עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dark_zero,

יש לי ראוטר edimax6204wg ומודם terayonTJ715 ואין לי מושג איך לחבר את המודם עם הראוטר???? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by urich,

עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי עברתי דירה לדירה גדולה (2 קומות) יש לנו בקומה הראשונה את הראוטר הרגיל עם הwifi. הבעיה שלי היא אינטרנט בקומה 2, ואני אסביר: אני יודע שיש מגדילי טווחי wifi למיניהם, אבל אני מעדיף להתחבר באופן ישיר לראוטור בקומה השניה. מה האלטרנטיבית הכי טובות שלי בנושא הזה? אם נדרש ממני לקנות חומרה חדשה כלשהי - האם יצא לי יותר משתלם לעשות זאת באופן עצמאי או מול ספק האינטרנט שבדרך כלל מציעים השכרת חומרה? נ.ב: אני לא מעוניין לרכוש מנוי נפרד נוסף לקומה 2

5. אהלן מאז ששדרגתי את המהירות אינטרנט\החלפתי לראוטר של בזק המצב פשוט בלתי נסבל! כל פעם תקלה אחרת! באמת שכבר נמאס! טוב, אז הפעם הבעיה שבימים האחרונים אני מקבל כל הזמן התנתקויות. לפעמים זה רצף של התנתקות\התחברות כל מספר דקות , לפעמים זה נשאר מנותק כמה שעות לגמרי, לפעמים זה עובד טוב. צריך לקוות שאני אתפוס את האינטרנט ביום טוב שלו. אז מה שקורה כרגע, כבר מהצהריים זה שבראוטר נורות הdsl + int נכבות. לאחר כמה שניות הם מתחילות להבהב עד ששתיהם חוזרות (ניתן להתחבר כדקה) וחוזר חלילה. זה המצב כבר מהצהריים. בבוקר , נורת ה-DSL אמנם נשאר דלוקה קבוע אך נורת ה-INT הייתה דולקת בצבע אדום קבוע. נמאס לי כבר מהתמיכה של בזק, שלחו לי אינספור פעמים טכנאי "בכיר" , החליפו לי כבר חמש פעמים את הראו…

• 10 תגובות
    • 13.1k צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום רב ושבת שלום הוט הציעו לי משהו מוזר אני כבר המון זמן משלם 240 שקלים לחודש על 10 מגהגלישה היום הם הציעו לי 16 מגה ב140 שקלם לחודש מה הקאצ'??? מה ההבדל בן UFI ל NGN???? כי עכשיו התחברתי לשירות ובדקתי הורדה עומדת על 1.95 מגה לשנייה. צריך לחלק 16000 ב8???או אחרת???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by x-factor,

שלום רב! אני כרגע נמצא בבזק בינלאומי במהירות 5 מגבייט על תשתית DSL.התקשרתי אליהם שאני רוצה מהירות יותר גבוהה והם אמו לי שבאיזור שלי אין תשתית שיכולה לתת לי מהירות יותר גבוהה מזאת(DSL).אבל הוא אמר לי שאפשר שאני אעבור לתשתית כבלים ואז אקבל 12 מגבייט. אז השאלות שלי הם: 1.האם הום מזיין לי בשכל? 2.מה הבעיות שיש באינטרנט דרך כבלים? 3.והאם כדאי לי לקחת דרך כבלים או לחכות שיהיה לי תשתית באיזור לDSL? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by YOCHANAN,

איך אני מפנה פורטים בראוטר של בזק (NETGEAR DGN2200) לא מצאתי בכל התפריט את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן, אני עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לחבר מכשירים (טלוויזיה, מחשב) בחדרים שונים בחיבור קווי לאינטרנט אני לא רוצה להעביר כבלים מהראוטר לרחבי הבית מחיפוש קצר ראיתי שיש אופציה להשתמש ברישות הטלפון או החשמל על מנת לספק חיבור קווי לאינטרנט בחדרים שונים (בכל חדר יש חיבור לטלפון בקיר) אם זה רלוונטי, כרגע הדירה לא מחוברת לאינטרנט כלל, התכנון הוא להתחבר ל PartnerFiber כי הם היחידים שמספקים סיב אופטי בבניין אשמח לעצות: מהו הפתרון הכי טוב להעברת חיבור אינטרנט לחדרים שונים באמצעות שימוש ברשת קיימת (חשמל\טלפון)? האם זה דורש ראוטר מיוחד, או מתאמים מיוחדים, מהם הדגמים המומלצים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה. בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל: %$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בTask maneger הוא מראה לי שהלינק ספיד שלי היא 10...כשאמור להיות הרב יותר גבוהה ואלכן אני לא מצליח לראות סרטים בסטרימר שלי בטלוויזיה שמחובר למחשב. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3emi,

אני עושה פעולה מסויימת על אתר מסויים ומתגבשים בו נתונים על גבי העמוד אני חוזר אחרי חצי שעה ובודק את החומר כרגע נראה שחל איזה שינוי והעמוד מרפרש את עצמו כל כמה זמן ושאני חוזר אין חומר לעבוד איתו אני לא יודע האם זה מגיע מהצד של האתר עצמו שכופה עליי ריפרוש או משהו השתנה בדפדפן שלי במידה וזה ריפרוש כפוי יש דרך למנוע דבר כזה ?

13. Started by Milford Cubicle,

היי אני רוצה להתקין רשת אלחוטית על מנת לקשר בין מחשב HTPC בסלון למחשב הראשי שלי בחדר העבודה. אני רוצה את האפשרות להשאיר את ההרדיסק במחשב הראשי, כאשר ב-HTPC יותקן כונן קטן עם תוכנות-ממשק בלבד וכל הקבצים למעשה יטענו מהכונן במחשב הראשי. מכיוון שאין לי ממש ניסיון ברשתות אלחוטיות, יש לי מספר שאלות: 1. מישהו ניסה פעם לעשות את זה? המהירות (בהנחה שהמרחק לא היסטרי ואין לו יותר מידי קירות לעבור) מספיק גבוהה בשביל לאפשר לוידאו (HD) לעבור חלק? 2. יש דגמים מומלצים במיוחד? יש משהו שכדאי להיזהר ממנו? יש דגם "עדר" כלשהו שכולם הולכים איתו? 3. ראיתי בזאפ שיש "מהירויות אלחוטיות", אבל למעשה היא לא משפיעה בכלל על המחיר - ויש ראוטר 300Mbps שעולה פחות מ-140Mbps... יש לזה חשיבות בכלל? 4. מכיוון …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by godisme171,

אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדש אז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). גם בדמו של BF BC האונליין מולטי פלייר לא עובד. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות? [פורסם במקור בפורום קונסולות אבל נראה לי שפה אני אקבל תשובה]

17. מבקש את עזרתכם אחיי..

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by vorlon_,

שלום. הקמתי רשת ביתית עם ראוטר שמחובר לכבלים והכל עובד מצוין. יש לי רק בעיה אחת קטנה, ניסיתי לשתף קבצים בין שני המחשבים אבל זה לא מצליח עשיתי מה שרשום במדריך שיש בסטיקי בפורום זה ועדיין אני לא מצליח. בהתחלה הצלחתי לשתף את הכוננים בשני המחשבים, אבל פתאום אחד המחשבים מבקש סיסמא בשביל להכנס אליו למרות שלא הגדרתי משהו כזה. ניסיתי לחפש איפה אפשר להגדיר סיסמא ואולי לנסות להכנס דרכה אבל לא מצאתי. מה אפשר לעשות? יש מדריכים יותר מפורטים? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  19. יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  20. זכור לי משיעורי פיזיקה לפני שנים רבות שזרם חשמלי יוצר שדה מגנטי בקיצור, האם חשמל/שקע חשמלי ליד אנטנת הנתב האלחוטי אמורה לגרום לבעיות ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, יש לי הוטבוקס שאליו מחוברים בכבלים המחשב שלי ומתאם רשת אחד (TP-Link TL-WPA8630). המתאם רשת השני מחובר אצל אחי וממנו יש כבל למחשב שלו. כשהמחשב שלי כבוי, הפינגים שלו במשחקים כמו CS וLOL הם על 50-100. ברגע שהווינדוס במחשב שלי עולה, הפינגים שלו קופצים ל300-800. אני מניח שהמחשב שלי לוקח את כל רוחב הפס למרות שאני לא עושה כמעט כלום (רק לגלוש בכרום בלי תוספים מעלה לו את הפינגים). שני המחשבים מריצים Windows 10. האם ניתן לטפל בזה?

22. Started by kalda01,

<blockquote>איך הכי כדאי לחבר מסך עם תמיכת DLNA לרשת ביתית אלחוטית? האם מומלץ לחבר למסך AP או ראוטר ולהגדיר כREPEATER ? אם כן איזה תוצרת/דגם כדאי לקנות? </blockquote>

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי חיבור adsl. הבעיה אצלי היא, שלפעמים אני מנסה להוריד קובץ והוא פשוט נתקע באמצע- מראה כאילו הוא מוריד (במהירות גבוהה אגב) אבל שום ביט לא יורד. אני מנוי של בזק בינלאומי, וכמובן שבכל פעם שפניתי אליהם, ע"פי חוק מרפי, הכל עבד פיקס. בסופו של דבר, רמזו לי שהמודם הנ"ל בעייתי... בשיחה עם בזק הם כמובן הכחישו, אולם בתגובה לטענתי על בעיות עם אורכית הם טענו שהמודם הוא כזה ש"אם הוא עובד-הוא עובד, אם לא- אז בכלל לא". מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום מאתמול עד עכשיו אין לי אינטרנט רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת (ניסיתי להחליף פילטר וזה לא עזר) יש פתרון אחר ?

• 25 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. Started by xpl0it,

האם האורך פוגע באיכות ?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.