עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Red Sparowes,

שלום אני משתמש בנתב הנל wgr614 netgear למטרת חיבור אלחוטי של מחשב נייד יחיד בבית לאינטרנט המתבצע באמצעות חייגן אימות שם משתמש וסיסמה האם יש צורך באבטחת החבור

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by yaloner,

הבנתי שיש בעיות בטיחות רבות עם רשתות אלחוטיות. האם יש דרך להגיע ברשת אלחוטית לרמת בטיחות מקסימלית כך שניתן יהיה לעבוד איתה גם במשרד שמחזיק חומר מאוד מאוד רגיש וסודי על המחשבים ?

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by shahark55,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מחובר עם בזק ו-CCC ב-40mb. הנתב בקומה ראשונה והמחשב הנייח בקומה שניה. כרגע, בבדיקת המהירות של בזק אני מקבל 2-3 מגה של הורדה עם הנייח וכ-30 עם הנייד. אני לא משתמש בתוכנת ניהול של הכרטיס האלחוטי שלי, אם זה משנה משהו (edimax 802.11n) מה יכולה להיות הבעיה ? האם מדובר בכרטיס רשת האלחוטי של הנייח ? איך אפשר לוודא לפני שמחליפים ? (חשבתי על לחבר קוי אבל אין לי כבל מספיק ארוך ולא בא לי לפרק את המחשב סתם )

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום, יש לי שני ניידים האחד מחובר לרשת קווי ויש לו בילט אין ווירלס והשני גם יש לו ווירלס...איך אני יכול להתקשר מהנייד השני בחיבור אלחוטי למרושת? זה נקקרא HOC אני חושב אבל אין לי שום מושג איך עושים את זה...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. יש לי נייד של סמסונג מדגם RV511 שמן הסתם יש לו גם חיבור חוטי לאינטרנט. אני משתמש באותו כבל, באותו מקום ובאותה צורה כמו שהשתמשתי בשלוש השנים האחרונות למחשב הנייח שלי (שנמכר). בהתחלה כשחיברתי אותו לנייד - הכל היה בסדר (אני מתכוון לפעמיים שלוש ראשונות). לאחר מכן, כולל היום למשל - כשאני מחבר אותו זה לא מצליח להתחבר ואני רואה שבעצם הרשת כביכול לא מזוהה או משהו בסגנון. רצוי לציין שזה מחובר לראוטר אלחוטי כך שאת השידור האלחוטי אני כן מצליח לקלוט ולגלוש,תמיד, ללא שום בעיה. יש למישהו רעיון מה קורה פה? מצ"ב בזו תמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש ברשותי נייד טושיבה סטלייט. יש בו כרטיס רשת אלחוטי. החיבור (כלומר השני מחשבים בסרגל עבודה) מסומן בקו אדום כלומר לא תקין ואין שום אפשות להתחבר. כשאני מנסה לחפש רשתות הוא מוצא כמה דברים אבל אני לא בטוח שזה באמת רשתות שיש באזור. מה בעצם הבעיה כאן ואיך אפשר לפתור אותה? אני לא יודע מה להוסיף עוד לגבי הבעיה, אבל בכל מקרה תגידו לי מה להוסיף כדי שזה יהיה כמה שיותר יעיל. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  8. אני נמצא במקום עבודה שהרבה מהרשת חסומה לכן אני מתחבר עם הלפטופ לרשת אלחוטית חיצונית שמאפשרת לי גישה לכל האתרים. האם אני יכול להגדיר למחשב שדרך הדפדפן הוא ייצא בעזרת הכרטיס רשת האלחוטית ואת כל שאר הדברים הוא יעשה בעזרת החיבור הקווי? תודה

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. קניתי את ה xtreamer PRO הכל טוב ויפה עד שמגיעים לחיבור הרשת האלחוטית. שאני מעביר מהמחשב שלי לXT הוא ממש איטי, היום הגעתי לשיא של 2MBPS שזה בערך 6 שעות להעברה של סרט BLURAY אבל לפחות אם זה היה מעביר! אחרי כ 10-15 שניות כבר אין חיבור ובטלויזיה שאליה מחובר ה XT אני מקבל No Signal ז"א הוא מאבד גם סיגנל של הוידאו! יש לי נתב אלחוטי Edimax BR-6574N, עקבתי אחר ההוראות שבמדריך והוא מתחבר (אני יכול לגלוש דרך ה XT לyoutube ושטויות כאלו, אבל גם אז... יותר מדי צפייה ויש קטיעות). האם זו בעיה נפוצה? איך אני פותר את זה?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ekmo,

שלום, אני נע על הגבול הדק שבין פורום רשתות לבין פורום קולנוע ביתי, אבל מכיוון שהשאלה שלי היא יותר בפן הכללי לגבי חיבור אלחוטי נראה לי שזה המקום הנכון. שאלתי היא כזו: אני מתכוון לקנות סטרימר עם יכולות אלחוטיות בזמן הקרוב, הבעיה שלי היא שאנטנה אלחוטית למכשיר הספציפי הזה נמכרת בארץ הקודש במחיר של 250 ש"ח שזה מופקע לכל הדעות. שאלתי היא האם כל אנטנת USB אלחוטית שניתן לרכוש דרך האינטרנט מתאימה ותוכל לחבר את הסטרימר לרשת הביתית או שמא יש סיבה מיוחדת שעליי לרכוש את האנטנה הספציפית הזו לדגם הספציפי הזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by eyalfrie,

שלום, בביתי מותקן אינטרנט קווי. הראוטר והמודם מצויים בתיבה הצמודה לבית ומהם מועברים קווים לנקודות שונות אליהן מחוברים המחשבים. האם יש דרך לחבר ראוטר אלחוטי או משהו דומה לאחת הנקודות הקוויות בבית בכדי שבבית יהיה גם אינטרנט אלחוטי. אם כן: אשמח להמלצה לראוטר/מודם או איך שתקראו למתקן הזה, בעלויות סבירות כאשר טווח הכיסוי שלו צריך להיות קומה אחת בלבד. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. קראתי וקצת התבלבלתי - אז אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני עומדת לקבל מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי. בבניין שבו אני גרה יש תשתית אלחוטית שהוקמה ע"י בעל הבית. איך עלי להגדיר את המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לרשת דרכו? מה עלי לדעת על המחשב שלו ומה לשנות אצלי ? תודה רבה ויום יפה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. רשת מחשבים נייחים וניידים (10-11) ללא חיבור לאינטרנט. כיצד ניתן לחבר ביניהם רשת פנימית כך שתהיה אפשרות התחברות אלחוטית של הניידים לרשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לשתף את האינטרנט בין שני מחשבים. בעיקרון, היה באמת אפשר לחבר את מחשב הלקוח למחשב השרת (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) עם כבל מוצלב. אבל, מאחר ושני המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים, אני מעוניין לחברם בצורה אלחוטית. השאלה היא, האם זה אפשרי ללא צורך בקניית Switch\Hub אלחוטי? ובכלל, האם יש חסרונות ברורים בחיבור אלחוטי שכזה? תודה מראש, ירון

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  16. קראתי על EZ View. האם זה יענה על הצרכים? ניתן יהיה לראות ולתקשר עם הצד השני בסקייפ ממש כמו במחשב (איכות HD)? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, ברשותי נתב מדגם edimax br6204wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 לשם הארכת טווח קניתי נתב מדגם edimax br6424n. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 מה הפרוצדורה בתכנות הגדרות הנתב הקיים והחדש על מנת שיעבדו בהרמונייה? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל ראיתי מידע סותר (לדוגמא פעם ראיתי שמספר הערוץ צריך להיות זהה ופעם שונה). עוד משהו שלא הבנתי זה לגבי כתובת ה-MAC. לפי ההגדרות שראיתי לנתב יש כתובת MAC לכל פורט שמחובר אליו. זו כתובת ה-MAC אליה מתכוונים במדריכים, ואם כן באיזה כתובת להשתמש. הנתב הקיים שלי מחובר כרגע כ-AP האם צריך לשנות אותו ל-WDS או ל- POINT TO POINT?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by smalery,

התקנתי ראוטר EDIMAX (נראה לי 6204), ההתקנה עברה חלק, ועם מחשב נייד (VISTA) אני מתחבר לרשת האלחוטית. כשאני נמצא בחדר עם הראוטר קליטה מעולה, אבל כשאני יוצא מהחדר, סביבות 5-7 מטרים, כשאני נכנס לכל אתר באקספלורר, הרשת מתנתקת וצריך להתחבר שוב, ושוב כשאני מנסה לגשת לאתר, שוב מתנתק... מה הבעיה? ???

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  19. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by ag43,

אני צריך לחבר מדי פעם מכשיר אנדרואיד לרשת מרוחקת. יש לי צורך שיקבל כתובת רשת באותו סאבנט ויוכל לגשת למשאבים המקומיים. אין לי אפשרות לVPN בROUTER. ממה שאני מבין אני צריך VPN במצב BRIDGE. מה הדרך הכי פשוטה לישם את זה? אין לי בעיה להקדיש בשביל זה מכונה מיוחדת או VM.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by roeesnir,

שלום. יש לי אנטנה 9bd outdoor של tp-link. היא מיועדת לחיבור לראוטר כמובן. השאלה היא האם יש טעם לחבר אותה למחשב הנייח, אם זה יתן קליטה יותר טובה, או שהיא מיועדת רק לשידור מהראוטר? (יש לי אחת כזו מחוברת כבר לראוטר).

22. מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, התקנתי ראוטר DGN2200V2 של בזק, בתקן N. אך האות חלש מדי בחדר המרוחק שבבית (גם במחשב נייד לא חדיש וגם באייפון 4), מתנתק לעתים, ואי אפשר כמעט לצפות ביוטיוב למשל. הבנתי שאפשר להגדיל את טווח הרשת על ידי חיבור אנטנה מגבירת טווח, אולי כיוונית. בדקתי באתר היצרן ורואים שתי אנטנות חיצוניות. אבל במודם שלי האנטנה היא פנימית ואין חיבור חיצוני לאנטנות! איך זה? מישהו יודע איך אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית , מגבירת טווח, ואם לא, מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  24. אהלן יש לי בעבודה רשת אחלחוטית אבל אצלי במשרד הקליטה ממש ממש חלשה , חשבתי אולי אם יש אפשרות לחבר אנטנה חיצונית למחשב הנייד שלי ככה שאני יוכל לקלוט יותר טוב את הרשת, יש חייה כזאתי? אשמח לקבל הצעות ואם אפשר לינק ל DX במידה וקיים כזה דבר אני יהיה רב תודות. תודה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Gil Maor,

שלום לכולם, ברשותי ראוטר בזק D LINK 225 הראוטר נמצא בארון ומאחורי קיר, האם אפשר לחבר לראוטר אנטנה חיצונית על מנת לשפר את הקליטה בבית? תודה! גיל,

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.