עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  2. אני מנסה להיכנס לאתר בארה"ב. הבעיה שהאתר לא נותן למשתמשים ממדינות אחרות להכנס. איך גורמים לאתר לחשוב שאני משתמש שנמצא בתוך ארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ekmo,

שלום, אני משחק לא מעט במשחק MMO ולמרות שהפינג שלי לא גבוה גם כככה (שרת בארה"ב) בימים האחרונים הייתה קפיצה בפינג עד לרמה שלא ניתן לשחק. למעשה קפצתי מפינג של בערך 200 לאזור ה-300, מה שכבר הופך להיות לאג גדול מדי. התקשרתי להוט (תשתית) ובדיקה קצרה העלתה שיש לי איבוד מידע של 75%. הם סידרו את זה אבל הפינג לא ירד אז התקשרתי שוב והנציג בתמיכה הטכנית אמר לי שמה שאחראי לפינג הוא הכבל שמחבר בין המודם לראוטר. הגיוני? יכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל? אם כן איזה כבל כדאי לי לשים במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אין מה להוסיף.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  5. Started by Sango,

לפני יומים התקנתי משחק רשת ששיחקתי בו לפני זמן רב. היה לי DELAY דיי מעצבן אבל סביר של בערך 0.7שניות. אתמול שכשניסיתי לשחק בבוקר ראיתי שיש DELAY ענק בין שנייה לשתי שניות אז עשיתי בערך 5 פעמים איתחול עד שלבסוף הבעיה איכשהו הסתדרה. איך זה אפשרי שאני משנה לעצמי את הIP משתנה ה DELAY במשחק בצורה מורגשת? אני חושב על להתקשר לספקית שלי ולשאול אותם למה יש לי לגים . יש מצב הם יעזרו לי ? שמעתי גם שיש להם חבילה לגיימרים שאמורה לשפר את ה DELAY אז יש סיכוי שהיא באמת תשפר לי חווית המשחק? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by אבי11,

שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by barakbk,

שלום, יש לי הרבה מאוד לאגים כשאני משחק במשחק battlefield 2 הכוונת קופצת לי, רימונים שאני זורק חוזרים אלי ועוד דברים מוזרים. כמו כן הפינג שלי מדי פעם קופץ ל 600 ואחרי כמה שניות יורד בחזרה למשהו כמו 12, וגם מופיעה לי הודעה "there is a problem with your connection" מדי פעם. הבעייה מופיעה גם בשרתים של חו"ל וגם בשרתים ישראליים. *המהירוד הורדה שלי היא דיי מהירה, וכנ"ל גם מהירות הגלישה באתרים. *ניסיתי לבטל את הפירוול כשאני משחק ולכבות את האנטי וירוס וזה לא עזר. ספקית אינטרנט: 012 - זהב 2.5 מגה תשתית של בזק tracert לשרת הישראלי הראשון: Tracing route to vl656.host35.netvision.net.il [199.203.56.35] over a maximum of 30 hops: 1 15 ms 99 ms 199 ms 10.0.0.138 …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל אני רוצה לומר כי כל מה שאני שואל כאן זה במטרה אחת, והיא - ללמוד. אין בכוונתי להשתמש בזה למעשים זדוניים האסורים על פי חוק. אני לא מזמן שאלתי כאן לגבי אבטחת רשתות אלחוטיות. אנשים הועילו בטובם להסביר לי על ההצפנות הידועות, ואיך אפשר לפרוץ אותם. במשך שלושה שבועות ישבתי ולמדתי אודות AIRCRACK SUITE, איך משתמשים בה, איך היא עובדת וכו'. עם הזמן כל הנושא הזה העביר אותי לתת נושאים הקשורים לכל ההתקנים האלחוטיים. עכשיו השאלה שלי היא כזו, כשאני משתמש ב AIRODUMP, ומופיע לי התקן אלחוטי בחלק התחתון של המסך, מופיעות לי שתי כתובות, האחת הכתובת של ה AP והשניה הכתובת של ה STATION. הנושא הזה סיקרן אותי, וחשבתי לעצמי נניח ואני מעמיד בחדר שלי מחשב נייד נוסף, ההתקן הא…

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  9. חשבתי על הדגם הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=912721 TP - Link TD-W9970 מה אתם אומרים? העניין הוא משהו בסיסי אבל שיעשה את העבודה, בלי יותר מידי בעיות. או שתוכלו לעזור לי בפתרון חלופי, החבר הגאון קנה ראוטר על דעת עצמו, אבל הוא קנה אחד ללא מודם, אז אולי פשוט עדיף לקנות מודם ולחבר? בכל אופן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. היי, אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עדיפות לחיצוני (אבל לא ממש קריטי). יש לנו תשתית של HOT עם tp-link wr841n (ומודם של arris tm602a). ספק 012, אם רלוונטי (מהירות בסה"כ 5 מגה, כנראה תהיה 12 בעתיד הקרוב..) עד עכשיו (כבר קצת יותר משנתים) אני עם כרטיס רשת חיצוני של tp-link tl-wn321g שרכשתי מהוט כשהצטרפנו אליהם. הכרטיס רשת הנוכחי היה ממש אחלה תקופה מסויימת.. אבל כיום הוא עושה המון בעיות, המון ניתוקים.. האמת שזה כבר זמן-מה, אבל לאחרונה זה התחיל לשגע אותי יותר מתמיד. בגלל שהניתוקים רק אצלי, ולא אצל שותפים שלי, אני מניח שהבעיה היא בו. המרחק בין הכרטיס לראוטר הוא בערך 7-8 מטר כאשר יש רק קיר אחד באמצע (והוא מסוג של גבס ועץ - בנייה אמריקאית - לא בטון). אין לי בעיה להוציא ע…

11. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by bchanan,

לום לכולם, קניתי סטרימר ב"מבצע" של באג, סטרימר XStreamer SideWinder עם אנטנה תומכת בתקן N היו לי המון קיטועים ואמרו לי שאני צריך רשת תומכת 802.11N ולי יש ראוטר של Level One תומך G. נאמר לי לקנות ראוטר תומך רשת N שאלה: האם יהיה שינוי ? האם הסטרימר יעבוד יותר טוב ? שאלה: יש לי דסקטופ שמחובר ישירות לראוטר - האם החיבור מול הסטרימר יעבוד בתקן N ? שאלה: יש לי לפטופ עם 802.11g האם הוא עדיין יוכל להתחבר לרשת האלחוטית ? האם תהיה השפעה על איך שהסטרימר יקבל את המידע ? תודה חנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. מקווה שאני נמצא בפורום הנכון. רכשתי תשתית כבלים הוט 2.5M/256K. ספק האינטרנט הוא בזק בינ"ל. רוחב הפס המתקבל בימים טובים או בשעות טובות מתאים למפרט המינוי. רוב הזמן, הימים והשעות אינם טובים. צברתי הרבה שעות של מוקד טכני הוט. הם תמיד התעקשו שהבעיה היא (כמובן) שם... אתם יודעים איפה. הבעיה שלי היא שברור לי שהוט אינם מבצעים את מלאכתם במקצועיות ואני לא משוכנע שהתשתית שלהם תקינה. בצעתי כבר שלבי בדיקה עם מחשב אחר, עם חיבור המחשב ישירות למודם הכבלים (מודם הכבלים שלי תומך בשירות DHCP), וגם שיחות ארוכות עם בזק בינ"ל (שמשום מה נשמע הרבה יותר מקצועי ובודק הרבה יותר לענין - ואני אומר זאת ללא שיש לי מניות בחברה). סוכם על כולם שנשאר לצמצם את תחום הבדיקה ולבדוק ישירות את הקטע בין הבית לבין…

14. שלום לכולם. יש לי נתב אלחוטי של חברת LEVEL ONE מדגם WBR-6001N שאני די מבסוט מהביצועים שלו. במהלך הסערה שהיתה לפני כשבוע, פורט ה- WAN שמחבר בין הנתב למודם של HOT הפסיק לעבוד, כמו כן אותו פורט רשת של המודם גם כן הפסיק לעבוד. אני מניח שזה היה בגלל מזג האוויר. HOT החליפו לי את המודם, ונראה לי שאצטרך להחליף את הנתב גם, משום שבלי כניסת WAN הנתב לא עוזר הרבה.. השאלות: 1) האם ניתן להגדיר את אחד מארבעת כניסות LAN בתור כניסת WAN? ניסיתי לבחר את המודם החדש לכניסת LAN בנתב דרך כבל CROSS OVER, אך זה לא עזר הרבה. האם אני מפספס משהו או שזה פשוט בלתי אפשרי? 2) האם שימוש בהתקן נגד ברקים (אני לא יודע אם קוראים לו כך) יעזור למניעת מקרים דומים בעתיד? אני לא בטח משום שנראה לי שהבעיה היתה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. בס"ד שלום לכולם יש לי נתב אינטרנט של בזק siemens sk2-141 שחור וכאשר אני מנסה להתחבר לתוכנות שצריכות יציאה לאינטרנט כמו ICQ/MESSNGER הוא לא נותן להם לצאת, אבל הדפדפן והדואר אלקטרוני של מיקרוסוטפ עובדים כרגיל בדקתי בחומת אש, ביטלתי וזה עדיין נמצא .. לפי מה שידוע לי הפיראוול של הנתב לא פועל מה עלי לעשות כדי לפתור את הבעיה?? דחוף לי מאוד חבר'ה, שבת שלום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by XLEE,

עושה רושם שלנזק בל(014) יש הרבה תקלות בתקופה אחרונה אם אתם חווים היום איטיות אז שתדעו שיש להם שוב תקלה לא פירטו את הסיבה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  18. כבר כמה ימים שאני סובל מניתוקים אינטרנט אני בבזק /בזק בינלאומי לעוד משהוא יש את הבעיה? Microsoft Windows [Version 10.0.15063] (c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\asaf1>ping bezeqint.net -t Pinging bezeqint.net [212.179.240.156] with 32 bytes of data: Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=12ms TTL=248 Reply from 212.179.240.156: bytes=32 time=13ms TTL=248 Reply from 212.179…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. היי. יש לי משרד ובוא יש חיבור VPN לשע"ם למי שמכיר. מהירות גלישה מאוד איטית. זאת הרשת הDefault שלי. אין לי את הפרטים לניהול הראוטר של שע"ם. בזק לא נותנים אותם. יש לי רשת נוספת עם אינטרנט של בזק שעשיתי רק בשביל הWireless. יש לי גישה לממשק ניהול שלו. ועל הזה יש גלישה מהירה יותר. אני יכול בצורה כלשהי לחבר את שני הרשתות ולגלוש דרך הקו שני (המהיר יותר שכרגע משמש אותי רק לWireless)? ז"א לגלוש דרך הקו של בזק הרגיל ועדין לגשת לשירותים/ אתרים של שע"ם. תודה רבה. יבגני.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. היי! מחוברים 12 מחשבים ברשת . האם ניתן לעשות כל מיני פעולות במחשב הראשון ופעולות אלו יוצגו בשאר המחשבים? (כגון: משימות בוורד) תודה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  21. היי יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק לפני הרבה מאוד זמן Rotal - 1025W, מחובר דרך בזק בינלאומי ל10 מגה האינטרנט איטי ממש בעיקר ב WIFI כאשר ברוב חלקי הבית בכלל אין קליטה או קליטה חלשה מאוד (לאייפון ואייפד) גם HTPC שנמצא במרחק 6 מטר בלי קירות ובלי כלום מהראוטר והמהירות הורדה איטית והמהירות העברה בין מחשבים עומדת על 1.5 mb/s אני רוצה שתהיה לי יותר קליטה בכל הבית ושהמהירות WI FI תהיה מהירה יותר ואיכותית יותר, קליטה מלאה בבית (דירה של 100 מ"ר, קומה אחת) האם ראוטר חדש יפתור לי את הבעיות ? ואם כן, על איזה אתם ממליצים עד איזור 300 שקל (סביר ?) תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Milk-Inc,

יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו, אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\ תודה. אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי! לאחר בעיות איטיות רבות בגלישה לאתרים מחו"ל המליצו לי לעבור למסלול גיימר בבזק בינלאומי. הזמנתי את השירות, תמורת 20 ש"ח נוספים בחודש והפלא ופלא - אני מקבל את המהירות המירבית שלי בהורדות וגלישה, וגם הסטרימינג באתרים כגון Youtube השתפר משמעותית! אני תוהה, למה ניתוב נורמלי ומהירויות סבירות מחייבות תשלום אקסטרה? האם הספקיות מאטות את המשתמשים ה"רגילים" בכוונה כדי להפוך את מסלול גיימר לאטרקטיבי יותר? למה אנשים שותקים בעניין?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Char123213,

ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by isuzuki,

שלום יש לי ראוטר edimax דגם BR-6104WB זה ראוטר קווי (לא אלחוטי), אני ניסיתי לפתוח פורטים אבל ללא הצלחה. אפשר מדריך לפתיחת פורטים? כי כל הנסיונות שלי בסוף לא עבדו וכשבדקתי באתר כלשהו שבודק אם פורט פתוח זה הראה לי תשובה שלילית. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.