקובץ MSBLAT ולא מצאתי כלום, וגם אין שום פרוססור. יש לי את כל העדכונים של ווינדווס אקס פי מותקנים כבר ממזמן, וגם יש לי זון אלארם פרו מותקן ונורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן. מה יכול להיות הדבר הזה שקרה? האם יש לי וירוס? אחרי סריקה לא נמצא שום וירוס והמחשב נראה שאין וירוס. א…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by shayh,

היי. אני צריך להעביר אינטרנט בין חדרים (כדי לחבר ממיר של YES לאינטרנט). אסור לי לקדוח / להעביר כאבלים או כל דבר אחר שישנה את איך שהדירה נראית (דירה שכורה). עלה לי רעיון, אשמח אם תוכלו להגיד לי אם זה ריאלי או שאני מדמיין אני רוצה לחבר שני ראוטרים בצורה אלחוטית (כלומר שיהיה ראוטר אחד "משדר" - ראוטר שקיבלתי מבזק, וראוטר אחד "מקבל"- edimax br-6204wg ) ואת הממיר לחבר לראוטר המקבל. זה הדגם של הראוטר המקבל (הוא לא נראה ככה, אבל זה השם של הדגם) http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/home_legacy_wireless_routers/br-6204wg/ זה אפשרי? איך אפשר לעשות את זה? * אני לא בטוח שהחי…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. עשיתי להגדרות של TPLINK סיסמא של אלחוטי ועדכון קושחה.. ולחבור הוטבוקס 2 אינטרנט לא עובד עשיתי לא נכון?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מנסה ליצור רשת גיגה בין הנייד שלי לנייח וזה לא מצליח נוצרת לי רק רשת 100mb מה יכולה להיות הבעיה שתיהם תומכים ברשת גיגה כרטיס הרשת בנייד: Broadcom NetLink Gigabit Ethernet בנייח: realtek RTK8168B\8111B FAMILY PCI-E GIGABIT ETHERNET

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. אחרי חודשים של הרשמה מוקדמת לבעלי סימנים רשומים. נפתחה לפני כחצי שעה באופן רשמי האופציה לקנות שם דומיין בעברית כאשר שמות דומיין בעברית שנקנים היום תחת CO.IL יקבלו בעתיד גם סיומת בעברית (כנראה יל) נכון להיום כל הדפדפנים השולטים בשוק תומכים בזה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. היי, מנסה לללא הצלחה לגשת מהאינטרנט לשרת שמחובר באמצעות privatebox2 . עשיתי הפניית פורטים לIp הפנימי של השרת בפורט 3389 דרך הprivatebox ועדיין לא עובד. הורדתי את הפיירוולים. האם יש איזשהן הגדרות שאני צריך לעשות בווינדוס 8(השרת ווב יושב על ווינדוס 8) על מנת שאפשר יהיה לגשת למחשב תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.